NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
NBA
nem értem, hogy lehet valaki ennyire ostoba. illetve, hogy nincs körülötte senki, aki szólna neki, hogy fiam/tesa, te nem gangster vagy, hanem max kontraktos nba sztár...Ja Morant picking out his pregame fit
— Barstool Sports (@barstoolsports) March 4, 2023
pic.twitter.com/Q2IwzDhrxO
YoungZeeZee
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
A gagyi szo nem azt jelenti h szar?2szer veszítette el a labdát ,alig tudta visszaszedni, ami által egy olyan dobásba kellett beleállnia, amit 30ból 1szer dob be kb.Nem tudom eldönteni, hogy gagyi vagy emberfeletti ez a buzzerbeaterGagyi?
JULIUS RANDLE HAIL MARY FULL OF GRACE MIKE BREEN DOUBLE BANG pic.twitter.com/f7XY5i0muK
— Rob Perez (@WorldWideWob) March 4, 2023
Sixo
YoungZeeZee
Sixo
Ez inkabb esetlen bena..nekem de lehet az en szotaram rossz🤣
Ja Morant picking out his pregame fit
— Barstool Sports (@barstoolsports) March 4, 2023
pic.twitter.com/Q2IwzDhrxO
2szer veszítette el a labdát ,alig tudta visszaszedni, ami által egy olyan dobásba kellett beleállnia, amit 30ból 1szer dob be kb.Nem tudom eldönteni, hogy gagyi vagy emberfeletti ez a buzzerbeaterGagyi?
JULIUS RANDLE HAIL MARY FULL OF GRACE MIKE BREEN DOUBLE BANG pic.twitter.com/f7XY5i0muK
Sixo
YoungZeeZee
Nem tudom eldönteni, hogy gagyi vagy emberfeletti ez a buzzerbeaterGagyi?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Pedig a liga mellett még vissza is ment lediplomázni.Mert korszakos tehetség és mert Texas Longhorns.Az, hogy Longhorn nyugodtan letagadhatná. 😀
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
NOT LIKE THIS pic.twitter.com/mGNZT7uTXX
ESPN Sources: Orlando Magic F Jonathan Isaac underwent season-ending surgery today to repair a torn left adductor muscle. Brutal setback for Isaac, 25, who played only 11 games this season after missing two years with a torn ACL. An MRI revealed the adductor injury on Wednesday. pic.twitter.com/nkPMfszXPI
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) March 3, 2023
Mert korszakos tehetség és mert Texas Longhorns.Az, hogy Longhorn nyugodtan letagadhatná. 😀
Dzsokijuing
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Mindenképp érdekes, hogy Fultz és Simmons is Sixers, de én még valahogy nem tudom az organization számlájára írni.sztem igenis gond van a philly stábjával főleg a mentális téren, de a fizikainál is
Fultznál tudjuk, hogy a családdal voltak gondok - Simmonsnál meg már high schooler korában ugyanezeket mondták + LSUban is hasonlókat mondtak a csapattársak, csak mindenki úgy volt vele, hogy majd megjavul.
Szerintem itt csak simán red flagek ignorálása volt Simmonsnál, talán egy elit csapat tudott volna vele valamit kezdeni (GSW, Toronto, Spurs, Heat).
tenorx
Negritis, a vajda
Adam Sandler felkészül 😊Mindenképp érdekes, hogy Fultz és Simmons is Sixers, de én még valahogy nem tudom az organization számlájára írni.sztem igenis gond van a philly stábjával főleg a mentális téren, de a fizikainál is
Fultznál tudjuk, hogy a családdal voltak gondok - Simmonsnál meg már high schooler korában ugyanezeket mondták + LSUban is hasonlókat mondtak a csapattársak, csak mindenki úgy volt vele, hogy majd megjavul.
Szerintem itt csak simán red flagek ignorálása volt Simmonsnál, talán egy elit csapat tudott volna vele valamit kezdeni (GSW, Toronto, Spurs, Heat).
tenorx
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Mindenképp érdekes, hogy Fultz és Simmons is Sixers, de én még valahogy nem tudom az organization számlájára írni.sztem igenis gond van a philly stábjával főleg a mentális téren, de a fizikainál is
tenorx
Talán mindenidők egyik legeltékozoltabb tehetsége. :/ Pedig a liga legmeghatározóbb játékosai között lehetne, ha megfelelő csapatba kerül, de a Philly nem ez volt (lásd Fultz, aki ugyanígy fejben veszett el a Sixers-ben).Szerintem már mindenki leszarja Simmonst, korábban is azért baszogatták mert olyat láttak bele ami nem volt ott (Lebron light... jesus fuck). Mára már mindenki elkönyvelte, hogy ebből a srácból nem lesz lófasz se támadásban a passzokon kívül.simmonst már szétszedték volna hogy miért nem dobja ráNegritis, a vajdaKomolyan nem értem magát komolynak gondoló csapat hogyan számolhat még Westbrookkal...
De meg kell hagyni katasztrófa turizmusnak kiváló.
ZERO_L
russ-t meg akkor még jobban ha rádobja
Negritis, a vajda
ZERO_L
Szerkesztette: Jughead
sérülései előtt a betörései is kifejezetten jók voltak, szóval ez sem igaz ...Szerintem már mindenki leszarja Simmonst, korábban is azért baszogatták mert olyat láttak bele ami nem volt ott (Lebron light... jesus fuck). Mára már mindenki elkönyvelte, hogy ebből a srácból nem lesz lófasz se támadásban a passzokon kívül.simmonst már szétszedték volna hogy miért nem dobja ráNegritis, a vajdaKomolyan nem értem magát komolynak gondoló csapat hogyan számolhat még Westbrookkal...
ZERO_L
Negritis, a vajda
ZERO_L
de tény hogy azóta fejben esett szét
Szerintem már mindenki leszarja Simmonst, korábban is azért baszogatták mert olyat láttak bele ami nem volt ott (Lebron light... jesus fuck). Mára már mindenki elkönyvelte, hogy ebből a srácból nem lesz lófasz se támadásban a passzokon kívül.simmonst már szétszedték volna hogy miért nem dobja ráNegritis, a vajdaKomolyan nem értem magát komolynak gondoló csapat hogyan számolhat még Westbrookkal...
ZERO_L
Negritis, a vajda
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
simmonst már szétszedték volna hogy miért nem dobja ráNegritis, a vajdaKomolyan nem értem magát komolynak gondoló csapat hogyan számolhat még Westbrookkal...
ZERO_L
Komolyan nem értem magát komolynak gondoló csapat hogyan számolhat még Westbrookkal...Dray guarding Russ 👀 pic.twitter.com/mpeKmmzeGl
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 3, 2023
Negritis, a vajda
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Mert korszakos tehetség és mert Texas Longhorns.Miért szomorú?Ezért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
Ez az egész Brooklyn "azt csinálunk amit szeretnétek, olyan coach, kurva sokat fizetünk Hardenért" dolog kurva kínos.
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
Toca
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Persze, úgy értettem, hogy azóta folyamatosan csúszik lefelé, pedig tényleg támadókirály.értem, hogy Kobe-komplexusa van (ugye ő is akart nyerni Shaq nélkül is), de már van neki két gyűrűje, szóval ha minden kötél szakad, akkor sem tud benne ragadni a bajnoki címEzért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
Ez az egész Brooklyn "azt csinálunk amit szeretnétek, olyan coach, kurva sokat fizetünk Hardenért" dolog kurva kínos.
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
értem, hogy Kobe-komplexusa van (ugye ő is akart nyerni Shaq nélkül is), de már van neki két gyűrűje, szóval ha minden kötél szakad, akkor sem tud benne ragadni a bajnoki címEzért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
Én jót derülök az erőlködésén és nem tudok már buta/ostoba emberi döntéseken szomorkodni sportban.Miért, szted vidám?Miért szomorú?Ezért szomorú látni, ahogyan a döntései miatt benne ragad a képességei alapján megérdemelt bajnoki cím.Biztos tele van komplexussal de ha formában van foghatatlan és all-time top5-10 támadó játékos kbDurant körül minden kínos. Őrülten próbálkozik mindennel, hogy ne égjen rá, hogy csak a GSW-be betoppanva tudott bajnoki címet nyerni, de rá fog.De már mikor, nem tudom hogy lehet neki szurkolni.Még szokni kell a látványt, de gyorsan menni fog, főleg ha a W-k is jönnek.piszkosul leárazta saját magát emberileg
iktriad
🤘 gaben 🤘
tenorx
Toca
FLZOLI
Dzsokijuing
Toca
empty taxi
Dray guarding Russ 👀 pic.twitter.com/mpeKmmzeGl
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 3, 2023