NBA
33 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Miért ne hosszabbíthatna a Celticsnél Davis? Mi köze ehhez Irvingnek?Nem értem miért mondja mindenki, hogy a Celtics akkora bajnokesélyes, egy nem túl erős Keleten az 5. helyen állnak, tavaly James konkrétan egyedül verte ki őket a Keleti döntőből. Ha el is megy a Celtics-be, ott amíg Irving ott van addig úgysem tud hosszabbítani. Ha meg nincs Irving, kb ugyanott vannak mint tavaly/jelenleg. Brown/Tatum közel sem hozza azt amit tavaly mondjuk..Szerintem az, hogy George aláírt a Thunder-hez jót tett a ligának. A GM-ek elhiszik, hogy egy év alatt meg tudod győzni a játékost, hogy nem csak LA-ben van értelme játszani. Márpedig azért Oklahoma nagyon sok dolog csak nem egy vonzó piac. A Raptors is feladta a franchise player-ét, hogy hátha meg tudják győzni Kawhi-t, hogy maradjon. Nem látom azt, hogy másfél év alatt vagy egy év alatt ne lehetne AD-t megfűzni, hogy ne a 35,5 éves Lebron mellé/mögé menjen. 25 éves most AD. Elmegy egy olyan csapathoz 5 évig ahol jobb esélye van nyerni bajnokságot (lásd Celtics), majd 30 évesen még mindig tud Los Angeles-be menni, hogy kiépítse a saját brand-jét, és még akkor is (valószínűleg) top5 játékos lesz az NBA-ben. Persze ott van RIch Paul tehát minden észérv borulhat.Amennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.Ha Davis máshol nem ír alá hosszabbítást akkor nehéz lesz értelmes áron eladni máshová
Habi
flzoli
kisvanek4
kapitnono
Én úgy tudom Irving miatt csak cserélni nem cserélhetnek érte a deadlineig. Rose-rule csak a második szerződéses, fiatalon már sztárnak számító játékosokra vonatkozik. Ha lejár Irving mehet a Celtics csere és visszaigazolják. Vagy a Rose-rule kedvezményezettjei onnantól soha nem játszhatnak együtt?
több mint 6 éve
Nem értem miért mondja mindenki, hogy a Celtics akkora bajnokesélyes, egy nem túl erős Keleten az 5. helyen állnak, tavaly James konkrétan egyedül verte ki őket a Keleti döntőből. Ha el is megy a Celtics-be, ott amíg Irving ott van addig úgysem tud hosszabbítani. Ha meg nincs Irving, kb ugyanott vannak mint tavaly/jelenleg. Brown/Tatum közel sem hozza azt amit tavaly mondjuk..Szerintem az, hogy George aláírt a Thunder-hez jót tett a ligának. A GM-ek elhiszik, hogy egy év alatt meg tudod győzni a játékost, hogy nem csak LA-ben van értelme játszani. Márpedig azért Oklahoma nagyon sok dolog csak nem egy vonzó piac. A Raptors is feladta a franchise player-ét, hogy hátha meg tudják győzni Kawhi-t, hogy maradjon. Nem látom azt, hogy másfél év alatt vagy egy év alatt ne lehetne AD-t megfűzni, hogy ne a 35,5 éves Lebron mellé/mögé menjen. 25 éves most AD. Elmegy egy olyan csapathoz 5 évig ahol jobb esélye van nyerni bajnokságot (lásd Celtics), majd 30 évesen még mindig tud Los Angeles-be menni, hogy kiépítse a saját brand-jét, és még akkor is (valószínűleg) top5 játékos lesz az NBA-ben. Persze ott van RIch Paul tehát minden észérv borulhat.Amennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.Ha Davis máshol nem ír alá hosszabbítást akkor nehéz lesz értelmes áron eladni máshová
Habi
flzoli
kisvanek4

több mint 6 éve
Szerintem az, hogy George aláírt a Thunder-hez jót tett a ligának. A GM-ek elhiszik, hogy egy év alatt meg tudod győzni a játékost, hogy nem csak LA-ben van értelme játszani. Márpedig azért Oklahoma nagyon sok dolog csak nem egy vonzó piac. A Raptors is feladta a franchise player-ét, hogy hátha meg tudják győzni Kawhi-t, hogy maradjon. Nem látom azt, hogy másfél év alatt vagy egy év alatt ne lehetne AD-t megfűzni, hogy ne a 35,5 éves Lebron mellé/mögé menjen. 25 éves most AD. Elmegy egy olyan csapathoz 5 évig ahol jobb esélye van nyerni bajnokságot (lásd Celtics), majd 30 évesen még mindig tud Los Angeles-be menni, hogy kiépítse a saját brand-jét, és még akkor is (valószínűleg) top5 játékos lesz az NBA-ben. Persze ott van RIch Paul tehát minden észérv borulhat.Amennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.Ha Davis máshol nem ír alá hosszabbítást akkor nehéz lesz értelmes áron eladni máshová
Habi
flzoli
több mint 6 éve
Spurs is továbbnyomta valahogy KwahitAmennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.Ha Davis máshol nem ír alá hosszabbítást akkor nehéz lesz értelmes áron eladni máshová
Habi
flzoli
több mint 6 éve
Amennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.Ha Davis máshol nem ír alá hosszabbítást akkor nehéz lesz értelmes áron eladni máshová
Habi
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Amennyire mondják, hogy a Pelicans itt nem diktál, Davisnek még másfél évig szerződése van, nem hinném, hogy ő Kawhi féle módon viselkedne a csapat irányába. A Lakersnek meg a 34 éves LBJ mellé, minél előbb sztárokat kell hoznia, ergo rajtuk van a nyomás itt, ezért is jönnek a kamu hírek orrba-szájba...Szinte biztos vagyok, hogy Ainge már tett nem hivatalos ajánlatot Davisért, amit tartani is fog júli 1-ig, az meg jobb, amit bárki tud ajánlani.

JT Daniels fan
több mint 6 éve
Én ezt megértem , nem azt mondtam hogy menjen el Clevlandbe vagy New Yorkba.Hát NO ban erre megvolt a lehetősége, de nem nagyon jött össze, meg igazából értelmes csapatot sem tudtak nagyon köré rakni, lehet ezt unta megNem erről van szó, ha valaki azt szajkózza hogy legacyt akar és úgy gondolja hogy jó akkor ne egy All-time top3 játékos mögé menjen el (persze ha lehetséges), ha nem álljon be valami csapathoz és legyen ő a húzóerő.Hát James csak 30 rájátszásban 40 pontot szerez meccsenként a többit szerinted ki teszi hozzá? Egy csapat bármekkora sztár is van itt nem egy emberből áll...Igen csak ez a csapat létezik 😀Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Erre elmegy becsicskulni James mögé ?
Lol
Toca
kapitnono
Amúgy ha elmegy James mellé aztán nagyon rajta fog múlni...
Toca
kapitnono
Toca
kapitnono
De van jópár csapat ahol vele igazán kiemelkedő keret alakulhatna ki és szvsz a piacot leszámítva jobban is járna velük.
több mint 6 éve
Hát NO ban erre megvolt a lehetősége, de nem nagyon jött össze, meg igazából értelmes csapatot sem tudtak nagyon köré rakni, lehet ezt unta megNem erről van szó, ha valaki azt szajkózza hogy legacyt akar és úgy gondolja hogy jó akkor ne egy All-time top3 játékos mögé menjen el (persze ha lehetséges), ha nem álljon be valami csapathoz és legyen ő a húzóerő.Hát James csak 30 rájátszásban 40 pontot szerez meccsenként a többit szerinted ki teszi hozzá? Egy csapat bármekkora sztár is van itt nem egy emberből áll...Igen csak ez a csapat létezik 😀Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Lol
Toca
kapitnono
Toca
kapitnono
Toca

több mint 6 éve
Nem erről van szó, ha valaki azt szajkózza hogy legacyt akar és úgy gondolja hogy jó akkor ne egy All-time top3 játékos mögé menjen el (persze ha lehetséges), ha nem álljon be valami csapathoz és legyen ő a húzóerő.Hát James csak 30 rájátszásban 40 pontot szerez meccsenként a többit szerinted ki teszi hozzá? Egy csapat bármekkora sztár is van itt nem egy emberből áll...Igen csak ez a csapat létezik 😀Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Lol
Toca
kapitnono
Toca
kapitnono
több mint 6 éve
Hát James csak 30 rájátszásban 40 pontot szerez meccsenként a többit szerinted ki teszi hozzá? Egy csapat bármekkora sztár is van itt nem egy emberből áll...Igen csak ez a csapat létezik 😀Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Lol
Toca
kapitnono
Toca

több mint 6 éve
Igen csak ez a csapat létezik 😀Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Lol
Toca
kapitnono
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.És akkor hová kellene mennie szerinted? Menjen a Golden state-hez hogy elmondhassa, hogy nyert egy gyűrűt ami nem rajta múlik?
Lol
Toca

több mint 6 éve
Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.25 éves szóval nyer 2t James mellett aztán 3at magától 😀
Lol
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Eddig azt hittem bajnoki címet akar meg legacyt.Erre elmegy becsicskulni James mögé ?
Lol
több mint 6 éve
Ha All-star kaliberű emberre van esélyed, azért bőven megéri beáldozni a resztlit, akikről azért kiderült, hogy nem lesznek jó eséllyel franchise playerekDavis elvileg csak a Lakersbe hajlandó menni...pedig a mezén az van, hogy NOLA 😀 😀
nba.nbcsports.com/2019/01/29/report-anthony-davis-expected-to-put-out-word-hell-re-sign-with-only-lakers/
Kíváncsi vagyok odaadunk-e érte mindent vagy várunk 1 évet, hogy ingyér megszerezzük, és még akkor is tudna együtt játszani Jamessel
kapitnono
amúgy meg idén szerintem akkor sem lenne esélyük a GSW ellen, ha Davis odamenne, a fél csapat meg menne cserébe, bőven ráérne az az 1 év.
Pep71
több mint 6 éve
Davis elvileg csak a Lakersbe hajlandó menni...pedig a mezén az van, hogy NOLA 😀 😀
nba.nbcsports.com/2019/01/29/report-anthony-davis-expected-to-put-out-word-hell-re-sign-with-only-lakers/
Kíváncsi vagyok odaadunk-e érte mindent vagy várunk 1 évet, hogy ingyér megszerezzük, és még akkor is tudna együtt játszani Jamessel
kapitnono
amúgy meg idén szerintem akkor sem lenne esélyük a GSW ellen, ha Davis odamenne, a fél csapat meg menne cserébe, bőven ráérne az az 1 év.
több mint 6 éve
Davis elvileg csak a Lakersbe hajlandó menni...nba.nbcsports.com/2019/01/29/report-anthony-davis-expected-to-put-out-word-hell-re-sign-with-only-lakers/

több mint 6 éve
keleteny nyugaton is beszélt a témáról:soundcloud.com/user-961014319/209-resz-emergency-podcast-davis-cseret-kert
Amúgy gondolkodva kicsit, szerintem a Celtics javában keresi azt a (nyugati) csapatot(Jazz, Nuggets) amelyik érdeklődik Irving iránt. Szerintem Holiday miatt még működhet is. Tudnak annyit adni, h mindkettőt odaadja a Pels.én sem látom igazán de bármi lehet
Amúgy nem látom, h a Lakers csomagja nyerő legyen.
dawyd728
az a legnagyobb gond nálunk hogy Ingram eléggé lenullázta magát így meg nehéz
viszont őt el kéne boltolni valamire/valakire hogy a csapat James kompatibilisebb legyen
én itt is félek egy veterántól aki már jövőre nem ér semmit 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Most amúgy nem tudnak hosszabbítani Kyrie-val, úgy hogy ne legyen probléma a Rose szerződéssel? De amúgy csak annyit akartam írni, hogy nem akarom elhinni, hogy Ainge, ne számolt volna ezzel az eshetőséggel. A Boston évek óta szenved a palánk alatt, és azért eléggé jól építkezett AD-re. A nagy kérdés, hogy AD miért most mondta be az unalmast, miért nem várt vele 2 hetet, mert ezzel inkább a LAL-nak kedvezett.Én egyszerűen nem látom azt, hogy a Celtics hogyan ne tudná überelni bármelyik Lakers csomagot. Szerintem a Lakers assitjeinek az értéke nyár óta nagyon csökkentek. Ingram értéke egyre kevesebb, Ball-t se hiszem hogy annyira sokra tartanák, Zubac inkább egy jó munkásembert, mint egy cserét eldöntő személy, és a pickjeik sem hasznosak. Maradt Kuzma egyedül. Ezzel szemben a Celtics tudja adni akár Haywardot (aki szerintem új csapatban, új szerepkörben simán magára találhat), Rozier-t, Brown-t, Morris-t/Baynes-t/akár Horford-ot, de a pickjeik is értékesebbek,ugye úgy hogy még akár Grizzlies pickjük is lehet és ha jól tudom a Kings pick náluk. Akár a Brooklyn is jobb csomagot tud összerakni szerintem, mint a Lakers. Ha végül Lakers-ös lesz AD akkor meg néhány GM nagyon elbalfaszkodta ezt a lehetőségetJa csak a Celtics nem adhat szerződést neki amíg Irving itt van, és kevesebbel nem hinném hogy beéri
kisvanek4
kapitnono
több mint 6 éve
nem a pénzen fog múlni... egy hónapja mondta:Én egyszerűen nem látom azt, hogy a Celtics hogyan ne tudná überelni bármelyik Lakers csomagot. Szerintem a Lakers assitjeinek az értéke nyár óta nagyon csökkentek. Ingram értéke egyre kevesebb, Ball-t se hiszem hogy annyira sokra tartanák, Zubac inkább egy jó munkásembert, mint egy cserét eldöntő személy, és a pickjeik sem hasznosak. Maradt Kuzma egyedül. Ezzel szemben a Celtics tudja adni akár Haywardot (aki szerintem új csapatban, új szerepkörben simán magára találhat), Rozier-t, Brown-t, Morris-t/Baynes-t/akár Horford-ot, de a pickjeik is értékesebbek,ugye úgy hogy még akár Grizzlies pickjük is lehet és ha jól tudom a Kings pick náluk. Akár a Brooklyn is jobb csomagot tud összerakni szerintem, mint a Lakers. Ha végül Lakers-ös lesz AD akkor meg néhány GM nagyon elbalfaszkodta ezt a lehetőségetJa csak a Celtics nem adhat szerződést neki amíg Irving itt van, és kevesebbel nem hinném hogy beéri
kisvanek4
kapitnono
"I’d take legacy over money,” Davis told Yahoo Sports after posting game highs of 30 points and 20 rebounds to go with five assists in Friday’s loss. “I want to have a legacy. All my people that look up to me, the younger kids, I want them to know about AD’s legacy. Championships, the things I do in the community, being a good teammate, playing hard. All that stuff matters the most to me. Don’t get me wrong, money is amazing. But I think in that sense, money or legacy, I think my legacy will win that battle every time.”

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Nekem inkább az a kérdés Ainge már most fel akarja-e robbantani ezt az idei projektet vagy bízik Stevensben, hogy még képes ebből a szezonból nagy döntőt csinálni. Celtics Irving elboltolása nélkül most nem tradelhet Davisért, márpedig ehhez inkább pickek kellenek mintsem játékosok, Brown az egyetlen igazi érték a rosteren (Tatumnak meg szóba sem szabad kerülnie), a többiek lejárók illetve player optionje van a köv évre + Rozier (QO), ami nem garantálja nekik, hogy hosszabb távon náluk marad a játékos, Haywardra meg jelenleg nehéz úgy tekinteni mint jövőbeli franchise player ráadásul mire ez kiderülne lehet neki újra szerződést adni, legjobb esetben is 1, max 2 évig tudja hátán vinni a csapatot.
Vélhetően ennél jobb esély nem fog kínálkozni, hogy a Celticnél beváltsák az eddigi asseteket, kérdés Irvingre találnak-e partnert, a többi GM-nek meg addig kell lépnie, amíg Ainge meg nem találja az ideális harmadik csapatot

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Én egyszerűen nem látom azt, hogy a Celtics hogyan ne tudná überelni bármelyik Lakers csomagot. Szerintem a Lakers assitjeinek az értéke nyár óta nagyon csökkentek. Ingram értéke egyre kevesebb, Ball-t se hiszem hogy annyira sokra tartanák, Zubac inkább egy jó munkásembert, mint egy cserét eldöntő személy, és a pickjeik sem hasznosak. Maradt Kuzma egyedül. Ezzel szemben a Celtics tudja adni akár Haywardot (aki szerintem új csapatban, új szerepkörben simán magára találhat), Rozier-t, Brown-t, Morris-t/Baynes-t/akár Horford-ot, de a pickjeik is értékesebbek,ugye úgy hogy még akár Grizzlies pickjük is lehet és ha jól tudom a Kings pick náluk. Akár a Brooklyn is jobb csomagot tud összerakni szerintem, mint a Lakers. Ha végül Lakers-ös lesz AD akkor meg néhány GM nagyon elbalfaszkodta ezt a lehetőségetJa csak a Celtics nem adhat szerződést neki amíg Irving itt van, és kevesebbel nem hinném hogy beéri
kisvanek4

több mint 6 éve
Én egyszerűen nem látom azt, hogy a Celtics hogyan ne tudná überelni bármelyik Lakers csomagot. Szerintem a Lakers assitjeinek az értéke nyár óta nagyon csökkentek. Ingram értéke egyre kevesebb, Ball-t se hiszem hogy annyira sokra tartanák, Zubac inkább egy jó munkásembert, mint egy cserét eldöntő személy, és a pickjeik sem hasznosak. Maradt Kuzma egyedül. Ezzel szemben a Celtics tudja adni akár Haywardot (aki szerintem új csapatban, új szerepkörben simán magára találhat), Rozier-t, Brown-t, Morris-t/Baynes-t/akár Horford-ot, de a pickjeik is értékesebbek,ugye úgy hogy még akár Grizzlies pickjük is lehet és ha jól tudom a Kings pick náluk. Akár a Brooklyn is jobb csomagot tud összerakni szerintem, mint a Lakers. Ha végül Lakers-ös lesz AD akkor meg néhány GM nagyon elbalfaszkodta ezt a lehetőséget
Szerkesztette: kisvanek4
több mint 6 éve
messze nem olyan jó a padja a GSW-nek, sőt ha valahol verhetőek akkor pont ez, még akkor is ha PO-ban lecsökken a rotáció15-7 a mérleg az elmúlt 4 év döntőiben a GSW javára , elmúlt 2 évben 8-1. Aki azt gondolja h a LAL-nak lehet bármi esélye , az tavasszal nagyot fog csalódni. Értem én hogy James, legrosszabb esetben is All Time Top 3, de öregszik is , már kijönnek a sérülések is és tegyük hozzá hogy a mai ligában magad nem lehet gyűrűt nyerni, mikor a másik csapatban a kezdő 5 All Star kaliber, és a cserepad is erősebb mint bárkié a ligában. Tavaly a Celtics ellen kellett GodMode, idén már az első Playoff meccstől az kellesz...Lehet csak a döntőben lesz lehetőség a GSW-vel találkozni.Kérdésem az, hogy aki követi az NBA-t, és látta az elmúlt évtizedben, hogy (igaz keleten, de) Lebron a rájátszásban godmodeba kapcsol, és teljesen esélytelen csapatokat képes döntőbe vezetni, miért hiszi azt, hogy ez nem működhet LA-ben?előbb-utóbb túl kellene jutni a GSW-n. és ezen még LeBron sem segít.
Oké, erősebb a Nyugat, persze. És? LeBron meg LeBron.
Sobri Jóska
az utolsó győztes szériájához képest a supporting castja talán gyengébb lett, a másik oldalra viszont érkezett egy Durant.
slowmotion
Kiemelésfüggő.
Addig meg annyi minden történhet, sérülés, kiesés, stb.
És nem is válasz arra a kérdésre, hogy James godmodeja miért pont LA-ben ne működne.
Sobri Jóska
KeyG