NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Na, akkor a Celtics keresheti az új edzőt. Azt hiszem, nem fognak jól járni a cserével. Rivers meg a Clippersnél köt ki jó eséllyel.
több mint 11 éve
Rrrrricky Rrrrrrubiooooooo!Hangának sem jött össze az NBA-ben annak ellenére hogy draftolták, pedig ő azét tehetségesebb voltBigBen7😀 remélem ezen sokat gondolkodtál 😀
köztudott, hogy az Európában játszó playákkal nem az első évben számolunk.
Ginobili 3 évet volt olaszban a draftolása után, kiforrott játékosként érkezett az NBA-be nem is véletlenül lett all-rokie. Thiago Splitter úgyszintén, pedig ő anno első körös volt, de Colo is 3 szezon után jött, Scola 5 (!) szezont volt spanyolhonban, Mahinmi is 2 évet odahaza töltött a draftolása után, pedig ő is 1. körös volt.
persze vannak kivételek mint Parker és Udrih, őket egyből bevetették a mélybe, de azért ők nagy sztárok voltak már akkor is, Hanga meg nem.
vannak negatív példák is, mint Javtokas, Markota vagy Karaulov akik meg se érték az NBA rostert, de nem ez az általános.
Mindez csak a spurs, nem tudom a többi csapat hogyan állítja össze a rostert, de Popovich kész játékosokat szeret odarakni. Valljuk be Hanga még nem az, de fejlődőképes. Aki látta játszani az tudja hogy kurva sokat fejlődött amióta Spanyolországban játszik. Ginobili előbb vagy utóbb távozik (főleg ha így fog játszani) valaki meg jönni fog a helyére, arra a posztra az elmúlt 4 évben nem húztunk még csak Andersont de az a pick kapufás öngól volt. Nem hinném hogy hanga helyzete reménytelen lenne, még ha eléggé elfogult is vagyok, de azt kijelenteni hogy "nem jött össze neki" elég nagy hülyeség szerintem.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Lehet, hogy azért, mert akkora tampering volt, mint a ház, ami meg ugye alapvetően szabálytalan az NBA-ben. Nem mintha nem játszották volna már ki ezerszer előtte, de nem ilyen szinten.ez az ESPN 😀Ez miért ilyen kényes téma?Levi
jjncaa
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
marci
1 023
Csak kérdés, hogy Pop lesz-e az edző, mire Hangánál kivárják azt az 1-2-3 évet... Mert az ő távozásával változhat ez a féle hozzáállás is.StezA draft&stash ma már általános módszer a ligában, sokan csinálják. Meg ha Pop 1-2 év múlva elmegy szőlőszkedni, a Spursnél még ott lesz a GM (19 éve Head Scoutként kezdett a csapatnál), meg a tulaj, akik biztosítják ezen felfogás megtartását. Ha Hanga NBA-szintre fejlődik, 100%-ig biztos vagyok abban, hogy megkapja a lehetőséget.
több mint 11 éve
Csak kérdés, hogy Pop lesz-e az edző, mire Hangánál kivárják azt az 1-2-3 évet... Mert az ő távozásával változhat ez a féle hozzáállás is.
több mint 11 éve
Hangának sem jött össze az NBA-ben annak ellenére hogy draftolták, pedig ő azét tehetségesebb voltBigBen7😀 remélem ezen sokat gondolkodtál 😀
köztudott, hogy az Európában játszó playákkal nem az első évben számolunk.
Ginobili 3 évet volt olaszban a draftolása után, kiforrott játékosként érkezett az NBA-be nem is véletlenül lett all-rokie. Thiago Splitter úgyszintén, pedig ő anno első körös volt, de Colo is 3 szezon után jött, Scola 5 (!) szezont volt spanyolhonban, Mahinmi is 2 évet odahaza töltött a draftolása után, pedig ő is 1. körös volt.
persze vannak kivételek mint Parker és Udrih, őket egyből bevetették a mélybe, de azért ők nagy sztárok voltak már akkor is, Hanga meg nem.
vannak negatív példák is, mint Javtokas, Markota vagy Karaulov akik meg se érték az NBA rostert, de nem ez az általános.
Mindez csak a spurs, nem tudom a többi csapat hogyan állítja össze a rostert, de Popovich kész játékosokat szeret odarakni. Valljuk be Hanga még nem az, de fejlődőképes. Aki látta játszani az tudja hogy kurva sokat fejlődött amióta Spanyolországban játszik. Ginobili előbb vagy utóbb távozik (főleg ha így fog játszani) valaki meg jönni fog a helyére, arra a posztra az elmúlt 4 évben nem húztunk még csak Andersont de az a pick kapufás öngól volt. Nem hinném hogy hanga helyzete reménytelen lenne, még ha eléggé elfogult is vagyok, de azt kijelenteni hogy "nem jött össze neki" elég nagy hülyeség szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hangának sem jött össze az NBA-ben annak ellenére hogy draftolták, pedig ő azét tehetségesebb voltBigBen7Mi az, hogy nem jött össze az NBA-ben? Nem is úgy tervezték, hogy rögtön átmenjen a tengerentúlra, most pedig azért szépen ível felfelé a pályafutása Spanyolországban.
több mint 11 éve
Hangának sem jött össze az NBA-ben annak ellenére hogy draftolták, pedig ő azét tehetségesebb voltBigBen7azért mert nem egyből a spurs keretébe került, nem jelenti azt h nem juthat el odáig...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Hangának sem jött össze az NBA-ben annak ellenére hogy draftolták, pedig ő azét tehetségesebb volt
több mint 11 éve
Hamár Hanga, akkor éppen a wiki-n olvastam, hogy idén is lesz magyar játékos a drafton.Nem értem mért éri meg neki jelentkezni a draftra spanyol kettőből, amikor sehol nem jegyszik ás ott is talán ha 1-2 meccsen játszott perceket 😀
Hungary, László Dobos – C, CAI Zaragoza (Spain)
Ez csak nekem új info?Bazzani
több mint 11 éve
Hamár Hanga, akkor éppen a wiki-n olvastam, hogy idén is lesz magyar játékos a drafton.Hungary, László Dobos – C, CAI Zaragoza (Spain)
Ez csak nekem új info?
több mint 11 éve
Manu visszavonul akkor? Kéne egy faja ember helyette a Sasnak, és jövőre ismét jók lehetnek, van pár jó fiatal.szabajön Hanga a helyére 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
marci
1 023
ez az ESPN 😀És Simmons is nagyon csendben van ezzel kapcsolatban. 😀
jjncaa
több mint 11 éve
ez az ESPN 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
azé' azt a teljesség kedvéért illik megjegyezni, hogy Lebront nem beépítették a Cavsbe, hanem a csapatot igazították hozzá. és nem beépítették a Heatbe, hanem jött, és mindenki idomult hozzá. Wade is, mert ha a tudása még meg is lenne az alfahím státuszhoz, az egészsége miatt erre már nem is gondolhat.
Wyatt
ugyanez a Lakersben nem Bryant volt (nem is lehetett, mert nem ő volt a pozíciója legjobbja), hanem valami filigrán kis csávó, 34-es mezben, aki gond nélkül simán hozott egy kb 28 pont - 12 pattanós átlagot, amiből kettő egy csapatban ritkán található.
több mint 11 éve
Nem vagyok meggyőződve, hogy a jobb csapat nyert. Ennyit számít, hogy Keleten elég ha bedobod a mezed a pályára és tied végig a pályaelőny a PO-ban.BlaiseIdén speciel nyugat is igen nagy fos volt. És még akkor új szintekről ír néhány újságíró, kabaré.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nem vagyok meggyőződve, hogy a jobb csapat nyert. Ennyit számít, hogy Keleten elég ha bedobod a mezed a pályára és tied végig a pályaelőny a PO-ban.BlaiseMiami egy lesajnált Wadenyivel volt jobb csapat.
Egyébként áprilisban Spurs kikapott 7x ,míg a Heat 1x. Heat 2-0 végzett a Spurs ellen (úgyhogy az utolsó meccsen Wade és James se játszott ).
Spurs mivel szükségük van rá lespórolta az év végét, a Heat nem annyira, de ha a Spursnek ennyire fontos lett volna a Seed 1. akkor rámehettek volna.
Spurs egy sokkal öregebb csapat, a csapat magja egyszerűen nem bírja végig maxon a pörgést mert akkor Playoffra kifújnak ahogy volt már rá példa. És ezért nincs San Antonioban az utolsó meccs és amíg Pop és ez a gárda marad addig nem is lesz, legyen akármilyen Kelet erőssége.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Még egy korábbi
Azóta ugye két bajnoki és MVP-cím
Nem követem már figyelemmel, de még mindig lúzerezik szerencsétlent és fikázzák orrba szájba?
több mint 11 éve
szaba
10 553
Manu visszavonul akkor? Kéne egy faja ember helyette a Sasnak, és jövőre ismét jók lehetnek, van pár jó fiatal.
több mint 11 éve
James a Király és kész! 😊danylyDe Pisont István még így is nagyobb király nála!
több mint 11 éve
James a Király és kész! 😊Egyértelműen ő érdemelte ki a Final MVP címet. Két tripla-dupla, dupla-dupla és sorozatban 4 meccsen 30 pont felett, valamint hat sapka (ez mondjuk nem olyan őrületesen nagy szám, de ezek mindig fontosak, főleg egy döntőben; meg amit kiosztott Splitter-nek, húúúú) a series-ben. Több mint beszédes adat, persze nem elfelejtve a szinte végig térdproblémával küzdő Wade-et. Bosh inkább az utolsó két meccsen nyomta jól, ott is főleg a blokkok terén (összesen 11 jött neki össze a döntőben).
Mindenkit fel lehetne sorolni szinte, bár nekem Cole nagy csalódás volt, Andersen két meccses mellőzését Magic sem értette stb. Igazából az volt a baj a Miami-nál, hogy nem egyszerre, egy meccsen játszottak jól azok, akiknek kellett volna. Vagy Chalmers-nek volt nagy napja, vagy Allen-nek, vagy itt a végén Battier-nek. Persze azért valamelyest közrejátszott a Spurs defense is, de amit a hetedik meccsen műveltek az személy szerint nekem gyenge produkciónak tűnt. Főleg James-en védekeztek elég lazán (trehányan), pedig tudták, hogy ő soha nem adja fel. Csak szerintem engedték dobni, bízva abban, hogy magához képest nincs olyan dobó formában és elszórja a labdákat és nem lesz pont belőle. A zónázás nem jött be a Spursnak (Pop mesternek), olyan szépen dobálta a közép-távoliakat és a tempókat, hogy én már akkor éreztem, hogy ha ez kitart a negyedik negyedik, itt nem lesz baj. Wade pedig nagyon jó százalékkal dobott (főleg a fade away dobásokat) az egész sorozat alatt. Nem tudom rendbe lesz-e még a térde, úgy igazán. De azért bízok benne. Iszonyat szimpatikus arc.
Hogy a Spurs-ről is essék szó: Duncan érezte, hogy ott elment a hajó (hetedik meccs vége, amikor kétszer is feltehette a gyűrűre a lasztit, de mindkétszer elvétette), nem hiába ütötte a pályát. Amúgy Duncan játszotta a legnagyobbat náluk, persze kiemelve sok-sok segítőt. A hármasok amikor kellett volna (a hetedik meccsen) nem jöttek.
Egyébként óriási különbség nem volt a két csapat között (hogy lett volna mikor ez a döntő), ha Spurs nyer akkor is egy jó csapat nyerte volna meg a döntőt, de a jobb csapat nyert. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az a baj, hogy túl sok a ha.Ha Green nem dob 27 triplát 7 meccs alatt, a Spurs sehol sem lett volna. Ha Parker nem sérült, akkor sokkal erősebbek lettek volna. Ha Ginobili nem egy jó napot fog ki a 7 meccs alatt, stb stb stb.
Az meg, hogy a Heaté volt a pályaelőny? A Heat nem padoztatta a kulcsembereit az utolsó 10-12 meccsen, a Spursnél ez ment. Akkor ez van.
Tetszettek volna végignyomni rendesen a szezont.
Amúgy mondtam, nálam Wade az idei döntő MVP-je. Gondolom a hajnali 30+ pont döntött a javára. Bár Allen is megérdemelte volna, baromi jó döntőt nyomott, a clutch tripla meg... De ő meg most kurva gyenge volt viszont, aztán gondolom a sztárok mellett nem kaphatta meg.