NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
rá figyeltek a védők, azért dobhatott ennyit 😊m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492És nem Curry!gaben
Ez valami embertelen volt!!!Toca
több mint 9 éve
m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492És nem Curry!
Ez valami embertelen volt!!!Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492Ez valami embertelen volt!!!
több mint 9 éve
jó, hogy Atlantában van a Hawks, így zavartalanul szerethetem őket 😀
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=pDsCvifI-Z8legjobb phantom eddig
Kobe azért nyomott 17 asszisztot, mint ballhog 😀
több mint 9 éve
há' aznap éppen nem volt kedve harminc percet rohangászni, miközben jó eséllyel kikapnak. meg lehet érteni, nem?Catfight! 😕)és mindezt az 1 negyed elején 😀Drip
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4gaben
több mint 9 éve
Catfight! 😕)és mindezt az 1 negyed elején 😀
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4gaben
több mint 9 éve
Catfight! 😕) www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Azt sem gondoltam volna szezon elején, hogy januárra a GS-nek kisebb lesz az oddsa a bajnoki címre, mint a Cavsnek. 😊
több mint 9 éve
Láttam, hogy Markeef Morris 35 pontot dobott a Sunsban, és ezzel az épp ellenünk játszó LeBront is felülmúlta. Na gondoltam, ő lett a nap top scorere, erre megláttam, hogy Mo Williams a T'wolvesban 52 (azaz ÖTVENKETTŐ!!!) pontot szórt. Majdnem leestem a székről a meglepetéstől.
több mint 9 éve
Csak telefonról nem tudtam videóként berakni, de ezt majd az észrevételeknél jelzem.Az év kosara?iktriadMatthew már berakta de ez megérdemli, hogy 2szer legyen ittDrip
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az év kosara?
Matthew már berakta de ez megérdemli, hogy 2szer legyen ittiktriad
több mint 9 éve
Pau Gasol FTW!!mindene problémázik :/
Rose egész jól bírta. a térde problémázik megint (meg a csípője is).Fucu
több mint 9 éve
szaba
10 556
Jó lenne a pad is, ha Carter kapna lehetőséget. De nem baj, jegeljék a PO-ra. 😀Jeff Green -> Memphis, cserébe ment Prince és egy pick.Pont egy ilyen scorer hiányzott abból a csapatból, nagyon jó csere.
Na ez pont jó, így már talán tényleg bajnokesélyesnek mondható csapat :cool:Duff
Ha a kezdő kibírja egészségesen (a pad hurka) szerintem simán odaérhetnek a nagydöntőbeflzoli
több mint 9 éve
Pau Gasol FTW!!Rose egész jól bírta. a térde problémázik megint (meg a csípője is).
több mint 9 éve
Derék munka:youtu.be/lCIAgDLRDgY
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Jeff Green -> Memphis, cserébe ment Prince és egy pick.Pont egy ilyen scorer hiányzott abból a csapatból, nagyon jó csere.
Na ez pont jó, így már talán tényleg bajnokesélyesnek mondható csapat :cool:Duff
Ha a kezdő kibírja egészségesen (a pad hurka) szerintem simán odaérhetnek a nagydöntőbe
több mint 9 éve
És a Pistons ma is lecsapott 😍 7 in a row! :cool:gdavidSajna nem lett 8 belőle. De ez a kép óriási:
több mint 9 éve
Duff
3 133
Jeff Green -> Memphis, cserébe ment Prince és egy pick.Na ez pont jó, így már talán tényleg bajnokesélyesnek mondható csapat :cool:
több mint 9 éve
Vajon ki mondta és mikor? xD---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
És a Pistons ma is lecsapott 😍 7 in a row! :cool:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Jughead
5 230
A Cavs egy jövőbeli Grizzlies-féle első körösét, plusz Waitersért megszerezte JR-t, Shumpertet és Mozgovot, ha minden igaz (és még lehet Dalembertet is felveszik), azért az úgy masszív upgrade 2 nap alatt. 😉
több mint 9 éve
A Pistons ma is alázott 😀 Fck Yeah! 😍gdavidWe just form a fucking wall!! 😊