NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...Boston
Sajnos én se vagyok derűlátó. KG nagyon fog hiányozni, Pierce is, hiába voltak öregek a franchise arcai voltak. Docot is elcserélték. Szóval hihetetlen a dolog és nem látom mi lesz a vége. RRt nagyon csípem, kiváló passzoló irányító, de most kinek fog passzolni??? Erőteljes rebuilding van itt és nem tudom hogy sikeres lesz e.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Már Rivers ilyen elengedésére azt mondtam boooooooo ha pedig ez nem válik be extre boooooooooooooooooooooooo Maddenben szoktam hasonlót csinálni de ott én tudom igazítani, hogy beváló játékosok jöjjenek 😛 a pickkekért itt mi a garancia vagy ennyire jó a scout...... meg ennyire zseni HC-t találunk. Na mindegy bezzeg Rondo egyenlőre maradt kérdés ezek után maradni akar edande
Mért ne akarna? Főleg ha köré tervezik a rebuildet. Mondjuk ez a Celticsnek nem biztos hogy jó lenne
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már Rivers ilyen elengedésére azt mondtam boooooooo ha pedig ez nem válik be extre boooooooooooooooooooooooo Maddenben szoktam hasonlót csinálni de ott én tudom igazítani, hogy beváló játékosok jöjjenek 😛 a pickkekért itt mi a garancia vagy ennyire jó a scout...... meg ennyire zseni HC-t találunk. Na mindegy bezzeg Rondo egyenlőre maradt kérdés ezek után maradni akar e
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Azert ez a nets celtics trade eleg kemeny. Kaptunk egy lejaro kg-t, egy piercet akinek kell adni egy szerzodest ami remelem nem lesz nqgyon hosszu es csak terryt kellett benyelni ugy h wallacetol megszabadultunk es adtunk a kor vegen harom picket. Ezt csak en erzem rablasnak a nets szempontjabol? 😀
Kell egy iranyito deron moge es eleg pofas ez a csapat azert. Az h brooks maradt meg teljesen felfoghatatlan 😀
Szep munka billy
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Ben McLemore-ról mondjatok nekem pár szót légyszi, jó pick-e, van-e esze is, vagy tipikus Kings pick ő is? Köszi.
Mert Ranadivé szerint természetesen a draft legjobb játékosát sikerült 7-re behúzni. 😀
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...Boston
Viszont Kidd biztos megtalálja a közös hangot Terry-vel 😀 akinek teljesen megérte a tavalyi tetkó ezért az egy évért 😀
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Kedvenc rookie-m a kedvenc csapatomban, fuckyeah!!!!! B|
több mint 11 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
na a kis Hardaway a Knickshez került, csak reménykedtem benne, hogy nem egy olyan csapat fogja behúzni, akit mérhetetlenül utálok (heat és társai) a NY egy elfogadható csapat számomra. remélem nagy karrierje lesz, mostantól fél szemem nyújorkon 😊

Just Win Baby!
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Rebuilding ide-oda, van egy olyan érzésem, hogy borzasztó korszak köszönt be a Celticsemnél...

Do your job
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Annyi trade van ma, hogy teljesen kezdem elveszteni a fonalat.
több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀Pocs
Minden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.

Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.iktriad
Végül a 76ers kapja a picket is, de még így is érthetetlen.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀Pocs
Minden alkalommal meggyőznek az NBAs GMek, hogy ők nagy átlagban sokkal hülyébbek, mint NFLes kollegáik.

Az a Jrue Holliday + 1. körös pick-Noel trade a Philytől...Gene Smith nem volt képes ekkora baromságra.
több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Hihetetlen, ami a drafton folyik, egyszerűen zseniális 😀

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Az új kommis, Adam Silver

tök úgy néz ki néhol, mint a "dékán" a communityben

több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Pistons (és asszem a Cavs) érdeklődik JR Smith iránt.
Be is baszna...Bazzani
cavsbe akkor valahogy trédeljük még oda jamal crawfordot, és megvan az ultimate non-defense backcourt 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Pistons (és asszem a Cavs) érdeklődik JR Smith iránt.
Be is baszna...

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
A Cavs beajánlotta Love-ért Waiterst, Thompsont és az 1/1-et. A Minnesotának nem kellett a csomag 😀shawnka
Nem csodálom, amilyen prospectek vannak manapság... Nincs nagyon kiemelkedő játékos, nekem se kéne az 1/1, Love ellenben nagy állat. 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt bővebben nem kommentálom mert nagyon csúnya szavak jönnének ki elég ennyi boooooooooooooooo 😕
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
A Cavs beajánlotta Love-ért Waiterst, Thompsont és az 1/1-et. A Minnesotának nem kellett a csomag 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Belichick is egy elsőkörösbe került a Patsnek.zinedine5
többször is. először, amikor megszerezték, utána meg amikor szpájgételtek 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
rácsodálkoztam a világra, és visszanézett
(köszi az infókat)sapka
el lehet, de csak draftpickért. játékost nem lehet belevonni az edző elcserélésébe.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
rácsodálkoztam a világra, és visszanézett
(köszi az infókat)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
most olvastam, hogy a Clips adott Riversért egy 2015-ös első kört, nem is tudtam lehet coachot elcserélni, wow
ez csak az NBA-ben van így?sapka
NFL-ben is lehet, Jon Grudenért anno két első körös és két második körös picket adott a Buccaneers a Raidersnek.deyell
Belichick is egy elsőkörösbe került a Patsnek.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
most olvastam, hogy a Clips adott Riversért egy 2015-ös első kört, nem is tudtam lehet coachot elcserélni, wow
ez csak az NBA-ben van így?sapka
NFL-ben is lehet, Jon Grudenért anno két első körös és két második körös picket adott a Buccaneers a Raidersnek.

choose life
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ez csak az NBA-ben van így?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!