NBA

32 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
Meglep, hogy ilyen folennyel lett MVP Giannis. Eddig ment a nyaladzas a tamadostatisztikakra. Vegre nem csak az szamitott.
Stez
Jobban megérdemelte mint Harden szerintem, örülök hogy ő kapta.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 664 — Whoops, looks like something went wrong.
Meglep, hogy ilyen folennyel lett MVP Giannis. Eddig ment a nyaladzas a tamadostatisztikakra. Vegre nem csak az szamitott.

több mint 6 éve
dawyd728 4 122
Ez a Bol Bol gyerek komoly steal lesz ha egészséges tud maradni. Támadásban mindent tud, magas, atletikus.
Hendrix
Semmit nem várok tőle. Elvileg nem a sérülése miatt csúszott ennyit, hanem a játék iránti elkötelezettsége nem üti meg az elvártat. Aztán ne legyen igazam és 1 év múlva Plumlee menjen, ő meg vegye át a helyét.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 605 — The Mathematician
Lement a Draft, a takaró alatt már mindenki az FA piac megnyitásra készül 😊 Kíváncsi leszek melyik kapkodó GM ajánlja majd be a maxot a resztlinek (=Middleton, Harris, Russell, Walker)
flzoli
Middleton messze van a resztli státusztól
lehet előbb adnék neki maxot mint Butlernek vagy Simmonsnak
a többi talán nem ér maxot
de meglepne ha a Hornets nem tolná Walker elé

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lement a Draft, a takaró alatt már mindenki az FA piac megnyitásra készül 😊 Kíváncsi leszek melyik kapkodó GM ajánlja majd be a maxot a resztlinek (=Middleton, Harris, Russell, Walker)

több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Ez a Bol Bol gyerek komoly steal lesz ha egészséges tud maradni. Támadásban mindent tud, magas, atletikus.
Hendrix
sérülékeny és problémás a hozzáállása
Negritis
Ezt mindenki tudja, ezért kelt el 2. körben. Viszont a tehetsége lottery szint, ha értelmes közegbe kerül, simán az idei class egyik legjobbja lehet. Kevin Porter JR is ez a kategória.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Csapatom estéjéről.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 705 — Lucas Scott
Culver milyen választás?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Hendrix
sérülékeny és problémás a hozzáállása

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
A Suns-hoz képest a Jaguars egy tökéletesen működtetett franchise. (Amúgy nem az). Csak fogom a fejem, hogy ezek már megint mit csináltak a sivatagban csapatépítés címén....
iktriad
Knicks&Suns az NBA Browns-sza.
PEEtör
FYI a Browns sleeper bajnokesélyes, de minimum playoff contender jelenleg, egy nagyon is kompetens GM-mel a front office élén...
iktriad
Oda kellett volna írnom, hogy a korábbi (15++) évekre vetítve, mea culpa. Meg azért láttam én már karón varjút, pláne náluk, nyilván most nagyon jól néznek ki, de...

Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Suns-hoz képest a Jaguars egy tökéletesen működtetett franchise. (Amúgy nem az). Csak fogom a fejem, hogy ezek már megint mit csináltak a sivatagban csapatépítés címén....
iktriad
PEEtör
FYI a Browns sleeper bajnokesélyes, de minimum playoff contender jelenleg, egy nagyon is kompetens GM-mel a front office élén...

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 321 — Így remélem megfelelek nektek.....
Celtics húzásai milyennek tűnnek? Lehet belőlük vki?
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 420 — Ajmo Vatreni
iktriad
Felkeltem reggel, ránéztem a pick(ek)re. Jesus

Ennél tutira jobban csinálnám. Úgy, hogy még az átlagosat sem éri el a tudásom ezzel kapcsolatban.
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
iktriad

Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 754 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
Griffin kiváló munkát végez eddig, érdekes lesz ez a New Orleans a következő években.

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 664 — Whoops, looks like something went wrong.
Morant fasza lesz.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
meglepne ha tényleg nem írná alá a szerződést
 www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q49

más kérdés h tovább csere benne van
Negritis
Beneztem es SportsTalkBarry engem is megszivatott mint Skippet 😀
Borbinho
nagyot megy a csávó a héten 😀

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/SportsTalkBarry/status/1141849540254937088?s=19

+
Source confirms to ESPN that large chants of "F*CK COLIN KAEPERNICK" have now broken out. Police are on the scene to try and break up the rally.
😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Negritis
Beneztem es SportsTalkBarry engem is megszivatott mint Skippet 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 915 — Deion Sanders for president!
Magam se írhattam volna szebben.
Ezért egyértelműen nem James hibája, hogy nem tudják optimálisan (ki)használni, az sem, hogy GM-kedik, pedig abban nem No.1, ahogy az se, hogy túlbuzog dolgokat, hanem azoké, akiket túlbuzog.
És ez, vagyis James felelőssége volt Stez alapfelvetése, amit cáfoltunk.
Sobri Jóska
tehát ha én megyek és leszúrok valakit, az nem az én hibám hanem a világé mert nem akadályozott meg benne?
én csak éltem a tehetségemmel és a lehetőségeimmel
Negritis
Nem, de mondjuk ha te elkezded vezetni a főnököd helyett a céget és ő engedi úgy, hogy tudja l, hogy nem értesz hozza akkor ki a hülye te vagy a főnök ?
Ha James azt látna hogy épül a csapat akkor nem akarna mindenáron GMet játszani.
Toca
Persze. Eddig is rákényszerítették. Szegény alulértékelt emberke; GM, edzö, sztár, melós........ üjabban már csere is.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162
Ezért egyértelműen nem James hibája, hogy nem tudják optimálisan (ki)használni, az sem, hogy GM-kedik, pedig abban nem No.1, ahogy az se, hogy túlbuzog dolgokat, hanem azoké, akiket túlbuzog.
Sobri Jóska
tehát ha én megyek és leszúrok valakit, az nem az én hibám hanem a világé mert nem akadályozott meg benne?
Negritis
Nem, de mondjuk ha te elkezded vezetni a főnököd helyett a céget és ő engedi úgy, hogy tudja l, hogy nem értesz hozza akkor ki a hülye te vagy a főnök ?
Ha James azt látna hogy épül a csapat akkor nem akarna mindenáron GMet játszani.
Toca
Mindenidők eddigi legnagyobb marketing (basket)ballere ne akarna??? Hülyének nézné a slepp, ha nem ő diktálná a tollbamondást. Miamiban is azért fulladt meg a projekt, mert Pat Riley beintett, szét is széledtek, azóta is faszák...ja nem.

A Cavsnél kb csak azért nem nyert még több gyűrűt LeBron, mert jött egy korszakosabb tehetségtöbblettel bíró és normális, erőskezű HC által vezérelt, koncepcióval és rendszerrel rendelkező CSAPAT. HA ez nincs, akkor lehetne 6 gyűrűje, persze nincs ha.

Egy ilyen kaliberű ikonnak - mint anno Jordan és Bryant is volt- kinyalják a vezetőségnél mindenét. Még Leonardnak is kinyalták volna, pedig ő maximum erre az évre ért ilyen szintre, ha egyáltalán.

Az NBA belterjes, ha nem tudsz rendszert felhúzni, akkor szupersztárral nyerhetsz, pont.

Amúgy szerintem a '90-es évek Bulls-a is hajazott tehetségkoncentrációban a Warriorsra, ott nem tudtak ellenük nagy hármasokat építeni.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Sobri Jóska
Negritis

Szerkesztette: Toca