NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
amugy abban tok igazad van, hogy ez a jatekos dominancia a ligaban elkepeszto mereteket oltott mar. az, hogy itt szupertriok alltak ossze a bajnoki cimekert nagyon gaz volt. anno lenyegeben kezdte a miami-celtics paros aztan jott a tobbi probalkozas nehol tobb (warriors, lakers stb) nehol kevesebb (nets, 76ers,) sikerrel.Epp az a vicc, hogy XY supermaxot kaphat valaki, aki egy szaros kozonsegszavazatban odaer a top valahanyba. Egy szimpatiaszavazas dont sulyos milliokrol. Emlekszem, hogy az elmult evekben hogy rohogtunk folyton a Pro Bowl-szavazatokon amfociban, bekerultek olyan jatekosok, akik noha elitek a posztjukon, de adott evben peldaul serules miatt nem is jatszottak, meg hasonlo vicces dolgok.Én nem értem azt, hogy mi azzal a probléma, hogy van egy meglehetősen jól müködő játékos szakszervezet,akik amikor kell szépen kiállnak magukért és jó dealeket hoznak a saját javukra és van emellett egy kurvajól dübörgő kapitalista NBA akik meg kurvajól csinálják a pénzes,marketinges dolgokat és így mind az NBA,mind a játékosok jól járnak.Igen. Csak amig az NFL-ben veteran minimum kornyeki fizetesert rohangaszik neked a keret harmada, addig az NBA-ben akar a 10-15 perces ritacios jatekosok is mar siman keresnek 7-10 milliokat, akar tobbet is. Plusz szerintem a modernkori fizetesek mellett azert mar az sem teljesen normalis, hogy vannak kotelezo ertekek (es nem a veteran minimumra gondolok), es sok esetben nem az van, hogy odaallsz egy jatekos ele es annyit ajanlasz, amennyit csak akarsz.Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Ezek az NBA-s penzek mar atestek a lo tuloldalara, tucatjatekosok keresnek 10-20-30 milliokat.
Stez
Bevétel szempontból meg lehet kevesebben nézik az NBAt, mint az NFLt, de ott nem 17 meccs van egy csapatnak, hanem 80+.
Annyira szerintem azért nem érthetetlen.
Mindkét oldalon a bevételek X százalékát kell kifizetni a játékosoknak.
tenorx
Stez
Az NBA-ben garantált fizu 1967 óta. Az NFL-ben az első garantáltat 2018-ban írták alá. Értem én hogy kurvasok pénz és én sem értek azzal egyet,hogy maximum all-star játékosok megkapják a super-maxot,azért mert kis piacos csapatok és mert nem tudnak nemet mondani.
Viszont messze az NFL van lemaradva játékos jogilag mindenhogyan és nem az NBA-ben kell keresni a hibát szerintem.
Chef a'la Laci pecsenyés
De most is azon rohogtem, hogy peldaul az a Klay is kapott egy rahedli szavazatot, aki elotte 300 napig palyat sem latott, es volt meg jo par ilyen forma. Ezek poenszavazasok, viszont penzugyileg baromira atirhatnak dolgokat. Nem mondom, hogy rogton gatyasodjon le Lavine, de ilyen 200+ milliok szvsz teljesen nevetsegesen jonnek elo ilyen nevek kapcsan. De nalam Gobert 200+ millioja is az, pedig en ot egyebkent nagyon birom, egy rendkivul hasznos, elit vedojatekosnak tartom. De egysiku, mert a vedelemben megvan a haszna, aztan ennyi. A vedocimei viszont annyira megnyomjak a contractot, ami szerintem mar fals.
Egyebkent azt jo dolognak tartom, hogy szakmai elismeresek alapjan is novekedhet a penz, az egy tok jo osztonzo dolog, csak a mai NBA-ben igy rengeteg teljesen egysiku, kozepszer jatekos kap olyan penzt, ami ellehetetleniti a csapatot es a capet, raadasul eladhatatlanna teszi a jatekost, a tehertol pedig aztan evekig nem tudsz megszabadulni.
Es akkor mindekozben ugye ugy van felepitve a liga, hogy a kicsi folyamatosan szopik, szoval a small market meg szopni fog, mert alapbol kevesebb helye van epitkezni, plusz miutan meg a rengeteg kozepszer jatekost sincs eselye potolni akarcsak a piacrol, kenytelen szetfizetni atlagos playakat, csak hogy megtartsa, ezzel viszont labon is lovi magat rogton.
Es egyebkent pontosan emiatt is van, hogy mig az NFL-ben azert folyamatosan latod a meglepeteseket es egy meccsen a nagy szupercsapat is verheto, addig az NBA-ben sok meccsen ezek a kiscsapatok ugysem fognak tudni meglepetest okozni, bemennek talan a rajatszasba, de 1-2 kor utan mar zugnak is ki, mert hosszu tavon mar nem lesz eselyuk arra, hogy sorozatban megnyerjek a parharcokat a szupercsapatok ellen.
Stez
nyilvan ezek mind olyan csapatok, amelyek nagy piacnak szamitanak, kozben meg a small marketek meg epitkezzenek, de ha egyszer buknak akkor konnyen szetrobbantjak emiatt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Epp az a vicc, hogy XY supermaxot kaphat valaki, aki egy szaros kozonsegszavazatban odaer a top valahanyba. Egy szimpatiaszavazas dont sulyos milliokrol. Emlekszem, hogy az elmult evekben hogy rohogtunk folyton a Pro Bowl-szavazatokon amfociban, bekerultek olyan jatekosok, akik noha elitek a posztjukon, de adott evben peldaul serules miatt nem is jatszottak, meg hasonlo vicces dolgok.Én nem értem azt, hogy mi azzal a probléma, hogy van egy meglehetősen jól müködő játékos szakszervezet,akik amikor kell szépen kiállnak magukért és jó dealeket hoznak a saját javukra és van emellett egy kurvajól dübörgő kapitalista NBA akik meg kurvajól csinálják a pénzes,marketinges dolgokat és így mind az NBA,mind a játékosok jól járnak.Igen. Csak amig az NFL-ben veteran minimum kornyeki fizetesert rohangaszik neked a keret harmada, addig az NBA-ben akar a 10-15 perces ritacios jatekosok is mar siman keresnek 7-10 milliokat, akar tobbet is. Plusz szerintem a modernkori fizetesek mellett azert mar az sem teljesen normalis, hogy vannak kotelezo ertekek (es nem a veteran minimumra gondolok), es sok esetben nem az van, hogy odaallsz egy jatekos ele es annyit ajanlasz, amennyit csak akarsz.Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Ezek az NBA-s penzek mar atestek a lo tuloldalara, tucatjatekosok keresnek 10-20-30 milliokat.
Stez
Bevétel szempontból meg lehet kevesebben nézik az NBAt, mint az NFLt, de ott nem 17 meccs van egy csapatnak, hanem 80+.
tenorx
Stez
Az NBA-ben garantált fizu 1967 óta. Az NFL-ben az első garantáltat 2018-ban írták alá. Értem én hogy kurvasok pénz és én sem értek azzal egyet,hogy maximum all-star játékosok megkapják a super-maxot,azért mert kis piacos csapatok és mert nem tudnak nemet mondani.
Viszont messze az NFL van lemaradva játékos jogilag mindenhogyan és nem az NBA-ben kell keresni a hibát szerintem.
Chef a'la Laci pecsenyés
De most is azon rohogtem, hogy peldaul az a Klay is kapott egy rahedli szavazatot, aki elotte 300 napig palyat sem latott, es volt meg jo par ilyen forma. Ezek poenszavazasok, viszont penzugyileg baromira atirhatnak dolgokat. Nem mondom, hogy rogton gatyasodjon le Lavine, de ilyen 200+ milliok szvsz teljesen nevetsegesen jonnek elo ilyen nevek kapcsan. De nalam Gobert 200+ millioja is az, pedig en ot egyebkent nagyon birom, egy rendkivul hasznos, elit vedojatekosnak tartom. De egysiku, mert a vedelemben megvan a haszna, aztan ennyi. A vedocimei viszont annyira megnyomjak a contractot, ami szerintem mar fals.
Egyebkent azt jo dolognak tartom, hogy szakmai elismeresek alapjan is novekedhet a penz, az egy tok jo osztonzo dolog, csak a mai NBA-ben igy rengeteg teljesen egysiku, kozepszer jatekos kap olyan penzt, ami ellehetetleniti a csapatot es a capet, raadasul eladhatatlanna teszi a jatekost, a tehertol pedig aztan evekig nem tudsz megszabadulni.
Es akkor mindekozben ugye ugy van felepitve a liga, hogy a kicsi folyamatosan szopik, szoval a small market meg szopni fog, mert alapbol kevesebb helye van epitkezni, plusz miutan meg a rengeteg kozepszer jatekost sincs eselye potolni akarcsak a piacrol, kenytelen szetfizetni atlagos playakat, csak hogy megtartsa, ezzel viszont labon is lovi magat rogton.
Es egyebkent pontosan emiatt is van, hogy mig az NFL-ben azert folyamatosan latod a meglepeteseket es egy meccsen a nagy szupercsapat is verheto, addig az NBA-ben sok meccsen ezek a kiscsapatok ugysem fognak tudni meglepetest okozni, bemennek talan a rajatszasba, de 1-2 kor utan mar zugnak is ki, mert hosszu tavon mar nem lesz eselyuk arra, hogy sorozatban megnyerjek a parharcokat a szupercsapatok ellen.
több mint 2 éve
Én nem értem azt, hogy mi azzal a probléma, hogy van egy meglehetősen jól müködő játékos szakszervezet,akik amikor kell szépen kiállnak magukért és jó dealeket hoznak a saját javukra és van emellett egy kurvajól dübörgő kapitalista NBA akik meg kurvajól csinálják a pénzes,marketinges dolgokat és így mind az NBA,mind a játékosok jól járnak.Igen. Csak amig az NFL-ben veteran minimum kornyeki fizetesert rohangaszik neked a keret harmada, addig az NBA-ben akar a 10-15 perces ritacios jatekosok is mar siman keresnek 7-10 milliokat, akar tobbet is. Plusz szerintem a modernkori fizetesek mellett azert mar az sem teljesen normalis, hogy vannak kotelezo ertekek (es nem a veteran minimumra gondolok), es sok esetben nem az van, hogy odaallsz egy jatekos ele es annyit ajanlasz, amennyit csak akarsz.Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Stez
tenorx
Stez
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Harden, beal faMurray to hawks
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ez több összetevős, de a bajnoki címért kaparó csapatokban max 10 játékos van MLE felettIgen. Csak amig az NFL-ben veteran minimum kornyeki fizetesert rohangaszik neked a keret harmada, addig az NBA-ben akar a 10-15 perces ritacios jatekosok is mar siman keresnek 7-10 milliokat, akar tobbet is. Plusz szerintem a modernkori fizetesek mellett azert mar az sem teljesen normalis, hogy vannak kotelezo ertekek (es nem a veteran minimumra gondolok), es sok esetben nem az van, hogy odaallsz egy jatekos ele es annyit ajanlasz, amennyit csak akarsz.Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Stez
tenorx
Stez
az se mind1 hogy itt ugye soft cap van
több mint 2 éve
Igen. Csak amig az NFL-ben veteran minimum kornyeki fizetesert rohangaszik neked a keret harmada, addig az NBA-ben akar a 10-15 perces ritacios jatekosok is mar siman keresnek 7-10 milliokat, akar tobbet is. Plusz szerintem a modernkori fizetesek mellett azert mar az sem teljesen normalis, hogy vannak kotelezo ertekek (es nem a veteran minimumra gondolok), es sok esetben nem az van, hogy odaallsz egy jatekos ele es annyit ajanlasz, amennyit csak akarsz.Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Stez
tenorx
több mint 2 éve
Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Nem mindegy, hogy 2-3 játékost kell megfizetned, meg 6-7 role playert, vagy egy 53 fős rostert, amiből bőven vannak jobban megfizetett játékosok.
Stez
több mint 2 éve
Nem igazan neztem utana pontosan a szerzodest erinto szabalyoknak, de szamomra erthetetlen, hogy ilyen Lavine-fele statmagus, amugy egysiku jatekosok 5/200+ milliokat megkaphatnak, meg Brunson-fele kozepkategorias playak siman zsebravaghatnak 20-25 milliokat, mig egy NFL-ben konkretan a liga legjobb non QB-jakent kapsz ennyit ugy, hogy mig az NBA-ben garantalt az egesz, a joval rovidebb NFL-ben mar az is nagy szo, ha a fele garantalva van, es amig az NBA-ben atlagosan futkarozik tiz evig egy jatekos, az NFL-ben ugyanez mondjuk 5-6 ev egy atlagos karrier hossza.Ezek az NBA-s penzek mar atestek a lo tuloldalara, tucatjatekosok keresnek 10-20-30 milliokat.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
13. különböző csapata lehet Sixersben és Wizardsban többször is játszott.Miért 2020-as cikk alapján akarod ezt megállapítani 2022-ben?www.sportskeeda.com/basketball/nba-player-most-teams-jim-jackson-kevin-ollieSmith rekorder lehet ezzel, mint játékos, aki a legtöbb csapatban játszott.Washington is finalizing a trade to acquire Denver's Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN.érdekes koncepció, KCP sztem jobb és hasznosabb játékos mint Barton
Ish Smith nem tudom
Negritis, a vajda
Jughead
csak beállítja a rekordot ha jól látom
Negritis, a vajda
Az idei szezont a Horntesben, azaz karrierjének 12. csapatában kezdte és a deadline alatt lett visszacserélve Washingtonba.
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 230
Miért 2020-as cikk alapján akarod ezt megállapítani 2022-ben?www.sportskeeda.com/basketball/nba-player-most-teams-jim-jackson-kevin-ollieSmith rekorder lehet ezzel, mint játékos, aki a legtöbb csapatban játszott.Washington is finalizing a trade to acquire Denver's Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN.érdekes koncepció, KCP sztem jobb és hasznosabb játékos mint Barton
Ish Smith nem tudom
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Az idei szezont a Horntesben, azaz karrierjének 12. csapatában kezdte és a deadline alatt lett visszacserélve Washingtonba.
több mint 2 éve
Ne is mondd,eszem is kefét rendesen.🤬Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.jóva aki kimaxolja lavinet az el is ásta magát
Gergőke
Negritis, a vajda
" class="embed">
több mint 2 éve
www.sportskeeda.com/basketball/nba-player-most-teams-jim-jackson-kevin-ollieSmith rekorder lehet ezzel, mint játékos, aki a legtöbb csapatban játszott.Washington is finalizing a trade to acquire Denver's Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN.érdekes koncepció, KCP sztem jobb és hasznosabb játékos mint Barton
Ish Smith nem tudom
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 2 éve
Jughead
5 230
Smith rekorder lehet ezzel, mint játékos, aki a legtöbb csapatban játszott.Washington is finalizing a trade to acquire Denver's Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN.érdekes koncepció, KCP sztem jobb és hasznosabb játékos mint Barton
Ish Smith nem tudom
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
meg alapvetoen nincs is mas lehetosegunk. kit hoznank a helyere?az ő esetében értem mert posztján simán top5 és hatékonyan támadholnap allitolag KAT is megkapja a maga 4/211 millajat.Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.jóva aki kimaxolja lavinet az el is ásta magát
Gergőke
Negritis, a vajda
Nemzetes és vitézlő csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
az ő esetében értem mert posztján simán top5 és hatékonyan támadholnap allitolag KAT is megkapja a maga 4/211 millajat.Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.jóva aki kimaxolja lavinet az el is ásta magát
Gergőke
Negritis, a vajda
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 2 éve
holnap allitolag KAT is megkapja a maga 4/211 millajat.Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.jóva aki kimaxolja lavinet az el is ásta magát
Gergőke
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Washington is finalizing a trade to acquire Denver's Will Barton and Monte Morris for Kentavious Caldwell-Pope and Ish Smith, sources tell ESPN.érdekes koncepció, KCP sztem jobb és hasznosabb játékos mint Barton
Ish Smith nem tudom
több mint 2 éve
Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.jóva aki kimaxolja lavinet az el is ásta magát
Gergőke
több mint 2 éve
Az biztos, hogy Mitchell Robinson nem jön. Hosszabbított a Knicks-szel. LaVine biztos,hogy 5 év/212 milla lesz. Tony Bradley is marad nálunk.
" class="embed">
több mint 2 éve
Annyira aranyos, hogy a Knicks mindig arra készül, hogy leigazol valami big-name free agentet, aztán nem jön senki, és ilyen B tier embereknek ad rengeteg pénzt.Eddig mindig bejött 😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kegyelmes jó istenem...Ennek megfelelően takarított is hajnalban a Knicks:
DEVELOPING: It’s “widely anticipated” that Jalen Brunson will sign with the Knicks on a 4-year deal for $100M+.
— Legion Hoops (@LegionHoops) June 28, 2022
The Knicks are still working on freeing up cap space to offer.
(via @espn_macmahonpic.twitter.com/Won1oakBP5
empty taxi
The Knicks are trading center Nerlens Noel and guard Alec Burks to the Pistons, sources tell ESPN. The Knicks will unload $19M more in salary, clearing the way for cap space to try and sign free agent guard Jalen Brunson.
New York will send Detroit back its 2023 second-round pick, a 2024 second-round pick via Miami and $6 million, sources tell ESPN.
több mint 2 éve
bridges amúgy nem szar védő és az akarat is megvan benneSteve Clifford lett a Charlotte Hornets vezetőedzője. Őszintén nem értem,miért egy középszerű, régimódi edzőt szerződtetnek ehhez a csapathoz,amikor inkább egy merész ,modern felfogású edző kéne Lamelohoz és szabadon engedni a káoszt. Amikor elküldték a mostani edzőt azt hittem egy olyan edzőt keresnek aki legalább egy picit izgalmas ,ami kiemelheti a Charlottetot a max 8.kiscsapat státuszból,de Jordan jobban vágja.Jó de gondolom Atkinson sem véletlen mondta vissza, azt írták ő így döntött, de gyakorlatban simán benne van hogy felhívta lamelot meg bridgest hogy srácok tudjátok mi a siker titka..
Chef a'la Laci pecsenyés
A védekezés... A leant meg érdemes kerülni... És akkor mondták neki hogy nah!
Szerintem nem sok ember vállalta volna az állást, legalább annyiban jozanak voltak hogy nem hozták deanthonyt.. na az katasztrófa lett volna, és Stotts ot is kerülik a csapatok.
Nem egy sexy pick, de legalább tudják mit vállalnak vele...
sapka
lamelo is inkább fáradtság és képesség hiányában nem védekezik
Atkinson sztem szimplán megkapta az infot hogy Kerr max 3 év és lép és utána ő jön
több mint 2 éve
brunson évi 15-20nál többet nem ér, a knicksben lehet fog többet de doncic mellett ez nem igazamúgy nekem a jazz edző húzása tetszik
több mint 2 éve
VanillaSky
1 517
Kegyelmes jó istenem...Draftértéken bőven steal volt és hiányozni is fog! Bár az igaz, hogy Dallasban akkor örültem volna neki továbbra is ha mondjuk 100-ért az 5 évet írja alá, 4-re nem ér 25-öt. Bár az apja és az ügynöke is erősen be van tagolódva a Knicksbe, bár oda csak a pénzért mehet, lepratelep franchise egy idiótával az élen.
DEVELOPING: It’s “widely anticipated” that Jalen Brunson will sign with the Knicks on a 4-year deal for $100M+.
(via @espn_macmahonpic.twitter.com/Won1oakBP5
empty taxi
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 2 éve
Kegyelmes jó istenem...DEVELOPING: It’s “widely anticipated” that Jalen Brunson will sign with the Knicks on a 4-year deal for $100M+.
(via @espn_macmahon) pic.twitter.com/Won1oakBP5
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...