OFF topik
31 feliratkozó
több mint 15 éve
szeretnéd, Narancsia ledózerolja a kerületet és csinálunk belőle egy nagy városligetet, focipályákkal, nagy pecatóval, golfpályával és Gyurcsánysimogatóval 😛Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzetatapapaezek után népszavazást fogok kezdeményezni hogy elszakadjunk Narancsiától 😛
Angyalföldi SZSZK néven 😛haromt
több mint 15 éve
igen, nekem nem volt szívem úgy leírni 😛ezen nagyon megakadt a szememaha, csak pl. a Michigan e-vel van írva, ami bár még mindig jobb, mint az eredménykövetőben előforduló Mitchigen, de azért égő 😛JJ Tiller
http://www.maestropizza.hu/kep.php?fn=kepek/1283760300.jpg
Hawaii, California, Miami, Big Ben, Titan, Florida, Michigan, Dalton ( 😂 )
milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛konqueror
azért valld be, megdobbant a szíved a sok college csapat láttán 😊 Dalton a legjobb 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzetatapapaezek után népszavazást fogok kezdeményezni hogy elszakadjunk Narancsiától 😛
Angyalföldi SZSZK néven 😛
több mint 15 éve
Erzsébeten így is a Fidesz fog irányítani, Kispesten meg az van, mint Szegeden, patthelyzet
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ti is sziget vagytok nem? Kispest meg Erzsébet.Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.A régi klasszikus:
a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
14 MSZP, 4 Fideszes, 1-1 Jobbik-LMP 😀
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
-Van sziget a Vörös-tengerben?
- Igen, Nyugat-Berlin.
Mára hangszerelve:
-Van sziget a Sárga-tengrben?
- Igen, Angyalföld.vadibandi
Jó nem annyira mint mi de akkor is.
több mint 15 éve
Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.A régi klasszikus:
a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Vicces módon mind a 14et MSZP-s nyerte így a kerületi közgyűlés totálisan ellentétes az országgal
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀haromt
-Van sziget a Vörös-tengerben?
- Igen, Nyugat-Berlin.
Mára hangszerelve:
-Van sziget a Sárga-tengrben?
- Igen, Angyalföld.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a részletes eredményeket a választásról nálunk.a kerületi önkörmányzatba 14 egyéni kerületből lehetett bekerülni.
Nem csodálom hogy OV át akarja szervezni a kerületeket 😀
több mint 15 éve
ezen nagyon megakadt a szememaha, csak pl. a Michigan e-vel van írva, ami bár még mindig jobb, mint az eredménykövetőben előforduló Mitchigen, de azért égő 😛
http://www.maestropizza.hu/kep.php?fn=kepek/1283760300.jpg
milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛konqueror

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
ezen nagyon megakadt a szememhttp://www.maestropizza.hu/kep.php?fn=kepek/1283760300.jpg
milyen sok futball (főleg NCAA) utalás 😛
több mint 15 éve
gameday van srácok! 😛
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
Én ezt csinálnám Gyurcsánnyal is: Urnába zárnám, majd vastag anyaggal (földdel, betonnal)😀 😀konquerorMa még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
1. A szavazás közben előforduló fontosabb események leírása:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.H_Marko
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.BleedingGreen
betakarnám, hogy tompítsam a hangját...

több mint 15 éve
😀 😀Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.H_Marko
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.BleedingGreen
több mint 15 éve
Elballagunk az 50 méterre lévő óvodába, amikor látom hogy az előtérben nem az ismerős szavazóköri számok vannak, ekkor jöttem csak rá hogy meg kellett volna nézni az értesítőt: áttettek minket vagy egy kilométerrel arrébb lévő gimnáziumba. Ha egy utcával arrébb lakom, akkor most továbbra is ott szavazhatnék :/ De nem csak én voltam a hülye, a kopogtatót 1 hónapja a fideszesek annak a fickónak nevére töltették ki velem (meg annak a szórólapját is dobálták be hozzánk), aki már pont nem az én körzetemben indul.
Gyanút kellett volna fognom, amikor az utolsó napokban már az indexes jócsaj szavazáson udvarhölgynek választott liba arcával jöttek a szórólapok.
több mint 15 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕😀
talán ez:
Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába - írja az ATV honlapja. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvétel hangját. Az eset kapcsán feljelentést tettek.

több mint 15 éve
meg sem lepődöm h keszthelyi a cédula 😀Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕Sőt, már a szavazó lapokat se nemi szervekkel "díszítik", hanem virágokkal:
talán ez:
http://kep.index.hu/1/0/171/1713/17130/1713027_2cc21e3e9b1d2441a743c6eb3eda72ee_wm.jpgsüti
több mint 15 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕Sőt, már a szavazó lapokat se nemi szervekkel "díszítik", hanem virágokkal:
talán ez:
http://kep.index.hu/1/0/171/1713/17130/1713027_2cc21e3e9b1d2441a743c6eb3eda72ee_wm.jpg
több mint 15 éve
Elhoztam az egyetlen tollat a fülkéből, kicsit necces volt, hogy elég komoly sor volt mögöttem, de leszarom, majd megoldják, fasza nemzeti színes, ilyenem még nincs. 😊
több mint 15 éve
http://neon.hu/kattanj_meg/eldurrant-az-x-factor-haziasszonyanak-az-agya-178602legalább elqssoltak 😀
😂
kedves hölgyJoci
|
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ide is berakom, hogy segítsetek nekünk, hogy kapjunk sok pálinkát 😊csaj lájkolni kell ezt az oldalt.
http://rovidazelet.blog.hu/2010/09/28/a_gyulolkodes_szakmodszertana_2_resz_szempontelemzes_a_roviditalok#more2329805
több mint 15 éve
http://neon.hu/kattanj_meg/eldurrant-az-x-factor-haziasszonyanak-az-agya-178602😂
kedves hölgy
több mint 15 éve
Én el se megyek, egyetlen egy darab polgármesterjelölt van, akkor meg hova? a "tanácstagok 😊" megválasztása meg nem érdekel 😀
több mint 15 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕H_Marko...mert még nem voltam. 😀
több mint 15 éve
Ma még semmi izgi sem történt választással kapcsolatban... 😕talán ez:
Egy urna teteje beszakadt. Egy édesanya gyermekével jött be. A gyermek beleesett, és az urna beszakadt. Az elnök papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.