NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem értem ezt a barom Thibodeau-t. Preseason van és Rose meg Deng is 35 perceket játszik. Ennyire komolyan kell venni az előszezont? A bajnokságot Májusban kell megnyerni nem most. OK 7-0 a ps. mérleg, de mire playoff lesz az összes kulcsjátékos ki fogja köpni a tüdejét...akikeSérülés után meccsrutint akar.
több mint 11 éve
Nem értem ezt a barom Thibodeau-t. Preseason van és Rose meg Deng is 35 perceket játszik. Ennyire komolyan kell venni az előszezont? A bajnokságot Májusban kell megnyerni nem most. OK 7-0 a ps. mérleg, de mire playoff lesz az összes kulcsjátékos ki fogja köpni a tüdejét...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
valakinek nincs kedve a bowl.hu nba fantasyben jatszani ? 20 csapatos a liga, 1 hely meg kiado.Nem tudom van e még hely, ha igen érdekelne, ha nem akkor majd jövőre 😊
draft hetfo este 9kor lesz. ha erdekel, irj pmet mailcimmel, ahova a meghivot kuldhetem.MMMS
több mint 11 éve
valakinek nincs kedve a bowl.hu nba fantasyben jatszani ? 20 csapatos a liga, 1 hely meg kiado.ez ugye a tavalyi folytatása? merzt akkor arról kaptam értesítést.
draft hetfo este 9kor lesz. ha erdekel, irj pmet mailcimmel, ahova a meghivot kuldhetem.MMMS
több mint 11 éve
valakinek nincs kedve a bowl.hu nba fantasyben jatszani ? 20 csapatos a liga, 1 hely meg kiado.draft hetfo este 9kor lesz. ha erdekel, irj pmet mailcimmel, ahova a meghivot kuldhetem.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
sportsillustrated.cnn.com/longform/bison-dele/?sct=hp_t11_a2&eref=sihpérdekes olvasnivaló, bár nem éppen mai sztárokról szól
több mint 11 éve
Maka
2 760
www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=439Két részes szezonbeharangozó podcastünk.
több mint 11 éve
Persze van "okos" fault, csak ne ilyen ostobán csináld, főleg ha hátrányba hozod a csapatod ezzel 😛Dirk nem szarral gurigázik, kiállítatta magát az előszezonban 😀BaltimoreDefenseha már egyszer faultolsz, akkor csináld úgy, hogy legyen értelme. a kis piszkálásra úgyanúgy befújja a bíró, ha olyan napja van, a támadó viszont veled együtt bedobja, ha elég erős. na így viszont tutira nem fogja 😊slowmotion
Ez egy tipikus buta fault, ziccerben, pláne , hogy nem a labdára irányul a mozdulat, ahogy látszik is, jogos a sportszerűtlen.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Dirk nem szarral gurigázik, kiállítatta magát az előszezonban 😀BaltimoreDefenseha már egyszer faultolsz, akkor csináld úgy, hogy legyen értelme. a kis piszkálásra úgyanúgy befújja a bíró, ha olyan napja van, a támadó viszont veled együtt bedobja, ha elég erős. na így viszont tutira nem fogja 😊
több mint 11 éve
Dirk nem szarral gurigázik, kiállítatta magát az előszezonban 😀több mint 11 éve
Elég korrektnak néz ki idén a Bulls. Rose remélhetőleg visszatalál a pályára. PS alatt elég jól nyomja. Istenem, csak a sérülések kerüljék már el a csapatot végre...akike+1
több mint 11 éve
Elég korrektnak néz ki idén a Bulls. Rose remélhetőleg visszatalál a pályára. PS alatt elég jól nyomja. Istenem, csak a sérülések kerüljék már el a csapatot végre...
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Maka
2 760
Ajánlom szíves figyelmetekbe oldalunkat.www.nba1.hu/
Folyamatosan újulunk, jönnek az évek óta rohadó csapatelemzések frissítései (az első hivatalos kezdődobásig az összes kinn lesz, jövőhéten indulnak), blogolunk, hírezünk, kikerült az első 2014-es draft mockunk, a napokba jön a szezonbeharangozó podcastünk, a fórumunk még mindig az ország leglátogatottabb NBA színtere, ráadásul most már kiemelt partnerünk a bowl.hu is.
Gyertek, gyertek.
több mint 11 éve
A jó öreg Arenas.... 😀 😀sportgeza.hu/mindenidok/2013/10/18/gilbert_arenas_szazdollaros_wcpapirja/
több mint 11 éve
A pályán úgyse szerzett sok örömöt, úgyhogy legalább most itt pótol 😀 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wQrCAnwB4YE
több mint 11 éve
Mikey
18 755
Shaq résztulajdonos lett a Kingsben. (Y)
több mint 11 éve
LeBron James kapott még egy gyűrűt San Diego-ban. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ahogyan hamarosan az én kedvencem, Iverson is bejelenti hivatalosan is a visszavonulását... 😕 Nélküle már rég nem olyan jó az NBA
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Shannon Brown streetballos kalandjai Lettországban avagy ő biztos nem iszik Spriteot. 😀 (Thx to Maka)több mint 11 éve
4dam
155
Ez azért durva. 😕Azt írják felakasztotta magát.
Ryan Anderson's girlfriend, Gia Allemand, has died.
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.szaba
Fly Eagles Fly!
több mint 11 éve
Ez azért durva. 😕😕
Ryan Anderson's girlfriend, Gia Allemand, has died.
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.szaba
több mint 11 éve
szaba
10 555
Ez azért durva. 😕Ryan Anderson's girlfriend, Gia Allemand, has died.
Allemand was hospitalized and in critical condition due to an undisclosed illness. The 29-year old had been dating Anderson since 2011. Our thoughts go out to her family, friends and to Anderson.