OFF topik
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Tegnap már megint ment a verseny a Szentendrein...Nyugi mostmár vezényelhetnek át rá tanárokat, hogy a rendőrök nyugodtan alhassanak!
Nomac
több mint 2 éve
Tegnap már megint ment a verseny a Szentendrein...
több mint 2 éve
Ha mar nyugaton jartam gondoltam vasarolok megint a szomszedban.ÁLÁVJÚ VIKTOR
Banan 90cent, gorogdinnye 64cent, teszta 99cent, 0.5kg turo 1 eur, halpastetom 2eur ami itthon 1700🤣.
Nem hiszem h a 2x 3x arak megoldodnak hip-hop.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 651
Ha mar nyugaton jartam gondoltam vasarolok megint a szomszedban.Banan 90cent, gorogdinnye 64cent, teszta 99cent, 0.5kg turo 1 eur, halpastetom 2eur ami itthon 1700🤣.
Nem hiszem h a 2x 3x arak megoldodnak hip-hop.
több mint 2 éve
Fogalmam sincs, ezért kérdezem. Gondolom valamit fog kapni.minek kellene lennie? milyen bírság tanítaná meg rá szerencsétlen kisnyugdíjast a 20 éves corsájával, hogy legközelebb jobban figyeljen oda?Amúgy ilyen esetben mi a várható büntetés?Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?...szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
empty taxi
ilyesmire gondolok:
goo.gl/maps/TQVHtbfLX2BsfMKf6
bár ha belegondolunk abba, hogy a lehajtóknál minimum a macisajt, de néha a "STOP" felirat is fel van festve, és mégis sikerül a mutatvány... akkor igazából mindegy, kb valami fizikai akadályt kellene létesíteni
slowmotion
Pl ha arra a háziorvosra, aki ennek az elmebetegnek kiadta az eü papírját mondjuk ugyanazt a büntit kéne fizetnie, mint a bácsinak, lehet a következőnél valóban megvizsgálná a tata állapotát.
vpi
dugo93
peach
több mint 2 éve
minek kellene lennie? milyen bírság tanítaná meg rá szerencsétlen kisnyugdíjast a 20 éves corsájával, hogy legközelebb jobban figyeljen oda?Amúgy ilyen esetben mi a várható büntetés?Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?...szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
empty taxi
ilyesmire gondolok:
bár ha belegondolunk abba, hogy a lehajtóknál minimum a macisajt, de néha a "STOP" felirat is fel van festve, és mégis sikerül a mutatvány... akkor igazából mindegy, kb valami fizikai akadályt kellene létesíteni
slowmotion
Pl ha arra a háziorvosra, aki ennek az elmebetegnek kiadta az eü papírját mondjuk ugyanazt a büntit kéne fizetnie, mint a bácsinak, lehet a következőnél valóban megvizsgálná a tata állapotát.
vpi
dugo93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Amúgy ilyen esetben mi a várható büntetés?Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?...szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
empty taxi
ilyesmire gondolok:
slowmotion
vpi
több mint 2 éve
tegnap akartam már hozni, enyhén lettem ideges tőlehülye barom nemhogy maradt volna a szélsőben még neki állt cikázni is
több mint 2 éve
Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?...szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
empty taxi
ilyesmire gondolok:
slowmotion
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
...szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
empty taxi
ilyesmire gondolok:
több mint 2 éve
Anyám...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Az már komoly mennyiség. Több virsli ment belé mint egy komolyabb dubajozáson a látszat celeb "csak hostess voltam" modellekbeA júli4-es nagy hotdogevő versenynek már vége?Már vége, Joey Chestnut megnyerte a 16. bajnoki címét, de kurvagyenge volt, csak 62-t evett meg.
Ha még élőben van, linkje van valakinek?
zacknorb
shawnka
több mint 2 éve
A júli4-es nagy hotdogevő versenynek már vége?Már vége, Joey Chestnut megnyerte a 16. bajnoki címét, de kurvagyenge volt, csak 62-t evett meg.
Ha még élőben van, linkje van valakinek?
zacknorb
több mint 2 éve
A júli4-es nagy hotdogevő versenynek már vége?Ha még élőben van, linkje van valakinek?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
azt találták ki menet közben (ezek a nagyon okosok), hogy cserélik, ahogy warr_b mondja, de az AU után jön a B, de ott nem BA a kezdés, hanem BB, mert mindig vagy két magánhangzó vagy két mássalhangzó leszTavaly kezdtek az AA-val, idén AE, jövőre AI.Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunkRosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
r.baggio
Most elékerült egy A betü... úgy tudom, a második betűt évente kettesével veszik, meg mondjuk több autót adnak el .. tehát 30 év helyett mondjuk 10 év alatt jutunk el a B betüig. NC ebben a tempóban nem ebben a században lesz 😕
vpi
Akkor is váltanak évente, ha nem fogy el. Viszont ebből nekem az jön le, hogy az első két betű csak magánhangzó lesz, úgy még sose lesz ncaa, maximum egyedi pénzért...
warr_b
több mint 2 éve
Tavaly kezdtek az AA-val, idén AE, jövőre AI.Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunkRosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
r.baggio
Most elékerült egy A betü... úgy tudom, a második betűt évente kettesével veszik, meg mondjuk több autót adnak el .. tehát 30 év helyett mondjuk 10 év alatt jutunk el a B betüig. NC ebben a tempóban nem ebben a században lesz 😕
vpi
Akkor is váltanak évente, ha nem fogy el. Viszont ebből nekem az jön le, hogy az első két betű csak magánhangzó lesz, úgy még sose lesz ncaa, maximum egyedi pénzért...

több mint 2 éve
Akkor nem mostanában lesz Mazda Mx5-ösöm 😕Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunkRosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
r.baggio
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunkRosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
r.baggio
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
kecskemét felé autóztam pár hete, előttem egy öreg fehér skoda octavia német rendszámmal:RO:MA:65(számban már nem vagyok biztos)
nem cigányok voltak.
több mint 2 éve
Az egyik milliomos ittas vezetőnk rendszáma: ISZI volt.
több mint 2 éve
meg egy teslat ELON-24-el (vagy 26 erre nem emlékszem)én egy motort láttam SEX 666-talNot bad, én az elmúlt hetekben láttam egy Porsche 911-et "CALL 911" rendszámmal.99tavaly láttam a legjobb rendszámot ever egy BMW-n: "HR 99 BAJ"
Amadeus von Dollárbaloldal
eaglesmcnabb
empty taxi
Fontos_Vidra
ezt azért picit szánalmasnak tartom
több mint 2 éve
Nálam az idei nyertes eddig a JABBA-01velem jött szembe egy BMW Rambo-1én egy motort láttam SEX 666-talNot bad, én az elmúlt hetekben láttam egy Porsche 911-et "CALL 911" rendszámmal.99tavaly láttam a legjobb rendszámot ever egy BMW-n: "HR 99 BAJ"
Amadeus von Dollárbaloldal
eaglesmcnabb
empty taxi
Fontos_Vidra
atapapa
több mint 2 éve
Nyehhm.hvg.hu/tudomany/20230703_mesterseges_intelligencia_tokeletes_ferfi_tokletes_no_bulimia_project