NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Maka
2 760
Szerintem az említett Green az, akin áll vagy bukik a szerkezet, főleg most Bledsoe hiányában. Egyébként tegnap több üres triplánál is inkább dobócselt csinált, lehet a Grizzlies elleni téglagyár után kissé visszafogta Horny.Hornacek nagyon érzi amúgy a pályát. A Sunsban sok fantázia van, simán lehet belőlük powerhouse hosszú időre, a kasszájuk is jól áll.szabaValójában Hornacek nem olyan nagy ász, csak nem akar kurva okos lenni és hagyja játszani a srácokat. Green pl - nomen est omen - olyan green lightot kap, amilyet college meccseken lehet látni 😊 Jó a perimeter védekezés, meg Frye nagyon durván erőn felül teljesít (ő az igazi MVP-je a csapatnak, bárki más rossz napját jobban elbírja a Suns), és mivel mindenki elég szabadon játszhat, ebből kijött egy ilyen szerencsés run. De az is kell hozzá, hogy nagyon alacsony a liga színvonala, van kb 5 jó csapat összevissza meg néhány pretender és 20 fos gárda.Jakehomer
A szezonra a két célom:
1. Lássunk rájátszásmeccset.
2. Len mutasson valamit, bármit.
több mint 10 éve
szaba
10 555
Joe Johnson nagyon gyűlölheti a buzzert, mert mindig megveri.
több mint 10 éve
Hornacek nagyon érzi amúgy a pályát. A Sunsban sok fantázia van, simán lehet belőlük powerhouse hosszú időre, a kasszájuk is jól áll.szabaValójában Hornacek nem olyan nagy ász, csak nem akar kurva okos lenni és hagyja játszani a srácokat. Green pl - nomen est omen - olyan green lightot kap, amilyet college meccseken lehet látni 😊 Jó a perimeter védekezés, meg Frye nagyon durván erőn felül teljesít (ő az igazi MVP-je a csapatnak, bárki más rossz napját jobban elbírja a Suns), és mivel mindenki elég szabadon játszhat, ebből kijött egy ilyen szerencsés run. De az is kell hozzá, hogy nagyon alacsony a liga színvonala, van kb 5 jó csapat összevissza meg néhány pretender és 20 fos gárda.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A Bulls elkezdett meccseket nyerni. A Bobcats elkezdett veszíteni. Rémálom.füligjimmyAzért ez túlzás. Viszont én mondtam, hogy Rose nem megoldás. Csak azt nem tudom miként lehetne megszabadulni tőle. Jobb lett volna Robinson beépítésével foglalkozni. Pár évig megint az lesz a helyzet, hogy nem leszünk elég szarok játékost draftolni, nem lesz pénz komoly menőt venni, nem lesz keret bajnokságot nyerni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A Bulls elkezdett meccseket nyerni. A Bobcats elkezdett veszíteni. Rémálom.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
deyell
11 702
Knicks cut Chris Smith.na végre kivágták a bohócot, aki az NBA történetének egyik leggyengébb játékosa. a luxusadót is figyelembe véve $2 millióba került Dolannek. most jöhet a tesója
choose life
több mint 10 éve
Durva ez a Portland, de Bosh mi meccset tolt. Tök jó hogy idén tért észhez, mikor már annyira nem számítottak rá 😀
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Kicsit sajnálom Kyrie Irving-get, most is 40 pontot szórt, sok ilyen meccse van és mégsem elég a győzelemhez 😕.
több mint 10 éve
Jason Kidd mégis mi a pöcsömet csinál? Elmegy a meccs és közben a padon ül D-Will, Garnett, Johnson, Hülye ez?zinedine5hozta a szelvényemet. én csak egyet tudok érteni vele 😊
több mint 10 éve
Westbrook mutatja a palánk alatt 😀Ez eddig ma egy ilyen nap az NBAben...Ez hány pontot ér? 😊xrace77
iktriad
több mint 10 éve
Ilyenből még 3 és kiraknak a csapatból. Újabb 3 után az NBAből is. 😀😀Ez eddig ma egy ilyen nap az NBAben...Ez hány pontot ér? 😊xrace77
iktriad
több mint 10 éve
Ez eddig ma egy ilyen nap az NBAben... több mint 10 éve
Hát, úgy néz ki, hogy a Bulls nem nyer 40 meccset. 35 győzelem elég lesz a rájátszáshoz. ha visszajön mindenki, akkor Thib bekiabálhatja őket a 6-8 helyre is. Elég gáz, Top5 cetli jobban kéne, plusz a Bobcats pick.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
szaba
10 555
Jason Kidd mégis mi a pöcsömet csinál? Elmegy a meccs és közben a padon ül D-Will, Garnett, Johnson, Hülye ez?zinedine5Én kb. az 5. meccs óta nem tudom nézni a Nets-et idén. Ennyire szar rendszer - sőt, nincs is rendszer - még nem volt.
több mint 10 éve
Jason Kidd mégis mi a pöcsömet csinál? Elmegy a meccs és közben a padon ül D-Will, Garnett, Johnson, Hülye ez?
több mint 10 éve
szaba
10 555
Hornacek nagyon érzi amúgy a pályát. A Sunsban sok fantázia van, simán lehet belőlük powerhouse hosszú időre, a kasszájuk is jól áll.
több mint 10 éve
21 pontos hátrányról verte meg a Nuggetset a Suns,azt olvastam hogy nem volt jó estéje egyik hátvédnek se,de a Morris bratyók húzták a csapatot,nagy fegyvertény ha egy csapat a két legjobb játékosa off nightjával is képes fordítani minusz 21ről és nyerni.Jó a csapat.CowboykarcsiÉs azóta ugyebár...
www.youtube.com/watch?v=iQKJiQbUWgs
Plumlee megállíthatatlan.
több mint 10 éve
21 pontos hátrányról verte meg a Nuggetset a Suns,azt olvastam hogy nem volt jó estéje egyik hátvédnek se,de a Morris bratyók húzták a csapatot,nagy fegyvertény ha egy csapat a két legjobb játékosa off nightjával is képes fordítani minusz 21ről és nyerni.Jó a csapat.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
szaba
10 555
Brook Lopez lába eltört, ez az idény véget ért számára: Blatche time!!! 😀
több mint 10 éve
Hoppá:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciketDexxter TailorEjj, hátrébb az agarakkal. Miami szurkoló is van itt. :[]
Más: a Spurs Parker, Ginobili és Duncan nélkül is nyert a GS ellen. Kicsit mintha beragadt volna a Warriors. Persze sok kemény meccse volt, de akkor is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ááá, ezek nekem nem emberi időben vannak. Max ha korai meccs vagy késői (nálunk hajnali).jó lett volna ütni a Spurst,de mindegy,egyébként milyen volt a csapat,a meccset láttad?Cowboykarcsiwatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.zinedine5
több mint 10 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciketDexxter TailorAhhoz pályaelőny is kell.