NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Jughead
5 230
A Spurs-Cavs meccset mindenki nézze meg 😉 Nehéz elhinni azt ami történt...
több mint 9 éve
Igaz, hogy egy kvázi fél amatőr csapat ellen, de embertelen amit 1:29-nél behúz o_o
Kb. mint az NBA Jam-ben
több mint 9 éve
Bulls - Thunder!!!Apám mekkora meccs volt és Westbrook mekkora lúzer (meg amúgy ász is).
Király, hogy még mindig megvan a tartás a csapatban pedig nincs egy normális spíler évek óta.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/zeller-kellett-a-siker-receptjebe-videoDeAndre Jordan tanulhatna tőle. 😀😀
Nem egy szívbajos idegbeteg.Maka
www.sbnation.com/lookit/2015/3/5/8153001/chris-paul-freaks-out-as-deandre-jordan-holds-game-winning-shot
több mint 9 éve
Maka
2 760
hosszabbitas.hu/amerikai/zeller-kellett-a-siker-receptjebe-videoNem egy szívbajos idegbeteg.
több mint 9 éve
Nem vagyok túl nagy Kobe fan, de ez a The Muse nagyon jó lett...
több mint 9 éve
Anthony Mason R.I.P. 😕 😕Darksun3Mason... amikor először láttam játszani, akkor az jutott az eszembe, hogy miért engedtek egy tankot a pályára? annyival szélesebbnek tűnt mindenki másnál...
nyugodjék...
több mint 9 éve
Anthony Mason R.I.P. 😕 😕
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
Maka
2 760
Westbrook MVP esélyeiről írtam.hosszabbitas.hu/amerikai/a-westbrook-kerdes
több mint 9 éve
Focis hasonlattal élve: The best that never was!áá bazdmeg ... sajnálom :/DripA jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.dande
Ha van gerince kiszáll a szerződéséből, hogy építkezhessen a csapat és elmegy kommentálni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
áá bazdmeg ... sajnálom :/A jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.dande
több mint 9 éve
A jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.
több mint 9 éve
Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?
több mint 9 éve
Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszani
több mint 9 éve
Maka
2 760
Bedtime story with Maka. Avagy hogyan lett Steph Curry majdnem harmadik számú irányító a Sunsban.hosszabbitas.hu/ameri…/egy-elfeledett-sztori-2009-bol
több mint 9 éve
Nagy a baj, gyógyulást..........................www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-a-miami-sztarja-az-idenyben-mar-nem-lephet-palyara-2396441
több mint 9 éve
Maka
2 760
Trade deadline gondolataim és osztályzataim:hosszabbitas.hu/amerikai/oruletes-cserebere
több mint 9 éve
azért a jó öreg Reggie messze nem Harden kategória 😀Szakállról már az OKC-ben lehetett tudni, hogy klasszis, míg RJ annyit bizonyított hogy butított Rusty
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
thundernél ez a csere gáz?szerintem a török nem lesz hasznosabb Perkinsnél, mert Kanternek az erőssége a támadójáték (pontosabban a labdatartás, palnákközeli 1-1, palánkközeli jumpshot), egyszóval ahhoz hogy jó legyen kell neki a labda
sztem perkinsnel csak jobb lehet a török, míg jackson nem akart maradnibraxa88
azért volt Perkins szuper fit az OKCban (kezdetekben), mert nem igényelte a labdát+produktív volt, ezen felül védőoldalon képes volt +-t hozni
Kanter erre nem képes, támadásban vissza fog esni, mert nem fog labdákat kapni a West+Durant párostól, védekezésben ő pedig -1 ember szinte minden értelemben
Jacksonnal meg az a gáz, hogy megint lehet, hogy elengedtek egy Hardent 😊, és ha nem hosszabbítanak Collisonnal és takarítanak pénzeket, lehet befért volna Jackson (annak ellenére, hogy voltak gondok vele lockerben, állítólag)
másrészt az Augustin-Waiters páros egymás kezéből fogja ki'integetni' a labdát
--
jobban belegondolva lehet a Suns lényegesen jobban megszívta
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
1 vagy 2 éve asszem.A nap nyertese (szerintem) a Bucks. Hiába akinek Dávid Kornél dolgozik. 😀😀iktriadja, lemaradtam. mikor váltott?slowmotion
több mint 9 éve
Garnett végre visszatért oda, ahova tartozik!!!!! Made my day ... 😊csebiés a herceg is hazatért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Garnett végre visszatért oda, ahova tartozik!!!!! Made my day ... 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
A nap nyertese (szerintem) a Bucks. Hiába akinek Dávid Kornél dolgozik. 😀😀iktriadja, lemaradtam. mikor váltott?