NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
grantland.com/the-triangle/battioke-2014-shane-battier-reunites-the-heatles/perezhilton.com/fitperez/2012-02-24-minnesota-timberwolves-karaoke#sthash.6tWkjxed.dpbs
annual battier karaoke. HOOOOOOLY SHIT 😀a.kacsa
Beasley már itt is alakította 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
grantland.com/the-triangle/battioke-2014-shane-battier-reunites-the-heatles/annual battier karaoke. HOOOOOOLY SHIT 😀
több mint 10 éve
szaba
10 555
Heat-Spurs nagyon sima lett... 😓
több mint 10 éve
Ja, meglepetés lesz, ha nyernek egy kört. Egy kalap szar a Kelet, ne szépítsük. Deron Williams, Carmelo Anthony, akár Rudy Gay..... mióta "átigazoltak", hány rájátszáskört is nyertek? Vicc az egész, de majd a következő drafton szokás szerint jönnek a szupersztárok, és akkor minden jó lesz.nets jó lesz ott fekete lónak harmadikkénta.kacsakeleten csak a döntő.Szerintem Keleten lehetnek izzasztó elődöntők is a két nagy számára.szaba
nyugati po télleg fantasztikus leszbraxa88
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Perpill 2 Win-nél többet egyik gárdából se nézek ki, mondjuk addig sok víz lefolyik még a Dunán.Ugyan már ha nem sérül le senki akkor az Indi és a Heat is rápihenhet az utolsó 2 körre.Tocanem azt mondtam h megveri őket, de egy kis harcra kényszerítheti a kettőt.a.kacsa
több mint 10 éve
Ugyan már ha nem sérül le senki akkor az Indi és a Heat is rápihenhet az utolsó 2 körre.Tocanem azt mondtam h megveri őket, de egy kis harcra kényszerítheti a kettőt.
több mint 10 éve
Ugyan már ha nem sérül le senki akkor az Indi és a Heat is rápihenhet az utolsó 2 körre.
több mint 10 éve
nets jó lesz ott fekete lónak harmadikkéntkeleten csak a döntő.Szerintem Keleten lehetnek izzasztó elődöntők is a két nagy számára.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 555
keleten csak a döntő.Szerintem Keleten lehetnek izzasztó elődöntők is a két nagy számára.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
keleten csak a döntő.sztem már most kimondható, hogy az egyik legizgalmasabb szezonban van részünk idén. Durant, Curry, Bledsoe. NY-i mizériák, Indiana úgy ahogy van, csak h néhányat említsek. huuu de jó lesz ez a playoffa.kacsaCarmelo egymaga 62 pontot dobott a Bobcatsnek. Asszem franchise csúcs is ez egyben.iktriadígy van és a legtöbb pont a MSG-ben
Carmelo Anthony had 62 Pts & 0 turnovers - most points without a TO since individual turnovers were 1st record in '77-78.BaltimoreDefense
nyugati po télleg fantasztikus lesz
több mint 10 éve
több mint 10 éve
sztem már most kimondható, hogy az egyik legizgalmasabb szezonban van részünk idén. Durant, Curry, Bledsoe. NY-i mizériák, Indiana úgy ahogy van, csak h néhányat említsek. huuu de jó lesz ez a playoffCarmelo egymaga 62 pontot dobott a Bobcatsnek. Asszem franchise csúcs is ez egyben.iktriadígy van és a legtöbb pont a MSG-ben
Carmelo Anthony had 62 Pts & 0 turnovers - most points without a TO since individual turnovers were 1st record in '77-78.BaltimoreDefense
több mint 10 éve
Carmelo egymaga 62 pontot dobott a Bobcatsnek. Asszem franchise csúcs is ez egyben.iktriadígy van és a legtöbb pont a MSG-ben
Carmelo Anthony had 62 Pts & 0 turnovers - most points without a TO since individual turnovers were 1st record in '77-78.
több mint 10 éve
Carmelo egymaga 62 pontot dobott a Bobcatsnek. Asszem franchise csúcs is ez egyben.
több mint 10 éve
www.sbnation.com/lookit/2014/1/22/5336718/the-chronicles-of-andrea-air-bargnani#ooid=drbXJiazoBkkuDEJHbtTQ4f597srCpfUR.Kelly, "Air Bargnani logó", Anthony feje, ... fantasztikus.
több mint 10 éve
nesze neked tankolós szezon 😀 imádom a Sunst 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 10 éve
Maka
2 760
És Dragic végigülte a 4. negyedet.zinedine5Komoly csapatok ellen pihentetjük...:p
több mint 10 éve
És Dragic végigülte a 4. negyedet.
több mint 10 éve
Maka
2 760
Greennek és Plumleenak is volt mit bizonyítani (gyakorlatilag szemétként kerültek bele a cserébe az első körös pick mellett), éreztem, hogy nyerhető meccs.
több mint 10 éve
Az megvan hogy a Suns 124-100ra elintézte (Bledsoe nélkül) a liga első Pacerst az éjjel? Ahogy mindenki várta szezon előtt...
több mint 10 éve
Ez a OKC-POR meccs elég komoly volt. Kár, hogy elfáradt a végén a Blazers. Mondjuk Lillard annyira offon volt végig, erre vele dobatják a +1 büntiket nyilván ki is hagyja.Durant meg GOD mode-ban toljuk kb 8-10 meccs óta, hihetetlen mit művel ezt is ő hozta...
több mint 10 éve
Maka
2 760
Megérkezett szezonfelező podcastünk:www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=469
több mint 10 éve
JR mostanában próbál ésszel játszani, de az egész csapat egy nagy csődtömeg.Melo tiszta ideg, Chandler és Stat (+ most Martin) általában sérült vagy lesérül, Felton játékintelligenciája a béka segge alatt, Bargnani sokszor mintha nem is játszana egyáltalán, Shumpert pedig egyszer fent, inkább lent. Az újoncok néha villannak, de összességében hiányzik a "veteran presence" és főleg az, hogy nincs senki, aki Anthony mellé felzárkózna RENDSZERESEN. Néha 1-1 jó egyéni teljesítmény, de összességében harmatos az egész.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Blatche kinyírja a Knicks-t.szabaMivel csak Chandler az egyetlen egészséges magas, így gondolom, nem volt nehéz dolga 😀
jr mennyire volt ostoba?