OFF topik

31 feliratkozó

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 583 — Vikings fan
Tegnap már megint ment a verseny a Szentendrein...
Nomac
Nyugi mostmár vezényelhetnek át rá tanárokat, hogy a rendőrök nyugodtan alhassanak!
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Tegnap már megint ment a verseny a Szentendrein...
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 143
Ha mar nyugaton jartam gondoltam vasarolok megint a szomszedban.
Banan 90cent, gorogdinnye 64cent, teszta 99cent, 0.5kg turo 1 eur, halpastetom 2eur ami itthon 1700🤣.
Nem hiszem h a 2x 3x arak megoldodnak hip-hop.
YoungZeeZee
ÁLÁVJÚ VIKTOR
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 651
Ha mar nyugaton jartam gondoltam vasarolok megint a szomszedban.
Banan 90cent, gorogdinnye 64cent, teszta 99cent, 0.5kg turo 1 eur, halpastetom 2eur ami itthon 1700🤣.
Nem hiszem h a 2x 3x arak megoldodnak hip-hop.
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 663
...
empty taxi
szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
ilyesmire gondolok:
 goo.gl/maps/TQVHtbfLX2BsfMKf6

bár ha belegondolunk abba, hogy a lehajtóknál minimum a macisajt, de néha a "STOP" felirat is fel van festve, és mégis sikerül a mutatvány... akkor igazából mindegy, kb valami fizikai akadályt kellene létesíteni
slowmotion
Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?
Pl ha arra a háziorvosra, aki ennek az elmebetegnek kiadta az eü papírját mondjuk ugyanazt a büntit kéne fizetnie, mint a bácsinak, lehet a következőnél valóban megvizsgálná a tata állapotát.
vpi
Amúgy ilyen esetben mi a várható büntetés?
dugo93
minek kellene lennie? milyen bírság tanítaná meg rá szerencsétlen kisnyugdíjast a 20 éves corsájával, hogy legközelebb jobban figyeljen oda?
peach
Fogalmam sincs, ezért kérdezem. Gondolom valamit fog kapni.

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 886 — a new hope (again)
...
empty taxi
szerintem fel kellene a lehajtósávókba festeni olyasmi nyilat, mint ami pl az M7-esen van, Polgárdi és a világosi lehajtó között, csak ott a követési távolságot jelöli.
ilyesmire gondolok:

bár ha belegondolunk abba, hogy a lehajtóknál minimum a macisajt, de néha a "STOP" felirat is fel van festve, és mégis sikerül a mutatvány... akkor igazából mindegy, kb valami fizikai akadályt kellene létesíteni
slowmotion
Vagy szenilis faszkalapoknak nem adni jogosítványt? Esetleg a jogosítványhosszabítás ne csak az 5000 Ft befizetéséről szóljon?
Pl ha arra a háziorvosra, aki ennek az elmebetegnek kiadta az eü papírját mondjuk ugyanazt a büntit kéne fizetnie, mint a bácsinak, lehet a következőnél valóban megvizsgálná a tata állapotát.
vpi
dugo93
minek kellene lennie? milyen bírság tanítaná meg rá szerencsétlen kisnyugdíjast a 20 éves corsájával, hogy legközelebb jobban figyeljen oda?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 663
...
empty taxi
ilyesmire gondolok:

slowmotion
vpi

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 559 — nabege2@yahoo.com
tegnap akartam már hozni, enyhén lettem ideges tőle
hülye barom nemhogy maradt volna a szélsőben még neki állt cikázni is
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 657 — Patriot
...
empty taxi
ilyesmire gondolok:

slowmotion

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 717 — Cowboys fan
...
empty taxi
ilyesmire gondolok:

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 892 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Anyám...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A júli4-es nagy hotdogevő versenynek már vége?
Ha még élőben van, linkje van valakinek?
zacknorb
Már vége, Joey Chestnut megnyerte a 16. bajnoki címét, de kurvagyenge volt, csak 62-t evett meg.
shawnka
Az már komoly mennyiség. Több virsli ment belé mint egy komolyabb dubajozáson a látszat celeb "csak hostess voltam" modellekbe

több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 687 — Tyrone Creek
zacknorb
Már vége, Joey Chestnut megnyerte a 16. bajnoki címét, de kurvagyenge volt, csak 62-t evett meg.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 010 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 633
Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunk
r.baggio
Rosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
Most elékerült egy A betü... úgy tudom, a második betűt évente kettesével veszik, meg mondjuk több autót adnak el .. tehát 30 év helyett mondjuk 10 év alatt jutunk el a B betüig. NC ebben a tempóban nem ebben a században lesz 😕
vpi
Tavaly kezdtek az AA-val, idén AE, jövőre AI.
Akkor is váltanak évente, ha nem fogy el. Viszont ebből nekem az jön le, hogy az első két betű csak magánhangzó lesz, úgy még sose lesz ncaa, maximum egyedi pénzért...
warr_b
azt találták ki menet közben (ezek a nagyon okosok), hogy cserélik, ahogy warr_b mondja, de az AU után jön a B, de ott nem BA a kezdés, hanem BB, mert mindig vagy két magánhangzó vagy két mássalhangzó lesz
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 892 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egy-két évtized és rengeteg magyar rendszám is lehet ilyen 😊 én akkor veszek majd új autót mikor az NC AA - nál járunk
r.baggio
Rosszhír, szerintem sosem jutunk el odáig. A régi 3 betü-3 szám eltartott kb 30 évig.
Most elékerült egy A betü... úgy tudom, a második betűt évente kettesével veszik, meg mondjuk több autót adnak el .. tehát 30 év helyett mondjuk 10 év alatt jutunk el a B betüig. NC ebben a tempóban nem ebben a században lesz 😕
vpi
Tavaly kezdtek az AA-val, idén AE, jövőre AI.
Akkor is váltanak évente, ha nem fogy el. Viszont ebből nekem az jön le, hogy az első két betű csak magánhangzó lesz, úgy még sose lesz ncaa, maximum egyedi pénzért...

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
r.baggio
vpi
Akkor nem mostanában lesz Mazda Mx5-ösöm 😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 657 — Patriot
r.baggio

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kecskemét felé autóztam pár hete, előttem egy öreg fehér skoda octavia német rendszámmal:
RO:MA:65(számban már nem vagyok biztos)

nem cigányok voltak.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 330
Az egyik milliomos ittas vezetőnk rendszáma: ISZI volt.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 633
99
Amadeus von Dollárbaloldal
tavaly láttam a legjobb rendszámot ever egy BMW-n: "HR 99 BAJ"
eaglesmcnabb
Not bad, én az elmúlt hetekben láttam egy Porsche 911-et "CALL 911" rendszámmal.
empty taxi
én egy motort láttam SEX 666-tal
Fontos_Vidra
meg egy teslat ELON-24-el (vagy 26 erre nem emlékszem)
ezt azért picit szánalmasnak tartom
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
99
Amadeus von Dollárbaloldal
tavaly láttam a legjobb rendszámot ever egy BMW-n: "HR 99 BAJ"
eaglesmcnabb
Not bad, én az elmúlt hetekben láttam egy Porsche 911-et "CALL 911" rendszámmal.
empty taxi
én egy motort láttam SEX 666-tal
Fontos_Vidra
velem jött szembe egy BMW Rambo-1
atapapa
Nálam az idei nyertes eddig a JABBA-01
több mint 2 éve
Nyehh

m.hvg.hu/tudomany/20230703_mesterseges_intelligencia_tokeletes_ferfi_tokletes_no_bulimia_project