NBA
32 feliratkozó
több mint 2 éve
amugy Giddey elkepeszto futtykoncertet kapott Minnyben, bmikor labdahoz ert. mashol is ez volt?ja es ez az uj parketta vmi borzalmas.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Nem feltétlen az a gond, hogy kikapnak. Hanem ahogy kikapnak.Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Nemtom, szerintem nem baj, ha a Spurs nem jó.
Jughead
Fejlődjenek a játékosok, legyen még korai pick, amivel lehet Wemby köré építeni.
Nem muszáj beleesni a Luka csapdába, aki túl korán lett túl jó.
Szerintem ennek a szezonnak annyi a lényege, hogy Wemby meg a plusz pár potenciális hosszútávú játékos fejlődjön és kapjon lehetőséget, meg kiderüljön kik ezek.
tenorx
Illetve sokan fejtegetik, hogy Pop nem biztos, hogy jót tesz Wembynek.
több mint 2 éve
Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Nemtom, szerintem nem baj, ha a Spurs nem jó.
Jughead
Fejlődjenek a játékosok, legyen még korai pick, amivel lehet Wemby köré építeni.
Nem muszáj beleesni a Luka csapdába, aki túl korán lett túl jó.
Szerintem ennek a szezonnak annyi a lényege, hogy Wemby meg a plusz pár potenciális hosszútávú játékos fejlődjön és kapjon lehetőséget, meg kiderüljön kik ezek.
több mint 2 éve
ennek mi köze ahhoz hogy Pop nem tud mit kezdeni a csapattal?Az NBA egyértelműen játékosliga lett és az NFL is halad ebbe az irányba de sosem fogja elérni.Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Ugyanez jutott eszembe nekem is.
Jughead
Elment az idő felettük.(?)
zinedine5
Ma már Offensive tehetséggel meg lehet verni döntő többségben, bármilyen taktikát mert a ligák puhulnak ahogy Brady mondta középszerű abban az értelemben, hogy nincs egy Lewis akinek tudtad, hogy nem dobod középre a labdát, mert kórházba küldi a WR-t szabályosan, ami ma már nem az. Puhulnak a ligák.
KeyG
persze régen minden jobb volt ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
az hianyzik, hogy Edwards essen ki hosszu idore ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Az NBA egyértelműen játékosliga lett és az NFL is halad ebbe az irányba de sosem fogja elérni.Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Ugyanez jutott eszembe nekem is.
Jughead
zinedine5
Ma már Offensive tehetséggel meg lehet verni döntő többségben, bármilyen taktikát mert a ligák puhulnak ahogy Brady mondta középszerű abban az értelemben, hogy nincs egy Lewis akinek tudtad, hogy nem dobod középre a labdát, mert kórházba küldi a WR-t szabályosan, ami ma már nem az. Puhulnak a ligák.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Ugyanez jutott eszembe nekem is.
Jughead
több mint 2 éve
Es egyiknek sem segit a meltosagan az elmult par ev kerete.Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Mindkettő 70 feletti, mindkettő 20+ éve van ugyanott, előbb utóbb várható volt, hogy mindkettő eljut ide. Az, hogy ez pont egy naptári évre esett, mondjuk 20-25 százalék. Kicsit érdekes, de reális, logikus.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.Mindkettő 70 feletti, mindkettő 20+ éve van ugyanott, előbb utóbb várható volt, hogy mindkettő eljut ide. Az, hogy ez pont egy naptári évre esett, mondjuk 20-25 százalék. Kicsit érdekes, de reális, logikus.
Jughead
több mint 2 éve
Érdekes, hogy Belichik és Popovich pont egyszerre jut el erre a pontra.
több mint 2 éve
technikailag vannak érvek, de egyre kevésbé relevánsakDe érted erre a mélyrepülésre nincsenek érvek. A Pistonsnál az amúgy is gyengécske keretben rengeteg a sérülés, de itt?Popovich vajon megy idei év végén magától, vagy megvárja míg kiutálják, esetleg kirúgják?durva lenne a nyári szerződés hosszabbítás után
dawyd728
Negritis, a vajda
dawyd728
az az érdekes hogy 3-4 éve bőven felül teljesítettek, de az elmúlt 2 év lebontása és tankolása idén sem állt meg
nemtom hogy ez mennyire a játékosok fejében és mennyire abban van hogy Pop felett elmúlt az idő
több mint 2 éve
dawyd728
4 110
De érted erre a mélyrepülésre nincsenek érvek. A Pistonsnál az amúgy is gyengécske keretben rengeteg a sérülés, de itt?Popovich vajon megy idei év végén magától, vagy megvárja míg kiutálják, esetleg kirúgják?durva lenne a nyári szerződés hosszabbítás után
dawyd728
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Popovich vajon megy idei év végén magától, vagy megvárja míg kiutálják, esetleg kirúgják?durva lenne a nyári szerződés hosszabbítás után
dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728
4 110
Popovich vajon megy idei év végén magától, vagy megvárja míg kiutálják, esetleg kirúgják?
több mint 2 éve
jordan poole elegge ostorozzak, ennyire szarlett vagy sose volt jo es most a tarsak nelkul kijon?!érdekes dolog ez, shooting slumpban is van
YoungZeeZee
de az is tény hogy a dobás kiválasztása is borzalmas
jelenleg semmi nem megy neki
jobb lesz ez, de hogy mennyivel az masszív kérdés
jelenleg ideális masiniszta
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 505
jordan poole elegge ostorozzak, ennyire szarlett vagy sose volt jo es most a tarsak nelkul kijon?!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 505
Lemész Pesten egy random szórakozóhelyre, ahol alkoholt árusítanak (BoB, Instant, Park, töpkmindegy), vagyis 18 éven aluli elvileg nincs ott, választasz egy csajt, aki 24-nek néz ki, megkérdezed mennyi idős, azt mondja 20, miközben valójában 15.sose felejtem el a volt kollegam azt mondta, hogy szex elott, jobb ha leirhatsz vele mindent, hogy benne volt a szexben, elkered az igazolvanyat stb.. 😀
Gondolom az USA-ban sincs ez másként.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
A tegnapi meccsen azért odatették magukat.Tényleg ilyen jó ez a Magic most, és tényező lehet idén Keleten?Ah ne vicceljünk már. Max egy erős alapszakaszt látok bennük (ami mondjuk egy playin nélküli PO-ba jutást jelent náluk).
zavi27
Banchero szerintem nem bajnok franchise, csak AS player kaliber, de a németek brutál gyorsan fejlődnek így azért a mag adott lehet.
Kéne nekik 1-2 év és nagy húzás
FLZOLI
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Lemész Pesten egy random szórakozóhelyre, ahol alkoholt árusítanak (BoB, Instant, Park, töpkmindegy), vagyis 18 éven aluli elvileg nincs ott, választasz egy csajt, aki 24-nek néz ki, megkérdezed mennyi idős, azt mondja 20, miközben valójában 15.Gondolom az USA-ban sincs ez másként.
több mint 2 éve
Pedofíliárol nem lehet beszélni hiszem az 13-14 ev alatti serdüléskor előtt álló lányokra értendő.Egyrészt a csaj 16. Másrészt junior. Harmadrészt most töltötte a 21-et októberben Giddey. Nincs köztük teljes 5 év se.??? 15 éves volt lány, ő 21. Azért ez felénk annak számít.Pont ez az. Nem pedofil storyról van szó. Nem értem mitől van ekkora felhajtás. Fogalmazzon bárhogy is a helyi törvény. Egy kibaszott nagy képmutatás ez.Valaki érti a Giddey storyt? Én bevallom nem.Mit kell érteni rajta? Kavart egy kiskorú (bocs, a törvényes korhatár alatti) lánnyal, ennyi.
dawyd728
Megjegyzem, 21 éves. Anno nekem is volt 17 éves középiskolás barátnőm 20 évesen és nem éreztem magam pedofilnak miatta...
Antonius
dawyd728
Sixo
dawyd728
Ha a csaj 16 volt mikor köztük bármi történt akkor nincs gond OKlahoma Stateben ugyanis 16 év a határ.
A probléma ha 15 volt, akkor ez mindenképpen jogi probléma és PR miatt NBA-nek és a Thundernek is lépnie kell.
Azért komolyabb büntetésre akkor sem szamitanék.
több mint 2 éve
dawyd728
4 110
Egyrészt a csaj 16. Másrészt junior. Harmadrészt most töltötte a 21-et októberben Giddey. Nincs köztük teljes 5 év se.??? 15 éves volt lány, ő 21. Azért ez felénk annak számít.Pont ez az. Nem pedofil storyról van szó. Nem értem mitől van ekkora felhajtás. Fogalmazzon bárhogy is a helyi törvény. Egy kibaszott nagy képmutatás ez.Valaki érti a Giddey storyt? Én bevallom nem.Mit kell érteni rajta? Kavart egy kiskorú (bocs, a törvényes korhatár alatti) lánnyal, ennyi.
dawyd728
Megjegyzem, 21 éves. Anno nekem is volt 17 éves középiskolás barátnőm 20 évesen és nem éreztem magam pedofilnak miatta...
Antonius
dawyd728
Sixo
Szerkesztette: dawyd728
több mint 2 éve
Tényleg ilyen jó ez a Magic most, és tényező lehet idén Keleten?Ah ne vicceljünk már. Max egy erős alapszakaszt látok bennük (ami mondjuk egy playin nélküli PO-ba jutást jelent náluk).
zavi27
Banchero szerintem nem bajnok franchise, csak AS player kaliber, de a németek brutál gyorsan fejlődnek így azért a mag adott lehet.
Kéne nekik 1-2 év és nagy húzás
több mint 2 éve
Tényleg ilyen jó ez a Magic most, és tényező lehet idén Keleten?
több mint 2 éve
??? 15 éves volt lány, ő 21. Azért ez felénk annak számít.Pont ez az. Nem pedofil storyról van szó. Nem értem mitől van ekkora felhajtás. Fogalmazzon bárhogy is a helyi törvény. Egy kibaszott nagy képmutatás ez.Valaki érti a Giddey storyt? Én bevallom nem.Mit kell érteni rajta? Kavart egy kiskorú (bocs, a törvényes korhatár alatti) lánnyal, ennyi.
dawyd728
Antonius
dawyd728
több mint 2 éve
Shaq kb. az 5.percben két technikaival zuhanyozott volna...viccKivagyok ettől a gyűrűn lógási technikai fault-októl. Minden zsákoló általában addig kapaszkodik amíg nem tud biztonságosan, bokatörés nélkül földet fogni, most már minden szarba igyekeznek belekötni?Mégis ki a faszt zavar az ilyesmi? Tönkrevágják a ligát ezzel a punci mentalitással.
Stoki
🤘 gaben 🤘