NBA
31 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 585
Bocsi...Vissza Heat, úgyis szereti a reunioinokat! 😀Kozben lebron lepne?Nets? 😀
YoungZeeZee
az most az alja gyűjtő
🤘 gaben 🤘
Toca
Fake news vhogy ebbe rongyoltam bele
theathletic.com/4068034/2023/01/08/lebron-james-lakers-trades-frustration/
több mint 3 éve
Vissza Heat, úgyis szereti a reunioinokat! 😀Kozben lebron lepne?Nets? 😀
YoungZeeZee
az most az alja gyűjtő
🤘 gaben 🤘
több mint 3 éve
Kozben lebron lepne?Nets? 😀
YoungZeeZee
az most az alja gyűjtő
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
3 év 6 millát simánTavalyi éve alapján te nyáron hosszabbítottál volna vele?nemtom, van egy srác aki tökéletes 7-10. ember a csapatodba a skillset alapjánAdrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
Reporting with @mcten: As expected, the Lakers are guaranteeing the contracts of Austin Reaves and Wenyen Gabriel for the rest of the season.
Reeves szerződése nem volt garantált?!
wtf
Negritis, a vajda
Ha gonosz vagyok mondhatnám azt is, hogy jöjjön hamarabb, mint AD...győztes csapaton ne változtass! 😊
Stoki
emellé a belét kiküzdi és karakternek is jó
undrafted szal olcsón be tudod húzni akár 4 évre is
erre nem garantált a szerződése a második év közepén?!
Negritis, a vajda
Toca
voltak szakaszok mikor bedobta a triplát, a belét kitette és védekezett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 585
Kozben lebron lepne?
több mint 3 éve
Tavalyi éve alapján te nyáron hosszabbítottál volna vele?nemtom, van egy srác aki tökéletes 7-10. ember a csapatodba a skillset alapjánAdrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
Reporting with @mcten: As expected, the Lakers are guaranteeing the contracts of Austin Reaves and Wenyen Gabriel for the rest of the season.
wtf
Negritis, a vajda
Ha gonosz vagyok mondhatnám azt is, hogy jöjjön hamarabb, mint AD...győztes csapaton ne változtass! 😊
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Egy UDFA rookienak miért adtak volna garantált szerződést? Kapott egy 2 éves, 1 évig tejesen, második évben részben garantált “prove it” szerződést, ami már így is több, mint a szokásos UDFA two-way szerződés.nemtom, van egy srác aki tökéletes 7-10. ember a csapatodba a skillset alapjánAdrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
wtf
Negritis, a vajda
Stoki
Negritis, a vajda
A szerződést garantálni pedig ilyenkor lehet, nem előbb és nem utóbb. Aztán most majd mehet neki nyáron egy nagyobb szerződés.
több mint 3 éve
Ha belegondolsz az utóbbi hónapokban nőtte ki magát pro playa-ra, illetve Pelinka-nál ne keressünk észszerűséget, egyre hülyébb az az ember. Kicsit hasonlít a balfékünkre (Jags), bár most ő egy kicsit zsebben érezheti magát. 😊nemtom, van egy srác aki tökéletes 7-10. ember a csapatodba a skillset alapjánAdrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
wtf
Negritis, a vajda
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nemtom, van egy srác aki tökéletes 7-10. ember a csapatodba a skillset alapjánAdrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
wtf
Negritis, a vajda
Stoki
több mint 3 éve
Adrian Wojnarowski (@wojespn)Ez okés, ezek után remélem fel is épül hamarosan Reaves.
wtf
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Összes karácsonyi meccsen is csak ez a két csapat játszott?🙂Aztán abból kiválasztják amelyiken a Boston vagy Dallas játszik.sport tv-nél melyik nagyokos a Boston fetisizta?Tudod h nem igy mukodnek a dolgok.kapnak ajanlatot aztan....
Celtics-en kívül csak Dallas meccset sikerül adni
🤘gaben🤘
YoungZeeZee
Sixo
több mint 3 éve
Aztán abból kiválasztják amelyiken a Boston vagy Dallas játszik.sport tv-nél melyik nagyokos a Boston fetisizta?Tudod h nem igy mukodnek a dolgok.kapnak ajanlatot aztan....
🤘gaben🤘
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 585
sport tv-nél melyik nagyokos a Boston fetisizta?Tudod h nem igy mukodnek a dolgok.kapnak ajanlatot aztan....
🤘gaben🤘
több mint 3 éve
sport tv-nél melyik nagyokos a Boston fetisizta?NBA, ALAPSZAKASZ
🤘gaben🤘
21.30: Toronto Raptors–Portland Trail Blazers (Tv: Sport1)
több mint 3 éve
sport tv-nél melyik nagyokos a Boston fetisizta?Celtics-en kívül csak Dallas meccset sikerül adni
több mint 3 éve
No fene megvertük a 76ers-t idegenben. 😃 Az elmúlt 10 meccsből 7-et megnyertünk. Jó lenne tartani valami hasonló formát.
több mint 3 éve
Adrian Wojnarowski (@wojespn)Reporting with @mcten: As expected, the Lakers are guaranteeing the contracts of Austin Reaves and Wenyen Gabriel for the rest of the season.
wtf
több mint 3 éve
Így már látok helyet rá, nem is gondoltam, hogy a passz ennyire korán ment, és Klay előtt már ott van a labda.van az a pillanat, amikot Klay pont kitakarja Green jobb lábát, akkor megy a passz, de pont úgy, hogy nem lehet látni.De a lábaiktól akkor kellett volna látni amikor földhöz ér a labda.szerintem nagyjából nyilvánvaló, hogy adott egy pattintott passzt, és pont akkor, amikor Klay lába kitakartaEzt láttam már vagy 20szor, de a megfejtést egyszer sem. Szemből nincs kamera vagy valami ?Bro did a bluetooth pass 😭
— Overtime (@overtime) January 4, 2023
(via laylaz52952/TT) pic.twitter.com/B4DqeP0sw2
Zsellértelkes Vrij
Sixo
slowmotion
Sixo
ha megállítod, és a csúszkát húzod jobbra-balra, akkor egy pillanatra bevillan a labda Klay tökénél.
egyik pillanatban a parkettát lehet látni, másiknál valami sötétebb folt kerül oda, a következőben meg már megint csak a parketta van ott.
slowmotion
több mint 3 éve
van az a pillanat, amikot Klay pont kitakarja Green jobb lábát, akkor megy a passz, de pont úgy, hogy nem lehet látni.De a lábaiktól akkor kellett volna látni amikor földhöz ér a labda.szerintem nagyjából nyilvánvaló, hogy adott egy pattintott passzt, és pont akkor, amikor Klay lába kitakartaEzt láttam már vagy 20szor, de a megfejtést egyszer sem. Szemből nincs kamera vagy valami ?Bro did a bluetooth pass 😭
Zsellértelkes Vrij
Sixo
slowmotion
Sixo
ha megállítod, és a csúszkát húzod jobbra-balra, akkor egy pillanatra bevillan a labda Klay tökénél.
egyik pillanatban a parkettát lehet látni, másiknál valami sötétebb folt kerül oda, a következőben meg már megint csak a parketta van ott.
több mint 3 éve
De a lábaiktól akkor kellett volna látni amikor földhöz ér a labda.szerintem nagyjából nyilvánvaló, hogy adott egy pattintott passzt, és pont akkor, amikor Klay lába kitakartaEzt láttam már vagy 20szor, de a megfejtést egyszer sem. Szemből nincs kamera vagy valami ?Bro did a bluetooth pass 😭
Zsellértelkes Vrij
Sixo
slowmotion
több mint 3 éve
szerintem nagyjából nyilvánvaló, hogy adott egy pattintott passzt, és pont akkor, amikor Klay lába kitakartaEzt láttam már vagy 20szor, de a megfejtést egyszer sem. Szemből nincs kamera vagy valami ?Bro did a bluetooth pass 😭
Zsellértelkes Vrij
Sixo
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ezt láttam már vagy 20szor, de a megfejtést egyszer sem. Szemből nincs kamera vagy valami ?Bro did a bluetooth pass 😭
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Bro did a bluetooth pass 😭
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil