OFF topik

31 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Gondolom sokan hallottatok a Gyatlov-rejtélyként elhíresült incidensről:

konteo.blogrepublik.eu/2011/11/12/a-djatlov-incidens-ujratoltve/

Anno tiborunál szó szerint éveken át ment az ötletelés, nyomozás (a mai napig bőven a legtöbb kommenttel rendelkező bejegyzés a blogon). Amikor kijött a film ( m.imdb.com/title/tt1905040/?ref_=nv_sr_srsg_0), a készítőkkel is felvettük a kapcsolatot, elküldtük nekik a kidolgozott elméleteket (erre amúgy roppant büszke vagyok, volt amit én fordítottam angolra, és Pataricza Eszter barátommal lektoráltattam, aki kifejezetten szép munkának minősítette 😊), szóval rengeteg meló volt beletéve.

Erre most az utóbbi időben kijelentik, hogy lavina volt 🤣

telex.hu/kulfold/2021/01/30/ujabb-reszletek-elmelet-hatborzongato-halaleset-rejtely-szovjet-hatvan-evvel-ezelotti

Sőt, egyenesen a Jégvarázs című mese segített megoldani a 60 éves rejtélyt 🤣😁😜

m.hvg.hu/kultura/20210208_A_Jegvarazs_cimu_rajzfilm_is_segitett_megoldani_a_Gyatlovrejtelyt

Hát szóval, izé 😂
warr_b
Na tessék.
Még egy Gyatlov-drukker.
Tele van velük a fórum. 😉

sutianap
Nem gondoltad volna, mi?

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 195 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Gondolom sokan hallottatok a Gyatlov-rejtélyként elhíresült incidensről:

konteo.blogrepublik.eu/2011/11/12/a-djatlov-incidens-ujratoltve/

Anno tiborunál szó szerint éveken át ment az ötletelés, nyomozás (a mai napig bőven a legtöbb kommenttel rendelkező bejegyzés a blogon). Amikor kijött a film ( m.imdb.com/title/tt1905040/?ref_=nv_sr_srsg_0), a készítőkkel is felvettük a kapcsolatot, elküldtük nekik a kidolgozott elméleteket (erre amúgy roppant büszke vagyok, volt amit én fordítottam angolra, és Pataricza Eszter barátommal lektoráltattam, aki kifejezetten szép munkának minősítette 😊), szóval rengeteg meló volt beletéve.

Erre most az utóbbi időben kijelentik, hogy lavina volt 🤣

telex.hu/kulfold/2021/01/30/ujabb-reszletek-elmelet-hatborzongato-halaleset-rejtely-szovjet-hatvan-evvel-ezelotti

Sőt, egyenesen a Jégvarázs című mese segített megoldani a 60 éves rejtélyt 🤣😁😜

m.hvg.hu/kultura/20210208_A_Jegvarazs_cimu_rajzfilm_is_segitett_megoldani_a_Gyatlovrejtelyt

Hát szóval, izé 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
 pcworld.hu/pcwlite/ha-akadozik-a-digi-internetszolgaltatasa-akkor-nem-nalad-van-a-hiba-290413.html
nálam (dunakeszi ) nincs gond
Negritis
lófaszt, szerintem ez is az aréna 4 hibája
eaglesmcnabb
most hogy nincs nfl van erőforrás szétverni a digi-t 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
 pcworld.hu/pcwlite/ha-akadozik-a-digi-internetszolgaltatasa-akkor-nem-nalad-van-a-hiba-290413.html
Negritis
lófaszt, szerintem ez is az aréna 4 hibája

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Most, hogy Anglia már nem EU tag, tud valaki valamit róla, hogy ha most akarnék postán küldeni, az sokkal drágább lenne emiatt most? Ha egyáltalán, ez változott valamit?
Cowboykarcsi90
Nemrég akartam feladni pár sportkártyát tehát sima levél (bubble), először nem lehetett a covid miatt, tehát fel se vették ez volt január 20 körül, aztán február elején újra próbáltam, akkor azt mondták hogy már lehet de töltsek ki valami vám áru nyilatkozatot vagy mi a fenét. Igen sok igen apró betűből álló a4-es lap volt szóval megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt érne ez ki? Valasz: hát ezt most nem lehet megmondani 3-7 hét. Aha, köszi. Visszautaltam az 5 fontot és hagytam a fenébe.
MC12
Köszi a segítséget!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
Most, hogy Anglia már nem EU tag, tud valaki valamit róla, hogy ha most akarnék postán küldeni, az sokkal drágább lenne emiatt most? Ha egyáltalán, ez változott valamit?
Cowboykarcsi90
Nemrég akartam feladni pár sportkártyát tehát sima levél (bubble), először nem lehetett a covid miatt, tehát fel se vették ez volt január 20 körül, aztán február elején újra próbáltam, akkor azt mondták hogy már lehet de töltsek ki valami vám áru nyilatkozatot vagy mi a fenét. Igen sok igen apró betűből álló a4-es lap volt szóval megkérdeztem, hogy mennyi idő alatt érne ez ki? Valasz: hát ezt most nem lehet megmondani 3-7 hét. Aha, köszi. Visszautaltam az 5 fontot és hagytam a fenébe.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
 telex.hu/kulfold/2021/02/10/jalisa-lasalle-elrablas-ket-kukas-megmentes-rendorseg-louisiana-allam
Respect a két Csávellónak...👍

Reméljük a gyermek is kiheveri a traumát, ... egyszer!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Cowboykarcsi90
Biztos, hogy drágább, szinte minden változott, sokkal bonyolultabb lett a logisztika is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szóval szerződés függvényében lehet!
Mert én is így tudom, csak munkatárs szájkaratézot h minden szombat túlóra!
Valaki tud valami hivatalos oldalt ahol ez le van írva?
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
A munkáltató elrendelheti a szombatot munkanapnak vagy minden esetben túlóra?
steelwolf
én zsidó vagyok szombaton...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
steelwolf
Mi van a szerződésedben, munkaköri leírásodban? Általános munkarend vagy munkaidőkeret? Egyszeri alkalom vagy rendszeres? Kollektív szerződés van? Mi a munkakör, mivel foglalkozik a cég? Azt hiszem ezek ismerete nélkül nem lehet válaszolni..
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 195 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
steelwolf
Munkaidőkerettől függ, de szerintem simán. Legfeljebb kapsz helyette szabadnapnak egy keddet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 629 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
A hüje amcsik:
 www.automotor.hu/extra/az-egyesult-allamokban-igy-szedik-le-a-kamionokrol-a-havat-hogy-ne-okozzanak-balesetet-video/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
 24.hu/kulfold/2021/02/05/orban-viktornak-probatetel-lenne-ha-gyermeke-bevallana-neki-hogy-homoszexualis-de-ettol-eddig-a-joisten-megkimelte/

Nem arról volt szó, hogy Gazsi másik kapura játszik?
slowmotion
Ez a cím nem is mond ellen ennek. Annyit állít, hogy a bevallás eddig nem történt meg.
Jan
mondjuk így konkrétan valóban nem. vagy lehet, hogy az az anyjának mondta el, tehát Vityának szemtől szembe nem, vagyis nem mondott hazugságot.
slowmotion
jah mert sosem hazudna a médiában OV ...
csebi
És soha nem is hazudott, ezt lehet tudni.
Ő maga mondta.
És mivel nem hazudott, ez így is van.

24.hu/belfold/2006/09/23/orban_soha_nem_hazudtam/
Sobri Jóska
ez régen volt már.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
 24.hu/kulfold/2021/02/05/orban-viktornak-probatetel-lenne-ha-gyermeke-bevallana-neki-hogy-homoszexualis-de-ettol-eddig-a-joisten-megkimelte/

slowmotion
Ez a cím nem is mond ellen ennek. Annyit állít, hogy a bevallás eddig nem történt meg.
Jan
mondjuk így konkrétan valóban nem. vagy lehet, hogy az az anyjának mondta el, tehát Vityának szemtől szembe nem, vagyis nem mondott hazugságot.
slowmotion
csebi
És soha nem is hazudott, ezt lehet tudni.
Ő maga mondta.
És mivel nem hazudott, ez így is van.

24.hu/belfold/2006/09/23/orban_soha_nem_hazudtam/

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott

slowmotion
Jan
slowmotion

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan

slowmotion
Jan

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 558 — Steelers fan

slowmotion
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 361 — Cowboys fan

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
 brightside.me/creativity-design/17-public-places-that-keep-people-coming-back-thanks-to-their-outstanding-design-800575/?utm_source=tsp_pages&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5_minute_crafts&fbclid=IwAR2AaElIf3UEBcs_DoWzbMFkdIzlbSuekX2l0_YY0TaVXSSV6vJ1eqtgLww

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

nem szép, de sztem menő

több mint 5 éve
Tud valaki esetleg valami konkrétumot az új felnőttképzési rendszerről? 11. kerületben érdekelne induló tanfolyam, de nem találok sehol semmit meghirdetve, gondolom mekkora káosz lehet most az okj felszámolásával itt is
r.baggio
senki semmit? ha nem csak Újbuda játszik, hanem teljes BP, akkor esetleg? nagyon durva, hogy még fizetős képzéseket se találok
r.baggio
Elsőre fura, de ha belegondolsz mégiscsak világjárvány van.
Az ilyen képzéseken nem a leadott anyag tartalma az üzlet, hanem az, hogy ott vagy, majd levizsgázol.
Mivel online oktatás során kikerülne az anyag, utána mehetne 10 ember is vizsgázni. Illetve mindenhol munkaerő túlkínálat van a többszázezer munkanélküli miatt, lehet nem támogatják újabb képzett munkanélküliek piacra kerülését.
De ezek csak tippek.