NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Ki az aki hasonlóan fiatal és jobb szerinted?jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
már csak az a kérdés, hogy Russellt el tudjuk-e sózni bmiért is. sajnos nem működik Goberttel pedig biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas szerepe volt a cserében, hogy abban bíztak, hogy Russell visszatér a régi formájához a sok pickandrollal Goberttel.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
10-15 közé beérhet és a prime-ja lehet top10 alja
Negritis, a vajda
Oké, Doncic, Jokic, Giannis, de ők idősebbek (kivéve a szlovén)
Morant, Zion sérülékeny.
több mint 1 éve
jó és tehetséges, de közelébe sincs a top5-neknem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
már csak az a kérdés, hogy Russellt el tudjuk-e sózni bmiért is. sajnos nem működik Goberttel pedig biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas szerepe volt a cserében, hogy abban bíztak, hogy Russell visszatér a régi formájához a sok pickandrollal Goberttel.
csebi
FLZOLI
potenciálra sem sztem
10-15 közé beérhet és a prime-ja lehet top10 alja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Elég komoly statement game volt ez a Celtics ellen, sajnos vereséggel. De idegenben elég jól mutattunk végre, támadópattanokkal nem tudtunk mit kezdeni, erre ki kell találni valamit.
több mint 1 éve
nem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.Russell majd KAT idén nyáron vagy jövőre el lesz cserélve és ha okosak akkor értelmes csomagot is mellé tudnak majd tenni. Edwards mellé muszáj értelmes csapatot tenni mert megunja és lelép pedig simán top5 kaliber a ligában.
csebi
több mint 1 éve
nem tudom mennyire követitek a Minny szezonját, de az utóbbi egy hónap kellemes csalódás volt nekem. ugye KAT kidőlt, az utóbbi meccseken Gobert sem tudott játszani ehhez képest még egész jó helyzetben van a csapat. ebben hatalmas szerepe van sztem Edwardsnak, aki elég jó szezon tol, fejlődik sztem szépen.már csak az a kérdés, hogy Russellt el tudjuk-e sózni bmiért is. sajnos nem működik Goberttel pedig biztos vagyok benne, hogy ez is hatalmas szerepe volt a cserében, hogy abban bíztak, hogy Russell visszatér a régi formájához a sok pickandrollal Goberttel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Dejounte Murray and Stak open up about the mind games they both experienced playing in San Antonio. Real talk.
— SHOWTIME Basketball (@shobasketball) January 19, 2023
Full episode with Dejounte just dropped. #AlltheSmoke #NBA pic.twitter.com/g7Bai36zqI
több mint 1 éve
www.facebook.com/photo/?fbid=706874550800363&set=a.217517729736050
több mint 1 éve
Jabari Smith Jr. couldn't wait to share a fun fact about LeBron James' first NBA game with him 😅
— The Athletic (@TheAthletic) January 17, 2023
"You feel old, don't you."
🎥 @NBATVpic.twitter.com/9AEyNqzE3R
több mint 1 éve
h Minny maradjon nyugaton?Bár nyilván ez csak egy fantázia, nem láttam ezt még komolyabb helyen.Ez is logikusnak tűnik. Közben számoltam és túl sok csapatot tolnék át keletre, szóval a Wolves-ra szavazok.
FLZOLI
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Persze..hulye kerdes volt a reszemrol.csak nekem mexico tok idegen az usahoz kepest..nfl-nél miért van képbe mindig? 😀régóta megy a vegas-seattle tippMexiko h jonne kepbe?nem nagy kosarnemzet nem?tehat usa jatekosok lennenek ott?
de ugyanúgy szó van Mexikóról
az se lepne meg ha a Clippers kötlözne amúgy
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
torontoban sem kanadaiak vannak főleg és kanada se akkora kosár nemzet
www.cbssports.com/nba/news/adam-silver-confirms-nba-will-consider-expansion-to-mexico-city-but-doing-so-would-create-several-challenges/
amúgy nyilván +1 piac és pénz
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nfl-nél miért van képbe mindig? 😀régóta megy a vegas-seattle tippMexiko h jonne kepbe?nem nagy kosarnemzet nem?tehat usa jatekosok lennenek ott?
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
torontoban sem kanadaiak vannak főleg és kanada se akkora kosár nemzet
www.cbssports.com/nba/news/adam-silver-confirms-nba-will-consider-expansion-to-mexico-city-but-doing-so-would-create-several-challenges/
amúgy nyilván +1 piac és pénz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
régóta megy a vegas-seattle tippMexiko h jonne kepbe?nem nagy kosarnemzet nem?tehat usa jatekosok lennenek ott?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
sztem ez önmagában nem gond, nem néztem még bele szal nemtomgift that keeps on giving
mondjuk meccseket se nagyon nézek idén
ez a fasz teljesen elvette a kedvem
Russell Westbrook can't convert on the final possession and the Sixers hold on for the win 👀pic.twitter.com/IyIsXmcFQ9
— Yahoo Sports (@YahooSports) January 16, 2023
Negritis, a vajda
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Bár nyilván ez csak egy fantázia, nem láttam ezt még komolyabb helyen.Ez is logikusnak tűnik. Közben számoltam és túl sok csapatot tolnék át keletre, szóval a Wolves-ra szavazok.
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Bár nyilván ez csak egy fantázia, nem láttam ezt még komolyabb helyen. több mint 1 éve
KeyG
9 533
Én egyébként a Memphist raknám át Keletre, ha érkezik a Vegas és a Seattle. Az lenne a leglogikusabb.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
azt el is felejtettem 😀az se lepne meg ha a Clippers kötlözne amúgyJövőre adják át a másfél éve készülő kizárólagos Clippers arénát. Meglepne, ha ezután elköltöznének. 😀
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=YQ7Nf4WUrYg
több mint 1 éve
régóta megy a vegas-seattle tippde ugyanúgy szó van Mexikóról
több mint 1 éve
Erős tipp.ez fix?Szvsz a Seattle és a Las Vegas lesz a két (régi és új) franchise, Keletre pedig átkerül a Twolves és a Pelicans.Akkor legyen Seattle Supersonics (best name ever 😀), meg Vancouver BulletsBulletts van....A Sonics és a Bulletts is igazán visszatérhetneAzért ne menjünk el szó nélkül, h a Kings vezeti a pacific divisiont a szezon felénél. Ez se tegnap volt utoljára.Kell ide a Sonics, hogy helyreálljon a világ rendje.
dawyd728
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
De en a venkuverre lennek kivancsi
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
YoungZeeZee
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
ez fix?Szvsz a Seattle és a Las Vegas lesz a két (régi és új) franchise, Keletre pedig átkerül a Twolves és a Pelicans.Akkor legyen Seattle Supersonics (best name ever 😀), meg Vancouver BulletsBulletts van....A Sonics és a Bulletts is igazán visszatérhetneAzért ne menjünk el szó nélkül, h a Kings vezeti a pacific divisiont a szezon felénél. Ez se tegnap volt utoljára.Kell ide a Sonics, hogy helyreálljon a világ rendje.
dawyd728
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Szvsz a Seattle és a Las Vegas lesz a két (régi és új) franchise, Keletre pedig átkerül a Twolves és a Pelicans.Akkor legyen Seattle Supersonics (best name ever 😀), meg Vancouver BulletsBulletts van....A Sonics és a Bulletts is igazán visszatérhetneAzért ne menjünk el szó nélkül, h a Kings vezeti a pacific divisiont a szezon felénél. Ez se tegnap volt utoljára.Kell ide a Sonics, hogy helyreálljon a világ rendje.
dawyd728
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
YoungZeeZee
🤘 gaben 🤘
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Persze ha lecserélnék a keret felét - 2/3-át.Vooch állandósíthatná ezt a teljesítményt. 😃😃ez a csapat akár jó is lehetne
Gergőke
🤘 gaben 🤘
Nekem Wizzards feelingje van.
több mint 1 éve
Vooch állandósíthatná ezt a teljesítményt. 😃😃ez a csapat akár jó is lehetne
Gergőke
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "