OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
nameg györökön van a bambusz ahonnan nem basznak ki ha délbe kértek flaming lamborgini-t 😀az edericsi sem rossz, én oda jártam évekigvalakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
pest-keleti országrész felé ment 20-30 gép legalább
Negritis
nem azert mert durva vizicsuszda van ott, mert nincs, hanem mert szepen karbantartott, szepn megcsinalt part es a kilatas szigligetre es badacsonyra. huuuuuu
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
az edericsi sem rossz, én oda jártam évekigvalakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
nem azert mert durva vizicsuszda van ott, mert nincs, hanem mert szepen karbantartott, szepn megcsinalt part es a kilatas szigligetre es badacsonyra. huuuuuu
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 511
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?a gyoroki strand sztem parade,az egyik legjobb.
Negritis
több mint 4 éve
Starlink műholdak voltak. Nyaranta a fiammal szoktuk őket nézni, itt találsz hozzá időpontot: findstarlink.com/valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?nah elvileg vmi spacex cucc volt
Negritis
Negritis
Így változik a világ: a XXI. századi gyerek nem hullócsillagokat néz, hanem műholdvonatot! 😀
több mint 4 éve
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?nah elvileg vmi spacex cucc volt
Negritis
több mint 4 éve
valakinek van tippje hogy milyen repülők mentek most keszthely-györök irányba?pest-keleti országrész felé ment 20-30 gép legalább
több mint 4 éve
Múlt hónapban jött haza egy cimborám a kórházból, márc.20-tól ápr.11-ig volt bent, megúszta de rezgett a léc. Mikor hazaengedték, ezt írta nekem:Még kb. egymillió magától, aztán vége, a többiek oltásellenesek.Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Akkor Brüsszel, Soros, migránsok, járvány, stb...minden legyőzve?
Jan
Sobri Jóska
De mondjuk ha a járvány le lesz győzve (ha jól számolom harmadszor), akkor az oltásellenesség már érdektelen lesz, nem?
Jan
És amúgyis, visszajöhet bármikor a járvány miattuk.
Kell a bűnbak a negyedik hullámhoz, meg a ötödikhez is.
Jövőre választás.
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
"Nagyon kemény volt, amikor mások rákérdeztek, hogy milyen ez az egész, akkor 3 pontban tudtam összefoglalni:
1. odabent nagyon gyorsan Isten hívő és/vagy Isten félő leszel (ha még nem voltál az)
2. odabent nagyon gyorsan oltáspárti leszel
3. nem is gondolnánk, de az életünk nem egyszer csak egy cérnaszálon függ, ezért nagyon nem mindegy, hogy az életed kivel-kikkel-mivel-hogyan töltöd"
Szóval az oltásellenesség olyan állapot, ami hamar el tud múlni. 😊
több mint 4 éve
Még kb. egymillió magától, aztán vége, a többiek oltásellenesek.Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Jan
Sobri Jóska
De mondjuk ha a járvány le lesz győzve (ha jól számolom harmadszor), akkor az oltásellenesség már érdektelen lesz, nem?
Jan
Jövőre választás.
Sobri Jóska
Jan
több mint 4 éve
Ha az a mennyiségű ember ténylegesen be van/lesz oltva, amit mondanak, akkor már nagy hullámok nemigen lesznek nálunk, szerintem.Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Az már nagy királyság lesz! 😊Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Jövőre választás.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem, mert ők lesznek a főellenség.Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Én eddig azt hallottam, hogy minden faja, világon legjobban kezeljük a járványt, válságot, meg mindent.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Jan
Jövőre választás.
több mint 4 éve
Törtem a fejem, hogy ki lehet a következő ellenség, de erre nem gondoltam.Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Én eddig azt hallottam, hogy minden faja, világon legjobban kezeljük a járványt, válságot, meg mindent.
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Szerkesztette: Jan
több mint 4 éve
Most az oltásellenesek lesznek a főellenség.Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
Jan
több mint 4 éve
Az már nagy királyság lesz! 😊És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
több mint 4 éve
És még ehhez képest is újraindítjuk!Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
Jan
több mint 4 éve
Méghogy nem indul újra a gazdaság...Miért, le volt állva?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Méghogy nem indul újra a gazdaság...Nálunk le sem állt! 😀😀😀
Sobri Jóska

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ha már..Nekünk ME-KÉ, ME-VZ mérnök kamarai jogosultsággal (aki tudja, tudja!) műszaki ellenőrökre lenne szükségünk, közlekedésépítési beruházásokra.
Nyíregyháza, Miskolc, Kecskemét, Győr, Szombathely (Zalaegerszeg)..

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ha van olyan PÉCSI fórumtársam aki holnap cca 12 órában tudna kajafutárkodni saját működőképes gépjárművel az küldjön PM-et! Jelige: Szép az élet!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Feleségem cége alkalmi munkára grafikust keres (képregényszerű avatarok megrajzolása és hasonló dolgok), ha van jelentkező, jöhet a pm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
de az egyiket ügyesen rejtegetjük2 CBt szereztunk télen 😊raadasul olyan hulyeseg irt, hogy Van Dijk helyere azert nem igazoltak, mert uzleti megfontolas volt. baszki mikor leserult oktoberben nem volt atigazolasi idoszak amint megnyilt januarban egybol vettek kozephatvedet. meg ilyenekkel sincs tisztaban a focimezben dolgozom csavo ...No, hát László ismét okosat írt 😊Erről a csávóról mindig csak ennyi jut eszembe:
...Csakhogy a nézettség például abban az amerikai fociban is csökken, miközben a közönség átlagéletkora növekszik, amit kifejezetten a koncentrálni csak másodpercekig képes nézők kedvéért találtak ki. Pedig az NFL a lényegét tekintve sokkal közelebb áll a most elbukó Szuperligához, mint a BL-hez....
tldr.444.hu/2021/04/23/quo-vadis-borbogyo
Nahát, én nem is tudtam, hogy azért nézem, mert csak másodpercekig tudok koncentrálni 😉
MC12
tenor.com/view/everybody-knows-never-go-gif-13890330
Toca
csebi
Negritis
több mint 4 éve
2 CBt szereztunk télen 😊raadasul olyan hulyeseg irt, hogy Van Dijk helyere azert nem igazoltak, mert uzleti megfontolas volt. baszki mikor leserult oktoberben nem volt atigazolasi idoszak amint megnyilt januarban egybol vettek kozephatvedet. meg ilyenekkel sincs tisztaban a focimezben dolgozom csavo ...No, hát László ismét okosat írt 😊Erről a csávóról mindig csak ennyi jut eszembe:
...Csakhogy a nézettség például abban az amerikai fociban is csökken, miközben a közönség átlagéletkora növekszik, amit kifejezetten a koncentrálni csak másodpercekig képes nézők kedvéért találtak ki. Pedig az NFL a lényegét tekintve sokkal közelebb áll a most elbukó Szuperligához, mint a BL-hez....
Nahát, én nem is tudtam, hogy azért nézem, mert csak másodpercekig tudok koncentrálni 😉
MC12
Toca
csebi
több mint 4 éve
raadasul olyan hulyeseg irt, hogy Van Dijk helyere azert nem igazoltak, mert uzleti megfontolas volt. baszki mikor leserult oktoberben nem volt atigazolasi idoszak amint megnyilt januarban egybol vettek kozephatvedet. meg ilyenekkel sincs tisztaban a focimezben dolgozom csavo ...No, hát László ismét okosat írt 😊Erről a csávóról mindig csak ennyi jut eszembe:
MC12
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
No, hát László ismét okosat írt 😊Erről a csávóról mindig csak ennyi jut eszembe:
MC12
több mint 4 éve
No, hát László ismét okosat írt 😊...Csakhogy a nézettség például abban az amerikai fociban is csökken, miközben a közönség átlagéletkora növekszik, amit kifejezetten a koncentrálni csak másodpercekig képes nézők kedvéért találtak ki. Pedig az NFL a lényegét tekintve sokkal közelebb áll a most elbukó Szuperligához, mint a BL-hez....
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”