NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
NBA
33 feliratkozó
több mint 6 éve
PG-nek is sok esze volt. Minden idők egyik legjobbjával játszhatott volna otthon LA-ben, helyette maradt Oklahomában...Elhiszem hogy Westbrook jóarc, csak ezzel nem jutnak messzire.kisebb a kupleráj a thundernél mint a lal-ben, szóval teljesen jól döntött
Hendrix
jelenleg a helyében inkább azt sajnálnám h nem a clippers
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
PG-nek is sok esze volt. Minden idők egyik legjobbjával játszhatott volna otthon LA-ben, helyette maradt Oklahomában...Elhiszem hogy Westbrook jóarc, csak ezzel nem jutnak messzire.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Westbrook amúgy borzasztóan túl van értékelve. Idén 47% TS-el dolgozik a playoffban, ez az a szint hogy előrébb lenne a csapata ha dobást sem vállalna. Rossz shot selection, fontos helyzetben WTF dolgokat művel. A számai jól néznek ki, csak impact nem nagyon van mögötte.Szerintem sehol sem értékelik sokra.
Durantet teljesen megértem hogy lelépett, meglepődnék ha ez az ember valaha bajnok lenne 1.-2. opcióként. Mentalitásából fakadóan meg nem fogja beérni kiegészítő szereppel.
Hendrix
Kint gyakorlatilag mindenhol ekézik már, hogy a játék teljesen elment mellette és másfelé fejlődött, neki meg be kell látnia, hogy scorer, nem shooter, mert ezzel egyszemélyben ejti ki az OKC-t.
több mint 6 éve
Valószínűleg nem ugyanazt a PO-t nézzük. A Boston-Pacers vagy a Philly-Brooklyn jóval “izgalmasabb” mint az eddigi Houston-Jazz vagy GSW-LAC párharcok. 😊Nyugati leglaposabb is van olyan izgalmas, mint a keleti legizgalmasabb. Keleten 2 tükörsima és 2 sima, míg nyugaton 2 sima és 2 közepesen izgalmas párharc van/volt. Persze remélem Malone innen nem nyújtja 7 meccsre.Ennyit keletről. 2 meccsre voltak jók az 5-8. csapatok. Még így is felülmúlták a várakozásaimat.Nyugaton is csak egy párharc van.
dawyd728
Jughead
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Nyugati leglaposabb is van olyan izgalmas, mint a keleti legizgalmasabb. Keleten 2 tükörsima és 2 sima, míg nyugaton 2 sima és 2 közepesen izgalmas párharc van/volt. Persze remélem Malone innen nem nyújtja 7 meccsre.Ennyit keletről. 2 meccsre voltak jók az 5-8. csapatok. Még így is felülmúlták a várakozásaimat.Nyugaton is csak egy párharc van.
dawyd728
Jughead
több mint 6 éve
George Fant jó helyről nézte az év buzzeréttwitter.com/GeorgeFant74/status/1120920216404279296
több mint 6 éve
Westbrook amúgy borzasztóan túl van értékelve. Idén 47% TS-el dolgozik a playoffban, ez az a szint hogy előrébb lenne a csapata ha dobást sem vállalna. Rossz shot selection, fontos helyzetben WTF dolgokat művel. A számai jól néznek ki, csak impact nem nagyon van mögötte.Ez mindig is igy volt. Csak… tripla dupla!
Hendrix
több mint 6 éve
Ennyit keletről. 2 meccsre voltak jók az 5-8. csapatok. Még így is felülmúlták a várakozásaimat.Nyugaton is csak egy párharc van.
dawyd728
több mint 6 éve
Westbrook amúgy borzasztóan túl van értékelve. Idén 47% TS-el dolgozik a playoffban, ez az a szint hogy előrébb lenne a csapata ha dobást sem vállalna. Rossz shot selection, fontos helyzetben WTF dolgokat művel. A számai jól néznek ki, csak impact nem nagyon van mögötte.Durantet teljesen megértem hogy lelépett, meglepődnék ha ez az ember valaha bajnok lenne 1.-2. opcióként. Mentalitásából fakadóan meg nem fogja beérni kiegészítő szereppel.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Óriási emberwww.youtube.com/watch?v=a-M3x-eZpV8
több mint 6 éve
Lillard, te jo atyaeg. Annyira underrated ez a csavo. Mekkora kiraly!
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
EPIC!!!
több mint 6 éve
Életképtelen csapat, semmi haszna Nash óta annak a franchisenak. Költözzenek akkor délebbre, egy mexikói csapat sokat dobna a ligán.Most komolyan ahol egy Booker kéne a vezér legyen...
több mint 6 éve
Pedig Kokoskov nem is niemand. Sajnálom őt. Sok sikert minőségi vezetőedzőt találni helyette ezek után.Én pedig nekik lennek a “szurkolójuk” , de a Nash éra utáni majomparádé teljesen elhidegített a csapattól...ma már kb a kezdő ötöst nem tudnám felsorolni... azt hogy ki az edző én Gentry óta nem követem xDA tengerentuli Palermo. 8DA Sunsnal ramentek az ideny/vezetoedzo mutatora.könnyebb elküldeni az edzőt mint a csapat vezetőségét 😀
Stez
Negritis
Stez
Cowboykarcsi90
Sarveréktől megkérdezném, hogy mi volt felé az elvárás idén? És az elvárás mennyiben volt reális ezzel a kerettel?
több mint 6 éve
Mert Harden nem védekezik. Evidens.Nem latom, hogy ez a Rockets tovabbjut egy GSW elleni parharcban, pedig aztan Curryek is olyan elkepesztoen el tudnak komolytalankodni meccseket...Azért az jó, hogy a Jazz-t nem söpörték ki végül és behúztak otthon egyet.és látszik hogy tavaly óta semmit nem tanult a Rockets
flzoli
megint azon ment el kb a meccs hogy hajigálták a trojkákat -8nál és kb 10et hagytak ki zsinórba
Negritis
Stez
több mint 6 éve
Nem latom, hogy ez a Rockets tovabbjut egy GSW elleni parharcban, pedig aztan Curryek is olyan elkepesztoen el tudnak komolytalankodni meccseket...Azért az jó, hogy a Jazz-t nem söpörték ki végül és behúztak otthon egyet.és látszik hogy tavaly óta semmit nem tanult a Rockets
flzoli
megint azon ment el kb a meccs hogy hajigálták a trojkákat -8nál és kb 10et hagytak ki zsinórba
Negritis
több mint 6 éve
Azért az jó, hogy a Jazz-t nem söpörték ki végül és behúztak otthon egyet.és látszik hogy tavaly óta semmit nem tanult a Rockets
flzoli
több mint 6 éve
Azért az jó, hogy a Jazz-t nem söpörték ki végül és behúztak otthon egyet.
több mint 6 éve
Ez a Pistons tipikusan az a csapat aki bejut a playoffba, csak minek. Annyira közük nincs a meccsekhez hogy kellemetlen nézni.1. A legjobb játékos jó esetben 50%-os állapotban játszott amikor épp tudott.
Hendrix
2. A Bucks szerintem jelenleg kevés keleti csapat ellen szenvedne meg.
3. A legrosszabb matchup voltak nekünk, Raptors ellen egy egészséges Griffinel nagyobb esély lett volna.
4. Tényleg szarok vagyunk, de a mögöttünk végzők sem voltak ezek szerint jobbak.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 6 éve
Én pedig nekik lennek a “szurkolójuk” , de a Nash éra utáni majomparádé teljesen elhidegített a csapattól...ma már kb a kezdő ötöst nem tudnám felsorolni... azt hogy ki az edző én Gentry óta nem követem xDA tengerentuli Palermo. 8DA Sunsnal ramentek az ideny/vezetoedzo mutatora.könnyebb elküldeni az edzőt mint a csapat vezetőségét 😀
Stez
Negritis
Stez
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
A tengerentuli Palermo. 8DA Sunsnal ramentek az ideny/vezetoedzo mutatora.könnyebb elküldeni az edzőt mint a csapat vezetőségét 😀
Stez
Negritis
több mint 6 éve
A Sunsnal ramentek az ideny/vezetoedzo mutatora.könnyebb elküldeni az edzőt mint a csapat vezetőségét 😀
Stez
több mint 6 éve
A Sunsnal ramentek az ideny/vezetoedzo mutatora.