NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Persze, csak én onnan nézem hogy most eddig sem volt nagy gond a C nélküliség, komoly változások nem voltak a keretben ergo Odennel vagy nyerünk mert lesz C-ünk vagy marad 😀Jó tudom, hogy kicsit túloztam és tudtam, hogy valaki "megszól" ezért. Nem sértésből írom természetesen. Varnado-nak még nincs szerződése és Bosh is inkább power forward lehet inkább, ha Oden beválik. Igazából így értettem, hogy vagy nincs kiforrva ez a center dolog, vagy marad minden a régiben. Mert Bosh sem fiatalodik + sokszor homály dolgokat művel, a Varnado gyerek meg nem tudom mire képes. De igazság szerint még talán FA-ról is lehet valakit hozni, ha nem válik be Oden. De ott már olyan nagy választék nem lesz.Mért lenne hatalmas kockázat ?Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.BaltimoreDefenseEzzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.
2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.danyly
Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?Toca
Összegezve: meg lesz-e így oldva a center dolog, nem tudom.danyly
több mint 11 éve
Jó tudom, hogy kicsit túloztam és tudtam, hogy valaki "megszól" ezért. Nem sértésből írom természetesen. Varnado-nak még nincs szerződése és Bosh is inkább power forward lehet inkább, ha Oden beválik. Igazából így értettem, hogy vagy nincs kiforrva ez a center dolog, vagy marad minden a régiben. Mert Bosh sem fiatalodik + sokszor homály dolgokat művel, a Varnado gyerek meg nem tudom mire képes. De igazság szerint még talán FA-ról is lehet valakit hozni, ha nem válik be Oden. De ott már olyan nagy választék nem lesz.Mért lenne hatalmas kockázat ?Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.BaltimoreDefenseEzzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.
2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.danyly
Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?Toca
Összegezve: meg lesz-e így oldva a center dolog, nem tudom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Mért lenne hatalmas kockázat ?Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.BaltimoreDefenseEzzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.
Vettünk egy embert aki tehetségét ha igazolja és nem sérült dominánsabb lehet mint bárki akit C-be jöhetett volna. Ha meg nem marad ugyanaz a felállás mint eddig. Nem látom mit bukhat a Heat ?
több mint 11 éve
Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.BaltimoreDefenseEzzel szerintem hatalmas kockázatot vállal a Heat. Ha nem lesz sérült simán felveszi a versenyt a liga legjobb centereivel, de ha a térde továbbra is bemondja az unalmast kb. vettünk egy fadarabot, ami a kosárpályán semmire nem alkalmas. Jó nem adtak neki hatalmas szerződést, mert ők is tudják a kockázatot.
2007 óta össz. 82 meccs, egy teljes idényt sikerült végigtolnia. Volt neki öt térdműtétje (legutóbb 2012 februárjában). Az utóbbi időben küzdött depresszióval ás alkoholizmussal is. Nem csoda, nagy talentumnak indult és egyelőre egy nagy semmi karrierje van.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Oden aláírt 2 évre a Heat-hez.
több mint 11 éve
Az NBA alapszakaszának a sorsolása jövő hét kedden lesz nyilvános (NBA TV, 6 p.m.).A Miaminak négy meccse már kiderült. Okt. 29-én kezdünk otthon a Bulls ellen, nov. 1-én Nets ellen, az SB-t megelőző este Knicks és Karácsonykor a Lakers.
több mint 11 éve
ő tovább húzta, igaz, csak egy évvel 😊Ha ez zavart volna, akkor LJ-t se hozod fel 😀ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊slowmotionMourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.Curry vagy LJ?slowmotion2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
bár a New Orleans szerezte volna meg először a Utahtól a Jazz nevet...jjncaa
De így is lesz keleten egy kedvenc csapatom megint. 15 éves mezem vált megint félig aktuálissá 😊atapapa
Volt LJ is, de azt elajandékoztam, a pont jonal egy leheletnyivel kisebb volt ram, ami hulyen fest egy kosarmeznel.atapapa
Amúgy igen, bőven a csere után vettem.atapapa
több mint 11 éve
Ha ez zavart volna, akkor LJ-t se hozod fel 😀ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊slowmotionMourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.Curry vagy LJ?slowmotion2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
De így is lesz keleten egy kedvenc csapatom megint. 15 éves mezem vált megint félig aktuálissá 😊atapapa
Volt LJ is, de azt elajandékoztam, a pont jonal egy leheletnyivel kisebb volt ram, ami hulyen fest egy kosarmeznel.atapapa
Amúgy igen, bőven a csere után vettem.
több mint 11 éve
ha Zo, akkor van az több is, mint 15 😊Mourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.Curry vagy LJ?slowmotion2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
több mint 11 éve
Mourning. Talan megvan valahol meg egy Rice is, de az mar rossz állapotban van, nem csufolnam meznek.Curry vagy LJ?slowmotion2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
Volt LJ is, de azt elajandékoztam, a pont jonal egy leheletnyivel kisebb volt ram, ami hulyen fest egy kosarmeznel.
több mint 11 éve
remélem Rice vagy Muggsy Bogues (esetleg Divac) 😊Curry vagy LJ?slowmotion2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Curry vagy LJ?2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
több mint 11 éve
2014-tól újra Hornets lesz a CharlotteÚgy lett volna kerek a sztori 😕
De így is lesz keleten egy kedvenc csapatom megint. 15 éves mezem vált megint félig aktuálissá 😊
több mint 11 éve
2014-tól újra Hornets lesz a Charlottebár a New Orleans szerezte volna meg először a Utahtól a Jazz nevet...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Miller nem kell a Miami-nak. Az üzleti részét megértem: 17 millió $ luxury tax-et nem kell fizetni a csapatnak. De azért nagyot játszott a tavalyi és az idei döntőben is (jó, nem minden meccsen, de amikor nagyon kellettek a hármasok, akkor jöttek tőle).
több mint 11 éve
Metta World Peace -> Knicks, 2 évredeyellJól meglesznek A'mareval és #pipe-al.
több mint 11 éve
Ellis--> MavsÚgy tűnik Cuban All-AntiDefense csapatot épít 😊
és Larkin eltörte a bokáját 😕 😕
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Szegény Durant.pár év múlva több gyűrűje lesz mint ujja 😛 (és az ujjai száma ugyanannyi lesz mint most)
iktriad
több mint 11 éve
Legjobb h ez garnett pierce jatekidejet csokkenti rendesen.Nets-> kirilenkoRemélem AK-47 megtalálja a számításait itt.iktriad
Juheea.kacsa