NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 555
Blatche kinyírja a Knicks-t.
több mint 10 éve
szaba
10 555
Élvezet nézni, ahogy Irving kidobálja a meccsből a Cavalierst. Remélem hozzávágnak egy maximum szerződést. A draft első választottja pedig pályára se lép, annyira jó. Még mengézem, otto porter ma mit produkál, eddig egy kalap... pedig ugye ő volt a legbiztosabbnak tartott választás, akiből egyszerűen nem lehet rossz játékos, legfeljebb nem lesz All-Star. Ahhoz képest elég rossz.füligjimmyA Cavsnél a baj ott kezdődik, hogy Mike Brown.
több mint 10 éve
Élvezet nézni, ahogy Irving kidobálja a meccsből a Cavalierst. Remélem hozzávágnak egy maximum szerződést. A draft első választottja pedig pályára se lép, annyira jó. Még mengézem, otto porter ma mit produkál, eddig egy kalap... pedig ugye ő volt a legbiztosabbnak tartott választás, akiből egyszerűen nem lehet rossz játékos, legfeljebb nem lesz All-Star. Ahhoz képest elég rossz.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
és ez volt a leggyengébb az eddigi 3ból... a legjobb/legszórakoztatóbb párharc jelenleg az NBA-benA szokásosnál "simább" volt ma a Warriors-Thunder, Durant elég brutál meccset tolt.az sok mindent elárul h currynek volt egy 37/11-e és csak a meccs végén vettem észre kb. mocskos jó meccs volta.kacsa
Durant is the first player to post 54+pts, 5+ast on 65+%FG since Michael Jordan on 4/3/88.
Durant with 54 points on only 68 touches. Only had the ball in his hands for 3:17. Crazy efficient.
De ami fontosabb, hogy Larkin is karrier csúcsot ért el :cool:BaltimoreDefense
több mint 10 éve
A szokásosnál "simább" volt ma a Warriors-Thunder, Durant elég brutál meccset tolt.az sok mindent elárul h currynek volt egy 37/11-e és csak a meccs végén vettem észre kb. mocskos jó meccs volt
Durant is the first player to post 54+pts, 5+ast on 65+%FG since Michael Jordan on 4/3/88.
Durant with 54 points on only 68 touches. Only had the ball in his hands for 3:17. Crazy efficient.
több mint 10 éve
A szokásosnál "simább" volt ma a Warriors-Thunder, Durant elég brutál meccset tolt.Nekem pedig nagyon szép pénzt hoztak.:cool:
több mint 10 éve
A szokásosnál "simább" volt ma a Warriors-Thunder, Durant elég brutál meccset tolt.Durant is the first player to post 54+pts, 5+ast on 65+%FG since Michael Jordan on 4/3/88.
De ami fontosabb, hogy Larkin is karrier csúcsot ért el :cool:
több mint 10 éve
szaba
10 555
Joe Johnson nagyon gyűlölheti a buzzert, mert mindig megveri.szabaLondoni meccset remélem láttátok. 😀
több mint 10 éve
Eladhatóbb, mert az utcán az emberek nem hordanak szívesen atlétát. Pláne a bőven túlsúlyosak.ezt a soccer mez stílust nem tudom mire vélniDripmarketing, elméletileg eladhatóbbBaltimoreDefense
több mint 10 éve
ezt a soccer mez stílust nem tudom mire vélniDripmarketing, elméletileg eladhatóbb
több mint 10 éve
ezt a soccer mez stílust nem tudom mire vélni
több mint 10 éve
A történelem során volt pár kirívóan ocsmány all-star mez, de az idei sztem viszi a prímet több mint 10 éve
több mint 10 éve
Szépen belehúztak tegnap James-ék.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Warriorsnak ismet van ultimate heat check guy-ja jordan crawford szemelyeben, es meg brooks is jon douglasrt cserebe. Fasza otos
több mint 10 éve
😀Szerencsétlen pancserek. Inkább menne sportolni a sok kis | köcsög | .
www.nemzetisport.hu/sportszelep/itt-a-lebroning-az-uj-amerikai-memorulet-2307375Duff
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Duff
3 133
😀www.nemzetisport.hu/sportszelep/itt-a-lebroning-az-uj-amerikai-memorulet-2307375
több mint 10 éve
Januárban megvertük a San Antonio-Dallas-Detroit-Miami négyest. Csak Houstontól kaptunk, ki, de az is gettónigger sara volt. Jó, hogy végre rájöttek a fiúk, hogy elkezdődött a szezon.Chevynyugi nem tart sokáiga.kacsa
több mint 10 éve
Januárban megvertük a San Antonio-Dallas-Detroit-Miami négyest. Csak Houstontól kaptunk, ki, de az is gettónigger sara volt. Jó, hogy végre rájöttek a fiúk, hogy elkezdődött a szezon.Chevynyugi nem tart sokáig
több mint 10 éve
Januárban megvertük a San Antonio-Dallas-Detroit-Miami négyest. Csak Houstontól kaptunk, ki, de az is gettónigger sara volt. Jó, hogy végre rájöttek a fiúk, hogy elkezdődött a szezon.
több mint 10 éve
Maka
2 760
10. heti erősorrendem: www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=463Itt pedig a Deng-csere elemzése: www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=464
több mint 10 éve
Cavs acquire Luol Deng for Andrew Bynum, three future draft picks and the right to swap 2015 first-round picks with Cleveland.Deng elvesztését sajnálom, és remélem megéri majd.
Ennyi pick nem biztos, hogy megérte, ha nyáron lelép Deng... Buls-nak viszont nagyon jó deal, állítólag Deng múlt héten visszautasított egy 3év/30millás ajánlatot.BaltimoreDefense
Viszont egy régi játékosunk is hallatott magáról!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Cavs acquire Luol Deng for Andrew Bynum, three future draft picks and the right to swap 2015 first-round picks with Cleveland.Ennyi pick, ez valószínűleg 3 darab második kör. Kivéve, ha a Sacramento idén Top12-n kívűl, jövőre Top10-en kívűl választ. Szóval valószínűleg 3 darab második kör. Az lenne a legjobb, ha a csapat szépen összeomlana, a Bobcats bejutna a rájátszásba, akkor lenne idén egy Top10, és Top20 pick. Rengeteg Nazr Mohammed kell még, Butler helyett Dunlevy, és kár volt elhozni Augustint, vagy kit, Teague az embered, ha 10 meccset akarsz nyerni egy szezonban.
Ennyi pick nem biztos, hogy megérte, ha nyáron lelép Deng... Buls-nak viszont nagyon jó deal, állítólag Deng múlt héten visszautasított egy 3év/30millás ajánlatot.BaltimoreDefense
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Cavs acquire Luol Deng for Andrew Bynum, three future draft picks and the right to swap 2015 first-round picks with Cleveland. Ennyi pick nem biztos, hogy megérte, ha nyáron lelép Deng... Buls-nak viszont nagyon jó deal, állítólag Deng múlt héten visszautasított egy 3év/30millás ajánlatot.