NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
554
58
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 555
Brooklyn simán húzná mindkettőt. Csak jussanak túl a Bullson.a Pacers meg már két hónapja hígfos, nem lesz itt nagydöntő szerintem...Dexxter TailorAz egyetlen csapat amelyik ki üthetné őket, az a Heat, akik szintén érdekes formát mutatnak, az elmúlt hetekben.FViktor93
több mint 10 éve
FViktor93
2 173
a Pacers meg már két hónapja hígfos, nem lesz itt nagydöntő szerintem...Dexxter TailorAz egyetlen csapat amelyik ki üthetné őket, az a Heat, akik szintén érdekes formát mutatnak, az elmúlt hetekben.
több mint 10 éve
csak tartson ki a lendület a PO végéig. a pályaelőny szinte borítékolható
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
a Pacers meg már két hónapja hígfos, nem lesz itt nagydöntő szerintem...
több mint 10 éve
Franchise rekord stílusosan behúzva 😊 3,5 fél meccs az előny az OKC-vel szemben, szóval az alapszakasz elsőség is kezd egyre biztosabbá válni.
több mint 10 éve
aha. hát persze.Dragic, Dragic...Tök véletlen volt.szaba
vajon csekk lesz, vagy pihenő?slowmotion
a mozdulat nem, a hatás igen.
több mint 10 éve
szaba
10 555
Dragic, Dragic...Tök véletlen volt.
vajon csekk lesz, vagy pihenő?slowmotion
több mint 10 éve
Ilyen se lesz többet! :[]azért a DoBO nem ugyanaz, mint a pálya mellől belenyúlni a meccsbe. egyébként mi lesz, majd jól kibeszélik Jeanie-vel a két klub ügyes-bajos dolgait? vagy pont nem, és amolyan Miszter és Miszisz Szmissz II. lesz belőle?slowmotionSikeressé teszi ezt a klubbot is. Jobb lett volna Chicago-ba jön vissza.gabenPhil papa a Knicksnél? Az a nem egyszerű. Általános igazgatóként, persze-persze,kíváncsi vagyok mikor ül le megint a padra 😛dandehát visszatért sikerei (egyik) színhelyére.
egyébként mit fog csinálni? kinevezi magát edzőnek? 😊slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
azért a DoBO nem ugyanaz, mint a pálya mellől belenyúlni a meccsbe. egyébként mi lesz, majd jól kibeszélik Jeanie-vel a két klub ügyes-bajos dolgait? vagy pont nem, és amolyan Miszter és Miszisz Szmissz II. lesz belőle?Sikeressé teszi ezt a klubbot is. Jobb lett volna Chicago-ba jön vissza.gabenPhil papa a Knicksnél? Az a nem egyszerű. Általános igazgatóként, persze-persze,kíváncsi vagyok mikor ül le megint a padra 😛dandehát visszatért sikerei (egyik) színhelyére.
több mint 10 éve
Sikeressé teszi ezt a klubbot is. Jobb lett volna Chicago-ba jön vissza.Phil papa a Knicksnél? Az a nem egyszerű. Általános igazgatóként, persze-persze,kíváncsi vagyok mikor ül le megint a padra 😛dandehát visszatért sikerei (egyik) színhelyére.
több mint 10 éve
Nem, nem ............. ez egy bohóc!....deyellEz .....fura.zinedine5
több mint 10 éve
Phil papa a Knicksnél? Az a nem egyszerű. Általános igazgatóként, persze-persze,kíváncsi vagyok mikor ül le megint a padra 😛dandehát visszatért sikerei (egyik) színhelyére.
egyébként mit fog csinálni? kinevezi magát edzőnek? 😊
több mint 10 éve
Phil papa a Knicksnél? Az a nem egyszerű. Általános igazgatóként, persze-persze,kíváncsi vagyok mikor ül le megint a padra 😛
több mint 10 éve
Remek 10 meccses sorozatból kifolyólag már rögtön veritek a 2x címvédőt és azt a csaaptot akik a 10 meccben pont megvertek 😀 Azért vannak még álmodozók 😛TocaAz sajnos lehet. Jobb lenne 7 meccsen lealázni őket! 😀😀😀gabenVér lehet hogy fog folyni, de kb 4-1 max 4-2 lesz azt most lefogadom.TocaAmit a Bulls játszik mostanában az megsüvegelendő. Utolsó 10 meccsen 9-1 (a vereség Miami idegenben), keleti 3.-4. hely közti ingázás és nagy arányú győzelmek. Mindez persze Rose nélkül. Esküszöm vissza kellene hozni Robinson-t.gabenNa tessék erre 10+ ponttal kikapnak a Brooklyntól 😊
Ha a második körben megkapják a Heat-et, akkor vér fog folyni. Alig várom 😊Fucu
több mint 10 éve
Noah mekkorát játszott!!! Imádom, amikor ilyen végletekig kiélezett meccseket játszunk a Heattel. Kicsit emlékeztet a 80-as évek végi Bullsra, amikor rendre a Detroittal harcoltunk.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Jodie Meeks mit művel?!miért, mit csinált? flopping? flagrant 2?
ez a lakers, még kobe nélkül is mocsokundorító csapatbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Jodie Meeks mit művel?!ez a lakers, még kobe nélkül is mocsokundorító csapat
több mint 10 éve
Trade erteke csak van a pickeknek.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Sajnos nemigen lesz egyik sem jó helyen. Ráadásul négy újonc nem is kell egy ilyen fiatal csapatba.És jövőre van 4 első körös pickjük is. 😀😀iktriadGreen 41 pont?Suns győzelem az OKC ellen?Semmiség.Cowboykarcsikipukkad a suns lufi valamikor? mi lesz ha bledsoe visszajön? kedves csapat van ott a sivatagbana.kacsa
több mint 10 éve
És jövőre van 4 első körös pickjük is. 😀😀Green 41 pont?Suns győzelem az OKC ellen?Semmiség.Cowboykarcsikipukkad a suns lufi valamikor? mi lesz ha bledsoe visszajön? kedves csapat van ott a sivatagbana.kacsa