NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Kobe Bryant !!www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh37XfEtuKkVy8qkhc
több mint 11 éve
GSW-OKC meccs elég playoff szagú lett így novemberben. 😊szabaóriási meccs volt, aki nem látta mindenképp pótolja
több mint 11 éve
szaba
10 555
GSW-OKC meccs elég playoff szagú lett így novemberben. 😊
több mint 11 éve
szaba
10 555
A Sixers nem vicc.
több mint 11 éve
aha. csak emlékeztetőül:Joe Webb csak altatunk hogy WR-nek játszatjuk.Tocaaz nem Freeman? 😀slowmotiondeyelllegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88
több mint 11 éve
Joe Webb csak altatunk hogy WR-nek játszatjuk.az nem Freeman? 😀slowmotiondeyelllegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88
több mint 11 éve
az nem Freeman? 😀deyelllegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88
több mint 11 éve
ricky who ? 😀deyelllegjobb passzoló Minnesotabanbraxa88
több mint 11 éve
Meeks nem akart DPI-t 😊Egyébként jó hogy ide be lett téve ez mert így már tudom hajnalban miért írták egy csomóan, hogy a Vikings szerződést kínált Lovenak 😀
több mint 11 éve
deyellAzért #20 Meekstől megkérdezném, hogy védekezés címén mégis mire gondolt. 😛
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
azért ez a wolves-clippers meccs érdekes volt... a bírók kicsit sem nyúltak bele...csebiBrewer-t nem szeretik
több mint 11 éve
azért ez a wolves-clippers meccs érdekes volt... a bírók kicsit sem nyúltak bele...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
deyellNBA Live 99-ben lehetett ezzel nyomulni, Shaq rengeteg pontot dobott ilyen akcióból 😀
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
...deyellSzerintem már kiküldték neki az ajánlatokat a QB needes csapatok. 😀
több mint 11 éve
Sixers - Cleveland b2b meccs: 1-1. De legalább otthon győztünk, igaz tegnap 2x-es hosszabbításban kaptunk ki.
Azonban idén Turner mindössze egyszer dobott 20 pont alatt (18) és a büntetőhöz is többször odaállhat.
több mint 11 éve
Azért abban a clutch kategóriában Bledsoe rendesen odaver.
több mint 11 éve
stats.nba.com/?PlayerOrTeam=Player&StatCategory=PointsMég jó, hogy a Heat-Clippers meccs közvetítésében is megemlítették Bazskáék.
Mekkora brutál ez az oldal. Ezer éve nézem az NBA hivatalos honlapját és nem is tudtam erről, hogy ilyen statisztika Kánaán van itt. Imádom a statokat. 😊
Pedig ott volt végig az orrom előtt.
De, hogy olyan is van ki hányszor pattintja le a labdát stb.? Durva.danyly
Mehet is a könyvjelzőbe, mert itt bőven el lehet tölteni nem kevés időt! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
stats.nba.com/?PlayerOrTeam=Player&StatCategory=PointsMekkora brutál ez az oldal. Ezer éve nézem az NBA hivatalos honlapját és nem is tudtam erről, hogy ilyen statisztika Kánaán van itt. Imádom a statokat. 😊
Pedig ott volt végig az orrom előtt.
De, hogy olyan is van ki hányszor pattintja le a labdát stb.? Durva.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Snap back to reality...kikaptunk 😀 Azonban MCW lett a hét legjobb játékosa:
sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2013/11/05/shaq_ota_nem_volt_ilyen_az_nba-ben/
több mint 11 éve
Maka
2 760
Második heti részeges erősorrend, tollamból:www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=441
több mint 11 éve
westbrook este visszatér. ez is gyorsan megvolt
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Sixers - Tankolás: 3-0 😀ahogy Dávid kornál mondta a GM tankol, a játékosok nem
Az, hogy közte a Heat és a Bulls is....nem jutok szóhoz 😀 Bye bye Wiggins?Eazzy
több mint 11 éve
Ez a Sixers nagyon szimpatikus -"szerethető"- csapat lett. Idén az ő bandavagonjukra ugrok fel keleten, és remélem Hawes tartja ezt, mert kell fantáziához.szabaAgyhugykövet kaptam ettől a meccstől. Derrick Rose több labdát adott el ebben a szezonban, mint ahány kosarat dobott. Nemgyenge.
Amúgy vállalom azt, hogy kifújoltok, de a rossz csapatok a szeon elején még nem hiszik el, hogy rosszak. Aztán elbuknak egyet szorosan, a következőt könnyen, és utána megindul a lejtmenet. Mindenesetre a 76ersél nagyon tudják, hogy kell irányítót draftolni.
Érdekes szituáció lesz majd Detroitban. Szerintem nem véletlen, hogy Monroe szerződését nem hosszabbították meg. Lehet, hogy csak tesztelik majd a piacot (RFA a lelkem), de az eddigi két meccsük után azt gondolom, ha továbbra is Smith lesz SF, akkor az csúnya buktás lesz. Éveken keresztül egy dolgot akartak elérni az edzői: hagyja a picsába a 6 méteres tempókat, és a hárompontosokat. Viszont Monroe elég nagy érték ahhoz, hogy ne kelljen elkótyavetyélni. Rossz low post védő, de ilyen méretekkel rendelkező, jókezú négyes nagyon ritka. Tudom, kicsit nagyra nem cserélsz, és szóba se került még eddig, de nem tudok megszabadulni a gondolattól, hogy Rudy Gay mégse megváltó, és illene a Pistonsba, akárcsak Monroe a Raptorsba. De egy kettes is nagyon kéne, meg egy irányító is kéne. Van ebben a Pistonsban potenciál, és a Josh Smith igazolásnak is így látom értelmét.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson