NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Idén nektek minden csapat kriptonit 😀faszt, nekünk a seggünkbe van feltolva a kryptonit és egy istennek se tudjuk kihúzni
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Jaja azt lattam h mrgserult de azt nem tudtam meddig tart.Csak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Idén nektek minden csapat kriptonit 😀oszt' mi is csak ilyenkor nem játszunk a Blazers ellen, amikor sérült a kriptonitunkCsak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 2 éve
oszt' mi is csak ilyenkor nem játszunk a Blazers ellen, amikor sérült a kriptonitunkCsak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
en megorultem, hogy elkaptuk a Heat-et mint skalpot. aztan lattam a rosteruket, meg a serult listakat ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Csak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...lillard sérült sajnos
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Csak az eredmenyt lattam de a blazers ket szukebb veresegbe szaladt bele sajna...
több mint 2 éve
Jughead
5 230
Ha már:Jó, azért egy mai közepes irányító is többet visz haza, mint mondjuk anno Marino, vagy Aikman. Ez van, inflálódtak a fizetések.viszont rusty-t el kéne már paterolni a faszbaUgyan ezt érzem Lavine kapcsán. Tudom,hogy semmi esély rá, de baszki a fickó a csapat történetének legjobban fizetett játékosa,úgy hogy itt játszott a GOAT, meg Pippen és még sorolhatnám.
Negritis, a vajda
Gergőke
Shaq anno kb évi húszmillióért költözött át a Forumba, és azzal lett a liga egyik legjobban fizetett játékosa (top 3 szerintem tuti volt), most meg már kb olyanok is a dupláját keresik ennek, akik pályája azért nemigen mérhető az övéhez.
slowmotion
Jordan 97-98-ban 33.140.000 dollárt keresett. Ez ma 61.5 milliónak felelne meg.
több mint 2 éve
Jó, azért egy mai közepes irányító is többet visz haza, mint mondjuk anno Marino, vagy Aikman. Ez van, inflálódtak a fizetések.viszont rusty-t el kéne már paterolni a faszbaUgyan ezt érzem Lavine kapcsán. Tudom,hogy semmi esély rá, de baszki a fickó a csapat történetének legjobban fizetett játékosa,úgy hogy itt játszott a GOAT, meg Pippen és még sorolhatnám.
Negritis, a vajda
Gergőke
Shaq anno kb évi húszmillióért költözött át a Forumba, és azzal lett a liga egyik legjobban fizetett játékosa (top 3 szerintem tuti volt), most meg már kb olyanok is a dupláját keresik ennek, akik pályája azért nemigen mérhető az övéhez.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
"toyok kozott kiraly lehetsz, kiralyok kozott csak szajha"Dwight Howard dropped 38 points and 25 rebounds today in Taiwan. The highlights are incredible. pic.twitter.com/xMw3YsHoBg
— Barstool Sports (@barstoolsports) November 19, 2022
Tony Adams
😀
neki siman megeri.
több mint 2 éve
Ezt a Chicagot robbantani kellett volna.viszont rusty-t el kéne már paterolni a faszbaUgyan ezt érzem Lavine kapcsán. Tudom,hogy semmi esély rá, de baszki a fickó a csapat történetének legjobban fizetett játékosa,úgy hogy itt játszott a GOAT, meg Pippen és még sorolhatnám.
Negritis, a vajda
Gergőke
Lavine nem volt jó, nincs értelmes ember akire építeni lehet.
Ennek ellenére, hozták Derozant aki bevált mondjuk, de ő se fog bajnoki cím közelébe vinni csapatot. Aztán jött a Vuche trade ami szinten befürdött.
Érthetetlen, hogy Lavine-ban miért gondolták/ják hogy benne van egy leader szerep, inkább ilyen 3-4 számú embernek jó.
De gyakorlatilag 1.5 év alatt elérték, hogy a 24 nyaráig középszer lesz a csapat ha nem rombolnak ahogy kellene vagy kellett volna 1.5 éve.
több mint 2 éve
Dwight Howard dropped 38 points and 25 rebounds today in Taiwan. The highlights are incredible. pic.twitter.com/xMw3YsHoBg
— Barstool Sports (@barstoolsports) November 19, 2022
több mint 2 éve
most már, de előtte az 1 éves legnagyobb szerzdősé sztme jordan volt 98baviszont rusty-t el kéne már paterolni a faszbaUgyan ezt érzem Lavine kapcsán. Tudom,hogy semmi esély rá, de baszki a fickó a csapat történetének legjobban fizetett játékosa,úgy hogy itt játszott a GOAT, meg Pippen és még sorolhatnám.
Negritis, a vajda
Gergőke
több mint 2 éve
viszont rusty-t el kéne már paterolni a faszbaUgyan ezt érzem Lavine kapcsán. Tudom,hogy semmi esély rá, de baszki a fickó a csapat történetének legjobban fizetett játékosa,úgy hogy itt játszott a GOAT, meg Pippen és még sorolhatnám.
Negritis, a vajda
" class="embed">
több mint 2 éve
vicc b+ hogy szerencsétlen hülyegyerek Austin Reavesnek meg Lonnie Walkernek kell kisegítenie a csapatotszimpatikus a fehér tejbetök, de az hogy ő kezdő nálam kurva nagy gond
Schröder esetében az 1-5 még belefér mer most jött vissza
viszont rusty-t el kéne már paterolni a faszba
ha nincs Davis monster meccse akkor ez a lófasz detroit is ver minket ...
több mint 2 éve
tavaly jól indult a szezon és elhitték hogy csak a sérüléseken múltMár akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬Nyilván könnyű helyzetben vagyunk, mert nem a mi pénzünk múlik rajta, de ha it mindenki tudta, hogy alkalmatlan a pali többre, vajon Chicagóban ezt hogy nézték be ennyire....de legalább megint elég nézhetetlen lent az egész és a bosszantó az, hogy ezt most évekig lehet "élvezni"
Gergőke
Klaci79
valamint mi könnyen verjük más faszával a csalánt, de nehéz nemet mondani a népszerű sztárjátékosra ha maradna
és ha máshogy nem a merchből visszajön az ára és népszerű lesz a business, hogy ez megöli a sikereket?
hát balfasz a GM, van ilyen
több mint 2 éve
A pali ma éjjel 1/14 mezőnyből, 0/5 a tripla, 4 pont. Mindezt majd 30 perc alatt a Magic ellen. 😃🤬🤬Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬Nyilván könnyű helyzetben vagyunk, mert nem a mi pénzünk múlik rajta, de ha it mindenki tudta, hogy alkalmatlan a pali többre, vajon Chicagóban ezt hogy nézték be ennyire....de legalább megint elég nézhetetlen lent az egész és a bosszantó az, hogy ezt most évekig lehet "élvezni"
Gergőke
Klaci79
" class="embed">
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬Nyilván könnyű helyzetben vagyunk, mert nem a mi pénzünk múlik rajta, de ha it mindenki tudta, hogy alkalmatlan a pali többre, vajon Chicagóban ezt hogy nézték be ennyire....de legalább megint elég nézhetetlen lent az egész és a bosszantó az, hogy ezt most évekig lehet "élvezni"
Gergőke
több mint 2 éve
azok a Thibs szezonok tobb szempontbol sem mervado sztem (bar ugye 2 es fel szezont volt). de elso szezonban Butler nelkul olyan meh Wiggins szezon volt (not great, not terrible), 2. evben ugye a rosszabb wing embert fogta Butler miatt, tehat ott sem igazan derult ki, viszont a 3. szezonban sztem jo volt, jol vedekezett, es ott ugye soressness generalis is tavozott szezon kozben, meg Thibs is.nem tudom, én sose tartottam elit védőnek (nem top, elit) minnyben mert nem láttam hogy 1-1ben odament volna bárkihez és megkeseríti az életét, sztem jónak gondoltam de az a védekezés sose volt értelmes szintenez azert erdekes, mert ugye en itt le lettem szolva anno (nem tudom, hogy te vagy mas), hogy Wiggins top vedo. most hoz egy szezont, ahol az egyeni vedekezi statjai hasonloak mint a Minnyben, es akkor hirtelen top vedo lett, meg 2. legfontosabb lancszem. azert ez picit vicces sztem.szerintem ez nem igaz, márpedig azért mert minnyben ugyanaz volt kb a 2 játékosnezd, Minnyben igy is tunt. de alapvetoen picit alma-korte eset ez. LaVine 1-2. opcio ebben a Bullsban, mig Wiggins legjobb esetben is 4. raadasul egy kesz csapatba jott, ahol a vedekezes nem rajta all v bukik, mert a tobbiek kisegitik, es a tamadasban nem o a gotoguy igy az igazan necces pillanatokban nem kell clutchnak lenni.érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
viszont mióta mind2 elkerült, nagyon megfordult a véleményem
Negritis, a vajda
abban viszont megegyezik mind2, hogy rajuk nem lehet alapozni bajnokeselyes csapatot.
csebi
Wiggins tavaly kb a 2. legfontosabb láncszeme volt ésa védekezés igenis rajta állt vagy bukott
és bár támadásban tény hogy 3.-4. opció volt, de mikor kellett fel tudott lépni
ezekre Lavine nem képes, persze az se mind1 hogy az "organizáció" hogy működik
Negritis, a vajda
Lavine sosem volt igazan jo vedo, es nekem az remlik, hogy a sajat dobohelyzetet nem tudott kialakitani. persze, ha megkapta az ures harmast, azt bedobta, de Wiggins pl egyazegyben jobb volt nala.
csebi
emlékeim szerint thibs alatt se igazán, meg ugye ott ki se jöhetett annyira mikor Butler ott volt hogy ki az aki tényleg elit
Negritis, a vajda
o tipikusan az a jatekos, aki foleg tamadasban nem birja el azt, hogy o legyen a megvalto.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
nem tudom, én sose tartottam elit védőnek (nem top, elit) minnyben mert nem láttam hogy 1-1ben odament volna bárkihez és megkeseríti az életét, sztem jónak gondoltam de az a védekezés sose volt értelmes szintenez azert erdekes, mert ugye en itt le lettem szolva anno (nem tudom, hogy te vagy mas), hogy Wiggins top vedo. most hoz egy szezont, ahol az egyeni vedekezi statjai hasonloak mint a Minnyben, es akkor hirtelen top vedo lett, meg 2. legfontosabb lancszem. azert ez picit vicces sztem.szerintem ez nem igaz, márpedig azért mert minnyben ugyanaz volt kb a 2 játékosnezd, Minnyben igy is tunt. de alapvetoen picit alma-korte eset ez. LaVine 1-2. opcio ebben a Bullsban, mig Wiggins legjobb esetben is 4. raadasul egy kesz csapatba jott, ahol a vedekezes nem rajta all v bukik, mert a tobbiek kisegitik, es a tamadasban nem o a gotoguy igy az igazan necces pillanatokban nem kell clutchnak lenni.érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
abban viszont megegyezik mind2, hogy rajuk nem lehet alapozni bajnokeselyes csapatot.
csebi
Wiggins tavaly kb a 2. legfontosabb láncszeme volt ésa védekezés igenis rajta állt vagy bukott
Negritis, a vajda
Lavine sosem volt igazan jo vedo, es nekem az remlik, hogy a sajat dobohelyzetet nem tudott kialakitani. persze, ha megkapta az ures harmast, azt bedobta, de Wiggins pl egyazegyben jobb volt nala.
csebi
emlékeim szerint thibs alatt se igazán, meg ugye ott ki se jöhetett annyira mikor Butler ott volt hogy ki az aki tényleg elit
több mint 2 éve
ez azert erdekes, mert ugye en itt le lettem szolva anno (nem tudom, hogy te vagy mas), hogy Wiggins top vedo. most hoz egy szezont, ahol az egyeni vedekezi statjai hasonloak mint a Minnyben, es akkor hirtelen top vedo lett, meg 2. legfontosabb lancszem. azert ez picit vicces sztem.szerintem ez nem igaz, márpedig azért mert minnyben ugyanaz volt kb a 2 játékosnezd, Minnyben igy is tunt. de alapvetoen picit alma-korte eset ez. LaVine 1-2. opcio ebben a Bullsban, mig Wiggins legjobb esetben is 4. raadasul egy kesz csapatba jott, ahol a vedekezes nem rajta all v bukik, mert a tobbiek kisegitik, es a tamadasban nem o a gotoguy igy az igazan necces pillanatokban nem kell clutchnak lenni.érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
szerintem ez nem igaz, márpedig azért mert minnyben ugyanaz volt kb a 2 játékosnezd, Minnyben igy is tunt. de alapvetoen picit alma-korte eset ez. LaVine 1-2. opcio ebben a Bullsban, mig Wiggins legjobb esetben is 4. raadasul egy kesz csapatba jott, ahol a vedekezes nem rajta all v bukik, mert a tobbiek kisegitik, es a tamadasban nem o a gotoguy igy az igazan necces pillanatokban nem kell clutchnak lenni.érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
csebi
több mint 2 éve
nezd, Minnyben igy is tunt. de alapvetoen picit alma-korte eset ez. LaVine 1-2. opcio ebben a Bullsban, mig Wiggins legjobb esetben is 4. raadasul egy kesz csapatba jott, ahol a vedekezes nem rajta all v bukik, mert a tobbiek kisegitik, es a tamadasban nem o a gotoguy igy az igazan necces pillanatokban nem kell clutchnak lenni.érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
érdekes mit hoz a sors mert anno ugye Lavine és Wiggins közül én előbbit tartottam jobbnak Minny mezbenazert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca
csebi
több mint 2 éve
azert is sajnaltam anno, hogy elcsereltuk, mert konstansan jo 3 pontos dobo, igy neki ki lehetett osztani a labdat konnyen. de az egyertelmu, hogy franchiset nem ra kell epiteni, az sok neki.Csak nem jó.Már akkor is nagyon mérges voltam, most még aztán végképp, hogy komaxoltuk Lavinet. 🤬🤬ujra leserult?
Gergőke
csebi
Toca