NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
26
10
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
wowwowwow, a Butler HC Brad Stevens lett a Celtics új főedzője!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ha abban a formában jönne ahogy Dumars kitalálta( Villanueva + Stuckey <-> Gay ) akkor igen. Kellene még egy irányító is.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Remélem Howard Dallasba megy, mert akkor Josh Smith megy Houstonba. Mindegy csak ne a Pistonsba jöjjön Smith.BazzaniA Pistons megpróbálja megszerezni, Gayt. Örülnél neki?
több mint 11 éve
Bledsoe és Butler Phoenixben kötöttek ki, Jared Dudleyért cserébe. A Bucks szintén a Clippersbe küldte JJ Redicket. Ők meg kaptak 2 2. körös picket a 2 csapattól.iktriadEnnek örülünk. 😀
több mint 11 éve
Bledsoe és Butler Phoenixben kötöttek ki, Jared Dudleyért cserébe. A Bucks szintén a Clippersbe küldte JJ Redicket. Ők meg kaptak 2 2. körös picket a 2 csapattól.
több mint 11 éve
Remélem Howard Dallasba megy, mert akkor Josh Smith megy Houstonba. Mindegy csak ne a Pistonsba jöjjön Smith.
több mint 11 éve
hm, nem tudom annyira nem örülnék neki, félek nagyobb a hype körülötte mint, hogy valóban hasznos lenne bár érteni nem értek hozzá 😛A Mavs csak lazán Nowo-t küldte ma, hogy meggyőzze 😛
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-remek-tarsasag-csalogatta-dwight-howardot-houstonba-2258583dande
több mint 11 éve
pacheko11
57
Hanga az euroligás Laboral Kutxa játékosawww.kezdo5.hu/index.php/fastbreak-ffi/8966-hanga-az-euroligas-laboral-kutxa-jatekosa
több mint 11 éve
Dub
1 019
hm, nem tudom annyira nem örülnék neki, félek nagyobb a hype körülötte mint, hogy valóban hasznos lenne bár érteni nem értek hozzá 😛Szerintem se ér ő annyit, mint amekkora a felhajtás körülötte. 5 éves max szerződést szerintem semmiképp sem ér, 3-4 évnél többet nem kínálnék neki. Most 27 éves, védekezésben jó, de támadásban kizárólag az atletikusságából él, az meg 30 fölött megkopik úgyis + a repertoárja is egysíkú. Szvsz sose lesz ő egy bajnokesélyes csapat elsőszámú opciója támadásban, ahhoz túl egysíkú, fejben is elég kérdéses a komolysága és még jó szarul is büntetőzik.
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-remek-tarsasag-csalogatta-dwight-howardot-houstonba-2258583dande
több mint 11 éve
Hatterben meg megy aldridge arulasa is eroseb. Mondjuk a multkori kommentje utan nem meglepo
több mint 11 éve
hm, nem tudom annyira nem örülnék neki, félek nagyobb a hype körülötte mint, hogy valóban hasznos lenne bár érteni nem értek hozzá 😛www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-remek-tarsasag-csalogatta-dwight-howardot-houstonba-2258583
több mint 11 éve
The Raptors have agreed to send Andrea Bargnani to the Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick.deyellLátszik, hogy Uriji mekkora májsztró. Nagyon nem örülök annak, hogy megszereztük ezt a büdös lusta digót. A fizetése annyira nem számít, mert a többiekével jár le.
Novák Lacit azért sajnálom (azért védekezésben -1 ember volt), Camby meg tavaly is végig sérült volt, szóval annyira nem oszt-szoroz.
több mint 11 éve
deyell
11 702
The Raptors have agreed to send Andrea Bargnani to the Knicks for Marcus Camby, Steve Novak and 2016 first-round pick.
choose life
több mint 11 éve
Ennyi. 😀Breaking News: Brian Scalabrine is closing in on n agreement to become an assistant coach with the Golden State Warriors.
több mint 11 éve
A Holiday+1. kör csak az első pletyka volt, végül kiderült, hogy mi adjuk az 1. kört.Akkor én vagyok hülye.iktriadMinden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.He???
Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.iktriad
Persze, drasztikus, meg váratlan lépés, de miért baromság? Egy mozdulattal megkezdték az újjáépülést. Persze, cumi lesz, de legalább nem maradnak bubble team és lesz némi remény a jövőt nézve. Turner még beérhet, Noel és Carter-Williams hatalmas potenciál, jövőre meg lesz egy top5, meg a Pelicans jóvoltából egy top10-es pickjük. Zseniális trade volt a részükről.Maka
több mint 11 éve
igazából ha a NO hozza ami bennük van és Vasquezt jó cserében sikerül elboltolni akkor PO esélyesekAkkor én vagyok hülye.iktriadMinden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.He???
Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.iktriad
Persze, drasztikus, meg váratlan lépés, de miért baromság? Egy mozdulattal megkezdték az újjáépülést. Persze, cumi lesz, de legalább nem maradnak bubble team és lesz némi remény a jövőt nézve. Turner még beérhet, Noel és Carter-Williams hatalmas potenciál, jövőre meg lesz egy top5, meg a Pelicans jóvoltából egy top10-es pickjük. Zseniális trade volt a részükről.Maka
mind2 oldalról érdekes pick, de magyarázható
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Akkor én vagyok hülye.Minden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.He???
több mint 11 éve
Exclusive: Victor Oladipo's NBA Draft through the lens of Google Glasswww.theverge.com/2013/6/28/4470344/exclusive-victor-oladipo-nba-draft-through-the-lens-of-google-glass
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Maka
2 760
Minden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.He???
Persze, drasztikus, meg váratlan lépés, de miért baromság? Egy mozdulattal megkezdték az újjáépülést. Persze, cumi lesz, de legalább nem maradnak bubble team és lesz némi remény a jövőt nézve. Turner még beérhet, Noel és Carter-Williams hatalmas potenciál, jövőre meg lesz egy top5, meg a Pelicans jóvoltából egy top10-es pickjük. Zseniális trade volt a részükről.
több mint 11 éve
booooooooooooooo 😉Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...Bostonreméljük 😀Höri
több mint 11 éve
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...Bostonreméljük 😀
több mint 11 éve
most egy ideig nem nézek Utah meccsetde azért nagyon élvezetes volt a draft 😀 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Eros tankolas lesz a celticsnel es sztem rondo is menni fogRebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...BostonSajnos én se vagyok derűlátó. KG nagyon fog hiányozni, Pierce is, hiába voltak öregek a franchise arcai voltak. Docot is elcserélték. Szóval hihetetlen a dolog és nem látom mi lesz a vége. RRt nagyon csípem, kiváló passzoló irányító, de most kinek fog passzolni??? Erőteljes rebuilding van itt és nem tudom hogy sikeres lesz e.visi_b
több mint 11 éve
Egy pillanatra elképzeltem, ahogy Davis és Noel közös erővel építi a sáncot a gyűrűnk köré...Nem tetszik a csere a Philivel, fizetünk egy újoncfizetéshez képest évi 8 millióval nagyobb szerződést a következő néhány évre, plusz a 2014-es picktől s megszabadultunk úgy, hogy egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy 2 év múlva az éjjel 1/6-nál még elérhető Burke nem lesz ugyanolyan jó játékos, mint most Holiday.
több mint 11 éve
Ben McLemore-ról mondjatok nekem pár szót légyszi, jó pick-e, van-e esze is, vagy tipikus Kings pick ő is? Köszi.A potenciálja alapján LEHET a draft legjobb játékosa. Néha tényleg így játszott a Jayhawksban, de néha teljesen eltünt meccsekre. Érdekes prospect, Kicsit boom or bust jellegű. Remélem többre viszi, mint tavaly Robinson nálatok.
Mert Ranadivé szerint természetesen a draft legjobb játékosát sikerült 7-re behúzni. 😀Mikey