NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
szaba
10 556
Spurs red-hot lesz a playoffban. Reszkess, nyugat! 😊
több mint 9 éve
Nem kis meccs volt ez a Houston - OKC. Hatalmas húzás volt Harden leigazolása és már az is látszik, hogy Durant nélkül nem jut sokáig a Thunder.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Úgy tűnik szépen lassan csak megkezdődik az idény San Antonioban is 😊
több mint 9 éve
szaba
10 556
Durant idén már nem játszik. Westy one-man show-ja kiteljesedhet.
több mint 9 éve
ghstzR
1 279
westbrook újabb tripladuplát csinált, bár ezt már nem is kell megemlíteni, olyan gyakran történik mostanában 😀
több mint 9 éve
4dam
155
Smart. Csak okosan. o_oPont mint CP3: www.youtube.com/watch?v=cfKEBENB7tk
www.youtube.com/watch?v=uqZzAgeuLiodanyly
Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Smart. Csak okosan. o_o www.youtube.com/watch?v=uqZzAgeuLio
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hogy-hogy nem pont rá gondoltam többek között, nem is értem 😀dandeviszont ő meg gyakran a védőjével együtt zúzta bele a bogyót a gyűrűbe, a plusz egyek meg kiket érdekelnek? 😊
több mint 9 éve
Hogy-hogy nem pont rá gondoltam többek között, nem is értem 😀
több mint 9 éve
Azért azokat büntetőket be is kell ám dobni és tudjuk jó néhány sztárnak sem nagyon ment 😀dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Azért azokat büntetőket be is kell ám dobni és tudjuk jó néhány sztárnak sem nagyon ment 😀
több mint 9 éve
Duff
3 133
Westbrook 100%, hogy nem lesz MVP, még az se biztos, hogy PO-ba jutnak... Curry és Harden közt fog eldőlni, szerintem az előbbi fogja kapni (teljesen jogosan), toronymagasan vezetik ezt a nyugatot, azért ezt nem fogják figyelmen kívül hagyni. Harden csak büntetőket dob egész évben, egy Marc Gasolnak előbb odaadnám...szerk: Most látom, Harden az 50 pontját 12 mezőnykosárral érte el... Vicc ez az ember. 😀😀😀
több mint 9 éve
braxa88
12 534
westbrook 😉
több mint 9 éve
Azt gondolom egyértelmű, hogy Harden az MVP. Őrület amit művel. Remélem a rájátszásra is marad a tankban és lesz esély megközelíteni a 20 évvel ezelőtti eredményeket.Curry. 😉
dande
több mint 9 éve
Azt gondolom egyértelmű, hogy Harden az MVP. Őrület amit művel. Remélem a rájátszásra is marad a tankban és lesz esély megközelíteni a 20 évvel ezelőtti eredményeket.A Boston meg most már verekedje be magát vhogy a PO-ba, ha már a jó draftpozíciót elszúrták 😀 Nem lesz egyszerű.
több mint 9 éve
Azért szépen szájba verték a bajnokot 😊
szomorú dolgok ezek.deyell
több mint 9 éve
mi csináltuk jól 😀 jövőre már kb esélytelen megtartani a picket, idén így mindent meg kell érte tenni 😀és így kapott ki a Lakers 😊slowmotionszomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.helmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
és így kapott ki a Lakers 😊szomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.helmet
több mint 9 éve
helmet
247
szomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.
több mint 9 éve
A Spurs-Cavs meccset mindenki nézze meg 😉 Nehéz elhinni azt ami történt...Jughead"pretty cool how Brendan haywood and kyrie irving combined for 57 points last night."
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Maka
2 760
Új cikkem.Bár nem NBA, de idevág. Hogyan bundázott a maffia Boston College meccseket 1979-ben.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-i-a-maffia-es-az-egyetemi-kosarlabda