NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
🤣🤣🤣🤣🤣Ja ez nem érv, inkább egyéni kívánság 😀 Ugyanaz, mint hogy hiába Jokic az egyértelmű MVP nehogy b2b2b MVP legyen, ha már se Jordannek, se James-nek nem adták oda háromszor egymás után (pedig ugye James-nek ott lett volna egy 5-ös streakje, csak érthetetlen módon inkább Rose kapta). 😀Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.Mondjuk ennél erősebb érvet nem hallottam eddig 😛
Jughead
Toca
Jughead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Ja ez nem érv, inkább egyéni kívánság 😀 Ugyanaz, mint hogy hiába Jokic az egyértelmű MVP nehogy b2b2b MVP legyen, ha már se Jordannek, se James-nek nem adták oda háromszor egymás után (pedig ugye James-nek ott lett volna egy 5-ös streakje, csak érthetetlen módon inkább Rose kapta). 😀Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.Mondjuk ennél erősebb érvet nem hallottam eddig 😛
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.Mondjuk ennél erősebb érvet nem hallottam eddig 😛
Jughead
több mint 1 éve
Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.jobban csinálja mint harden csinálta
Jughead
hatékonyabb is nála
17/18 Harden:
usage: 36.1
ts 61.9
30.4 pont, 8.8 ast, 5.4 reb
ast%45.1
Luka idén
34.3 pont, 8.9-8.8
ts 61.9
usage: 38.4
ast% 48.3
a 18/19es Harden szintjén van KB luka most, az viszont nem lett MVP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.Sejtettem, hogy a szilveszteri különkiadásos 5 literes kannásborból maradt még a hűtőben...
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Doncic MVP címe igazából engem azért zavarna, mert amit idén hoz az mind játékstílusban, mind számokban Harden 2.0 kicsit (tényleg nagyon kicsit) gyengébb kivitelben, gyengébb csapatban. Nem érezném fairnek, hogy egy szezon után behozza Hardent MVP címek terén.
több mint 1 éve
Gordonra semmit nem lehet építeniEz így amúgy hülyeség. Nyilván ha van egy ilyen sztárod köré szervezel mindent, de a MPJ, Gordon, Murray trió nem lenne rossz alapanyag. Nem élcsapat lenne, de simán harcban lenne a play in helyekértEszetlen amit Doncic idén csinál ez kétségtelen. Nem vagyok tisztában a Nuggets keretével, ha összehasonlítjuk Jokicnak van jobb supportja vagy Lukának? Nem tudom hol tartana a Denver Jokic nélkül, de hogy ez a Mavs, hát maradjunk annyiban hogy esélytelen lenne a a POra Doncic nélkül nekem egyértelmű.Mindkettő esélytelen a playoffra a sztárjuk nélkül.
Cowboykarcsi90
Toca
Míg a Dallas egy Dinwidie, Wood duót tud bedobni....
FLZOLI
MPJ meg sajnos túl sokat sérült
max Murray akire aszondanám oké, de az se lenne semmire elég
lásd Kings a Fox, Barnes,.. időszakban
-
valamint a Dallasnak jobb az 5-8 közötti állománya mint a denvernek
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez így amúgy hülyeség. Nyilván ha van egy ilyen sztárod köré szervezel mindent, de a MPJ, Gordon, Murray trió nem lenne rossz alapanyag. Nem élcsapat lenne, de simán harcban lenne a play in helyekértEszetlen amit Doncic idén csinál ez kétségtelen. Nem vagyok tisztában a Nuggets keretével, ha összehasonlítjuk Jokicnak van jobb supportja vagy Lukának? Nem tudom hol tartana a Denver Jokic nélkül, de hogy ez a Mavs, hát maradjunk annyiban hogy esélytelen lenne a a POra Doncic nélkül nekem egyértelmű.Mindkettő esélytelen a playoffra a sztárjuk nélkül.
Cowboykarcsi90
Toca
Míg a Dallas egy Dinwidie, Wood duót tud bedobni....
több mint 1 éve
Eszetlen amit Doncic idén csinál ez kétségtelen. Nem vagyok tisztában a Nuggets keretével, ha összehasonlítjuk Jokicnak van jobb supportja vagy Lukának? Nem tudom hol tartana a Denver Jokic nélkül, de hogy ez a Mavs, hát maradjunk annyiban hogy esélytelen lenne a a POra Doncic nélkül nekem egyértelmű.Mindkettő esélytelen a playoffra a sztárjuk nélkül.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Eszetlen amit Doncic idén csinál ez kétségtelen. Nem vagyok tisztában a Nuggets keretével, ha összehasonlítjuk Jokicnak van jobb supportja vagy Lukának? Nem tudom hol tartana a Denver Jokic nélkül, de hogy ez a Mavs, hát maradjunk annyiban hogy esélytelen lenne a a POra Doncic nélkül nekem egyértelmű.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Igen ő a 3. nálam is Embiid meglátjuk ő mennyire tud végig egészséges maradni.Szerintem meg Embiid lesz a fő vetélytárs újfent, remélem idén meg is kapja, mostmár tényleg kijárna neki egy MVP cím.hamarabb mondanám Durantet és a Nets-tJokic amúgy kegyetlenLukan és méginkább a Mavsen múlik.
25-11-9 és vezetik nyugatot
ha ezt végighozza ilyen hatékonyság mellett akkor meglehet a zsinórba 3
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
De ha Doncic ilyen formában marad és a Mavs nem lesz nagyon lamradva a Denvertől én nem látom ,hogy adnák Jokicnak.
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
nem ártana ha egészséges maradna és stabil teljesítményt nyújtana egész szezonbanSzerintem meg Embiid lesz a fő vetélytárs újfent, remélem idén meg is kapja, mostmár tényleg kijárna neki egy MVP cím.hamarabb mondanám Durantet és a Nets-tJokic amúgy kegyetlenLukan és méginkább a Mavsen múlik.
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Szerintem meg Embiid lesz a fő vetélytárs újfent, remélem idén meg is kapja, mostmár tényleg kijárna neki egy MVP cím.hamarabb mondanám Durantet és a Nets-tJokic amúgy kegyetlenLukan és méginkább a Mavsen múlik.
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
hamarabb mondanám Durantet és a Nets-tJokic amúgy kegyetlenLukan és méginkább a Mavsen múlik.
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Jokic amúgy kegyetlenLukan és méginkább a Mavsen múlik.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jokic amúgy kegyetlen25-11-9 és vezetik nyugatot
több mint 1 éve
Azért sokszor van az, hogy all star gála jellegű hajigálóba megy át a meccs. Az minden csak nem érdekes és szórakoztató.sztem azok a meccsek inkább a tankolás miatt vannak, de tény az se jobb
FLZOLI
de sztem az is kurva szar volt mikor antawn jamisonok 20 pont átlagolását kellett nézni
több mint 1 éve
Előbb utóbb jön majd a védekezés is rá. Azért sokszor van az, hogy all star gála jellegű hajigálóba megy át a meccs. Az minden csak nem érdekes és szórakoztató.A védekezés sokkal fejlettebb és összetettebb, mint valaha. Csak hát a támadás is, de ezek a védelmi rendszerek a 90-es évek csapatait 50-60 pontokon tartanák (nyilván mivel ők egyszerűbb játékot játszottak, nem azért mert rosszabbak voltak a játékosok, bár a liga átlag biztosan sokkal rosszabb volt, mint manapság).nem véletlen raktam be 1 hete Jimmy videóját
Jughead
www.youtube.com/watch?v=qYg_qlyeAAYaz analitikus megközelítés és a fejlettebb statok hozták magukkal a jobb dobásválasztást
Negritis, a vajda
Bird, MJ, Miller, ... hozták a példákat hogy lehet kintről is jól dobni/nyerni ezért a játékosok elkezdték képezni magukat
erre tett még 1-2 lapáttal pl Nowo a magasoknál
szóval a játékosok dobáskészsége sokkal magasabb szinten van mint bármikor
Ray Allen karrier szinten dobott 40%al a vonal mögül
a Denver idén 39.8%al dobja a triplát
ez nem az hogy nincs védekezés, hanem hogy el kell dönteni a csapatoknak hogy mit védekeznek mert mindent nem lehet, márpedig ha van valami amit lehet támadni akkor ott sok pont lesz
viszont nem lesz annyi amit nem lehetne túldobni
-
amit már párszor írtam, a csapatok támadóhatékonysága magas, de nem ugrik ki annyira ami magyarázná
90es évek közepe: 106-108
most 112-113
viszont a pace meg 90ről 100on van
szal a mostani pace mellett is ami régen 90-92 lett volna az lesz 105-107
viszont a jobb támadóhatékonyság miatt lesz 114-116
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A bírói felfogáson akkor is lehetne változtatni.azt pont tavaly kezdték el megváltoztatni, de még az se igaz hogy annyival több büntetőt dobnának
Rengetegszer van, hogy direkt eldobja magát a támadó meg sem próbál pontot szerezni hiszen úgy is befújják.
3 pontos próbálkozás sem lenne ennyi, ha nem fújnák le már akkor mikor egy ujjal is már hozzáérnek a dobóhoz.
Gondolom ez kevesebbek gondja; én fociban, hokiban is szeretem ha meg kell küzdeni a gólokért.
🤘gaben🤘
23.6 most ami kevesebb mint az iso korszak 24-25je
www.basketball-reference.com/leagues/NBA_stats_per_game.html
több mint 1 éve
Michell 71! pont éjszakaSzégyen ránk nézve. 😕😕
zacknorb
" class="embed">
több mint 1 éve
A bírói felfogáson akkor is lehetne változtatni.Rengetegszer van, hogy direkt eldobja magát a támadó meg sem próbál pontot szerezni hiszen úgy is befújják.
3 pontos próbálkozás sem lenne ennyi, ha nem fújnák le már akkor mikor egy ujjal is már hozzáérnek a dobóhoz.
Gondolom ez kevesebbek gondja; én fociban, hokiban is szeretem ha meg kell küzdeni a gólokért.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
A védekezés sokkal fejlettebb és összetettebb, mint valaha. Csak hát a támadás is, de ezek a védelmi rendszerek a 90-es évek csapatait 50-60 pontokon tartanák (nyilván mivel ők egyszerűbb játékot játszottak, nem azért mert rosszabbak voltak a játékosok, bár a liga átlag biztosan sokkal rosszabb volt, mint manapság).nem véletlen raktam be 1 hete Jimmy videóját
Jughead
www.youtube.com/watch?v=qYg_qlyeAAYaz analitikus megközelítés és a fejlettebb statok hozták magukkal a jobb dobásválasztást
Negritis, a vajda
Bird, MJ, Miller, ... hozták a példákat hogy lehet kintről is jól dobni/nyerni ezért a játékosok elkezdték képezni magukat
erre tett még 1-2 lapáttal pl Nowo a magasoknál
szóval a játékosok dobáskészsége sokkal magasabb szinten van mint bármikor
Ray Allen karrier szinten dobott 40%al a vonal mögül
a Denver idén 39.8%al dobja a triplát
ez nem az hogy nincs védekezés, hanem hogy el kell dönteni a csapatoknak hogy mit védekeznek mert mindent nem lehet, márpedig ha van valami amit lehet támadni akkor ott sok pont lesz
viszont nem lesz annyi amit nem lehetne túldobni
-
amit már párszor írtam, a csapatok támadóhatékonysága magas, de nem ugrik ki annyira ami magyarázná
90es évek közepe: 106-108
most 112-113
viszont a pace meg 90ről 100on van
szal a mostani pace mellett is ami régen 90-92 lett volna az lesz 105-107
viszont a jobb támadóhatékonyság miatt lesz 114-116
több mint 1 éve
Emelem kalapom.ráadásul az vereség is lett
Mekkora különbség van már ez a 71 és Booker 70 pontosa között. Bevallom stat hajhászásra számítottam, de ebben meló is volt.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 851
Emelem kalapom. Mekkora különbség van már ez a 71 és Booker 70 pontosa között. Bevallom stat hajhászásra számítottam, de ebben meló is volt.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
A védekezés sokkal fejlettebb és összetettebb, mint valaha. Csak hát a támadás is, de ezek a védelmi rendszerek a 90-es évek csapatait 50-60 pontokon tartanák (nyilván mivel ők egyszerűbb játékot játszottak, nem azért mert rosszabbak voltak a játékosok, bár a liga átlag biztosan sokkal rosszabb volt, mint manapság).