NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Smith > Rockets hivatalosés a 3 együtt se ér annyit mint az eredeti
Az mondjuk durva, hogy gyakorlatilag a Parsons pénzből sikerült egy Brewer, Shved, Smith triót leigazolni.flzoli
amúgy az ő pénzéből nem Ariza jött? aki jobb fit mint Parsons egyébként
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Smith addig lesz vicces amíg el nem kezd hajigálni mindenhonnan.BazzaniAkkor szépen leültetik a padra és hagyják odaszáradni.
Ennyi pénzért bőven megérte a dolog, főleg ha véletlen be is válna a 4-es poszton.
több mint 9 éve
Smith addig lesz vicces amíg el nem kezd hajigálni mindenhonnan.Bazzaniaki nem rakettás szurkoló, annak azután is vicces lesz.
több mint 9 éve
Smith addig lesz vicces amíg el nem kezd hajigálni mindenhonnan.
több mint 9 éve
Smith > Rockets hivatalosAz mondjuk durva, hogy gyakorlatilag a Parsons pénzből sikerült egy Brewer, Shved, Smith triót leigazolni.
több mint 9 éve
nigga hering
28
Graziewww.facebook.com/sport1tvBazzaniBazzaniLégyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?nigga hering
több mint 9 éve
Spencer Hawes öltözéke.| az egy másik dolog, hogy fekete cipőhöz hófehér zoknit húzott |
több mint 9 éve
www.facebook.com/sport1tvBazzaniLégyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?nigga hering
több mint 9 éve
Shaquille O'Neal just FLOPPED into a Christmas Tree on Inside The NBA!több mint 9 éve
nigga hering
28
Az nba1.hu Pistons fórumáról másolom be ezt ide hátha ott nem olvassa mindenki. Josh Smith kivágásával kapcsolatban írták:Légyszi tudnál küldeni linket a sport1 Facebook csoportjához?
NEM 5,4milliót fogtok neki fizetni, hanem még kevesebbet!!!
Van egy szabály, amit úgy látom egyelőre kint is kevés szakíró vett észre. Mark Deeks-re is ráírtam, mert még ő is benézte. Ez a set-off, ami a CBA FAQ 66.pontjának 2.felében van leírva. Nyilván senki nem gondolta, hogy ennek egyszer jelentősége lesz, de SVG elolvasta a CBA-t 😉
A Sport 1 FB csoportba már leírtam, szóval csak átmásolom:
"Amikor egy játékost úgy hajítanak ki, hogy garantált, élő szerződése van és 48óráig a kutyának nem kell ezzel a szerződéssel, akkor utána teljesen szabadon igazolható lesz. A régi csapat a full összeggel tartozik neki és ebből nem jön le az új csapattól kapott pénze, mint anno az amnesty esetében, hanem a kettőt együtt kapja. DE...
Van egy aprónak tűnő szabály, ami később még könnyítheti a Pistons terheit és ezért NEM MINDEGY mennyiért ír alá Smith.
A 'set-off' szabály annyit jelent, hogy ha egy ilyen helyzetbe került játékos bármilyen profi csapathoz aláír (legyen akárhol a világon), akkor az új fizetése és az aktuális 1éves vet min. közötti különbség felével csökken a régi fizuja.
Az 1éves vet min. most $816,482. Tehát ha Smith mondjuk (a könnyebb számolás miatt) aláír valahova $1,816,482-ért, akkor itt fél milliót spórolhat a Pistons. Smith így is kap plusz $1,316,482-t az eredeti Pistons fizujához képest, de mégsem mindent.
Ennek a következő években lesz nagyobb jelentősége, hiszen Smith a stretch provision miatt még 5évig lesz a csapat fizujában 5,4misiért. Viszont ha összeszedi magát és kap egy jobb szerződést, akkor ez még sokkal csökkenhet.
pl. ha '16/17-be kap egy 8misit, akkor abból lejön az akkori 1éves vet min. ($874,636) és a különbség fele 3,56millió, tehát a Pistons rengeteget spórolhat. És természetesen nem csak lóvéban, hanem sapka alatti helyben is, hiszen a fentiek mindkettőre vonatkoznak!
Tehát Smith legnagyobb drukkere innentől kezdve SVG!!!
Bazzani
több mint 9 éve
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀DuffMert mi a bajod a Rockets-l, hogy túl jók 😉 😛 ?
több mint 9 éve
Az nba1.hu Pistons fórumáról másolom be ezt ide hátha ott nem olvassa mindenki. Josh Smith kivágásával kapcsolatban írták:NEM 5,4milliót fogtok neki fizetni, hanem még kevesebbet!!!
Van egy szabály, amit úgy látom egyelőre kint is kevés szakíró vett észre. Mark Deeks-re is ráírtam, mert még ő is benézte. Ez a set-off, ami a CBA FAQ 66.pontjának 2.felében van leírva. Nyilván senki nem gondolta, hogy ennek egyszer jelentősége lesz, de SVG elolvasta a CBA-t 😉
A Sport 1 FB csoportba már leírtam, szóval csak átmásolom:
"Amikor egy játékost úgy hajítanak ki, hogy garantált, élő szerződése van és 48óráig a kutyának nem kell ezzel a szerződéssel, akkor utána teljesen szabadon igazolható lesz. A régi csapat a full összeggel tartozik neki és ebből nem jön le az új csapattól kapott pénze, mint anno az amnesty esetében, hanem a kettőt együtt kapja. DE...
Van egy aprónak tűnő szabály, ami később még könnyítheti a Pistons terheit és ezért NEM MINDEGY mennyiért ír alá Smith.
A 'set-off' szabály annyit jelent, hogy ha egy ilyen helyzetbe került játékos bármilyen profi csapathoz aláír (legyen akárhol a világon), akkor az új fizetése és az aktuális 1éves vet min. közötti különbség felével csökken a régi fizuja.
Az 1éves vet min. most $816,482. Tehát ha Smith mondjuk (a könnyebb számolás miatt) aláír valahova $1,816,482-ért, akkor itt fél milliót spórolhat a Pistons. Smith így is kap plusz $1,316,482-t az eredeti Pistons fizujához képest, de mégsem mindent.
Ennek a következő években lesz nagyobb jelentősége, hiszen Smith a stretch provision miatt még 5évig lesz a csapat fizujában 5,4misiért. Viszont ha összeszedi magát és kap egy jobb szerződést, akkor ez még sokkal csökkenhet.
pl. ha '16/17-be kap egy 8misit, akkor abból lejön az akkori 1éves vet min. ($874,636) és a különbség fele 3,56millió, tehát a Pistons rengeteget spórolhat. És természetesen nem csak lóvéban, hanem sapka alatti helyben is, hiszen a fentiek mindkettőre vonatkoznak!
Tehát Smith legnagyobb drukkere innentől kezdve SVG!!!
több mint 9 éve
Duff
3 133
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀
több mint 9 éve
nigga hering
28
Most majd nyáron lesz +24millája a sapi alatt a nyáron+1 top10 draft cetlije valszeg. Abból a pénzből már neves FAkat igazolhat (jövő nyáron nem is lesz belőlük hiány) szóval szerintem a knicksnél nagy változások lesznek (főleg ha Marc Gasol hozzájuk igazol)nekem nem hiányzikJó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga heringxDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszigaben
több mint 9 éve
Máris elég komolyan dolgoznak a szerződtetésén. Csak azért nem trade-eltek érte mert nem tudtak megfelelő csomagot ajánlani érte (fizuban).Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffHa Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógertflzoli
több mint 9 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffHa Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógert
több mint 9 éve
nekem nem hiányzikJó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga heringxDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
nigga hering
28
Jó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.xDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
több mint 9 éve
xDJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
nigga hering
28
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.
több mint 9 éve
na, hát ennyi a különbség aközött a rendszer között, amiben még én játszottam, meg aközött, ahova sosem jutottam el 😊régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.Maka
most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
több mint 9 éve
Maka
2 760
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.
most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
több mint 9 éve
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnek
több mint 9 éve
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.nem, ez a mai triple OT Blazers - Spurs volt az... nem egyszer estem le az ágyról 😀
Game of the Year? :pdanyly
Lillard nagyon durva, harmadik évében a liga egyik legjobb irányítójává vált, Duncan is hihetetlen, amit még leművel 38 évesen... kurvajó kis meccs volt ez, sajnos a végére elfáradt a SA, azért látszik, hogy nagyon hiányzik Parker és Kawhi csapat teljességéhez.