NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
youtu.be/7iBmZbSnI-Eamúgy a Buffalo-nak miért egy bika a jelképe? 😀
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
youtu.be/7iBmZbSnI-EÉs mindez az NBA-topikban, draftszagot érzek 😊
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
youtu.be/7iBmZbSnI-E
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
RIP Silas
több mint 1 éve
szép NOLA győzelem ismét a Suns ellen, ráadásul Paul saját magát szivatta meg| Hosszabítás Richárd 😀 |
több mint 1 éve
Szóval ilyen az, amikor Eyebrow nem sérült?
több mint 1 éve
ezek hülyék?ezzel a kerettel mit kellene tennie?
Shams Charania (@ShamsCharania)
Sources: The Chicago Bulls signed head coach Billy Donovan to a contract extension after last season's playoff run snapping a four-year postseason drought, adding years to his original four-year dea
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ezek hülyék?Teljesen. 😕
Sources: The Chicago Bulls signed head coach Billy Donovan to a contract extension after last season's playoff run snapping a four-year postseason drought, adding years to his original four-year dea
Negritis, a vajda
" class="embed">
több mint 2 éve
LAL-IND 4. negyed 8.perc 107-96-nál eljöttem otthonról, gondoltam innen már nem lehet gond... kriminálisahogy nézem a menő triónk baszta el
Stoki
james miss
westy miss, bad pass
davis miss
több mint 2 éve
ezek hülyék?Shams Charania (@ShamsCharania)
több mint 2 éve
LAL-IND 4. negyed 8.perc 107-96-nál eljöttem otthonról, gondoltam innen már nem lehet gond... kriminális
több mint 2 éve
Adrian Wojnarowski (@wojespn)szvsz amilyen formaban eddig tolta, lehet nem art egy kis piheno neki ...
Timberwolves F Karl-Anthony Towns appeared to suffer a non-contact injury to his lower right leg and needed help to locker room vs. Wizards.
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Adrian Wojnarowski (@wojespn)Timberwolves F Karl-Anthony Towns appeared to suffer a non-contact injury to his lower right leg and needed help to locker room vs. Wizards.
több mint 2 éve
sajnos nem tudtam nezni. eleve a matine meccseket offolom, mert Edwards azokon rohadt szar (ahogy a b2bn). raadasul McDaniels is kiesett, aki fogta volna Curryt, igy nem josoltam nagy sikert magunknak.ez ellen a Wolves ellen könnyű@csebi gsw-minnyt nézed?Ideje volt már összekapnunk magunkat.😊 Most van egy kis üresedés, gondoltam meglesem a csapatot, örömteli eddig.😊
ez elég vintage warriors
Negritis, a vajda
zavi27
🤘gaben🤘
kell kis ido nekunk, de kezd osszeallni a csapat az a 5W sorozatban mar jol mutatott, kar a Charlotte meccsert.
picit kevesebb TO, es jo lesz ez a Wolves, bki bmit mond.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kevin Durant has his 50th 30-point game with the Nets, joining Vince Carter as the only players in Nets history with 50 30-pt games.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) November 27, 2022
KD also joins LeBron as the only players in NBA history with 50 30-pt games with 3 different franchises. pic.twitter.com/X9SyQMYtCx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
majd év végére kisimul azjobb a mérlege a minnynek 😀ez ellen a Wolves ellen könnyű@csebi gsw-minnyt nézed?Ideje volt már összekapnunk magunkat.😊 Most van egy kis üresedés, gondoltam meglesem a csapatot, örömteli eddig.😊
ez elég vintage warriors
Negritis, a vajda
zavi27
🤘gaben🤘
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
kiváncsi vagyok mi lesz a kuminga-moody-wiseman project végenagyon nem lepődnék meg ha wisemant elengednék
kumingáról még nem kéne lemondani
több mint 2 éve
jobb a mérlege a minnynek 😀ez ellen a Wolves ellen könnyű@csebi gsw-minnyt nézed?Ideje volt már összekapnunk magunkat.😊 Most van egy kis üresedés, gondoltam meglesem a csapatot, örömteli eddig.😊
ez elég vintage warriors
Negritis, a vajda
zavi27
🤘gaben🤘
több mint 2 éve
ez ellen a Wolves ellen könnyű@csebi gsw-minnyt nézed?Ideje volt már összekapnunk magunkat.😊 Most van egy kis üresedés, gondoltam meglesem a csapatot, örömteli eddig.😊
ez elég vintage warriors
Negritis, a vajda
zavi27
több mint 2 éve
@csebi gsw-minnyt nézed?Ideje volt már összekapnunk magunkat.😊 Most van egy kis üresedés, gondoltam meglesem a csapatot, örömteli eddig.😊
ez elég vintage warriors
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
@csebi gsw-minnyt nézed?ez elég vintage warriors
több mint 2 éve
pofás ez a raptors, hát ha még nem is lenne offon a keret fele
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=G2Eby52Cu_Ya STUD! 😀
btw
mi ez a lista?
mondjuk most kicsit mást mutat, de a STUD a lényeg 😀
| www.nba.com/stats/players/traditional?CF=FG_PCT*GE*50:FG3_PCT*GE*40:FT_PCT*GE*90 |
több mint 2 éve
dehogyis, eddig a Spurst is söpörtükIdén nektek minden csapat kriptonit 😀oszt' mi is csak ilyenkor nem játszunk a Blazers ellen, amikor sérült a kriptonitunkCsak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
slowmotion
Toca
több mint 2 éve
1-2 hét asszemJaja azt lattam h mrgserult de azt nem tudtam meddig tart.Csak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Trail Blazers say Damian Lillard has a Grade 1 strain of the soleus muscle in the right lower leg and will be re-evaluated in one to two weeks.
Szerkesztette: Negritis, a vajda