NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
18
8
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...BostonSajnos én se vagyok derűlátó. KG nagyon fog hiányozni, Pierce is, hiába voltak öregek a franchise arcai voltak. Docot is elcserélték. Szóval hihetetlen a dolog és nem látom mi lesz a vége. RRt nagyon csípem, kiváló passzoló irányító, de most kinek fog passzolni??? Erőteljes rebuilding van itt és nem tudom hogy sikeres lesz e.
több mint 11 éve
Már Rivers ilyen elengedésére azt mondtam boooooooo ha pedig ez nem válik be extre boooooooooooooooooooooooo Maddenben szoktam hasonlót csinálni de ott én tudom igazítani, hogy beváló játékosok jöjjenek 😛 a pickkekért itt mi a garancia vagy ennyire jó a scout...... meg ennyire zseni HC-t találunk. Na mindegy bezzeg Rondo egyenlőre maradt kérdés ezek után maradni akar edandeMért ne akarna? Főleg ha köré tervezik a rebuildet. Mondjuk ez a Celticsnek nem biztos hogy jó lenne
több mint 11 éve
Már Rivers ilyen elengedésére azt mondtam boooooooo ha pedig ez nem válik be extre boooooooooooooooooooooooo Maddenben szoktam hasonlót csinálni de ott én tudom igazítani, hogy beváló játékosok jöjjenek 😛 a pickkekért itt mi a garancia vagy ennyire jó a scout...... meg ennyire zseni HC-t találunk. Na mindegy bezzeg Rondo egyenlőre maradt kérdés ezek után maradni akar e
több mint 11 éve
Azert ez a nets celtics trade eleg kemeny. Kaptunk egy lejaro kg-t, egy piercet akinek kell adni egy szerzodest ami remelem nem lesz nqgyon hosszu es csak terryt kellett benyelni ugy h wallacetol megszabadultunk es adtunk a kor vegen harom picket. Ezt csak en erzem rablasnak a nets szempontjabol? 😀Kell egy iranyito deron moge es eleg pofas ez a csapat azert. Az h brooks maradt meg teljesen felfoghatatlan 😀
Szep munka billy
több mint 11 éve
Mikey
18 755
Ben McLemore-ról mondjatok nekem pár szót légyszi, jó pick-e, van-e esze is, vagy tipikus Kings pick ő is? Köszi.Mert Ranadivé szerint természetesen a draft legjobb játékosát sikerült 7-re behúzni. 😀
több mint 11 éve
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...BostonViszont Kidd biztos megtalálja a közös hangot Terry-vel 😀 akinek teljesen megérte a tavalyi tetkó ezért az egy évért 😀
több mint 11 éve
na a kis Hardaway a Knickshez került, csak reménykedtem benne, hogy nem egy olyan csapat fogja behúzni, akit mérhetetlenül utálok (heat és társai) a NY egy elfogadható csapat számomra. remélem nagy karrierje lesz, mostantól fél szemem nyújorkon 😊
Just Win Baby!
több mint 11 éve
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...
Do your job
több mint 11 éve
Annyi trade van ma, hogy teljesen kezdem elveszteni a fonalat.
több mint 11 éve
Végül a 76ers kapja a picket is, de még így is érthetetlen.Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀PocsMinden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.
Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.iktriad
több mint 11 éve
Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀PocsMinden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.
Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.
több mint 11 éve
Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀
több mint 11 éve
Az új kommis, Adam Silver tök úgy néz ki néhol, mint a "dékán" a communityben
több mint 11 éve
Pistons (és asszem a Cavs) érdeklődik JR Smith iránt.cavsbe akkor valahogy trédeljük még oda jamal crawfordot, és megvan az ultimate non-defense backcourt 😀
Be is baszna...Bazzani
több mint 11 éve
Pistons (és asszem a Cavs) érdeklődik JR Smith iránt.Be is baszna...
több mint 11 éve
A Cavs beajánlotta Love-ért Waiterst, Thompsont és az 1/1-et. A Minnesotának nem kellett a csomag 😀shawnkaNem csodálom, amilyen prospectek vannak manapság... Nincs nagyon kiemelkedő játékos, nekem se kéne az 1/1, Love ellenben nagy állat. 😀
több mint 11 éve
Ezt bővebben nem kommentálom mert nagyon csúnya szavak jönnének ki elég ennyi boooooooooooooooo 😕
több mint 11 éve
A Cavs beajánlotta Love-ért Waiterst, Thompsont és az 1/1-et. A Minnesotának nem kellett a csomag 😀
több mint 11 éve
Belichick is egy elsőkörösbe került a Patsnek.zinedine5többször is. először, amikor megszerezték, utána meg amikor szpájgételtek 😊
több mint 11 éve
rácsodálkoztam a világra, és visszanézettel lehet, de csak draftpickért. játékost nem lehet belevonni az edző elcserélésébe.
(köszi az infókat)sapka
több mint 11 éve
rácsodálkoztam a világra, és visszanézett(köszi az infókat)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Belichick is egy elsőkörösbe került a Patsnek.most olvastam, hogy a Clips adott Riversért egy 2015-ös első kört, nem is tudtam lehet coachot elcserélni, wowNFL-ben is lehet, Jon Grudenért anno két első körös és két második körös picket adott a Buccaneers a Raidersnek.deyell
ez csak az NBA-ben van így?sapka
több mint 11 éve
deyell
11 702
most olvastam, hogy a Clips adott Riversért egy 2015-ös első kört, nem is tudtam lehet coachot elcserélni, wowNFL-ben is lehet, Jon Grudenért anno két első körös és két második körös picket adott a Buccaneers a Raidersnek.
ez csak az NBA-ben van így?sapka
choose life
több mint 11 éve
most olvastam, hogy a Clips adott Riversért egy 2015-ös első kört, nem is tudtam lehet coachot elcserélni, wowez csak az NBA-ben van így?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!