NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 745
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Rondo cserével az utolsó bajnok is távozott a Celticsből 😕Kedveltem a játékát, hozzáállását, szerepét a Big3 mellett..
Sajnos várható volt, a jövőre lejáró miatt, hogy távozni fog, sok sikert neki a Mavsben!
Jöhet az új és remélhetőleg még sikeresebb éra. Bízom benne, hogy folytatódik az építkezés és Smart is bizonyít majd a lehetőség adott.
A Dallasnál a kezdő komolyan megerősödött, végre van egy olyan irányítójuk, aki képes védekezni, plusz nem labdaigényes támadásban, ha Dirk (kedvelem) és T. Chandler is egészséges tud maradni még legalább 1-2 évig, akkor komolyan számolni kell velük, ahogy idén is a PO-ban.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.Game of the Year? :p
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
nigga hering
28
Rondo ===> MavericksButler 1 isten mostanában. A mavs így top5csapat lett a ligába nyugaton meg top3.De én a knicksbe láttam volna szívesen Rondót
By the way - Jimmy Butler 35 pts, 7 ast, 4 stl
:cool:gaben
több mint 9 éve
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hüp hüp hüp 😕 még ha számítani is lehetett rá..... talán maradhatott volna segíteni az épülő csapatot, de erre neki se volt annyira már ideje, türelme, meg a pénz is sok amit keres, gondolom.Legalább szimpatikus csapatba ment, sok sikert neki, kivéve a Houston ellen 😀
több mint 9 éve
Rondo ===> MavericksBy the way - Jimmy Butler 35 pts, 7 ast, 4 stl
:cool:
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Jabari Parker out of the season. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mikey
18 758
hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-het--
Erősorrend, 7. hét.Maka
19. (19.) Sacramento Kings (11-13)
A “Hogyan legyél troll?” játék győztesei. Az évek óta tartó gyötrelmes szereplésből idén kilábalni látszott a Kings, úgyhogy ennek hozományaként gyorsan kirúgták Mike Malone vezetőedzőt.
--
Ez a frencsájz megérdemli a sorsát. ._.
több mint 9 éve
jogos, csak ez most kurva távolinak tűnik4-5 győzelem egymás után.Sobri Jóskahosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.zinedine5
Erősorrend, 7. hét.Maka
több mint 9 éve
4-5 győzelem egymás után.hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.zinedine5
Erősorrend, 7. hét.Maka
több mint 9 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.
Erősorrend, 7. hét.Maka
több mint 9 éve
Egyre jobban tetszik ez a Bucks.Utolsó mp-es kosár nem semmi volt Middleton-tól: www.youtube.com/watch?v=R3MYIW3srpI
Szegény Suns, korábban is hasonló módon kapott ki a Clippers-től (akkor Griffin büntetett).
több mint 9 éve
Meek megérkezett azóta 2 Pistons W.Tényleg csak ennyi kellett a csapatnak? Irány a PO? 😊
(vicc de 5 győzelemre vagyunk a 8.helytől)
több mint 9 éve
némmá, nyugger Bryanték véletlenül elkapták nyugger Duncanéket, mikor volt ilyen utoljára? nekem érzésre úgy 5 év adja...
több mint 9 éve
Maka
2 760
Erősorrend, hatodik hét. Fire away.hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-6-het
több mint 9 éve
Egészen elképesztő, hogy a Rockets egy OKC féle sérüléshullámmal is 2. tud lenni az egész ligában....
több mint 9 éve
És SVG megcsinálta, élen a Pistons! Vagy fordítva tartom a telefont?BazzaniDehogy tartod fordítva! Simán direkt csináljuk 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
És SVG megcsinálta, élen a Pistons! Vagy fordítva tartom a telefont?
több mint 9 éve
nigga hering
28
A kelták úgy is a lotteryre mennek sztem, kéne nekik 1 jó center,és a mostani draft bővelkedik jó centerekkel. A másik kérdés hová tradelik Rondót, és h mit kapnak érte, sztem Smartba van tehetség, mondjuk pár év múlva 1 Smart-Jahil Okafor 2ös akár PO contender csapatot csinálhat a keltákbólSmart mikor tér vissza?A hírek szerint a hajnali Pistons elleni meccsen tér vissza, gondolom limitáltan. A jelenlegi Pistons nélküle is bőven verhető kategória lenne.
Kíváncsi lennék lenne-e forma javulás.danyly
Sajna az idei szezon sem a Keltákról szól, de ez abszolút nem meglepetés.Bruschi85
több mint 9 éve
Smart mikor tér vissza?A hírek szerint a hajnali Pistons elleni meccsen tér vissza, gondolom limitáltan. A jelenlegi Pistons nélküle is bőven verhető kategória lenne.
Kíváncsi lennék lenne-e forma javulás.danyly
Sajna az idei szezon sem a Keltákról szól, de ez abszolút nem meglepetés.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Smart mikor tér vissza?Kíváncsi lennék lenne-e forma javulás.
több mint 9 éve
stat of the day:27 perc letelt. Kobe 0 pont, 9 ast, 5 to, 0/0 ft
több mint 10 éve
Tony Parker is 66.6% from beyond the arc this season (16 for 24), making him the NBA all-time leader in 3FG% through 15 games. 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kedvenc statisztikám 😀 :Since Carmelo Anthony, Knicks-Nuggets trade: Knicks: 151-135 record Nuggets: 189-97 record