NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
addig beszéltünk ANTról, hogy csak gurított egy laza 44 pontot 😊 KATnál közben még mindig nincs meg, hogy mikor térhet vissza pedig január végéről volt szó ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nem sok meccset láttam, de az 1 híján mind Celtics volt. ( full véletlen ).Te sem sok Celtics meccset láttál idén.Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂Jók ezek az alapszakasz winek de szerintem jelenlegi állapotban a Boston megint kikapna a döntőben
dande2
Toca
ZERO_L
Én még mindig nem hiszek Tatumban / se Brownban, mondjuk a fejlődés látszik.
A csapat kurva jó, védelmük ennél sokkal jobb mint most átlagban, de valahogy még mindig nem tudom őket elhinni, hogy nyerhetnek.
De persze azért az előző sorom kicsit lehúzó volt az igaz.
több mint 1 éve
Te sem sok Celtics meccset láttál idén.Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂Jók ezek az alapszakasz winek de szerintem jelenlegi állapotban a Boston megint kikapna a döntőben
dande2
Toca
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂Jók ezek az alapszakasz winek de szerintem jelenlegi állapotban a Boston megint kikapna a döntőben
dande2
több mint 1 éve
Most nèzem a visszajátszást az a fèlpályás Curry hàrmas. De nagy win lett vègül 🙂
több mint 1 éve
sztem is tükörsimán Jokic kéne hogy kapja, de kétlem hogy megkapnáEz amolyan tartsuk fent a vitát utolsó érve.voting fatigue + végre megint amerikai nyerhetnewww.nba.com/news/kia-mvp-ladder-jan-13-2023-editionKözelebb van jelen pillanatban a minden voks Jokicra, mint a Doncic-Tatum kettős közül valamelyik egy paraszt hajszállal behúzza opció.
rálestem és szinte biztos vagyok benne hogy Tatum kapja ha maradnak ilyen közel,
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
dawyd728
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Ez amolyan tartsuk fent a vitát utolsó érve.voting fatigue + végre megint amerikai nyerhetnewww.nba.com/news/kia-mvp-ladder-jan-13-2023-editionKözelebb van jelen pillanatban a minden voks Jokicra, mint a Doncic-Tatum kettős közül valamelyik egy paraszt hajszállal behúzza opció.
rálestem és szinte biztos vagyok benne hogy Tatum kapja ha maradnak ilyen közel,
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
voting fatigue + végre megint amerikai nyerhetnewww.nba.com/news/kia-mvp-ladder-jan-13-2023-editionKözelebb van jelen pillanatban a minden voks Jokicra, mint a Doncic-Tatum kettős közül valamelyik egy paraszt hajszállal behúzza opció.
Negritis, a vajda
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-jan-13-2023-editionKözelebb van jelen pillanatban a minden voks Jokicra, mint a Doncic-Tatum kettős közül valamelyik egy paraszt hajszállal behúzza opció.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
jó helyen vannak haverjai 😀persze, de egy alig garantált draftolatlan másodéves mit keres ott? 😊van egy AS lista amin szerepel Kuzma és Rusty mégsem ők a legnagyobb WTFmint minden hasonló, nagyrészt ez is arcra meg névre megy
imádom
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
Negritis, a vajda
vagy kínai szurkolói
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
persze, de egy alig garantált draftolatlan másodéves mit keres ott? 😊van egy AS lista amin szerepel Kuzma és Rusty mégsem ők a legnagyobb WTFmint minden hasonló, nagyrészt ez is arcra meg névre megy
imádom
Negritis, a vajda
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
van egy AS lista amin szerepel Kuzma és Rusty mégsem ők a legnagyobb WTFmint minden hasonló, nagyrészt ez is arcra meg névre megy
imádom
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
van egy AS lista amin szerepel Kuzma és Rusty mégsem ők a legnagyobb WTFimádom
több mint 1 éve
www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-jan-13-2023-editionrálestem és szinte biztos vagyok benne hogy Tatum kapja ha maradnak ilyen közel,
több mint 1 éve
ha te ezt látod bele elfogadom, reméljük ki is jön mert minél több peak játékos annál jobb bajnokságCurry, Durant mas polc. ahhoz nagyon sokat kell fejlodnie, plusz konzisztens magas teljesitmeny.azért sem írtam Embiidet mert benne sztem már csak 2-3 elit szezon vanlehet hogy le tudja ezt vetkőzni, de KAT-ék sztem nagyon rossz hatással voltak ráazert Giannis 28 eves az baratok kozt is 7 ev kulonbseg, Jokic meg 27 az mar 6 ev, raadasul a magasok konnyebben oregednek sztem.
ha megteszi akkor talán, de akkor se látom hogy be tudna törni a top5-be
jokic, doncic, giannis még 5-10 évig ott lesz alsó hangon főleg a 2 szláv nem fog szarul öregedni sztem a stílusuk miatt
és akkor még ott van Tatum, Morant akivel egyetértesz akiknek a prime-ja egybe fog esni az övével
+ ugye jön Banya akitől mindenki alsó hangon Doncic-ot vár (akkor a hype hogy sztem be fog sülni)
és sztem Haliburton is előtte marad
valszeg olyasmi lesz a megítélése mint Lillardnak hogy MVP szavazáson közel van az elithez de igazán betörni max 1-2 szezonban tud
Negritis, a vajda
Doncic oke, ahogy irtam Tatum is, Morant is sztem addig lesz elotte, amig ANT nem kapja meg ugyanazokat a fujasokat. amint jonnek ezek, onnantol jobb lesz nala sztem.
Haliburton meg sztem most sincs elotte, es nem is lesz. de meg ha igen is akkor is ott van a top 5kornyeken meg mindig.
csebi
Janiban látok 5-6ot simán
Jokic esetében nem tudom, ő annyira atletizmus nélkül játszik most is hogy simán el tudok képzelni még 10 elit szezont
szóval van most 3-4 aki simán előtte lesz kb végig és akkor nem beszéltünk azokról akik utána jönnek majd és elé kerülnek (Banya ugye)
én értem hogy fiatal meg minden, de sztem releváns hiányosságai vannak ahhoz hogy odatedd
nem véletlen hogy Curry meg Durant a mai napig ott van a top5 környékén, szted az ő szintjükre fel tud jutni?
vagy akár csak Jani/Embiid?
Negritis, a vajda
egy Embiidet viszont nem tartok kizartnak a jelenlegi adatok alapjan. az sztem benne van. (huh ezert mit fogok kapni vszeg 😊 )
csebi
én LaMelo-ba látok sokkal többet mint ami valszeg benne van és ki fog jönni
de azt tartom hogy Tyresse és Ja is ANT előtt van jelenleg
több mint 1 éve
Curry, Durant mas polc. ahhoz nagyon sokat kell fejlodnie, plusz konzisztens magas teljesitmeny.azért sem írtam Embiidet mert benne sztem már csak 2-3 elit szezon vanlehet hogy le tudja ezt vetkőzni, de KAT-ék sztem nagyon rossz hatással voltak ráazert Giannis 28 eves az baratok kozt is 7 ev kulonbseg, Jokic meg 27 az mar 6 ev, raadasul a magasok konnyebben oregednek sztem.
jokic, doncic, giannis még 5-10 évig ott lesz alsó hangon főleg a 2 szláv nem fog szarul öregedni sztem a stílusuk miatt
és akkor még ott van Tatum, Morant akivel egyetértesz akiknek a prime-ja egybe fog esni az övével
+ ugye jön Banya akitől mindenki alsó hangon Doncic-ot vár (akkor a hype hogy sztem be fog sülni)
valszeg olyasmi lesz a megítélése mint Lillardnak hogy MVP szavazáson közel van az elithez de igazán betörni max 1-2 szezonban tud
Negritis, a vajda
Doncic oke, ahogy irtam Tatum is, Morant is sztem addig lesz elotte, amig ANT nem kapja meg ugyanazokat a fujasokat. amint jonnek ezek, onnantol jobb lesz nala sztem.
Haliburton meg sztem most sincs elotte, es nem is lesz. de meg ha igen is akkor is ott van a top 5kornyeken meg mindig.
csebi
Jokic esetében nem tudom, ő annyira atletizmus nélkül játszik most is hogy simán el tudok képzelni még 10 elit szezont
szóval van most 3-4 aki simán előtte lesz kb végig és akkor nem beszéltünk azokról akik utána jönnek majd és elé kerülnek (Banya ugye)
én értem hogy fiatal meg minden, de sztem releváns hiányosságai vannak ahhoz hogy odatedd
nem véletlen hogy Curry meg Durant a mai napig ott van a top5 környékén, szted az ő szintjükre fel tud jutni?
Negritis, a vajda
egy Embiidet viszont nem tartok kizartnak a jelenlegi adatok alapjan. az sztem benne van. (huh ezert mit fogok kapni vszeg 😊 )
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
azért sem írtam Embiidet mert benne sztem már csak 2-3 elit szezon vanlehet hogy le tudja ezt vetkőzni, de KAT-ék sztem nagyon rossz hatással voltak ráazert Giannis 28 eves az baratok kozt is 7 ev kulonbseg, Jokic meg 27 az mar 6 ev, raadasul a magasok konnyebben oregednek sztem.
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
lehet hogy le tudja ezt vetkőzni, de KAT-ék sztem nagyon rossz hatással voltak ráazert Giannis 28 eves az baratok kozt is 7 ev kulonbseg, Jokic meg 27 az mar 6 ev, raadasul a magasok konnyebben oregednek sztem.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csebiaz mas 😊
ebben amugy nem vagyok 100%ig biztos. sztem igen is benne van, es egyre jobban meg fog ez mutatkozni ahogy atveszi a vezerfarkas szerepet KAT-tol.
[/quote]lehet hogy le tudja ezt vetkőzni, de KAT-ék sztem nagyon rossz hatással voltak rá
több mint 1 éve
az mas 😊nehéz megfogni a dolgot, de a gyilkos ösztön nekem hiányzik belőlementalitas alatt mit ertesz?az a baj hogy mentalitásban és playmakingben is sokat kellene fejlődnieHa fele annyi jogos fujast kapna meg mint amennyi jogos fujast kap Morant (a teljesen vak, névre ítélt fujasokrol nem beszélek) akkor te is potenciál alapján oda raknad sztem.ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
már csak az a kérdés, hogy Russellt el tudjuk-e sózni bmiért is. sajnos nem működik Goberttel pedig biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas szerepe volt a cserében, hogy abban bíztak, hogy Russell visszatér a régi formájához a sok pickandrollal Goberttel.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
10-15 közé beérhet és a prime-ja lehet top10 alja
Negritis, a vajda
Oké, Doncic, Jokic, Giannis, de ők idősebbek (kivéve a szlovén)
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21
ezek közül sztem egyik sem rosszabb nála, a sérülékenységet hagyjuk ott jelenleg csak Zionnál aggódok
de ugye még ott van a 25 alattiaknál:
Garland, Mobley, Barnes, Wagner, Cade aki bőven ott lehet
+ most jön a csodafrancia
Negritis, a vajda
Vmi elképesztő amit a nuggets vegjatekanal is elengedtek pl …
csebi
a védekezésről nem beszélve
ezért is rakom LaMelo-t jelenleg elé, akinek a betörésekben kell igazán fejlődnie és védekezésben
Negritis, a vajda
en eddig azt olvastam, hogy az edzok, csapattarsak, ujsagirok dicserik. rengeteget edz, keszul, probalja fejleszteni magat. most mar a vezer szerepet is kezdi felvenni, hogy neki igen is tobbet kell vallalnia stb. nyilvan egy resze lehetne ez ures szolam, de nekem nem igy tunik.
amugy a listanal maradva: Doncic, Batum, Morant oke. de ha potencialt nezek akkor a tobbieknel nem vagyok meggyozodve errol.
csebi
ami amúgy pl Tatumból is
Negritis, a vajda
ebben amugy nem vagyok 100%ig biztos. sztem igen is benne van, es egyre jobban meg fog ez mutatkozni ahogy atveszi a vezerfarkas szerepet KAT-tol.
több mint 1 éve
nehéz megfogni a dolgot, de a gyilkos ösztön nekem hiányzik belőlementalitas alatt mit ertesz?az a baj hogy mentalitásban és playmakingben is sokat kellene fejlődnieHa fele annyi jogos fujast kapna meg mint amennyi jogos fujast kap Morant (a teljesen vak, névre ítélt fujasokrol nem beszélek) akkor te is potenciál alapján oda raknad sztem.ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
már csak az a kérdés, hogy Russellt el tudjuk-e sózni bmiért is. sajnos nem működik Goberttel pedig biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas szerepe volt a cserében, hogy abban bíztak, hogy Russell visszatér a régi formájához a sok pickandrollal Goberttel.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
Negritis, a vajda
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21
ezek közül sztem egyik sem rosszabb nála, a sérülékenységet hagyjuk ott jelenleg csak Zionnál aggódok
Negritis, a vajda
csebi
ezért is rakom LaMelo-t jelenleg elé, akinek a betörésekben kell igazán fejlődnie és védekezésben
Negritis, a vajda
en eddig azt olvastam, hogy az edzok, csapattarsak, ujsagirok dicserik. rengeteget edz, keszul, probalja fejleszteni magat. most mar a vezer szerepet is kezdi felvenni, hogy neki igen is tobbet kell vallalnia stb. nyilvan egy resze lehetne ez ures szolam, de nekem nem igy tunik.
amugy a listanal maradva: Doncic, Batum, Morant oke. de ha potencialt nezek akkor a tobbieknel nem vagyok meggyozodve errol.
csebi
ami amúgy pl Tatumból is
több mint 1 éve
mentalitas alatt mit ertesz?az a baj hogy mentalitásban és playmakingben is sokat kellene fejlődnieHa fele annyi jogos fujast kapna meg mint amennyi jogos fujast kap Morant (a teljesen vak, névre ítélt fujasokrol nem beszélek) akkor te is potenciál alapján oda raknad sztem.ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
Negritis, a vajda
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
az a baj hogy mentalitásban és playmakingben is sokat kellene fejlődnieHa fele annyi jogos fujast kapna meg mint amennyi jogos fujast kap Morant (a teljesen vak, névre ítélt fujasokrol nem beszélek) akkor te is potenciál alapján oda raknad sztem.ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
Negritis, a vajda
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
Ha fele annyi jogos fujast kapna meg mint amennyi jogos fujast kap Morant (a teljesen vak, névre ítélt fujasokrol nem beszélek) akkor te is potenciál alapján oda raknad sztem.ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
Negritis, a vajda
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ANT - 21Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
Negritis, a vajda
Morant, Zion sérülékeny.
FLZOLI
Doncic - 23
Tatum, Shai - 24
Mortant - 23
Haliburton - 22
Banchero - 20
LaNelo - 21