NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
nemtudom ki a tököm ez a majom drake, kb miatta hajrá GSW.
több mint 6 éve
Popovich első tévedése? 😊 Jó, biztos nem az első, de, hogy kevés ekkora, mint, ahogy Leot dolgot kezelte, az is biztos. Màr, ha valóban volt ráhatása erre a dologra.
több mint 6 éve
Azért nem egy újoncnak vagy több csapatnál leszerepelt játékosnak adtak esély hanem a liga egyik legjobbjának. Szerintem ha itt valaki valamit köszönhet az a Raptors, konkrétan csapágyasra hajtották Kawhit. MVP kaliber szezon, űrstatokkal a playoffban. Ha ő nincs még ECF se lett volna, nem hogy Finals. Teljesen vállalható lenne ha elmenne, ő maximálisan teljesítette a feladatát.Fura ilyet irni, de Leonardtol szvsz ezek utan nem lenne szep lenne elhagyni Torontot. A Spurstol kiutaltak, a Raptorsnal biztak benne, eselyt adtak neki, es meg az ideny kozben is vegig azert kuzdottek egy-egy cserevel, hogy a valaga kore egy meginkabb contender csapatot rakjanak ossze. Nyilvan meg is fogjak neki ajanlani, amit csak lehet, hogy maradjon, en szerintem emberileg o azzal bizonyitana, ha hosszabbit. Torontoban o mar most egy hos, barmi is lesz, de en szerintem o jol jarna hosszu tavon is ott.Így már megérte a Torontonak ez a csere, nem gondoltam volna h dontoznekSzerintem a csere napján már megérte. Leonard reményt adott. Raptors szurkolók egész évben bízhattak, h esélyük lehet a bajnoki címre. Ez DeRozannal 1 percig nem lett volna meg. Az, h bejutottak a döntőbe "csak" ráadás. Én anno átéltem, amikor Ujiri Denverben csatlakozott bele a Bynum-Iguodala-Howard-Vucevic féle cserébe és a szerződése utolsó évében járó Iguodalára lecsapott. Máig az a Nuggets érte el a csapat történetének legjobb alapszakaszát. A rájátszásban is csak azért volt korai búcsú, mert Gallinari és Faried is lesérült addigra. Az elsőkörös PO búcsún szocializálódott Nugs szurkolói énem a mai napig pozitívan tekint arra a szezonra. Nem vagyok ezzel egyedül. Emlékszem '12 nyarán egyáltalán nem vártam a következő szezont, majd beütött a trade és teljesen izgatottan tekintettem a jövőbe. Ötleteltem hogyan lehet majd forgatni azt a keretet, mi lehet a crunch time lineup, hogyan lehetne tovább erősíteni a csapatot stbstb. Ugyanezt adta Leonard a Raptors fanoknak csak nagyobb léptékben.
csebi
dawyd728
Stez
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Fura ilyet irni, de Leonardtol szvsz ezek utan nem lenne szep lenne elhagyni Torontot. A Spurstol kiutaltak, a Raptorsnal biztak benne, eselyt adtak neki, es meg az ideny kozben is vegig azert kuzdottek egy-egy cserevel, hogy a valaga kore egy meginkabb contender csapatot rakjanak ossze. Nyilvan meg is fogjak neki ajanlani, amit csak lehet, hogy maradjon, en szerintem emberileg o azzal bizonyitana, ha hosszabbit. Torontoban o mar most egy hos, barmi is lesz, de en szerintem o jol jarna hosszu tavon is ott.Így már megérte a Torontonak ez a csere, nem gondoltam volna h dontoznekSzerintem a csere napján már megérte. Leonard reményt adott. Raptors szurkolók egész évben bízhattak, h esélyük lehet a bajnoki címre. Ez DeRozannal 1 percig nem lett volna meg. Az, h bejutottak a döntőbe "csak" ráadás. Én anno átéltem, amikor Ujiri Denverben csatlakozott bele a Bynum-Iguodala-Howard-Vucevic féle cserébe és a szerződése utolsó évében járó Iguodalára lecsapott. Máig az a Nuggets érte el a csapat történetének legjobb alapszakaszát. A rájátszásban is csak azért volt korai búcsú, mert Gallinari és Faried is lesérült addigra. Az elsőkörös PO búcsún szocializálódott Nugs szurkolói énem a mai napig pozitívan tekint arra a szezonra. Nem vagyok ezzel egyedül. Emlékszem '12 nyarán egyáltalán nem vártam a következő szezont, majd beütött a trade és teljesen izgatottan tekintettem a jövőbe. Ötleteltem hogyan lehet majd forgatni azt a keretet, mi lehet a crunch time lineup, hogyan lehetne tovább erősíteni a csapatot stbstb. Ugyanezt adta Leonard a Raptors fanoknak csak nagyobb léptékben.
csebi
dawyd728
több mint 6 éve
Remélem a Raptors a Warriorst is legalább ilyen nagy harcra készteti, mint a Buckst.Durant. Aztán Green. Majd Cousins.
Drake kinek fog a Dubs játékosai közül először az agyára menni? Szvsz Draymond Greenre tippelek.
iktriad
Én amúgy tökre bírom a figurát. Mert ugye ő a kabalafigurájuk. 😀
több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Amúgy nekem is mindkét csapat szimpatikus volt. Meccseken belül is változott kinek a sikeréért is szurkolok inkább. 😊
több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Így már megérte a Torontonak ez a csere, nem gondoltam volna h dontoznekSzerintem a csere napján már megérte. Leonard reményt adott. Raptors szurkolók egész évben bízhattak, h esélyük lehet a bajnoki címre. Ez DeRozannal 1 percig nem lett volna meg. Az, h bejutottak a döntőbe "csak" ráadás. Én anno átéltem, amikor Ujiri Denverben csatlakozott bele a Bynum-Iguodala-Howard-Vucevic féle cserébe és a szerződése utolsó évében járó Iguodalára lecsapott. Máig az a Nuggets érte el a csapat történetének legjobb alapszakaszát. A rájátszásban is csak azért volt korai búcsú, mert Gallinari és Faried is lesérült addigra. Az elsőkörös PO búcsún szocializálódott Nugs szurkolói énem a mai napig pozitívan tekint arra a szezonra. Nem vagyok ezzel egyedül. Emlékszem '12 nyarán egyáltalán nem vártam a következő szezont, majd beütött a trade és teljesen izgatottan tekintettem a jövőbe. Ötleteltem hogyan lehet majd forgatni azt a keretet, mi lehet a crunch time lineup, hogyan lehetne tovább erősíteni a csapatot stbstb. Ugyanezt adta Leonard a Raptors fanoknak csak nagyobb léptékben.
csebi
több mint 6 éve
Remélem a Raptors a Warriorst is legalább ilyen nagy harcra készteti, mint a Buckst. Drake kinek fog a Dubs játékosai közül először az agyára menni? Szvsz Draymond Greenre tippelek.
több mint 6 éve
Hát akkor a döntőben hajrá Raptors!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Így már megérte a Torontonak ez a csere, nem gondoltam volna h dontoznek
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hm Lowry... Mikor még Aaron Brooksal együtt nyomták a Rocketsba s nem Lowry tűnt jobb játékosnak.Sajna a Torontonak nem tudok drukkolni mert Montreal a kedvenc kanadai városom de a GSW se a szívem csücske 😕 Ez van 😊
több mint 6 éve
Sajnálom Ante-t, de ő még gyerek, a Toronto nagyon jó csapat.Na ja, DeRozannal a közelébe sem kerültek volna ennek a pillanatnak.
Tony Adams
Azt az egyet nagyon sajnálom, hogy nem mondjuk egy évvel hamarabb (vagy többel) jött Kawhi a Raptorsba, milyen csaták lettek volna azok a Cavs-Raptors szériák...
több mint 6 éve
Sajnálom Ante-t, de ő még gyerek, a Toronto nagyon jó csapat.
több mint 6 éve
2 qrva szimpatikus csapat, és a belüket kimelózzák.Lowry nagyon sokat nőtt a szememben, amit melózik főleg ebben a szériában. A védőmunkája parádés, ahogy a charge-okat felvállalja.
(Haraszti Ádi ezt is jól tolja)
Tony Adams
több mint 6 éve
2 qrva szimpatikus csapat, és a belüket kimelózzák.(Haraszti Ádi ezt is jól tolja)
több mint 6 éve
Hölgyeim és uraim, Leonard most adta át az évtized poszterét Giannis-nak.
több mint 6 éve
Láttam, de a remény hal meg utoljára. 😊Nem figyeltél az az előtti postra ? 😀Kár, hogy itt nincs rájátszás MVP, mint hokiban, Leonard eléggé esélyes lenne...Nagydöntő MVP még lehet. Megint.
somoskovig
iktriad
Toca
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Nem figyeltél az az előtti postra ? 😀Kár, hogy itt nincs rájátszás MVP, mint hokiban, Leonard eléggé esélyes lenne...Nagydöntő MVP még lehet. Megint.
somoskovig
iktriad
több mint 6 éve
Kár, hogy itt nincs rájátszás MVP, mint hokiban, Leonard eléggé esélyes lenne...Nagydöntő MVP még lehet. Megint.
somoskovig
több mint 6 éve
Kár, hogy itt nincs rájátszás MVP, mint hokiban, Leonard eléggé esélyes lenne...
több mint 6 éve
twitter.com/DarthAmin/status/1131635930110971904?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
A Blazers allitolag megallapodott Lillarddal, 4 ev, 191 milla.
több mint 6 éve
Nuggets ugyanezt kapta volna. Nincsenek illúzióim. Csak ugye mi voltunk a fraud csapat, akit a szakértők többsége már a Spurs ellen is kiejtett volna. Persze a Thunder elleni után kezdte a Blazerst túlértékelni a közvélemény, előtte ők voltak a másik fake contender csapat. Csak ugye Lillardból és a Blazersből is az marad meg, h tavaly söpörték őket, idén meg logo Lillard és a Thundert hogy elverték. Két véglet. Ezáltal KD-stül, mindenestül 5-6 meccses párharcot láttak bele a Warriors ellenibe. Ehhez képest még Iguodala is kiesett és jött a 4-0, ugyan a szorosabb fajtából.Azért szerintem a normálisbb média nem ugrált ekkora kilengésekkel a meccsek előtt. A Nuggets-Spurs-ön szerintem inkább az volt a narratíva hogy egy szoros párharc lehet, mert pont hogy két ellentétes csapat abból a szempontból hogy csikócsapat vs rutin, de inkább denver főleg azért mert a denver rohadt jó otthon a spurs meg nagyon rossz idegenben. És azért szoros volt. A Thunder Blazers előtt többen mondták az OKC-t mert ugye mégiscsak 2 söprést kapott a POR meg Nurk lesérült és Paul MVP formában játszott a szezonban stb.stb. Aztán a második körben is én leginkább 6 vagy 7 meccses párharcokat olvastam, nem volt szerintem felsz*pása se a Blazersnek se a Nuggetsnek. Aztán hogy a hetediken ki nyer az pénzfeldobás. A GSW ellen meg ja, 5-6 meccset vártak, és szerintem az se ment annyira mellé a meccsek alapján. Meg azért az eléggé meredek lenne ha egy WCF-ben sokan söprést tippelnének.
Ha ezt bárki Blazers ekézésnek veszi, azzal nem tudok mit kezdeni. Én a narratívák 1-1 pillanatfelvétel alapján történő váltakozását tartom viccesnek és kifigurázandónak.
dawyd728
De alapból a mainstream amcsi média folyamat bulllshiteket beszél élen a Stephen A Smith, Colin Cowherd féle emberekkel, mert nagyobb nézettséget generál. És szépen lassan beleestek ebbe a volt játékosok is lásd Paul Pierce, és igazából mondhatnak bármekkora f*szságot jövőre is ők fognak ott ülni. De ebben egyetértek veled, hogy ez eléggé szánalmassá, vagy legalábbis hiteltelenné válik, hogy nincs következménye annak, ha hülyeséget mondanak.