NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/SportsTalkBarry/status/1141092267211591682?s=19XDDDDDDDDDDDDD
Nagyon szakadok ezen a threaden 😀
Borbinho
több mint 6 éve
twitter.com/SportsTalkBarry/status/1141092267211591682?s=19Nagyon szakadok ezen a threaden 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
dawyd728
4 122
Horford de szép is lenne Coloradoban. 😊Mondjuk Millsapet ahhoz jó eséllyel el kell küldeni. Ha vhogy snt keretei között meg tudnánk szerezni, az lenne az igazi. Akkor még Millsap is megtartható, ha újra strukturáljuk 18-20 millió körül Paul szerződését. 48 percen keresztül mehet a point center játék. Nyami. Hihetetlen sokat dobna szerintem a csapaton.
Tud ő PF-ben is játszani 15-20 percet, ha Plumlee tudott, akkor számára nem lehet akadály. Millsap is beszélhetne a fejével.
több mint 6 éve
kicsit olyan bézbólosan csinálják Pelikánék, két sztárért az egész prospect funnelt beáldozzák.Rohadjak meg, Caruso lesz a kezdő PG jövőre, most meg választanak még egy SG-t a 2.körben ő meg a másik kezdő 😀Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..megmondtam, hogy feltöltik D-League-ből. már ha marad még ott ember.
Király, szóval lesz négy játékosok, és az ötödik, meg a többi csere ők kik lesznek?
bleacherreport.com/articles/2841726-lakers-trade-rumors-moe-wagner-others-on-the-block-to-add-max-salary-cap-space
kapitnono
slowmotion
kapitnono
az egészben persze az a szép, hogy oké, hogy LeGM meg Szemöldök meg még egy maxos szerződés, és szinte ki sem kell állni, csak mi a nagy hadi helyzet akkor, ha mondjuk James megint kiül vagy húsz meccset, mert megint megmakkan ágyékilag, mint idén? fiatalabb ő sem lesz...
több mint 6 éve
Rohadjak meg, Caruso lesz a kezdő PG jövőre, most meg választanak még egy SG-t a 2.körben ő meg a másik kezdő 😀Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..megmondtam, hogy feltöltik D-League-ből. már ha marad még ott ember.
Király, szóval lesz négy játékosok, és az ötödik, meg a többi csere ők kik lesznek?
bleacherreport.com/articles/2841726-lakers-trade-rumors-moe-wagner-others-on-the-block-to-add-max-salary-cap-space
kapitnono
slowmotion

több mint 6 éve
Szerintem ha megy Horford szétesik a védekezés és a támadójáték is a festékben. Tatumnak ez a szezon nagy betli volt, egyenlőre nem tűnik egy legit szupersztárnak és első opciónak.Nekem sem Horford sem Irving n fog hiányozni, ha például Tatum marad. Irving nélkül tovább jutottunk 😛 Capelárt viszont kár.....Állítólag Khawit a Clippers érdekli nem a Lakers. Barnes opciója pedig törölve.Horford dobbant Bostonból, akárcsak Irving. Szépen szétesik az a csapat is.
dande
No meg áll a bál a Rocketsnél is, csak olyan idióta szerződést kötöttek, hogy Pault nem tudják cserélni, így Capelát árulják.... 😀
flzoli
Tudtam, hogy idén kellett volna a Rockets Celtics döntő mert a következő 10 évben nem sok esélye lesz 😊
dande
több mint 6 éve
Nekem sem Horford sem Irving n fog hiányozni, ha például Tatum marad. Irving nélkül tovább jutottunk 😛 Capelárt viszont kár.....Állítólag Khawit a Clippers érdekli nem a Lakers. Barnes opciója pedig törölve.Horford dobbant Bostonból, akárcsak Irving. Szépen szétesik az a csapat is.
dande
No meg áll a bál a Rocketsnél is, csak olyan idióta szerződést kötöttek, hogy Pault nem tudják cserélni, így Capelát árulják.... 😀
flzoli
Tudtam, hogy idén kellett volna a Rockets Celtics döntő mert a következő 10 évben nem sok esélye lesz 😊
több mint 6 éve
Állítólag Khawit a Clippers érdekli nem a Lakers. Barnes opciója pedig törölve.Horford dobbant Bostonból, akárcsak Irving. Szépen szétesik az a csapat is.
dande
több mint 6 éve
Bongát sajnálnám benne lehet spiritusz, de amúgy ezek a játékosok 2. körös pickekkel könnyedén pótolhatók, szóval azért ettől koránt sem lesznek barmok. 😊Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..Isten barmai.
kapitnono
Amekkora terhelést fognak kapni így a sztárok az alapszakaszban az durvább leolvadást fog eredményezni a rájátszásban, mint ami a minap volt Grönlandon.
empty taxi
több mint 6 éve
Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..megmondtam, hogy feltöltik D-League-ből. már ha marad még ott ember.
kapitnono
több mint 6 éve
Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..Névtelen senkiket küldenek el szotyipénzért, majd szotyola pénzért hoznak pár arcot az elfekvőből és a nyugdíjas otthonokból.
kapitnono
Szerintem amúgy Irvingre gyűjtenek.
több mint 6 éve
Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..Isten barmai.
kapitnono
Amekkora terhelést fognak kapni így a sztárok az alapszakaszban az durvább leolvadást fog eredményezni a rájátszásban, mint ami a minap volt Grönlandon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ez igen, Lakersnél kuzmán kívül mindenkit el akarnak küldeni, hogy legyen még egy hely a max contractnak..Király, szóval lesz négy játékosok, és az ötödik, meg a többi csere ők kik lesznek?

több mint 6 éve
persze, Pátkai Máté
Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.
Cowboykarcsi90
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ez Jamesnek is meglehet ha nyer a Lakers-szel 😉de ahogy mondtak Leonard lehet az elso aki nem perememberkent csinalna meg ezt.Allitolag a masik ketto mar a 3.nal pados volt.www.basketball-reference.com/blog/indexd841.html?p=9734John Salley a másik. 2 Pistons (1989, 1990), 1 Bulls (1996), 1 Lakers (2000).Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.Tudtommal csak Horry, ő kettőt nyert a Rockets-szal, majd hármat a Lakers-szel és még kettőt a Spurs-szel.
Cowboykarcsi90
Jughead
empty taxi
Sobri Jóska
ZoliMP

Madden hates me.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
de ahogy mondtak Leonard lehet az elso aki nem perememberkent csinalna meg ezt.Allitolag a masik ketto mar a 3.nal pados volt.www.basketball-reference.com/blog/indexd841.html?p=9734John Salley a másik. 2 Pistons (1989, 1990), 1 Bulls (1996), 1 Lakers (2000).Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.Tudtommal csak Horry, ő kettőt nyert a Rockets-szal, majd hármat a Lakers-szel és még kettőt a Spurs-szel.
Cowboykarcsi90
Jughead
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 6 éve
www.basketball-reference.com/blog/indexd841.html?p=9734John Salley a másik. 2 Pistons (1989, 1990), 1 Bulls (1996), 1 Lakers (2000).Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.Tudtommal csak Horry, ő kettőt nyert a Rockets-szal, majd hármat a Lakers-szel és még kettőt a Spurs-szel.
Cowboykarcsi90
Jughead
empty taxi
több mint 6 éve
John Salley a másik. 2 Pistons (1989, 1990), 1 Bulls (1996), 1 Lakers (2000).Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.Tudtommal csak Horry, ő kettőt nyert a Rockets-szal, majd hármat a Lakers-szel és még kettőt a Spurs-szel.
Cowboykarcsi90
Jughead

Madden hates me.
több mint 6 éve
Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.www.youtube.com/watch?v=Pb7qHRbTn98
Cowboykarcsi90
Bazska beszélt benne valahol, ha jól rémlik, akkor 2 ilyen játékost mondott.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Van egyébként olyan játékos aki három különböző csapattal nyert bajnoki címet? esetleg erre a rekordra is áehet Leonard.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Állítólag Khawit a Clippers érdekli nem a Lakers. Barnes opciója pedig törölve.
több mint 6 éve
Nem Randle miatt nem jatszatnam negyeskent, de Randle nem is lesz ott, o nem hivta le az opciojat, ugyhogy FA lesz, ketlem, hogy visszaterne.Szerintem is inkább SF. PF nek ott van Randle, egész jó szezont tolt.Ball/Holiday-Beal-Ingram-Zion-Randle nem hangzik szarulNekem egyelore meg nem tiszta, hogy Zion negyes poszton fog-e jatszani a profik kozott. Megvan hozza az atletikussaga, de a magassaga szerintem nincs, raadasul en nem is kuldenem be a daraloba, ahol rengeteget kell haboruznia a pattanokert, ekkora testtel ne ugralgasson ennyit, nem fogja birni a terde. Ez csak az en velemenyem, de en harmasban jatszatnam.
Negritis
Stez
kapitnono
több mint 6 éve
Szerintem is inkább SF. PF nek ott van Randle, egész jó szezont tolt.Ball/Holiday-Beal-Ingram-Zion-Randle nem hangzik szarulNekem egyelore meg nem tiszta, hogy Zion negyes poszton fog-e jatszani a profik kozott. Megvan hozza az atletikussaga, de a magassaga szerintem nincs, raadasul en nem is kuldenem be a daraloba, ahol rengeteget kell haboruznia a pattanokert, ekkora testtel ne ugralgasson ennyit, nem fogja birni a terde. Ez csak az en velemenyem, de en harmasban jatszatnam.
Negritis
Stez