NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
458
54
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
jó lett volna ütni a Spurst,de mindegy,egyébként milyen volt a csapat,a meccset láttad?watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.zinedine5
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
S akkor mit mondjon a Kelta csapat szurkolója a fene vigye el, hogy nem sikerült megverni a Detroitot. Sikerült leadni itt is kb 20 pontos előnyt............... wtf remélem a Rockets azért nyer.dandetankology at its finest
több mint 10 éve
watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbawatch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/18/0021300378-sas-phx-play2.nba
😊Cowboykarcsi
Plumlee.
több mint 10 éve
S akkor mit mondjon a Kelta csapat szurkolója a fene vigye el, hogy nem sikerült megverni a Detroitot. Sikerült leadni itt is kb 20 pontos előnyt............... wtf remélem a Rockets azért nyer.
több mint 10 éve
édesfaszom, honnan baszta el a Pacers ezt a meccset... whatever, a lényeg, hogy a PO-ban üssük a geciket
több mint 10 éve
watch.nba.com/nba/video/games/suns/2013/12/15/0021300355-gsw-phx-recap.nbaBár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀CowboykarcsiSzezon előtt volt kb. két olyan játékos aki máshol is biztosan részese lenne egy szűk keretnek (Goran, Bledsoe), haverral beszélgetve még azon röhögtünk, hogy egy Tucker vagy Plumlee jó eséllyel a pad végét, talán még azt sem, koptatná több középszerű csapatnál is. Ehhez képest lassan el kell felejteni a tankot, mert egész egyszerűen sehogy sem fognak bekeveredni top 5-7-be onnan meg nagyjából már mindegy, hogy 10 vagy 15, esetleg 20.zinedine5
😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
Bár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀CowboykarcsiSzezon előtt volt kb. két olyan játékos aki máshol is biztosan részese lenne egy szűk keretnek (Goran, Bledsoe), haverral beszélgetve még azon röhögtünk, hogy egy Tucker vagy Plumlee jó eséllyel a pad végét, talán még azt sem, koptatná több középszerű csapatnál is. Ehhez képest lassan el kell felejteni a tankot, mert egész egyszerűen sehogy sem fognak bekeveredni top 5-7-be onnan meg nagyjából már mindegy, hogy 10 vagy 15, esetleg 20.
több mint 10 éve
ott kint jobban odafigyelnek az ilyesmire.
Szép gesztus Z-Bo-tól!Bruschi85
asszem a Reds egyik meccsén megtettek egy Down-os fiút
itthon meg elzárkóznak előlük, mintha leprásak lennének.
több mint 10 éve
Szép gesztus Z-Bo-tól!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
December 25-én három meccs egymás után élőben a Sport1-en!Én pedig nagyon bosszús vagyok, mivel dolgozom és benn csak a hét csatorna fogható, net pedig nincs. 😥
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Bár igazából csak a összefoglalókat tudom megnézni,illetve a nba1.hu forumát olvasom,de nagyon tettszik ez az új Suns. Dragicot már az előző mandátuma alatt is nagyon kedveltem,ez most sincs másképp,Bladsoe-t meg megmondom azt se tudtam a szezon előtt hogy kicsoda,most meg az egyik kedvencem. Agresszív,atletikus,lát a pályán,geci szívósan védekezik,de megvan a magfelelő támadó repertoárja is és a mostani csapatból a leginkább clutch. Szerintem simán lehet a franchise meghatározó játékosa is. az olyan arcokról meg nem is beszélve mint Plumlee 😀 Carrier meccset nyomott most a Sacramento ellen.Mondjuk azt hogy a liga jobbik felébe tartozunk védekezésben még szokni kell,mint Suns drukker ez kicsit tudathasadásos állapot 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
The Toronto Raptors and Sacramento Kings have agreed to a trade centered on Rudy Gay, according to sources.Muszáj volt, mert egyrészről jövő nyárra 12 misit spórolt cap space tekintetében, másrészről a DeRozan-Gay wing páros nem igazán működött a Raptorsnál.
The Raptors will receive John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson and Chuck Hayes, according to sources.
nem tudom Ujiri-nek melyik csapatról milyen szennyese van, de mindenkire rátudja sózni a legnagyobb problémáit...a.kacsa
A cserében Kingstől érkező játékosok közül esetleg Vasquez marad majd Torontoban, de ennek a cserének egyértelmű célja volt->előkészíteni a tankolást, amelynek köv. lépése Lowry elpasszolása lesz.
több mint 10 éve
The Toronto Raptors and Sacramento Kings have agreed to a trade centered on Rudy Gay, according to sources.Sokáig tartott Gay torontói karrierje.
The Raptors will receive John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson and Chuck Hayes, according to sources.
nem tudom Ujiri-nek melyik csapatról milyen szennyese van, de mindenkire rátudja sózni a legnagyobb problémáit...a.kacsa
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
The Toronto Raptors and Sacramento Kings have agreed to a trade centered on Rudy Gay, according to sources.The Raptors will receive John Salmons, Greivis Vasquez, Patrick Patterson and Chuck Hayes, according to sources.
nem tudom Ujiri-nek melyik csapatról milyen szennyese van, de mindenkire rátudja sózni a legnagyobb problémáit...
több mint 10 éve
Carter-Williams nem játszott -> Tony Wroten 21/9/8. Bőség zavara van Phillyben 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Kobe Bryant announces he will return Sunday vs. the Raptors.
choose life
több mint 10 éve
Bulls blow by the Heat in 107-87 victory! 😀😀😀gabenVessük be Oden-t. 😊
több mint 10 éve
Bulls blow by the Heat in 107-87 victory! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Régi meccs, de most tudtam csak megnézni a Blazers-Knicks-t. Kíváncsi voltam miért ilyen jó a Portland és miért ilyen gyenge a NY. Lehet nem a legjobb értékmérő meccs, sorozatban a 10 W vs. sorozatban 5 L.A Portland félgőzzel is simán nyert, Lillard játékát nagyon szeretem nézni, szerintem jobb lesz mint tavaly. Nem dobott sok pontot de okosan játszott. Lopez-t éreztem gyengébbnek, de a lepattanó szedésben jó, és gondolom nem ez volt a legjobb meccse. Matthews játéka (főleg szélről eleresztett dobásai) is tetszett. Tavaly is jó csapat volt a Portland, de most látni azt, hogy most már összeértek. Sokáig fognak menetelni a PO-ban.
A NY védekezés meg katasztrófa. Hiányzik Chandler nagyon + Udrih elég szar volt védekezésben (bár a hármasokat szépen bedobta a vége felé). Anthony-nak továbbra is szépen megy a fadeaway jumper. Kb. egyet sem hibázott. Bargnani-től is többet várnék.
Más: Keleten 2 (!) csapat van összesen 10 W felett ill. pozitív mérleggel. Katasztrófa. A 2014 The Final keleti résztvevője-e két csapat közül kerül ki. Lehet erős kijelentés, de nagy tételben mernék rá fogadni. Míg Nyugaton 8 csapat van 10 W felett, és 10 csapat pozitív mérlegben.
Brutál, hogy az utóbbi időben mennyire felbillent a mérleg nyelve, ha a Keleti és a Nyugati konferencia esetében nézzük ezt a mérleget.
több mint 10 éve
Tankcsata Sixers - Magic módra, 126-125. Ilyen teljesítmények, hogy Oladipo 26/10/10, Carter - Williams 27/12/10. A történelemben először találkozott két rookie tripladuplával. Közben ilyenek, hogy Afflalo 43 pont, vagy hogy Pig Baby triplával ment hosszabbításra. Neki is volt 33 pontja.Eazzymindenki annyira próbálkozik h kilövik magukat az 1/1ből... 😀
ez a kelet borzalmasnál is rosszabb
u.i. Frank-et kirugta Kidd. minek mellé bárki olyan, akinek van tapasztalata. Uram segíts!
több mint 10 éve
Tankcsata Sixers - Magic módra, 126-125. Ilyen teljesítmények, hogy Oladipo 26/10/10, Carter - Williams 27/12/10. A történelemben először találkozott két rookie tripladuplával. Közben ilyenek, hogy Afflalo 43 pont, vagy hogy Pig Baby triplával ment hosszabbításra. Neki is volt 33 pontja.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
De ha nem időkérés volt, akkor miért is álltak ott?Nem a saját csapatuk mellett kellett volna állniuk és megbeszélni, hogy miként védekezzék ki az ellent, ráadásul a sporik is szólhattak volna, ahogy látom ott is van a képen.
Az biztos, hogy ha pl. hazai bajnoki lett volna előbb szóltak volna a sporik meg a zsűriasztal, na meg a szurkolók mielőtt a gondolat felmerülhetett volna, hogy odaálljanak.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!