NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Blake öreg motoros, simán kicsúszott volna alóla a lába, ha meg hanyatt esik, abból tuti technikai lesz 😊Tudtam hogy ezt fogod mondani, ne mond, hogy kicsit arréb tessékelik rögtön teknikai, mert nem lett volnaTocakét lökés árán nem lettek volna ott, mert a büntetővonalnál álltak volna a technikai miattslowmotionSzerintem ket lökés árán márnem lettek vokna ott 😉TocaÉs ha szemet szúrt volna akkor mit csináltak volna?lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀BigBen7
sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2013/11/28/kidd_idokeres/Bébé
Mivel nem időkérés volt így teljesen jogosan állhattak ott, ha meg megvárják amire elmennek vége lett volna az alkalmi "időkérésnek".Bazzani
több mint 10 éve
Ahha az első volt, a 2.ért külön köszi 😊 O_OMég réges rég valaki linkelt ide egy oldalt ahonnan faszán lelehet szedni NBA meccseket, csak hát azóta újra lett rakva a gép is meg el is felejtettem ... Valakinek tipp esetleg ? 😊 😊Dripwww.sport-video.org.ua/en.html
bt.davka.info/a.kacsa
több mint 10 éve
Még réges rég valaki linkelt ide egy oldalt ahonnan faszán lelehet szedni NBA meccseket, csak hát azóta újra lett rakva a gép is meg el is felejtettem ... Valakinek tipp esetleg ? 😊 😊Dripwww.sport-video.org.ua/en.html
bt.davka.info/
több mint 10 éve
Még réges rég valaki linkelt ide egy oldalt ahonnan faszán lelehet szedni NBA meccseket, csak hát azóta újra lett rakva a gép is meg el is felejtettem ... Valakinek tipp esetleg ? 😊 😊
több mint 10 éve
Tudtam hogy ezt fogod mondani, ne mond, hogy kicsit arréb tessékelik rögtön teknikai, mert nem lett volnakét lökés árán nem lettek volna ott, mert a büntetővonalnál álltak volna a technikai miattslowmotionSzerintem ket lökés árán márnem lettek vokna ott 😉TocaÉs ha szemet szúrt volna akkor mit csináltak volna?lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀BigBen7
Mivel nem időkérés volt így teljesen jogosan állhattak ott, ha meg megvárják amire elmennek vége lett volna az alkalmi "időkérésnek".Bazzani
több mint 11 éve
két lökés árán nem lettek volna ott, mert a büntetővonalnál álltak volna a technikai miattSzerintem ket lökés árán márnem lettek vokna ott 😉TocaÉs ha szemet szúrt volna akkor mit csináltak volna?lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀BigBen7
több mint 11 éve
szaba
10 555
GSW@OKC... ez a két csapat egymásnak lett "teremtve"!
több mint 11 éve
Szerintem ket lökés árán márnem lettek vokna ott 😉És ha szemet szúrt volna akkor mit csináltak volna?lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀BigBen7
több mint 11 éve
És ha szemet szúrt volna akkor mit csináltak volna?lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀BigBen7
Mivel nem időkérés volt így teljesen jogosan állhattak ott, ha meg megvárják amire elmennek vége lett volna az alkalmi "időkérésnek".
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
lol 😀de ez mi hogy nem tűnik fel ott az a két Lakers játékos????? 😀 oké, biztos volt aki nagyon el volt merülve a gondolaiban de azért fél méterről kiszúrni egy lila mezes srácot, aki ott áll nem tudom mennyi ideig nem egy nehéz feladat 😀
több mint 11 éve
A 2009-es PG class mint a Wu-Tang Clan tagjai, egész ötletes: www.sbnation.com/nba/2013/11/28/5153758/nba-draft-2009-point-guards-wu-tang-clanempty taxiJó fajta, bár én azt érzem , hogy azért az NBA playerek személyisége dominál és a rappereké nem feltétlen felel meg a leírásnak, én pl RZA-t Evanshez hasonlítanám 😊
több mint 11 éve
A 2009-es PG class mint a Wu-Tang Clan tagjai, egész ötletes: www.sbnation.com/nba/2013/11/28/5153758/nba-draft-2009-point-guards-wu-tang-clan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
főleg Blake baszki 😀De hogy senkinek nem tűnik fel, lol 😀Tocaaz nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sőt ott állt a segédező mellett 😀sapka
több mint 11 éve
De hogy senkinek nem tűnik fel, lol 😀az nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sőt ott állt a segédező mellett 😀sapka
több mint 11 éve
az nem semmi hogy két Lakerses is odament az időkéréshez, ez mekkora 😀lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀dande
sőt ott állt a segédező mellett 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
lol 😀csudába megelőztél 😛 😀 mind a két dolog nagyon nagy 😀
több mint 11 éve
ez a nets nagyon rossz. teljesen kilátástalan az egész. remélem h mihamarabb egészésges lesz a nép, mert ez így szégysenteljes
több mint 11 éve
én sem ismerem 😊nem ismerem annyira Thibet, de Riversről se gondolta senki h ezt fogja tenni. kíváncsian várom a fejleményt, de sztem szétszedik a csapatot amennyire tudják.a.kacsaettől félekFucuEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
nem fog beletörődni, ha a vezetőség úgy gondolja hogy tankolni kéne (és ez a helyes hozzáállás).
Általában nem követem annyira az NBA-t az NFL szezon alatt (idén meglepően up to date vagyok ebben az időszakban), szóval nem tudom a vezetőség mennyire akarja szétkapni a csapatot.
több mint 11 éve
nem ismerem annyira Thibet, de Riversről se gondolta senki h ezt fogja tenni. kíváncsian várom a fejleményt, de sztem szétszedik a csapatot amennyire tudják.ettől félekFucuEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
több mint 11 éve
ettől félekEgy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálnia.kacsa
több mint 11 éve
Egy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.Fucuaz a baj h a bulls azért bebizonyította már h nagyjából mindegy ki játszik akkor is relevánsak tudnak maradni Thibs miatt. lásd tavalyi playoff. noah meg butler maradjon azt mindenkit szélnek kell engedni, és kezdődhet a mandula, csak nehogy ti is úgy járjatok mint a Celtics Rivers-el. bemondja h köszi én nem akarom mégegyszer megcsinálni
több mint 11 éve
komoly , hogy 2 éve még mvp volt ...
több mint 11 éve
Egy kis szerencsével jöhetne egy új local hero (Jabari Parker). Sajnos most már én is afelé hajlok, hogy jobb lenne tankolni. Szerencsétlen Rose sajnálom, de ez így nem mehet tovább. A tavalyi keret még megoldotta hogy playoffba jutott, de az idei nem fog és nincs is értelme.
több mint 11 éve
nagyjából azt tudom elképzelni én is. deng boozer elfele, belecsúszni a lottóba. bár egyébként a boozer amnesztiát jobban el tudom képzelni, mert h local hero rose, és sztem nem akarnak egyből feladni őt. bár sajnos be kell látni majd.Van e annyi eszük, hogy betankolják a szezont? Bár olyan sok szar csapat van. Nincs miről beszélni, várni kell Miroticra, most megcsípni egy lottó picket, és imádkozni, hogy a Bobcats a 12. helyen adja át a cetlijét, asszongyák ez egy jó draft, hát én elég viccesnek találom az egyetemi kosárlabdát, de hiszek mindenkinek. Rose amnesztia, kezdeni előről.füligjimmyDerrick Rose's MRI confirms medial meniscus tear to his right knee, which will require surgeryakkor neki is nagyjából csókolom lesz.a.kacsa
Nagyon hiányzott...Delete
u.i. most látom h rosenak 17ig 20 milliós szerződése van. jesus. lehet h bejátszák ők is mint roy, h a visszavonulással megszűnik a szerződés is, aztán visszajön.