NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
a teljes munkássága dokumentarista, nem?Tegnap este a nácik felemelkedéséről néztem dokukat youtubeon, erre ma megkerestek 1 álláslehetőséggel a ThyssenKrupp egyik leányvállalatától.... 😀Kovi dokufilm nincs valahol?
Borbinho
Gróf de sutianap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tegnap este a nácik felemelkedéséről néztem dokukat youtubeon, erre ma megkerestek 1 álláslehetőséggel a ThyssenKrupp egyik leányvállalatától.... 😀Kovi dokufilm nincs valahol?
Borbinho

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Tegnap este a nácik felemelkedéséről néztem dokukat youtubeon, erre ma megkerestek 1 álláslehetőséggel a ThyssenKrupp egyik leányvállalatától.... 😀mukodik a yt algoritmus!
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tegnap este a nácik felemelkedéséről néztem dokukat youtubeon, erre ma megkerestek 1 álláslehetőséggel a ThyssenKrupp egyik leányvállalatától.... 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
ez kemény:az. de számítottak rá a csikágói srácok, mert földet érés után öt másodperccel már indul is a nínó.
Cargolux 747-400 flight #CV6857 LUX-ORD lost part of landing gear during emergency landing at Luxembourg airport pic.twitter.com/cI7ouy0IbX
— c-wizz (@chrivoge) May 14, 2023
Klaci79
gondolom a pilóta szólt, hogy az egyik kontroll-lámpa nem jelzi vissza a "lent, rögzítve" státuszt.
viszont az a komoly hogy a leszakadt futómű mekkorát szaltózik. baszki, ez egy többtonnás, embermagasságú szerkezet, kb mint egy egyterű, vagy még annál is nagyobb...
szerk: ja most nézem, hogy nem is Csikágóban volt, hanem még Luxemburgban. na az lehetett még szép, amikor a rengeteg kerót kieresztik egy Jumbóból. mondjuk vagy egy órát repült így is, volt rá elég ideje.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
ez kemény:Cargolux 747-400 flight #CV6857 LUX-ORD lost part of landing gear during emergency landing at Luxembourg airport pic.twitter.com/cI7ouy0IbX
— c-wizz (@chrivoge) May 14, 2023
több mint 2 éve
Nincs valakinek tapasztalata jó angol nyelvű gyerektáborral kapcsolatban nyárra?2 hétre elküldeném a gyereket, az iskolában nem sokat tanulnak úgyhogy lényegében kezdő szint.
több mint 2 éve
a budapestikurva37@hotmail.hu-ra gyűjtsd őket, csak előrefizés!Még kétszer próbálkozott viberen is, utána a bot tovább állt. Azért simán összekötik a telefonszamokat chataket, stb. Neki elég ha mindig csak egy válaszol. Az az egy.Egy nigériai KínábólRemélem azóta írtál neki és már gazdag ember vagy!
Köszönöm barátom, hogy elfogadta kérésemet. Hongkongi bankár vagyok. Van egy vállalkozásom, amelyet szeretnék megbeszélni Önnel a vezetéknevével kapcsolatban, mivel az néhai ügyfelemhez kapcsolódik. A bankomban néhány éve elhelyezett pénzeszközökről beszélünk. Ezért írjon nekem e-mailt a Zhangwong34@hotmail.com címre személyes kommunikációért, vagy küldje el e-mail címét további információért.
Majd folytatja
Várom válaszát e-mailben!!!!!!!
Ez egy bizalmas üzlet, és nem szeretném megosztani a részleteket itt a Facebookon, hogy miért kérem az e-mail címedet, hogy jobban és bizalmasabban osszuk meg a tranzakció részleteit, ez nem kölcsön, írj egy e-mailt, hogy jobban cseveghetünk, vagy hagyja meg e-mail-címét, hogy többet tudjak elmagyarázni a jobb megértés érdekében.
Kösz
ozibozi
Hamarosan én is megkereslek majd egy fantasztikus befektetési lehetőséggel kapcsolatban!!!!
Kampman
ozibozi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Még kétszer próbálkozott viberen is, utána a bot tovább állt. Azért simán összekötik a telefonszamokat chataket, stb. Neki elég ha mindig csak egy válaszol. Az az egy.Egy nigériai KínábólRemélem azóta írtál neki és már gazdag ember vagy!
Köszönöm barátom, hogy elfogadta kérésemet. Hongkongi bankár vagyok. Van egy vállalkozásom, amelyet szeretnék megbeszélni Önnel a vezetéknevével kapcsolatban, mivel az néhai ügyfelemhez kapcsolódik. A bankomban néhány éve elhelyezett pénzeszközökről beszélünk. Ezért írjon nekem e-mailt a Zhangwong34@hotmail.com címre személyes kommunikációért, vagy küldje el e-mail címét további információért.
Majd folytatja
Ez egy bizalmas üzlet, és nem szeretném megosztani a részleteket itt a Facebookon, hogy miért kérem az e-mail címedet, hogy jobban és bizalmasabban osszuk meg a tranzakció részleteit, ez nem kölcsön, írj egy e-mailt, hogy jobban cseveghetünk, vagy hagyja meg e-mail-címét, hogy többet tudjak elmagyarázni a jobb megértés érdekében.
Kösz
ozibozi
Hamarosan én is megkereslek majd egy fantasztikus befektetési lehetőséggel kapcsolatban!!!!
Kampman
több mint 2 éve
Egy nigériai KínábólRemélem azóta írtál neki és már gazdag ember vagy!
Majd folytatja
Kösz
ozibozi
több mint 2 éve
A sors fintora h a tel nem volt hideg es gazt nem is kellett nezni h menyi a havi kvota..de a tavasz olyan sutyok h futenu lenne erdemes de a kvota meg alacsony mert ilyenkor nem ez a megszokott homerseklet de az aprilis is szar voltEz így van ezért szívtuk be mi is mert a fa elfogyott de a kvóta meg sokkal alacsonyabb viszont fűteni muszáj volt ezért a gázszámla magasabb lett 😏
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
A sors fintora h a tel nem volt hideg es gazt nem is kellett nezni h menyi a havi kvota..de a tavasz olyan sutyok h futenu lenne erdemes de a kvota meg alacsony mert ilyenkor nem ez a megszokott homerseklet de az aprilis is szar volt
több mint 2 éve
Egy nigériai Kínából Köszönöm barátom, hogy elfogadta kérésemet. Hongkongi bankár vagyok. Van egy vállalkozásom, amelyet szeretnék megbeszélni Önnel a vezetéknevével kapcsolatban, mivel az néhai ügyfelemhez kapcsolódik. A bankomban néhány éve elhelyezett pénzeszközökről beszélünk. Ezért írjon nekem e-mailt a Zhangwong34@hotmail.com címre személyes kommunikációért, vagy küldje el e-mail címét további információért.
Majd folytatja
Kösz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
Cib bank tegnap.Szamlat bezarni mentunk betetivel egyutt.
Harom ugyintezo.pangas.
Azt mondjak a kollega szabin van aki a betetit jova tudja hagyni.menjunk vissza kedden🤣
Kertuk a fiokvezetot.neki sincs jogosultsaga, de megoldottak h felhivtak a kozpontot.vicc.
több mint 2 éve
Keressen egy másik kosarast😃Meg hogy okos. 😀És vajon mit akart bizonyítani azzal, hogy így villantja a fosóját az internetnek? Hogy vannak érzései? 😀Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.Megnyitottam akkor, de nem olvastam el csak most. A csaj nem 190 hanem 7’0 (ügyes magas újságírás, hivatkoznak az instajara, ahol minden képen/videón ott van hogy 7’0), ami inkább 210 centi. Úgy egy picit tényleg nehezebb.
index.hu/mindekozben/poszt/2023/04/11/egy-kozel-190-centis-no-szerint-lehetetlen-ilyen-magassaggal-part-talalni/
Matthew99
Fontos_Vidra
gyeek
Én csak a ténybeli eltérésre akartam felhívni a figyelmet. 190 vs 210 nagy különbség és elhiszem hogy nehéz lehet így párt találni.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Meg hogy okos. 😀És vajon mit akart bizonyítani azzal, hogy így villantja a fosóját az internetnek? Hogy vannak érzései? 😀Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.Megnyitottam akkor, de nem olvastam el csak most. A csaj nem 190 hanem 7’0 (ügyes magas újságírás, hivatkoznak az instajara, ahol minden képen/videón ott van hogy 7’0), ami inkább 210 centi. Úgy egy picit tényleg nehezebb.
index.hu/mindekozben/poszt/2023/04/11/egy-kozel-190-centis-no-szerint-lehetetlen-ilyen-magassaggal-part-talalni/
Matthew99
Fontos_Vidra
gyeek
Én csak a ténybeli eltérésre akartam felhívni a figyelmet. 190 vs 210 nagy különbség és elhiszem hogy nehéz lehet így párt találni.
több mint 2 éve
És vajon mit akart bizonyítani azzal, hogy így villantja a fosóját az internetnek? Hogy vannak érzései? 😀Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.Megnyitottam akkor, de nem olvastam el csak most. A csaj nem 190 hanem 7’0 (ügyes magas újságírás, hivatkoznak az instajara, ahol minden képen/videón ott van hogy 7’0), ami inkább 210 centi. Úgy egy picit tényleg nehezebb.
Matthew99
Fontos_Vidra
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.Megnyitottam akkor, de nem olvastam el csak most. A csaj nem 190 hanem 7’0 (ügyes magas újságírás, hivatkoznak az instajara, ahol minden képen/videón ott van hogy 7’0), ami inkább 210 centi. Úgy egy picit tényleg nehezebb.
Matthew99
több mint 2 éve
szerintem is elhasalnék az első elbeszélgetésena neptunos hír hallatán poénból megpróbáltam bejelentkezni a közgázos neptunra, amit ugye nem használtam már tizensok éve... és sikerült 😮hatha az MCCbe is felvesznek.
mindjárt keresek is valami büfészakos másoddiplomát 😀
slowmotion
csebi
több mint 2 éve
a neptunos hír hallatán poénból megpróbáltam bejelentkezni a közgázos neptunra, amit ugye nem használtam már tizensok éve... és sikerült 😮hatha az MCCbe is felvesznek.
mindjárt keresek is valami büfészakos másoddiplomát 😀
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
a neptunos hír hallatán poénból megpróbáltam bejelentkezni a közgázos neptunra, amit ugye nem használtam már tizensok éve... és sikerült 😮mindjárt keresek is valami büfészakos másoddiplomát 😀
több mint 2 éve
Baracska amugy meg elheto helynek tunt. foleg egy Maglodihoz kepest.telex.hu/belfold/2023/04/26/galambos-lajos-bortonbuntetes-maganmentoA választható munkák között szerepel a villanyszerelés
Én mondtam, hogy csüccs lesz.
Amadeus von Dollárbaloldal
Willie Parker
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/04/26/galambos-lajos-bortonbuntetes-maganmentoA választható munkák között szerepel a villanyszerelés
Én mondtam, hogy csüccs lesz.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 403
Autopalyan azert kene rendes gumiSzerintem legalább a felhasználók 90 százalékának tökéletesen megfelel akik csak városban meg autópályán használják(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
91-es tengelyterhelésű abroncsot szoktunk használni, de abban a családban, amit szoktunk az autóra venni, a legújabb fejlesztés csak 95-ösben van, mert megerősített fal meg minden.
ha ilyet szereltetek a szekérre, akkor a masszívabb szerkezet a futásteljesítményt, úttartást, ilyeneket nem befolyásolja kedvezőtlenül, ugye?
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
kapitnono
Lehet az eletben csak 1szer ment meg de akkor nagyon.
Inkabb azzal van a gond h a gyartok a szarminoseget is fullra tokjak es dragab.
Motorversenyzo ismerosom aki nemetorszagban versenyzett meselt gumikrol es a gyatokrol.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/04/26/galambos-lajos-bortonbuntetes-maganmentoÉn mondtam, hogy csüccs lesz.