OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy percig nem irígylem szó nincs erről, egészségükre, csak nekem furcsa ez. Bár nyilván ebbe benne van az "extra írásokhoz" való hozzáférés lehetősége is.A fórum mint műfaj már archaikus platform, és több elmélyülést is igényel. egy cikkre akárki be tud mondani bármi frankót aztán megy a felejtésbe, nincs thread. Kiegészítőnek jó pénz, nem irígylem attól aki kap, de a fórum szerintem annak sokkal jobb aki az átlagnál tájékozottabb fociban. Vagy koronavírusban. 😛Hát mondjuk az egy embernek se éppen jó fizetés, nemhogy egy egész szerkesztőségnek (nyilván nem is ebből élnek meg).Én se a Facen láttam, hanem itt oldalt, de akkor nem bennem van a hiba 😛 mondjuk ahogy látom igény van rá, mert már 97 tagot ír.... az kb 3000 ft-tal számolva 300.000 ft havonta, nem rossz 😊jaa, lolNo kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis
www.facebook.com/fuzovelkifele/posts/10157475204016431
r.baggio
mondjuk én facen már kb semmit nem látok amennyi probléma van vele
kb csak messenger miatt van
Negritis
dande
Jughead
gyeek
több mint 5 éve
A fórum mint műfaj már archaikus platform, és több elmélyülést is igényel. egy cikkre akárki be tud mondani bármi frankót aztán megy a felejtésbe, nincs thread. Kiegészítőnek jó pénz, nem irígylem attól aki kap, de a fórum szerintem annak sokkal jobb aki az átlagnál tájékozottabb fociban. Vagy koronavírusban. 😛Hát mondjuk az egy embernek se éppen jó fizetés, nemhogy egy egész szerkesztőségnek (nyilván nem is ebből élnek meg).Én se a Facen láttam, hanem itt oldalt, de akkor nem bennem van a hiba 😛 mondjuk ahogy látom igény van rá, mert már 97 tagot ír.... az kb 3000 ft-tal számolva 300.000 ft havonta, nem rossz 😊jaa, lolNo kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis
r.baggio
Negritis
dande
Jughead
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hát mondjuk az egy embernek se éppen jó fizetés, nemhogy egy egész szerkesztőségnek (nyilván nem is ebből élnek meg).Én se a Facen láttam, hanem itt oldalt, de akkor nem bennem van a hiba 😛 mondjuk ahogy látom igény van rá, mert már 97 tagot ír.... az kb 3000 ft-tal számolva 300.000 ft havonta, nem rossz 😊jaa, lolNo kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis
r.baggio
Negritis
dande
több mint 5 éve
Én se a Facen láttam, hanem itt oldalt, de akkor nem bennem van a hiba 😛 mondjuk ahogy látom igény van rá, mert már 97 tagot ír.... az kb 3000 ft-tal számolva 300.000 ft havonta, nem rossz 😊jaa, lolNo kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis
r.baggio
Negritis
több mint 5 éve
jaa, lolNo kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
No kommentBiztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Biztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉hm? a discord ingyenes, nem értem mire gondolsz
dande
több mint 5 éve
Biztos velem van a baj, meg mert nem használom azért nem értem, de mitől hú de nagy wasistdas, hogy a Discordon potom 3000 ft-t csinálhatom ugyan azt kb mint itt ingyen és bérmentve és itt még fantasztikus Sobri és Helmut meg JJ és hasonló élményeket is kapok 😉 ??? No offense a másik Oldalnak csak az értelmét nem látom... de tuti nálam a hiba 😊 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
16 tonna fehér por. RIP szállítók.444.hu/2021/02/24/minden-idok-europai-drogfogasa-16-tonna-kokain-hamburgban
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Emlékek... Én csak egyszer dugtam kispolszkiban még az előző évezredben, azóta fáj a derekam.
Matthew99
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Nagyon igényesnek tűnik. legalábbis a formaterv rendben van. 😊 Szép!
Matthew99
több mint 5 éve
az autó maga nem izgat, csak az érdekel, hogy rámontázsolták-e a velencei látképre az autókat, vagy tényleg odavitték hajón egy darab kép kedvéért?
Matthew99
több mint 5 éve
Kis fityó
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Tegnap pont ment előttem egy régi, klasszikus kispolszki a rakparton. Még mindig szutyadék 🤣
Matthew99
Btw sosem felejtem el, valamikor '96-'98 környékén lementünk a Balatonra egy kispolszkival négyen a haverokkal, egyikünk se volt 180 centi alatt, egy élmény volt 😂🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezt is újságból lehet összerakni? 😄Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Szerintem meg irtó gagyin modernizálták.
Matthew99
Soha életemben nem mondtam volna meg magamtól, hogy ez minek tiszteleg.
De hát a Fiat csinál már ocsmány járműveket 😀
Toca
www.deagostini.com/hu/sorozat/ikarus-260/XU3625000000/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:Szerintem meg irtó gagyin modernizálták.
Matthew99
Soha életemben nem mondtam volna meg magamtól, hogy ez minek tiszteleg.
De hát a Fiat csinál már ocsmány járműveket 😀
több mint 5 éve
A szerencse gyermeke vagy!😊Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.nagyon szűk családi körben van egy mérleg, 2 skorpió és egy oroszlán 😀 lehet én vagy Mészáros Lőrinc és szabadidőmben itt irogatok 😉 Hajrá Fidesz azt lefelejtettem
A három leggazdagabb csillagjegy:
1. Mérleg, 2. Skorpió, 3. Oroszlán, 4. Vízöntő
colore.hu/a-harom-leggazdagabb-csillagjegy-te-koztuk-vagy/
nagylaza
Heisman
több mint 5 éve
Szerintem rohadt jól néz ki. És egyből előjöttek az emlékek:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Micsoda cimoffmedia.hu/bulvar/veletlenul-csuszott-gumibot-a-ferfi-fenekebe
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.nagyon szűk családi körben van egy mérleg, 2 skorpió és egy oroszlán 😀 lehet én vagy Mészáros Lőrinc és szabadidőmben itt irogatok 😉 Hajrá Fidesz azt lefelejtettem
nagylaza
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.
nagylaza
több mint 5 éve
10 féle, aki ismeri a kettes számrendszert, meg aki nemNekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.Három féle ember létezik: aki tud számolni, és aki nem 😀
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.Három féle ember létezik: aki tud számolni, és aki nem 😀
nagylaza

több mint 5 éve
Nekem senki ne mondja, hogy a horoszkóp nem igazi tudomány.A három leggazdagabb csillagjegy:
több mint 5 éve
Inkább mint egy tehenész 😀Amúgy nem lesz helyette valami? Így olyan a kinézet, mintha nem lennék belépve. Gyászos.Lehetne helyette mondjuk egy Giants logó XD
warr_b
empty taxi