NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Lakers meg csinált egy 34 éves G-ból kettő 25 évest. amilyen iramban hullottak náluk a kisemberek, simán jól jön plusz egy ember (főleg ugye, hogy Blake sem volt a kikezdhetetlen egészség mintapéldánya)Akkor most eddig tartott Granger 76ers-es pályafutása?Grangert kivásárolta a Sixers így szabadon igazolhatóvá vált, ez tudható volt a trade pillanatában is nekik az extra 2. körös pick ami kellett igazából. Az hogy a Clipperst választotta ezek után szintén nem meglepő, mert itt kezdő lehet még a Miami és a Spurs volt asszem akik bejelentkeztek nála, de ott más lett volna a szerepköre.
Ez gyors trade volt.
De a Lakers húzása is meglepett: Blake ment a Warriors-ba, két perememberért cserébe. De lehet ez csak nekem furcsa.danyly
Blake cserénél mindhárom csapatot váltó játékos lejáró. A Lakers-nek kb már mindegy ez a szezon ezzel spóróltak 2 milliót a Dubsnak jól jött Blake Curry mögé, mert nem volt rendes helyettese, miután a nyáron elment Jack.BaltimoreDefense
több mint 10 éve
Akkor most eddig tartott Granger 76ers-es pályafutása?Grangert kivásárolta a Sixers így szabadon igazolhatóvá vált, ez tudható volt a trade pillanatában is nekik az extra 2. körös pick ami kellett igazából. Az hogy a Clipperst választotta ezek után szintén nem meglepő, mert itt kezdő lehet még a Miami és a Spurs volt asszem akik bejelentkeztek nála, de ott más lett volna a szerepköre.
Ez gyors trade volt.
De a Lakers húzása is meglepett: Blake ment a Warriors-ba, két perememberért cserébe. De lehet ez csak nekem furcsa.danyly
Blake cserénél mindhárom csapatot váltó játékos lejáró. A Lakers-nek kb már mindegy ez a szezon ezzel spóróltak 2 milliót a Dubsnak jól jött Blake Curry mögé, mert nem volt rendes helyettese, miután a nyáron elment Jack.
több mint 10 éve
Akkor most eddig tartott Granger 76ers-es pályafutása?Ez gyors trade volt.
De a Lakers húzása is meglepett: Blake ment a Warriors-ba, két perememberért cserébe. De lehet ez csak nekem furcsa.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Jó reklám a cipőgyártónak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Már lassan 20 éve követem az NBA-t, de ilyet még nem láttam 😀több mint 10 éve
Maka
2 760
Nyugat után megjött kelet is, Pálfy Tamáska követte el:http://nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=481
több mint 10 éve
én meg a lelkemet és prokhorov vagyonának felét odaadnám westbrookért
több mint 10 éve
szaba
10 555
Westbrook nélkül jobb az OKC.braxa88Én megfordítom: Westbrook-kal jobb a Clippers.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Westbrook nélkül jobb az OKC.
több mint 10 éve
Maka
2 760
Trade deadline podcastünk: www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=479Itt meg a nyugati rájátszás harcról szló cikkem: www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=480
több mint 10 éve
Suck for getting the Bucks 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
eddig granger a legnagyobb deal philibe. baráti mindkettőnek, turner jó lesz ott hatodiknak. okosak a farmerek.további info: twitter.com/WojYahooNBA
több mint 10 éve
Terryhez képest tényleg az és még a szerződése is jó. ja nemReggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thorntonbraxa88végre valami értelmes lépés. percembereket adunk egy használható hatodik emberért. el se hiszem 😀shawnka
több mint 10 éve
Reggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thorntonbraxa88végre valami értelmes lépés. percembereket adunk egy használható hatodik emberért. el se hiszem 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Reggie Evans és Jason Terry -> Kings, cserébe: Marcus Thornton
több mint 10 éve
The Worst Contracts in the NBABaltimoreDefensea Bargnani vidin besírtam 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NBA-hez van vmi nutjubhoz hasonló oldal? szívesen megnézném az All-Star gálát utólag, de sajna a koliban nem tudok torrentezni
több mint 10 éve
Ez mi volt ez a nevetséges dunk contest?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
- Michael Jordan's Wife Yvette Gives Birth to Twin Daughters -MJ jövő héten lesz 51 éves!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=baR57TLvxhcnem csak PHX drukkereknek!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
igen vannak. Nekem is fél misi rémlett, nálunk Rubio-nál ment ugyanez a bohóckodás. Hiába ír alá nem újonc szerződést, a csapat csak ennyit állhat maximum. A megkötések sajnos ugyanúgy érvényesek ilyenkor is.nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!csebiElég homályosak a részletek, de kb. 2.5 millió, és amit a csapat állhat, az 500k. Nem tudom, hogy milyen szabályok érvényesek, mivel 3 évig nem jött át, már aláírhat nem újonc szerződést. Namost, hogy erre vannak e megkötések, azt nem tudom.füligjimmy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!csebiElég homályosak a részletek, de kb. 2.5 millió, és amit a csapat állhat, az 500k. Nem tudom, hogy milyen szabályok érvényesek, mivel 3 évig nem jött át, már aláírhat nem újonc szerződést. Namost, hogy erre vannak e megkötések, azt nem tudom.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
nem tudom, hogy menniy Mirotic kivásárlása, de a Bulls is beleadhat vmennyit, ha jól tudom!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
A Bulls FO állítólag (valószínűleg) keményen masszírozza Miroticot, hogy igazoljon át. Anyagi problémák vannak, nyáron adhatnak neki asszem évi 5 milliót 4 évre, abból kell kipengetnie a saját kivásárlási összegét. Közben a Real Madrid se akarja elengedni, gondolom valahogy azon dolgoznak, hogyan tehetnék Európa legjobban fizetett játékosává. Elég nehéz jónak ítélni a Bulls FO munkáját, mert nincs meg a gyűrű, amit fel tudnának mutatni.De az egyik legjobban draftoló csapat, és képesek 3-5 évre előre gondolkodni. Ráadásul egy Reinsdorf a tulajdonos. 2010 után most ismét úgy pozicionálták a csapatot, hogy átjöhet Európa legjobb játékosa, Boozer amnsztia után helye is lesz, cap space is lesz, és ha minden jól alakul, lesz két pick a Top11-20 között, amiből fel lehet tölteni a keret alját is. Ez most azért jutott eszembe, mert éjszaka felébredtem, és megnéztem a Cavs-Pistons meccset. És az egyik megpróbált a draftról, a másik a piacról építkezni, és íme eredmény. Nem hiszem el, hogy nincs egy könyv arról, hogy milyen hibát nem szabad elkövetni, és mindet elkövették! Hogyan? Miért? Nézem a sztárigazolásokat (jah, Deng nulla pont), a azmúlt évek legmagasabban draftoltjait, és nem értem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson