NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/04/26/galambos-lajos-bortonbuntetes-maganmentoÉn mondtam, hogy csüccs lesz.
több mint 2 éve
Pesten Gumis tulaj koma csak vakegérnek meg piskótáknak meg hosszúkörműnek hívja azt a sok marhát akik az első szemerkélő novemberi esőnél ott állnak 3-4 órát is sorba a gumicserére, mikor a városból nem megy ki a kocsijával, nem éjszaka használja, hegyet dombot nem látott soha, ráadásul olyan sofőrök akik a rámpára nem tudnak általában felállni normálisan, nem hogy az útviszonyoknak megfelelően vezetni.Az se normális aki 3-4 órát vár ezért sorban,egy valamire való gumisnál már bőven megtalálható az online időpontfoglalás, ha meg valaki ehhez is hülye, akkor csak várjon 😁
Kb az évi bevétele fele ezekből van, pedig 80%-nak nincs is szükségük rá az évek óta nem létező városi télben, de szerencsére jönnek sokan.
A kedvence mikor műköröm a zsír új gumit cseréli a melegben már lesarabolt télire csak mert az téli, vagy amelyik lelkesen cseréli a szarokat, ahelyett hogy 3 csere árából venne egy jó szettet inkább, de szerencsére a gumigyárak nyomják őket és cserélnek ha kell, ha nem.
ozibozi

több mint 2 éve
Pesten Gumis tulaj koma csak vakegérnek meg piskótáknak meg hosszúkörműnek hívja azt a sok marhát akik az első szemerkélő novemberi esőnél ott állnak 3-4 órát is sorba a gumicserére, mikor a városból nem megy ki a kocsijával, nem éjszaka használja, hegyet dombot nem látott soha, ráadásul olyan sofőrök akik a rámpára nem tudnak általában felállni normálisan, nem hogy az útviszonyoknak megfelelően vezetni. Kb az évi bevétele fele ezekből van, pedig 80%-nak nincs is szükségük rá az évek óta nem létező városi télben, de szerencsére jönnek sokan.
A kedvence mikor műköröm a zsír új gumit cseréli a melegben már lesarabolt télire csak mert az téli, vagy amelyik lelkesen cseréli a szarokat szarokra, ahelyett, hogy 3 csere árából venne egy jó szettet inkább, de szerencsére a gumigyárak nyomják őket és cserélnek ha kell, ha nem.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
kilométer-arányosan nem biztos, hogy sokkal kevesebbet kell fizetni a gumicserére, de még nem számoltam utána. lehet, hogy ha derogálna tömegközlekedéssel iskolába vinni a kölköket, meg munkába járni, akkor én is évente kétszer cseréltetném az abroncsot.Meg az évi 30.000 forintos gumicsere díjat is megússza az emberbizony. főleg, hogy amennyit mi megyünk - szerintem 11,5 év alatt nem sikerült beletenni 50e kilométert a kocsiba -, és leginkább ahogy megyünk, a négy évszakos pont kiadja. ráadásul a mostani abroncsunk mintázata is simán mélyebb, mint a mindent jobban tudók nagy részéé, nem a kopás miatt akarom lecserélni, hanem az öregedés miatt.Szerintem legalább a felhasználók 90 százalékának tökéletesen megfelel akik csak városban meg autópályán használják(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
91-es tengelyterhelésű abroncsot szoktunk használni, de abban a családban, amit szoktunk az autóra venni, a legújabb fejlesztés csak 95-ösben van, mert megerősített fal meg minden.
ha ilyet szereltetek a szekérre, akkor a masszívabb szerkezet a futásteljesítményt, úttartást, ilyeneket nem befolyásolja kedvezőtlenül, ugye?
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
kapitnono
slowmotion
kapitnono
több mint 2 éve
Meg az évi 30.000 forintos gumicsere díjat is megússza az emberbizony. főleg, hogy amennyit mi megyünk - szerintem 11,5 év alatt nem sikerült beletenni 50e kilométert a kocsiba -, és leginkább ahogy megyünk, a négy évszakos pont kiadja. ráadásul a mostani abroncsunk mintázata is simán mélyebb, mint a mindent jobban tudók nagy részéé, nem a kopás miatt akarom lecserélni, hanem az öregedés miatt.Szerintem legalább a felhasználók 90 százalékának tökéletesen megfelel akik csak városban meg autópályán használják(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
91-es tengelyterhelésű abroncsot szoktunk használni, de abban a családban, amit szoktunk az autóra venni, a legújabb fejlesztés csak 95-ösben van, mert megerősített fal meg minden.
ha ilyet szereltetek a szekérre, akkor a masszívabb szerkezet a futásteljesítményt, úttartást, ilyeneket nem befolyásolja kedvezőtlenül, ugye?
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
kapitnono
slowmotion

több mint 2 éve
bizony. főleg, hogy amennyit mi megyünk - szerintem 11,5 év alatt nem sikerült beletenni 50e kilométert a kocsiba -, és leginkább ahogy megyünk, a négy évszakos pont kiadja. ráadásul a mostani abroncsunk mintázata is simán mélyebb, mint a mindent jobban tudók nagy részéé, nem a kopás miatt akarom lecserélni, hanem az öregedés miatt.Szerintem legalább a felhasználók 90 százalékának tökéletesen megfelel akik csak városban meg autópályán használják(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
kapitnono
több mint 2 éve
Ami pont szart sem er sajna, barmenyire is el akarjak adni h jo sajna.(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
YoungZeeZee
Míg a közelmúltban sokan egyértelműen kijelentették, hogy minden négy évszakos gumi szemétre való, ma már ennél sokkal árnyaltabb a kép, igenis vannak olyan abroncsok, amelyek nagyon is használhatóak. Ezzel együtt az Autobild tesztelői is arra hívják fel a figyelmet, hogy nyáron a minőségi nyáriaknál, télen a jófajta télieknél gyengébben teljesítenek. Ennek ellenére azért a teszteken jól szereplő négy évszakosok télen és nyáron is biztonságosak, hirtelen időjárás-változásoknál kifejezetten előnyösek lehetnek.
Ezzel együtt is azt mondhatjuk, hogy aki télen-nyáron sokat megy, nagyobb biztonságban érezheti magát, ha mindig az évszaknak megfelelő szettet pattintja fel. A négy évszakos azoknak ajánlható legjobb szívvel, akik viszonylag keveset, vagy legalábbis átlagos kilométer-mennyiséget mennek, azt is jellemzően városban. És mindenféleképpen jobb egy ilyen univerzális megoldás, mint télen nyárival vagy nyáron télivel vagánykodni. totalcar.hu/magazin/technika/2021/10/23/autobild-negy-evszakos-gumik-tesztje---2021/
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Szerintem legalább a felhasználók 90 százalékának tökéletesen megfelel akik csak városban meg autópályán használják(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
Ami pont szart sem er sajna, barmenyire is el akarjak adni h jo sajna.(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
több mint 2 éve
Ha ez nem lenne mi lenne a sok légkulccsal, amit a Lidl-ben árulnak? Különben meg jó móka lehet új rekordokat dönteni vele... 😀Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
(egyébként én négyévszakosat használok, annyira keveset megyünk az autóval)Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Látod? Ide vezet, hogy valaki kitalálta, hogy más gumi legyen az autón télen és nyáron. Egy csomóan meg úgy cserélgetik a pesti aszfalton, mintha hétvégén izlandi gleccsertúrára készülnének, míg hétköznap a Hungaroringen tolnák.hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
peach
több mint 2 éve
hülye kérdés, de kell.jézusom. ez csak autógumi könyörgöm... 😄
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
hülye kérdés, de kell.abroncs.blog.hu/2017/05/28/az_xl-es_gumik_legendaja
slowmotion
Szóval különösebb jelentősége nincs szerintem, hogy 91-es vagy 95-ös.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
hülye kérdés, de kell.91-es tengelyterhelésű abroncsot szoktunk használni, de abban a családban, amit szoktunk az autóra venni, a legújabb fejlesztés csak 95-ösben van, mert megerősített fal meg minden.
több mint 2 éve
UK-ban élők várjátok az Emergency Alertet?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Viccelődtem is azzal, hogy legközelebb majd 10 deka hekket fogok kérni. Amúgy a budafoki Vasmacska Teraszon nem szarakodnak a dekákkal: a hekk hasábkrumplival 3990.Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890…ezektol a kiirasoktol kivagyok, hogy 10 dkg ennyi.
A Róma-partot meg se merem nézni.
nagylaza, főpohárnok
aztan ramutatsz egy "husra", azt sem tudod mennyi lesz 😀
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 404
Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890…ezektol a kiirasoktol kivagyok, hogy 10 dkg ennyi.
A Róma-partot meg se merem nézni.
nagylaza, főpohárnok
aztan ramutatsz egy "husra", azt sem tudod mennyi lesz 😀
több mint 2 éve
Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890… A Róma-partot meg se merem nézni.
több mint 2 éve
Ezért ma szaroztakRamadankor nem szaroznakTegnap vége lett a ramadannak
ozibozi
r.baggio
több mint 2 éve
Ramadankor nem szaroznakTegnap vége lett a ramadannak
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ramadankor nem szaroznak
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/04/21/lurdy-haz-verekedesmivé lesz a világ, már nem is a cék verekednek össze a Lurdyban...
mondjuk ma reggel az Alléeban is annyi arabot láttam egyszerre, mint az előző tíz évben összesen....
több mint 2 éve
Hopp... :-/ infostart.hu/bunugyek/2023/04/18/varatlan-fordulat-a-hableany-perben-baj-lehetett-a-magyar-hajoval#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta