OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Tenyésztőtől származó fajtiszta Akita kutya keresi gazdáját (40e ft), ha valakit érdekel, keressen PM-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
 vilagunk.hu/20-otletes-dizajn-melyek-tervezoi-zsenik-lehettek/?fbclid=IwAR2HPsb5VtSnV2symrxSlHr8q7cLezvrV__4dhrAi6lGgMQFw-NOi2gFXMQ

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan
@Matthew99
Megújul a burger king dizájnja

www.nrn.com/quick-service/burger-king-rebrands-new-logo-modern-design-and-cleaner-food/gallery?slide=1#js-penton-slideshow
r.baggio
Elég minimálra vették a stílust. Nekem az előző is tetszett és ez se lett szar, csak olyan semmilyen.
Matthew99
Utána láttam mennyire nem erőltették meg magukat

r.baggio
sőt már ezt a barna-piros-narancs színvilágot is visszahozták már egy ideje, szóval azon semmit nem változtattak.

na de vajon mi lesz a Hungry Jack's-szel?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
@Matthew99

www.nrn.com/quick-service/burger-king-rebrands-new-logo-modern-design-and-cleaner-food/gallery?slide=1#js-penton-slideshow
r.baggio
Elég minimálra vették a stílust. Nekem az előző is tetszett és ez se lett szar, csak olyan semmilyen.
Matthew99

r.baggio
Visszafelé léptek. Mondjuk az 1999-es inkább citrom vagy narancs, mint hamburger.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
@Matthew99

r.baggio
Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
@Matthew99

r.baggio

több mint 5 éve
@Matthew99

---
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
 youtu.be/BlF2UvYClS0

ezek után amúgy nem könnyű komolyan venni a dancsó kritikáit 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Jatszik itt valaki online biliardot? A 8 ball poolra gondolok, a miniclipesre. (Egy valakirol tudok, de ha van meg valaki, akkor meccselhetnenk akar. 😊)
Vrij6
külön topikja/bajnoksága is volt itt 😀

bowl.hu/forum/egyeb-jatekok/8-ball-pool?page=1
eaglesmcnabb
fasza, akkor még nem toltam, inkább élőben játszottam többet. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Jatszik itt valaki online biliardot? A 8 ball poolra gondolok, a miniclipesre. (Egy valakirol tudok, de ha van meg valaki, akkor meccselhetnenk akar. 😊)
Vrij6
külön topikja/bajnoksága is volt itt 😀

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
8 Ball Pool - Egyéb játékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 650 — Poloska confirmed
Vrij6
Egy olyan jó 10 éve óriási függő voltam. Rommá csaltam magam a monitorra illeszthető karton célzó tákolmányaimmal 😀
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 098 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
 youtu.be/fn3KWM1kuAw

De ez a verzio nekem jobban tetszik 😀 (ezt lattam eloszor)

Borbinho
The evolution of robot dancing... szomorú, hogy eljött a nap, amikor már egy robot is jobban táncol mint én 😥

Viszont egy gond van - nem tartják a social distancinget!!!!!!!!
Nem úgy mint a korrekt japán robotok..

www.youtube.com/watch?v=am1csALyEzE

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=x70aVrTaRik&feature=emb_title

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 youtu.be/fn3KWM1kuAw

De ez a verzio nekem jobban tetszik 😀 (ezt lattam eloszor)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 887 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Alig várom, hogy 2020 véget érjen, ennél már csak jobb jöhet..."
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
Én pedig róla szeretnék megemlékezni... Nagyszerű pedagógus volt, amit az is bizonyít, hogy halálának hírére pillanatok alatt milyen sok diákja gyűlt össze:
 jozsefvaros.hu/hir/75680/bucsu-koromne-beck-zsuzsannatol-
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
 hvg.hu/kultura/20201229_Meghalt_Pierre_Cardin

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 662 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Senki nem erzett semmit a foldrengesbol?
Ventura
gyűlölködünkben ment róla érdtekezés
Negritis
Gyulolkodjunk? Valaki alatt összerogyott a pottyantos, miközben mutrazott? 😁
Ventura
2020
Negritis
Nincs több kerdesem. Felkészül: 2021 😁

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Ventura
Negritis
Ventura
2020

több mint 5 éve
Ventura
Negritis

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Ventura
Másik topicban "indult"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ventura

több mint 5 éve

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
sobri merre van?
briareos
Reméljük jól van!
zemanla
kifagyott azerkélyre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak