NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
azért beszarsz, hogy van aki leelemzi másnak a saját írását 😊😊sapka
Írhattam volna azt is, hogy leírom akkor érthetően, de még a végén belemagyarázza valaki hogy lenézem őket, pedig nincs így csak valószínűleg nem értették, amit írtam vagy értették csak nem tetszett nekik, de nem tudtak belekötni ezért elintézték pár nevető fejjel és epés megjegyzésekkel. 😀 Ez utóbbit viszont nem hiszem ennél többre tartom őket szóval inkább kibontottam a gondolatmenetemet, hogy ne csak nekem legyen világos, hogy miről is írok. 😉
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
azért beszarsz, hogy van aki leelemzi másnak a saját írását 😊😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Uhh de megsoroztatok kár, hogy senki nem reagál pedig a 3. bekezdés kivételével tényeket írtam le kiváncsi lennék mi olyan vicces, sarkalatos, színvonalon aluli stb. ezeken. 😊

A James támadó nem volt jogos? #sírokFucu
Nem ezt írtam...

Na nézzük végig, hogy mik is olyan felháborítóak az írásomban:

Azért az kemény, hogy sikerül bíróink mondjuk, aki a meccs előtt megmondja, hogy ez el lesz fújva az végülis legyen következetes ez igaz. 😀Jughead
Ezt elírtam a "bíróink" szó helyett a "bírózni" szónak kellett volna ott lennie, elnézést az AutoCorrect képes módosítani észrevétlenül (meg a sikerül elé egy "most is" beférne elég értelmetlen mondat lett annyi szent 😀 )
Egyébként azt hiszem ezzel a megállapításommal nem lehet vitatkozni, - ha megérti az ember, hogy mi akart ez az értelmetlen mondat lenni - hisz füligjimmy már a meccs előtt tudta, hogy itt csalás lesz, és szerencséjére igaza lett így nem kellett csalódnia a világban most sem.

Azt a James támadót a végén nem hiszem, hogy bármikor máskor befújták volna egy FP-nek még ha jogos is...Jughead
Fucunak szeretném felhívni a figyelmét az utolsó 4 szóra. 😉
Egyébként ilyen támadót 10 másodperccel a vége előtt nem illik befújni és ennyi. Crunch timeban mások a szabályok ilyenre nem fújnak támadót vagy ha igen akkor arra is ahogy közben Rose csapkodta Jamest, de szerintem leginkább egyiket se kell befújni. Nem crunch timeban meg mindkettőt befújják jogosan, bár szerintem Jamesnek (és még 5-6 embernek) ezt olyankor se fújná be a bírók 3/4-e mert ő James ennyi respektje van ezt kár tagadni. Ezek függvényében igenis meglepő döntés volt az a támadó fault, nem a szabályok hanem a bírói gyakorlat miatt. 😉

...azt se hiszem hogy az utolsó támadásnak mikor Noah lemészárolta Jamest akkor azt bármikor máskor ne fújták be.Jughead
Noah az utolsó Cavs támadásnál ráugrott Jamesre és biztos ami biztos még a jobb kezével is nyomta vissza fele Jamest. Mint mondtam crunch timeban mások a szabályok, de nem ennyire ez fault nem hogy James-szel szemben, de egy Big Baby Davis-szel szemben is.

Én nem mondom, hogy előtte megkapta a megérdemelt hazai pályát a Bulls, mert ezzel hazudnék, de a végén amikor a legfontosabb volt, akkor megkapta és innentől bírózni felesleges sőt egyenesen hülyeség ( a Cavs fanoknak meg azért hülyeség mert ennyi támogatás jár a hazai csapatnak szintén nem a szabályok miatt, hanem a bírói gyakorlat alapján, amely bírói gyakorlatot én nagyon tudok támogatni) 😉

A többi a személyes véleményem nem kell vele egyetérteni, de én tartom hogy ha Irving nem épül fel, akkor a keleti bajnok örülhet, ha elkerüli a söprést.
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A James támadó nem volt jogos? #sírok
Jól elkúrta a Bulls, hogy nem végezték ki őket a negyedik elején.
De emelem kalapom James utolsó dobása előtt.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 205 — Deion Sanders for president!
Azért az kemény, hogy sikerül bíróink mondjuk, aki a meccs előtt megmondja, hogy ez el lesz fújva az végülis legyen következetes ez igaz. 😀
Azt a James támadót a végén nem hiszem, hogy bármikor máskor befújták volna egy FP-nek még ha jogos is, ahogy azt se hiszem hogy az utolsó támadásnak mikor Noah lemészárolta Jamest akkor azt bármikor máskor ne fújták be. Szóval ha ezek után is a bírók a hibásak szerinted akkor bizony üldözési mániád van. 😉
Egyébként ilyen szar meccset is ritkán látni, nincs sok értelme ennek a keleti rájátszásnak amúgy. A Cavsben nincs Love és Irving, James meg csak szenved magában, a Wizardsban nincs Wall, a Hawks meg a Bulls meg csak szimplán alapból is gyenge ahhoz, hogy a nyugati bajnoktól akár csak meccset is vegyen el...Jughead
Vicces fiú vagy te.
Az viszont biztos, hogy a Bulls most magát verte meg ezzel a szar 4.negyeddel. Ó de kellene most Phil!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Azért az kemény, hogy sikerül bíróink mondjuk, aki a meccs előtt megmondja, hogy ez el lesz fújva az végülis legyen következetes ez igaz. 😀

Azt a James támadót a végén nem hiszem, hogy bármikor máskor befújták volna egy FP-nek még ha jogos is, ahogy azt se hiszem hogy az utolsó támadásnak mikor Noah lemészárolta Jamest akkor azt bármikor máskor ne fújták be. Szóval ha ezek után is a bírók a hibásak szerinted akkor bizony üldözési mániád van. 😉

Egyébként ilyen szar meccset is ritkán látni, nincs sok értelme ennek a keleti rájátszásnak amúgy. A Cavsben nincs Love és Irving, James meg csak szenved magában, a Wizardsban nincs Wall, a Hawks meg a Bulls meg csak szimplán alapból is gyenge ahhoz, hogy a nyugati bajnoktól akár csak meccset is vegyen el...Jughead
Ne haragudj, de ez még nekem is enyhén sarkalatos volt. :[]

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Majdnem reagáltam, de még nekem is van színvonalam.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve

Egyébként ilyen szar meccset is ritkán látni, nincs sok értelme ennek a keleti rájátszásnak amúgy. A Cavsben nincs Love és Irving, James meg csak szenved magában, a Wizardsban nincs Wall, a Hawks meg a Bulls meg csak szimplán alapból is gyenge ahhoz, hogy a nyugati bajnoktól akár csak meccset is vegyen el...
több mint 9 éve
4dam Philadelphia Eagles 155
öööö izé, érdekes lett kicsit a meccs vége...
volt nem létező időkérés, összevissza kulcsfaltok, na.sapka
Pirinyót súlyos volt a bíráskodás, de a Bulls nem érdemelt többet, mint amit ma kapott. Annyira gyenge volt ez a meccs, hogy jellemezni se tudom. Arra a kérdésre hogy milyen volt ez a meccs, jelenleg annyit tudnék mondani, hogy öööööö. Belengették, hogy Thibodeau szezon végén Lakers edző lesz, de ezt a szezont nem tudja kimagyarázni. David Moyes se rossz edző, az Everton az ő szintje, amikor azt várják tőle, hogy a 10. hely helyett hozza be a csapatot a 6. helyre, nincs nála jobb. Bajnoki címhez kevés. Persze ha a gyűrű mellől nem tudják bedobni a srácok, akkor az edző kb. tehetetlen. 21 triplát dobtak a meccsen, abból sztem 17-nél ember nem volt a közelbe. Így csak 9-et bedobni siralmas. A Wizards a végén döntős lesz?füligjimmy
 twitter.com/diamond83/status/597526723610038272

Blatt 0 időkérés birtokában időt kér, ami technikai. Csak 6-7 alkalommal csapkodta össze a kezeit, mire valaki elrángatta. Véletlenül nem vették észre. Atyaisten.füligjimmy
Nem akárki rángatta el, Tyronn Lue. 😀

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Pirinyót súlyos volt a bíráskodás, de a Bulls nem érdemelt többet, mint amit ma kapott. Annyira gyenge volt ez a meccs, hogy jellemezni se tudom. Arra a kérdésre hogy milyen volt ez a meccs, jelenleg annyit tudnék mondani, hogy öööööö. Belengették, hogy Thibodeau szezon végén Lakers edző lesz, de ezt a szezont nem tudja kimagyarázni. David Moyes se rossz edző, az Everton az ő szintje, amikor azt várják tőle, hogy a 10. hely helyett hozza be a csapatot a 6. helyre, nincs nála jobb. Bajnoki címhez kevés. Persze ha a gyűrű mellől nem tudják bedobni a srácok, akkor az edző kb. tehetetlen. 21 triplát dobtak a meccsen, abból sztem 17-nél ember nem volt a közelbe. Így csak 9-et bedobni siralmas. A Wizards a végén döntős lesz?füligjimmy
 twitter.com/diamond83/status/597526723610038272

Blatt 0 időkérés birtokában időt kér, ami technikai. Csak 6-7 alkalommal csapkodta össze a kezeit, mire valaki elrángatta. Véletlenül nem vették észre. Atyaisten.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Pirinyót súlyos volt a bíráskodás, de a Bulls nem érdemelt többet, mint amit ma kapott. Annyira gyenge volt ez a meccs, hogy jellemezni se tudom. Arra a kérdésre hogy milyen volt ez a meccs, jelenleg annyit tudnék mondani, hogy öööööö. Belengették, hogy Thibodeau szezon végén Lakers edző lesz, de ezt a szezont nem tudja kimagyarázni. David Moyes se rossz edző, az Everton az ő szintje, amikor azt várják tőle, hogy a 10. hely helyett hozza be a csapatot a 6. helyre, nincs nála jobb. Bajnoki címhez kevés. Persze ha a gyűrű mellől nem tudják bedobni a srácok, akkor az edző kb. tehetetlen. 21 triplát dobtak a meccsen, abból sztem 17-nél ember nem volt a közelbe. Így csak 9-et bedobni siralmas. A Wizards a végén döntős lesz?

- Abe Simpson
több mint 9 éve
volt nem létező időkérés, összevissza kulcsfaltok, na.

több mint 9 éve
A büntetők eddig 22 a 9 ellenében, a meccs egy pontján 16-3. Mozgovot ki kellett volna pontozni a 4. negyed elején, és csak a kareteütéseit számoltam. De ezt a Cavst ki kellett volna herélni a 3. negyed végén. Ott volt a penge Mirotic kezében. Ha zakó lesz a vége, senkire nem lehet fogni, szánalmas teljesítmény volt, bajnokesélyes csapat nem hagyhat ki zsinórban 14 dobást.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
A bulls-cavs mellett a clips rockets párharcot követem a második körben, de ekkora egy vicc slashing csapatot mint a Rockets, nem is értem hogy jutottak idáig, nincs ember a csapatban aki épkézláb tudna dobni 😮; és még így is van sanszuk a clips ellen
mert ott játszik egy bizonyos Heroball Jamaal, aki 20 pontot hozott valami 30 kísérletből... a második meccsen úgy hogy a clips kb. végig dominált.
Megjegyzem amennyire végtelenül ellenszenves volt Griffin a karrierje elején, most hogy fogyóban a lába egész jól megtanult mezőnyből játszani, hatalmas rájátszása van! Kicsit szurkolok is neki, hogy menjenek még egy kört, nagyon tetszetősen dolgozik, gürizik, és már közel sem olyan fakezű.

Aztán elolvastam az Aldridge SnT for Griffin pletykát 😮 😮

több mint 9 éve
Scott Foster lesz a bíró a mai Bulls-Cavs meccsen. Ha van bundabíró az NBA-ben, akkor ő az. Volt 4-5 meccset befolyásoló fújás múltkor is (Bronbron támadóját befújták védőnek a 2. negyed közepén, 3 faulttal ülnie kellett volna, mindegy). Most nem bízzák a "véletrenre". Bronbron minimum 12-szer fog büntetőzni, ezt megfogadtam, tanácsolom mindenkinek, tegyen erre párszáz forintot.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Akkor pontosabban! 7. meccs utolsó mp-ek James dobást ront, Rose megszerzi és behúzza a másik oldalon felette!!! W o_o

több mint 9 éve
Hátha azért Butler nem felejt el játszani, és hátha Thib nem felejti a padon Miroticot, a pályán meg a nulla pontos Hinrichot. James lehet elfáradt egy pirinyót a szezon végére, a HGH kúrát nem lehet csak úgy abbahagyni-újrakezdeni. Mennyit változtt a súlya ebben a szezonban? Plusz 3-4 kiló körül?
Biogenesis, bébi.
 uproxx.com/smokingsection/2015/02/did-bill-simmons-hint-that-lebron-james-took-a-steroid-vacation/

Egyébként Thib félelmetesen alkalmatlan egy rájátszásra. Egy 30 győzelmes csapatból ki tud préselni extra 15-öt az alapszakaszban, de ennyi. Felőlem mehet a szezon végén. Menni is fog, hacsak nem döntőzik a csapat.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Mennyire bírnék egy 4-3 továbbjutást a Cavs ellen!!!! :cool:gaben
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...Klaci79
Hogy mi? Ha James csak átlagosan játszik ez a párharc 3-0. Az első meccsen csak szimplán gáz volt, a másodikon hozott egy átlagos teljesítményt, ma viszont? Szégyen gyalázat Irvinggel együtt...

Ennek ellenére az a tény, hogy egy ilyen botrányos Jamesszel és Irvinggel is volt esély a Cavs győzelmére sok jóval nem kecsegtet a Bullsnak a folytatásra... 😉Jughead
Jah a liga egyik legjobban védekező csapata ellen átlagos volt a 2. meccsen....na hagyjuk már. A 3. meccsből csak az első félidőt tudtam nézni, de ott se volt rossz.. nem rajta múlt...mondjuk az egyértelmű, hogy James túl sokat vállal magára, de Irving tényleg szar...mondjuk a Bulls-nak nem kell megmagyaráznia, hogy miért vezetnek 2-1-re
több mint 9 éve
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...Klaci79
Hogy mi? Ha James csak átlagosan játszik ez a párharc 3-0. Az első meccsen csak szimplán gáz volt, a másodikon hozott egy átlagos teljesítményt, ma viszont? Szégyen gyalázat Irvinggel együtt...

Ennek ellenére az a tény, hogy egy ilyen botrányos Jamesszel és Irvinggel is volt esély a Cavs győzelmére sok jóval nem kecsegtet a Bullsnak a folytatásra... 😉
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
jobban örülnék egy 4-1-es párharcnak...rohadt erős most a Cavs, James hatalmas formában van, úgyhogy hamar véget kellene vetni ennek a párharcnak...bár nem tudom hány mérkőzést bír James ilyen hatalmas formában lejátszani...
Végre most Mirotic is bizonyított és Butler is jó volt, legalább támadásban...
Érdekes lesz Noah-nak az idegenbeli meccs...már az első kettőn és végig pfujolták, most aztán....😀
Rose pedig....hát pont ez a játék kellett végre ahhoz, hogy döntőbe kerülhessen a Bulls...
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Rose féle uccsó masodperces tripla elég durva volt.
jaj de jó 4.meccs lesz 😀braxa88
emberi időben! 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Rose féle uccsó masodperces tripla elég durva volt.
jaj de jó 4.meccs lesz 😀
több mint 9 éve
Mennyire bírnék egy 4-3 továbbjutást a Cavs ellen!!!! :cool:

több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
NBA második kör podcastünk:

hosszabbitas.hu/amerikai/nba/double-play-3-nba-masodik-kor

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 9 éve
LeBron újra fejpántban, a Cavs hivatalos csatornája meg csinált egy ilyet:

t.co/7F9t7OQxST