NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
RedZone week 15
45
10
19:00
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
39
12
New England Patriots - Buffalo Bills
36
14
Houston Texans - Arizona Cardinals
27
9
Chicago Bears - Cleveland Browns
25
5
New York Giants - Washington Commanders
20
8
Jacksonville Jaguars - New York Jets
18
5
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
12
5
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
5
5
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 15 éve
nem vagy méltó nicknevedhez. milyen wingman vagy te?Sajnos ilyet nem tehetek 😀barneyhttp://www.blikk.hu/data/cikk/2/2/92/46/cikk_2029246/playboy.jpgpm-ben várom a címetbriareos
A 18 ev alattiak miatt igy linkelem 😀barney
több mint 15 éve
Sajnos ilyet nem tehetek 😀pm-ben várom a címetbriareoslemaradt a link.Hörihttp://www.blikk.hu/data/cikk/2/2/92/46/cikk_2029246/playboy.jpg
több mint 15 éve
Mekkora már 😀 Xfaktorban épp énekli valaki, hogy FREEDOM... én pedig éppen egy szabadulós játékban találkozom egy k.vanagy THERE IS NO FREEDOM felirattal 😀😀
több mint 15 éve
Fordítva. E-mail-ben várja a címed.pm-ben várom a címetbriareoslemaradt a link.Hörihttp://www.blikk.hu/data/cikk/2/2/92/46/cikk_2029246/playboy.jpg
több mint 15 éve
pm-ben várom a címethttp://www.blikk.hu/data/cikk/2/2/92/46/cikk_2029246/playboy.jpgA szomszedunk lanya lett az ev playmate-je. Valojaban meg jobban nez ki, mint a kepeken 😛barneylemaradt a link.Höri
több mint 15 éve
az mi kemény, hogy csak a bowl.hu működik? semmi más honlapot nem tudok megnézni, pedig már másik gépről írok...
több mint 15 éve
http://www.blikk.hu/data/cikk/2/2/92/46/cikk_2029246/playboy.jpgA szomszedunk lanya lett az ev playmate-je. Valojaban meg jobban nez ki, mint a kepeken 😛barneylemaradt a link.Höri
A 18 ev alattiak miatt igy linkelem 😀
több mint 15 éve
A szomszedunk lanya lett az ev playmate-je. Valojaban meg jobban nez ki, mint a kepeken 😛barneylemaradt a link.
több mint 15 éve
A szomszedunk lanya lett az ev playmate-je. Valojaban meg jobban nez ki, mint a kepeken 😛
több mint 15 éve
Bejgahyok rvgva és 2 bor uan nég newmagt voj+amBlack Levanderuser karma erősítő hsz
több mint 15 éve
Én nem vagyok tériszonyos, de ez már nem arról szól sztem, ha az-e vki. Erre születni kell. Ki kell kapcsolni az agyat.szabaTulajdonképpen igen. Foglalkozásomból adódóan ismerek ipari alpinistákat, durva dolgokat csinálnak, meg mesélt ezt-azt. Aztán kibökte, hogy neki a "vérében van", az apja ejtőernyős volt😀
Btw szerintem, ha vki 3 méteren szédül, az nyilván nem megy ilyen helyre, de aki bírja a 100 m-t, az ezt is bírja...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Szevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyHogy haza (is) beszéljek.
2009. Jan. 11. Eagles@Giants, Giants Stadium, Divisional playoffs
Nekem az egyik kedvenc meccsem a közelmúltból, minden volt ott ami/aki kell: Dawkins, Bradley, Pierce, hideg, int-ek, megállított 4th down, safety, és mindezt úgy hogy az O-line-ok nem voltak szarok (0 sack!)
anélkül hogy lelőném a teljes meccset, csak 2 szám: Eli: 169 yds passing, Eagles: 60 yd rushing 28 kísérletből.
Szóval ha akkor lemaradtál róla most szerintem pótold.

több mint 15 éve
nekem az a csávó (volt) a kedvencem, aki csettintgetés után megmondta, hogy a betelefonáló mája, szíve, veséje, tüdeje, bármie, hány százalékos. tihanyi tamás, 0:35-től küldi az energiát, de csak annak aki kéri:http://www.youtube.com/watch?v=Kpg1uKV0bdM
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
catattack
3 520
Az RTL-en szokott menni az Asztro Tv nevezetű műsor. Aki nem látta még röviden: Betelefonálsz nagy pénzért és egy muki jósol neked kártyából. Kb. a következő telefonbeszélgetés zajlott le ma.- Halló, ön van a vonalban!
- Jónapot kívánok, Mária vagyok.
- Jónapot Mária! Mire kíváncsi?
- Az egészségi állapotomról szeretnék érdeklődni.
- Máris nézem Mária, még egy születési dátumra van szükségem!
- 1947.01.15.
- Köszönöm, hogy velem volt Mária. Nézzük mit mond a kártya. (Teríti a kátyákat)
Mária! Baleset lehetőségét látom, kar- esetleg lábtörést. Figyeljen oda nagyon magára elsődlegesen december és február közötti időszakban.
😂
több mint 15 éve
Elismerem a Steelerst.Nagy frencsájz, nagy történelemmel, vasfüggöny stbstb ,de nem szeretem őket.Lehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛RataccessSzevasztok!Tudnátok ajánlani a közelmúltból olyan mérkőzést NFL-ből, ahol az egyik csapat parádés védekezéssel szoros meccset játszott? Steelers-t kivéve. Előre is köszönöm.undisputedlyNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorx
több mint 15 éve
Kár hogy nincs már láttam amerikaifocisat vagy milyen topik, mert ma az egyetemen egy gyönyörű szép oregonos fekete pólót láttam. Utólag már kicsit bánom, hogy nem kérdeztem meg, hogy tudja-e hogy mit hord.én voltam bizony, JJ jól emlékszik. 😊
Egyébként ha lenne rendelés a footballfanaticsről, én mindenképp beszállnék, mert végre vannak új cuccok a Ducks szekciójánál is.F.Schleck
több mint 15 éve
Urak, ha valaki hozzáértő véleményezné, nagyon megköszönném. Fizetős tárhelyet szeretnék az oldalunknak egyéb okok miatt (sebesség, elérhetőség stb...), de nagyon nem vagyok otthon a tárhely témában. Szóval szerintetek ez milyen ajánlat?A tárhelycsomag magában foglal 3Gb tárhelyet, 30Gb havi adatforgalmat, 10 e-mail cím és 10 aldomain létrehozási lehetőséget, 1db adatbázist, PHP és MySQL használatot, valamint teljes értékű Control Panelt, ahol a tárhely karbantartható.
Ja, és ez 1000 Hu. Ft. domain-el együtt.
több mint 15 éve
Steelersen nevelkedtem, nem kell QB. Amúgy Kolb és Brohm is bejöhet még 😀igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛Hörilátod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
Amúgy meg van franchise fullbackem, Soldi már felajánlotta érte Timmonst + és még valami picket, hogy ne legyen lehúzás szaga 😀
több mint 15 éve
igen, tenorx a Lions élén a Kolb, Brohm, John Parker Wilson trióban látja a bizniszt 😛látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊Rataccess
több mint 15 éve
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛HöriKolb volt tenorx irányítója GM-ben? Jó húzás, én Maddenben tökéletesen meg voltam elégedve vele (bár lehet hogy csak passzolt a játékstílusomhoz). Valami hihetetlen kötélidegekkel játszott... Mindig a sack előtti utolsó pillanatban dobta el a lasztit, általában tökéletesen/sérülésmentesen - jobb voltam vele mint D-Maccel. Majd most kiváncsi leszek Vickre, attól félek nem fogja hozni Kolbi eredményességét, de a lényeg hogy IRL király legyen 😊
Tenorx, azért remélem fantasyben nem szántál nagy szerepet Kolbinak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
látod, nem támadható a madden, hogy alulértékeli Kolbot, így is több TD-je volt, mint IRL lesz 😛Pennsylvania miatt én is szimpatizáltam az Eaglesszel, amíg Vick nem lett starter QB 😕tenorxNem értem ezt a nagy Steelers utálatot 😕tenorxLehet már látta az összes idei Steelers meccset azért zárta ki 😊 Egyébként én pl. Pennsylvaniai csapat révén a Steelersszel, az itt BaltimoreDefense néven futó haveromnak hála a Ravensszel is szimpatizálok valamennyire... Ezt add össze 😛Rataccess