NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
én nem mondtam most lebron teljesítményére semmit, mint ahogy ezzel duncanét se fikáztam mert azért masszív számokat produkált csak hát eltűnt a végére. arra akartam kilyukadni, hogy ha lebron tűnt volna el mint duncan akkor lett volna hatalmas hepaj, ala 2011 mavs döntő utolsó meccs.a.kacsaÉrtettem, hogy mit írtál, de Duncan egy 37 éves játékos aki nem is a franchise playere már a Spursnek, Jamest meg ugye Jordanhez hasonlítgatják... Elég nagy a különbség.
több mint 11 éve
Rohadt bosszantó, a 3. negyed végén és 1 perccel a vége előtt is megnyert meccsről beszélgettünk.duncan szépen eltűnt a meccs végére, de miután ő nem Bron ezért nem fog az jutni neki ami az ő esetében lett volna 😊Azért nehogy azt mond, hogy James valami hatalmas király volt a mai meccsen. Felhozta a csapatát az nem vitás, az komoly teljesítmény volt, aztán amikor meg kellett volna nyerni a meccset passzolgatta Wadenek a labdát, meg kereste a betakart Bosht, a nagy clutch triplája előtt meg dobott egy olyat ami még talán a gyűrűt sem érte el a másik meg a gyűrű tövére vágódott kb. Az, hogy mindkettő Heat játékos kezében kötött ki és dobhatott az egyik után még egyet az meg nem volt több mint szerencse, plusz nem ártott volna ha Duncan a pályán van...
GO HEAT!a.kacsa
Nagy kár ezért a meccsért, de nem gondolom, hogy már oda lehetne adni a Heatnek a trófeát, semmivel sem voltak jobbak a mai napon (inkább a Spurs vesztette el a meccset, mint a Miami nyerte), a SAS-nak is megvan minden esélye behúzni a 7-et, de jobb lenne ha Ginobilit nem erőltetnék, mert rohadtul nem megy neki, az előző meccsen kiszakadt a zsák, de nem gondolom, hogy több lenne benne.Blaise
Nem értem a taktikai faultoknak mi értelme, ha csak hátrányban nyomják, 3 pontos előnynél amikor másodpercek voltak hátra lehetett volna nyomatni, erre hagytuk dobni allent.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
én egy szóval nem mondtam h nem volt szerencse a vége. mindkét tripla hatalmas mák volt. de kell szerencse ahhoz h bajnokságot nyerjél.duncan szépen eltűnt a meccs végére, de miután ő nem Bron ezért nem fog az jutni neki ami az ő esetében lett volna 😊Azért nehogy azt mond, hogy James valami hatalmas király volt a mai meccsen. Felhozta a csapatát az nem vitás, az komoly teljesítmény volt, aztán amikor meg kellett volna nyerni a meccset passzolgatta Wadenek a labdát, meg kereste a betakart Bosht, a nagy clutch triplája előtt meg dobott egy olyat ami még talán a gyűrűt sem érte el a másik meg a gyűrű tövére vágódott kb. Az, hogy mindkettő Heat játékos kezében kötött ki és dobhatott az egyik után még egyet az meg nem volt több mint szerencse, plusz nem ártott volna ha Duncan a pályán van...
GO HEAT!a.kacsa
Nagy kár ezért a meccsért, de nem gondolom, hogy már oda lehetne adni a Heatnek a trófeát, semmivel sem voltak jobbak a mai napon (inkább a Spurs vesztette el a meccset, mint a Miami nyerte), a SAS-nak is megvan minden esélye behúzni a 7-et, de jobb lenne ha Ginobilit nem erőltetnék, mert rohadtul nem megy neki, az előző meccsen kiszakadt a zsák, de nem gondolom, hogy több lenne benne.Blaise
én nem mondtam most lebron teljesítményére semmit, mint ahogy ezzel duncanét se fikáztam mert azért masszív számokat produkált csak hát eltűnt a végére. arra akartam kilyukadni, hogy ha lebron tűnt volna el mint duncan akkor lett volna hatalmas hepaj, ala 2011 mavs döntő utolsó meccs.
több mint 11 éve
duncan szépen eltűnt a meccs végére, de miután ő nem Bron ezért nem fog az jutni neki ami az ő esetében lett volna 😊Azért nehogy azt mond, hogy James valami hatalmas király volt a mai meccsen. Felhozta a csapatát az nem vitás, az komoly teljesítmény volt, aztán amikor meg kellett volna nyerni a meccset passzolgatta Wadenek a labdát, meg kereste a betakart Bosht, a nagy clutch triplája előtt meg dobott egy olyat ami még talán a gyűrűt sem érte el a másik meg a gyűrű tövére vágódott kb. Az, hogy mindkettő Heat játékos kezében kötött ki és dobhatott az egyik után még egyet az meg nem volt több mint szerencse, plusz nem ártott volna ha Duncan a pályán van...
GO HEAT!a.kacsa
Nagy kár ezért a meccsért, de nem gondolom, hogy már oda lehetne adni a Heatnek a trófeát, semmivel sem voltak jobbak a mai napon (inkább a Spurs vesztette el a meccset, mint a Miami nyerte), a SAS-nak is megvan minden esélye behúzni a 7-et, de jobb lenne ha Ginobilit nem erőltetnék, mert rohadtul nem megy neki, az előző meccsen kiszakadt a zsák, de nem gondolom, hogy több lenne benne.
több mint 11 éve
simmons véleménye james helyzetéről a meccs előtt még. elég találó és sokatmondó. csak h lezárjuk ezt a kört 😊LeBron James: Yup, it's another "Lebron's legacy is at stake!" game. We're up to like 12 for his career, and really, Game 6 against Boston should have ended the legacy stuff once and for all. But now we're here. Again.
As always with LeBron, it's a little unfair. He has played an unfathomable amount of minutes since Christmas of 2011 — 138 of 148 regular-season games, 44 playoff games (and counting), plus everything in the 2012 Olympics to boot — and it's hard to remember another NBA team asking more from its best player. He's the Heat's leading scorer, rebounder and assist guy, their main creator, their best playmaker and their best defender. He plays four positions for them. He's averaged a whopping 42 minutes per game these last two postseasons — just an unconscionable workload considering everything they ask from him, and if you don't think we're seeing the side effects lately, you're crazy. The 2013 Heat have an on-off switch because they're defending a title (you're never as hungry a second time), because Wade and Bosh coast too much, and because of LeBron's historic workload. Those are the three reasons.
At the same time …
When you have a chance to be the best player ever, or one of them, we start grading you on a humongous curve. We just do. Disappear for the first two and a half quarters of Game 2 of the Finals, we're gonna notice. No-show Game 3 of the Finals, we're gonna notice. We're like overbearing Little League parents when it comes to LeBron, and only because we care about what we're watching right now. We want to say someday that we saw LEBRON JAMES play basketball in the same way we talk about MICHAEL JORDAN, in the most reverential terms. Whenever he screws that up, we resent him for it.
One of my readers (N. Massey in Ohio) compared LeBron to Peyton Manning, adding, "Each guy has one ring, multiple MVPs and a bunch of disappointing playoff exits." Another (Jay in Sunnyvale) thought Wade and LeBron were like two pickup basketball players who were "just way better than everyone else on the court, and they know it, so they just cruise on games when it's not important, but if you piss them off or if they need to win a game when the wait is getting long, they just take over and blow the other team off the court." These are the e-mails I get about LeBron. They come every day, in all shapes and forms, people just trying to figure out a wholly unique basketball player that we're never seeing again.
Two years ago, I wrote before Game 5 of the Finals, "Who are you, LeBron James? What's inside you? And why do I care so much?"
The truth is … we still don't know. Or we do. Or we don't and we do. I am ready for anything tonight, and maybe that's the best thing you could ever say about LeBron James. As always, the sky is the limit.
több mint 11 éve
volt szerencsém megtapasztalni Miamiban, hogy tényleg brutál dugók vannak minden nap (az arénából hazavergődni mondjuk Fort Lauderdale-be 4-5 óra biztos egy ilyen este), de erre akkor sincsenek szavak, ezek ilyen agyhalottak, és gondoljunk bele, hogy bőven a módosabb rétegről beszélünk, akik 500+ dollárt leszurkoltak egy jegyért...Az amerikaiak tényleg betegek😂
blacksportsonline.com/home/2013/06/miami-heat-fans-who-left-early-cause-scene-trying-to-get-back-into-arena/jjncaa
Erről (is) egy szentes sztori jut az eszembe. Dempsey 63 yardos rekordjáról írt az ESPN, az alatta lévő kommentekben írta egy fickó, hogy az apja kint volt a meccsen, de a legvége előtt lelécelt, mert reménytelennek tűnt, hogy bármi legyen a meccsből. Majd a stadion mellett a kocsiban ülve hallgatta a rádiót, amint Dempsey éppen bevarrta a győzelmet jelentő rekord FG-t.
Onnantól az örege minden meccs utolsó másodpercéig a stadionban maradt, lehetett 20 vagy 30 pontos a hátrány is a végére 😊atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az amerikaiak tényleg betegek😂
blacksportsonline.com/home/2013/06/miami-heat-fans-who-left-early-cause-scene-trying-to-get-back-into-arena/jjncaa
Erről (is) egy szentes sztori jut az eszembe. Dempsey 63 yardos rekordjáról írt az ESPN, az alatta lévő kommentekben írta egy fickó, hogy az apja kint volt a meccsen, de a legvége előtt lelécelt, mert reménytelennek tűnt, hogy bármi legyen a meccsből. Majd a stadion mellett a kocsiban ülve hallgatta a rádiót, amint Dempsey éppen bevarrta a győzelmet jelentő rekord FG-t.
Onnantól az örege minden meccs utolsó másodpercéig a stadionban maradt, lehetett 20 vagy 30 pontos a hátrány is a végére 😊
több mint 11 éve
Az amerikaiak tényleg betegekblacksportsonline.com/home/2013/06/miami-heat-fans-who-left-early-cause-scene-trying-to-get-back-into-arena/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
joey crawfordot lője már le valaki. meg mondjuk úgy ahogy volt ez a hármas katasztrofális volt. mindkét oldalra hülyeségeket fújtak, úgy h egy spursös haverommal néztem a meccset és ő se értett egy két feléjük menő fújást... remélem a hetedik meccsen nem lesz ilyen párbeszéd, nem kéne h ezen múljon.
duncan szépen eltűnt a meccs végére, de miután ő nem Bron ezért nem fog az jutni neki ami az ő esetében lett volna 😊
GO HEAT!
több mint 11 éve
Most először áll a Miaminak a zászló ( Sobrin kívül). Mondjuk imádom ilyenkor hogy bemákolják meg stb közhelyeket főleg az 1. Meccs után . Nah mindegy én drukkolok a makis tirpák csapatnak akik csak a birok es a szerencse miatt lesz bajnok esetlegesen.
több mint 11 éve
Nyilván vannak más előzmények is miért sikerült hosszabbításra menteni de azt meg hosszan lehet sorolni.... innen már nem 80-20 hanem attól tartok 95-5 a Miaminak az esély
több mint 11 éve
ami bosszantó hogy +13ról sikerült kiszopni a 4. negyedben, nem valószínű hogy kövi meccsen lesz bármikor is 10 pont előnyünk, és mint látjuk azs em elég. Retek boshnak is most kell ficánkolni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Dub
1 019
Egyébként tudom most már könnyű okosnak lenni de abban a pillanatban is ezt gondoltam, oda kellett volna ütni a Spursnek a végén a büntető csak két pont az be is kell tudni dobni és még utána mindig kell a Miaminak a pont. Ha a túl oldalon van egy Allen az ilyenkor biztos bedobja a 3st mmmmmmmmmmmmmmdandeUgyanerre gondoltam én is, még a 3-as előtt, valahogy éreztem, hogy be fogják mákolni. Másrészről viszont Ha Ginobili és Leonard is a 2-2 büntetőjéből nem csak 1-1-et dob be, akkor nem is lenne miről beszélni. A hosszabbítás végén a Ginobili eset fault volt, de nem meglepő, hogy idegenbe ezt ilyen szituációban nem fújják be.
több mint 11 éve
Az a csapat amelyik majd 3 percig nem dob pontot egy ilyen ot-ban, az nem érdemel győzelmet a meccsen. Mondjuk röhejes a játékvezetés.
több mint 11 éve
nem vagyok ideges áááááááááááááááááááááá legközelebb ha telón látom, hogy 30 ponttal vezet az a csapat akinek drukkolok akkor sem kapcsolom be grrrrrrrrrrrrrrrrEgyébként tudom most már könnyű okosnak lenni de abban a pillanatban is ezt gondoltam, oda kellett volna ütni a Spursnek a végén a büntető csak két pont az be is kell tudni dobni és még utána mindig kell a Miaminak a pont. Ha a túl oldalon van egy Allen az ilyenkor biztos bedobja a 3st mmmmmmmmmmmmmm
több mint 11 éve
Na vegre, ezt a vedekezest vartam Boshtol, amit a masodik felidoben nyomott.es ez asszem eleg szoros meccsre sikeredett 😀
több mint 11 éve
Legjobbkor jöttek a bírók...
több mint 11 éve
Imitheking
1 883
És behullik két tripla a tirpákéknak.
több mint 11 éve
Teny, hogy Duncan mellett szolnak a gyuruk, de nalam Malone jobb jatekos... Egy baja volt, hogy egy bizonyos Jordannel jatszott egy korszakban. Ugyhogy azert az, hogy Duncan minden idok legjobb erocsatara, szerintem eleg eros.
több mint 11 éve
James viszont egeszen fantasztikusan szar. Pont tegnap neztem meg nehany legendas Bulls meccset, aztan most James jatekat latvan sirhatnekom van.
több mint 11 éve
Timmy egészen fantasztikus eddig.
több mint 11 éve
Nem tudok olyat mondani, aki véleményem szerint Jordan szintjén áll, de azért én megemlíteném Birdöt, elég komoly játékos volt, és emlékeim szerint azért szép számmal gyártotta ő is a game winning kosarakat. Sajnálatos, hogy ő sérülés miatt kellett, hogy visszavonuljonJordan akkora clutch volt, mint soha senki ebben a játékban, tudta is magáról, meg is volt az önbizalma, hogy rossz napján is eldobjon bármit és amikor nagyon kellett, be is jött. StezTulajdonképpen az összes csapatsportot figyelembe véve se lehetne nála clutch-abb embert mondani.
De persze várom a tippeket.Sobri Jóska
Most mondanám, hogy Chamberlain, de az kicsit erős lenne azért, bár a blokkjai és a centerézesei legendásak. Neki azt hiszem olyan szezonja is volt még, ahol 50-es pontátlagot hozott.
Na és persze Tim Tebow! 😀
több mint 11 éve
Koplárovics Béla. 1/1, 100% 😀Jordan akkora clutch volt, mint soha senki ebben a játékban, tudta is magáról, meg is volt az önbizalma, hogy rossz napján is eldobjon bármit és amikor nagyon kellett, be is jött. StezTulajdonképpen az összes csapatsportot figyelembe véve se lehetne nála clutch-abb embert mondani.
De persze várom a tippeket.Sobri Jóska
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Jordan akkora clutch volt, mint soha senki ebben a játékban, tudta is magáról, meg is volt az önbizalma, hogy rossz napján is eldobjon bármit és amikor nagyon kellett, be is jött. StezTulajdonképpen az összes csapatsportot figyelembe véve se lehetne nála clutch-abb embert mondani.
De persze várom a tippeket.