NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Green 41 pont?Suns győzelem az OKC ellen?Semmiség.Cowboykarcsikipukkad a suns lufi valamikor? mi lesz ha bledsoe visszajön? kedves csapat van ott a sivatagban
több mint 10 éve
Green 41 pont?Suns győzelem az OKC ellen?Semmiség.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
Köszi a válaszokat, erre gondoltam én is, csak nem akartam egyből azzal nyitni, hogy "mekkora parasztok voltak megint a drukkerek ott". Inkább érdeklődtem. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Azért mondjuk az gyönyörű, hogy a Nyugati 9. Memphis, Kelete sima 3. 😀Megint izgi lesz a playoff Nyugaton, a Keleten meg óriási izgalmak lesznek, ki hanyadik helyen jut be. 3.-4.-5.-6. akár még egy kört is mehet...
több mint 10 éve
ezt sajnos nem vitatom, nálam inkább előbbi a reális.Vér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.TocaAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
Ha a második körben megkapják a Heat-et, akkor vér fog folyni. Alig várom 😊Fucu
több mint 10 éve
Raiders Attitude!!! Amúgy van lelke a Bikáknak, úgyhogy megérdemlik. :[]Remek 10 meccses sorozatból kifolyólag már rögtön veritek a 2x címvédőt és azt a csaaptot akik a 10 meccben pont megvertek 😀 Azért vannak még álmodozók 😛TocaAz sajnos lehet. Jobb lenne 7 meccsen lealázni őket! 😀😀😀gabenVér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.TocaAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Remek 10 meccses sorozatból kifolyólag már rögtön veritek a 2x címvédőt és azt a csaaptot akik a 10 meccben pont megvertek 😀 Azért vannak még álmodozók 😛Az sajnos lehet. Jobb lenne 7 meccsen lealázni őket! 😀😀😀gabenVér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.TocaAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
több mint 10 éve
Az sajnos lehet. Jobb lenne 7 meccsen lealázni őket! 😀😀😀Vér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.TocaAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
több mint 10 éve
Vér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
több mint 10 éve
Ja elkiabáltam. Remélem is, folyjon patakokban! | Persze a Heat-é. |Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
több mint 10 éve
Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
Ha a második körben megkapják a Heat-et, akkor vér fog folyni. Alig várom 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
mint az összes franchise QBt NFLszerteEzt én sem értettem mindenkinél...túlságosan kegyetlenek egyébként, emlékszem Iguadalat is kifütyülték amikor visszajött, pedig aztán nem Ő tehetett kicsit sem a távozásáról...Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:A '6ers nézők miért fújoltak boldog-boldogtalant? Mondjuk az egész ceremónia sem volt túl meggyőző, de az, hogy AI-n kívül bárki jött beszélni azt boo-zták, az furcsa volt.Darksun3
Eazzy
A másik oldalt is látni kell viszont, hogy ha valakit egyszer igazán megkedvelnek, akkor azt imádják holtukig. Lásd pl Iverson, de NFL-es szinten az egész stadion felállva tapsolta McNabbet is.Eazzy
több mint 10 éve
Ezt én sem értettem mindenkinél...túlságosan kegyetlenek egyébként, emlékszem Iguadalat is kifütyülték amikor visszajött, pedig aztán nem Ő tehetett kicsit sem a távozásáról...Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:A '6ers nézők miért fújoltak boldog-boldogtalant? Mondjuk az egész ceremónia sem volt túl meggyőző, de az, hogy AI-n kívül bárki jött beszélni azt boo-zták, az furcsa volt.Darksun3
Eazzy
A másik oldalt is látni kell viszont, hogy ha valakit egyszer igazán megkedvelnek, akkor azt imádják holtukig. Lásd pl Iverson, de NFL-es szinten az egész stadion felállva tapsolta McNabbet is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
LeBron laza 61 pont.
több mint 10 éve
Killadelphia!az még a jobbik eset, mert a karámból hógolyózás fizikailag is fáj.
Még a mikulást is kifütyülik.gaben
több mint 10 éve
Killadelphia!Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:A '6ers nézők miért fújoltak boldog-boldogtalant? Mondjuk az egész ceremónia sem volt túl meggyőző, de az, hogy AI-n kívül bárki jött beszélni azt boo-zták, az furcsa volt.Darksun3
Eazzy
Még a mikulást is kifütyülik.
több mint 10 éve
mert Philadelphia a City of Brotherly Hate.Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:A '6ers nézők miért fújoltak boldog-boldogtalant? Mondjuk az egész ceremónia sem volt túl meggyőző, de az, hogy AI-n kívül bárki jött beszélni azt boo-zták, az furcsa volt.Darksun3
Eazzy
több mint 10 éve
Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:A '6ers nézők miért fújoltak boldog-boldogtalant? Mondjuk az egész ceremónia sem volt túl meggyőző, de az, hogy AI-n kívül bárki jött beszélni azt boo-zták, az furcsa volt.
Eazzy
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Igazad van. Viszont nyíltan kimondva bajnokságot nyerni hozták, ezt bizonyítja a szerződése is és ez már valószínűleg nem jön össze vele. Sajnos NBA szinten túl sérülékeny.A semmit azért erősen túlzás, 2009 - rookie of the year, 2010 - all star első csapat 2011 - mvp ráadásul elődöntőig vitte a Bullst 2011-ben. Ez persze nem menti fel az alól, hogy ez a harmadik szezonja, amikor sérült és a második olyan, ahol pályára se lépett kb.Foldesi26Attól azért nem "félek", de biztos ami biztos Rose sorsán (és pénzén/árán) érdemes lenne elgondolkozni. Nincs nagy bajom a sráccal, de semmit nem bizonyított még és szerintem már nem is fog.gabenAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenmég a végén nem lesz lefutott a keleti döntő párosításabraxa88
több mint 10 éve
Foldesi26
317
A semmit azért erősen túlzás, 2009 - rookie of the year, 2010 - all star első csapat 2011 - mvp ráadásul elődöntőig vitte a Bullst 2011-ben. Ez persze nem menti fel az alól, hogy ez a harmadik szezonja, amikor sérült és a második olyan, ahol pályára se lépett kb.Attól azért nem "félek", de biztos ami biztos Rose sorsán (és pénzén/árán) érdemes lenne elgondolkozni. Nincs nagy bajom a sráccal, de semmit nem bizonyított még és szerintem már nem is fog.gabenAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenmég a végén nem lesz lefutott a keleti döntő párosításabraxa88
több mint 10 éve
Attól azért nem "félek", de biztos ami biztos Rose sorsán (és pénzén/árán) érdemes lenne elgondolkozni. Nincs nagy bajom a sráccal, de semmit nem bizonyított még és szerintem már nem is fog.Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenmég a végén nem lesz lefutott a keleti döntő párosításabraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenmég a végén nem lesz lefutott a keleti döntő párosítása
több mint 10 éve
Amit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.
több mint 10 éve
Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:Remélem azért egy kis aprót is adtak neki mellé. 😉
Eazzy
több mint 10 éve
Bár nem nagy itt az élet, azért meglep, hogy a pound-for-pound greatest ever Allen Iverson mezvisszavonultatásáról nincs megemlékezés...nekem, mint kedvencemnek muszáj:Don't talk the walk, Walk the talk!