OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Tud valaki esetleg valami konkrétumot az új felnőttképzési rendszerről? 11. kerületben érdekelne induló tanfolyam, de nem találok sehol semmit meghirdetve, gondolom mekkora káosz lehet most az okj felszámolásával itt issenki semmit? ha nem csak Újbuda játszik, hanem teljes BP, akkor esetleg? nagyon durva, hogy még fizetős képzéseket se találok
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tud valaki esetleg valami konkrétumot az új felnőttképzési rendszerről? 11. kerületben érdekelne induló tanfolyam, de nem találok sehol semmit meghirdetve, gondolom mekkora káosz lehet most az okj felszámolásával itt is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
erdekes beszelgetes a nyelvekrolmediaklikk.hu/video/ridikul-erzek-e-a-nyelverzek/#
es az angol milyen igaz. konnyunek mondjuk, mert tenyleg mindig is korulvett minket.
több mint 5 éve
azért mert be volt szarva?! hát jólvan Meki...:/ 😀szegény fodrász csaj hogy be volt szarva 😀 Tuti belevágtam volna a hajvágó ollót 😀'szt meg se főzték pörinek, ejjj...nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...sztem nincs vad kárra biztosítva, szóval egy fillért se kapnak 😀
youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
NB2
Negritis
slowmotion
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...A legnagyobb komment:
youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
NB2
Rudolf elfelejtette kikapcsolni az éjjellátót 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
szegény fodrász csaj hogy be volt szarva 😀 Tuti belevágtam volna a hajvágó ollót 😀'szt meg se főzték pörinek, ejjj...nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...sztem nincs vad kárra biztosítva, szóval egy fillért se kapnak 😀
youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
NB2
Negritis
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
'szt meg se főzték pörinek, ejjj...nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...sztem nincs vad kárra biztosítva, szóval egy fillért se kapnak 😀
youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
NB2
Negritis
több mint 5 éve
nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...sztem nincs vad kárra biztosítva, szóval egy fillért se kapnak 😀
youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nem gyenge 😊 még jó, hogy van videó, mert a biztosítónak ezt beadni...youtu.be/wVP3Zbv-5Kg
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/wallstreetbets/
nemtom ki mennyire vágja a gamestop helyzetét, megsúgom nem túl jó
főleg mert minden szart felvásároltak és rengeteg olyan volt h 1 plázában 2-3 boltjuk volt
de még most is van 1 bolt a plázában meg 1 vele szemben
ezeket racionalizálják szépen lassan ezért jönnek hírek folyamatosan hogy kurvasok boltot zárnak be
ez még önmagában nem fogja őket megmenteni, de sztem még jó darabig nem is jutnak a blockbuster sorsára
valamint nekik legit menekülés az ajándék tárgyak - board game vonal
mindenestre tegnap elkezdtem nézegetni és iszonyat vicces
Negritis
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/wallstreetbets/
nemtom ki mennyire vágja a gamestop helyzetét, megsúgom nem túl jó
főleg mert minden szart felvásároltak és rengeteg olyan volt h 1 plázában 2-3 boltjuk volt
de még most is van 1 bolt a plázában meg 1 vele szemben
ezeket racionalizálják szépen lassan ezért jönnek hírek folyamatosan hogy kurvasok boltot zárnak be
ez még önmagában nem fogja őket megmenteni, de sztem még jó darabig nem is jutnak a blockbuster sorsára
valamint nekik legit menekülés az ajándék tárgyak - board game vonal
mindenestre tegnap elkezdtem nézegetni és iszonyat vicces
több mint 5 éve
szerintem a tervezetten három katonáéknál (bocsánat, hajózó) azt jelenti, hogy háromból amennyi fel tud szállni (mert gondolom a készenléti gépet/géppárt nem tervezték bele a tisztelgő kötelékbe). bár szerintem a Gripenekre odafigyelnek, mert mi ezt a képességet adjuk a NATO-ba ezen a környéken.MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis hirdetménye:Az a megfogalmazás érdekesre sikerült. 3 minimum, esetleg több, vagy 3 +/-2? Nem lepne meg. Haverom a Pumáknál szolgált egy ideig, pont mostanában fogok vele összefutni, kicsit nosztalgiázik majd.
Különleges kötelékkel, díszelgő áthúzással búcsúzunk a 97 esztendős korában, 2020. december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.
A tervezetten háromgépes Gripen kötelék, január 23-án szombaton - temetésének napján - helyi idő szerint 11:30-kor száll fel a kecskeméti repülőbázisról.
Gripenek a Csepel-sziget északi csücskénél várakoznak a légtérben 12:10-12:19 között, majd a Duna fölött, mintegy 1000 láb - kb 300 méter magasan haladnak kötelékben egészen az Árpád-híd budai hídfőig (12:20), ahonnan északi irányba elhagyják a város légterét.
warr_b
gyeek
nekem amúgy az rémlik, hogy tisztelgő repülést azért szoktak legalább három géppel adni, mert így a kötelékből ki tud válni a szélső gép, szimbolizálva a veszteséget. géppár csak szétválni tud, az nem szimbolizál semmit.
több mint 5 éve
MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis hirdetménye:Az a megfogalmazás érdekesre sikerült. 3 minimum, esetleg több, vagy 3 +/-2? Nem lepne meg. Haverom a Pumáknál szolgált egy ideig, pont mostanában fogok vele összefutni, kicsit nosztalgiázik majd.
Különleges kötelékkel, díszelgő áthúzással búcsúzunk a 97 esztendős korában, 2020. december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.
A tervezetten háromgépes Gripen kötelék, január 23-án szombaton - temetésének napján - helyi idő szerint 11:30-kor száll fel a kecskeméti repülőbázisról.
Gripenek a Csepel-sziget északi csücskénél várakoznak a légtérben 12:10-12:19 között, majd a Duna fölött, mintegy 1000 láb - kb 300 méter magasan haladnak kötelékben egészen az Árpád-híd budai hídfőig (12:20), ahonnan északi irányba elhagyják a város légterét.
warr_b
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis hirdetménye:úúú köszi hogy írod, lehet leviszem a kölköt a Duna-partra megnézni
warr_b
több mint 5 éve
MH 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis hirdetménye:Különleges kötelékkel, díszelgő áthúzással búcsúzunk a 97 esztendős korában, 2020. december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagytól, aki a legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
www.szabadkomuves.hu/ÉLŐ személyre gondoltamSzabad kőművest tud vki ajánlani a nyugati határszélről?hu.m.wikipedia.org/wiki/Magyar_szabadk%C5%91m%C5%B1vesek_list%C3%A1ja
Thx
Willie Parker
Toca
Willie Parker
több mint 5 éve
ÉLŐ személyre gondoltamSzabad kőművest tud vki ajánlani a nyugati határszélről?hu.m.wikipedia.org/wiki/Magyar_szabadk%C5%91m%C5%B1vesek_list%C3%A1ja
Thx
Willie Parker
Toca
több mint 5 éve
Szabad kőművest tud vki ajánlani a nyugati határszélről?hu.m.wikipedia.org/wiki/Magyar_szabadk%C5%91m%C5%B1vesek_list%C3%A1ja
Thx
Willie Parker
több mint 5 éve
azokkal mindig.Re: a múltkori kis hagyatéki kérdésreA rokonokkal csak a baj van.
ugye akkor az volt a probléma lényege, hogy hogyan kerülhet ki egy ház a hagyatéki eljárásból, lehet-e bizonyítani stb.
na most az a helyzet, hogy mivel a feleségem szegről-végről érintett (az örökhagyó korábban elhunyt testvérének a nevelt fiának a lánya), ezért valami ok folytán ő is bekerült a hagyatéki eljárásba, tehát full dokumentációt kaptunk, úgyhogy az ügy részleteit innen ismerjük most már jobban.
szóval ugye az áll a hagyatéki leltárban, hogy az örökhagyónak elhalálozása napján (okt.12) volt ugyan 1/1 tulajdoni hányada az ingatlanban, de a november 25-i aktualizált adatok alapján már nem volt a nevén a ház.
ugye a házat - a tulajdonjogra való hivatkozással - a volt férj előző házasságából származó fiúgyermek vette zár alá, aki - hiába ápolt rossz viszont az örökhagyóval - rávette a személyzetet, hogy ha valami történik, akkor őt értesítsék első helyen (megtehette, 9700-ban szerintem mindenki ismeri) - szemben a testvérével, aki a házat és környékét gondozta, illetve amíg élt az örökhagyó, addig őt is.
amúgy tiszta sor, megcsinálták az adásvételit, odahamisították az aláírást, letanúzták, csak nem tudták beadni a földhivatalba, mert ha esetleg még él az örökhagyó, mire kézbesíti neki a földhivatal az értesítést a tulajdonjog változásáról, akkor esetleg rendőrségi ügy lehet belőle, szóval biztosabb volt várni október 12-ig, aztán visszadátumozni a hamis szerződést mondjuk hatodikára.
ott ment félre a dolog, hogy a házban volt pár dolog, amit másra hagyott az örökhagyó (ezüst étkészlet, ilyenek, ami nyilván nem két forintot ér), ami ugye így hirtelen semmivé lett, úgyhogy aki ezekre a dolgokra számított, az meg is tette a rendőrségi feljelentést közokirat-hamisítás miatt.
hát most mit mondjak? csak Terrell Owenst tudom idézni, amikor aszonta, hogy: 'getcha popcorn ready!'
slowmotion
warr_b
mondjuk nem minket loptak meg, hanem a faszi a saját testvérét, meg még egy-két embert. hát, van ez így, láttam már ilyet.
több mint 5 éve
Re: a múltkori kis hagyatéki kérdésreA rokonokkal csak a baj van.
ugye akkor az volt a probléma lényege, hogy hogyan kerülhet ki egy ház a hagyatéki eljárásból, lehet-e bizonyítani stb.
na most az a helyzet, hogy mivel a feleségem szegről-végről érintett (az örökhagyó korábban elhunyt testvérének a nevelt fiának a lánya), ezért valami ok folytán ő is bekerült a hagyatéki eljárásba, tehát full dokumentációt kaptunk, úgyhogy az ügy részleteit innen ismerjük most már jobban.
szóval ugye az áll a hagyatéki leltárban, hogy az örökhagyónak elhalálozása napján (okt.12) volt ugyan 1/1 tulajdoni hányada az ingatlanban, de a november 25-i aktualizált adatok alapján már nem volt a nevén a ház.
ugye a házat - a tulajdonjogra való hivatkozással - a volt férj előző házasságából származó fiúgyermek vette zár alá, aki - hiába ápolt rossz viszont az örökhagyóval - rávette a személyzetet, hogy ha valami történik, akkor őt értesítsék első helyen (megtehette, 9700-ban szerintem mindenki ismeri) - szemben a testvérével, aki a házat és környékét gondozta, illetve amíg élt az örökhagyó, addig őt is.
amúgy tiszta sor, megcsinálták az adásvételit, odahamisították az aláírást, letanúzták, csak nem tudták beadni a földhivatalba, mert ha esetleg még él az örökhagyó, mire kézbesíti neki a földhivatal az értesítést a tulajdonjog változásáról, akkor esetleg rendőrségi ügy lehet belőle, szóval biztosabb volt várni október 12-ig, aztán visszadátumozni a hamis szerződést mondjuk hatodikára.
ott ment félre a dolog, hogy a házban volt pár dolog, amit másra hagyott az örökhagyó (ezüst étkészlet, ilyenek, ami nyilván nem két forintot ér), ami ugye így hirtelen semmivé lett, úgyhogy aki ezekre a dolgokra számított, az meg is tette a rendőrségi feljelentést közokirat-hamisítás miatt.
hát most mit mondjak? csak Terrell Owenst tudom idézni, amikor aszonta, hogy: 'getcha popcorn ready!'
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Re: a múltkori kis hagyatéki kérdésreugye akkor az volt a probléma lényege, hogy hogyan kerülhet ki egy ház a hagyatéki eljárásból, lehet-e bizonyítani stb.
több mint 5 éve
75 éves Nagy FeróAki mindkét "rendszerben" kiérdemelte a csótány becenevet!
csi77
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "