NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 529
55
20:30 MUSIC CITY BOWL, Missouri vs Iowa [Nashville TN]
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
németek megnyerik az ezüstöt, kanadának meg érem se jut, epicness
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
jaja Roy abszolút, ezer évig a Buffaloban játszott, nagyon bírom.Vagy Roy, de mindketten eléggé leeresztettek már.Vezetnek a Fritzek, nem gyenge...nagyon látszik, hogy nincs NHL.De jó játékos köztük csak három-négy volt, a legjobb ex nhl-es ezen a meccsen meg talán Ehrhoff a jégen.
Bár pont Kanadánál majd mindenki az volt egykor.
Chargers LT
Jakehomer
Rajna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jujj de nagy passz volt , az szép 😊
több mint 6 éve
Meddig tart még a német csoda?!😊
több mint 6 éve
Pont a svédek verték el a norvégokat, ez se rossz forgatókönyv 😊Még szerencse, hogy annyira nem voltál homer, hogy svéd biatlonistákkal is telepakold a csapatot. 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Vagy Roy, de mindketten eléggé leeresztettek már.Vezetnek a Fritzek, nem gyenge...nagyon látszik, hogy nincs NHL.De jó játékos köztük csak három-négy volt, a legjobb ex nhl-es ezen a meccsen meg talán Ehrhoff a jégen.
Chargers LT
Jakehomer
több mint 6 éve
Vezetnek a Fritzek, nem gyenge...nagyon látszik, hogy nincs NHL.De jó játékos köztük csak három-négy volt, a legjobb ex nhl-es ezen a meccsen meg talán Ehrhoff a jégen.
Chargers LT
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Vezetnek a Fritzek, nem gyenge...nagyon látszik, hogy nincs NHL. Bár pont Kanadánál majd mindenki az volt egykor.
több mint 6 éve
Pont a svédek verték el a norvégokat, ez se rossz forgatókönyv 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Hát azért ezekkel a szelekkel a biathlon versenyek jól el lettek baszva. Olyan érzesem van ,mintha vízilabda vagy short track lenne, csak itt nem a bírók döntik el hanem a szél.Kb. átlagos mennyiségű meglepetés voltmindennel együtt. Ez a két váltó a végén nyilván fura volt a győztes kilétét illetően, de a vegyes váltó dobogója szinte papírforma volt, és az egyénikben 1-1 meglepetés volt, de ennyi szokott is lenni. Inkább a férfi Vk-szezon fura, hogy mindig Fourcade vagy Boe nyer, és itt is négyből hármat behúztak + 1-2 a vegyesváltóban.
Sixo
több mint 6 éve
Norvégok nem értem miért mindig a chocker svedsent teszik utolsó embernek. Lassan megtanulhatnák, hogy baromság ...
több mint 6 éve
vezetnek a németek!
több mint 6 éve
Hát azért ezekkel a szelekkel a biathlon versenyek jól el lettek baszva. Olyan érzesem van ,mintha vízilabda vagy short track lenne, csak itt nem a bírók döntik el hanem a szél.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Azért az elején kb a 3 lövészetig normális körülmények voltak. Mondjuk azért itt svédeket leszamítva pozitív és franciákat negatív irányba nagyjából papírforma a váltók helyezése. Sőt látva a svédek eddigi eredményeit az olimpián, bennük inkább benne volt az érem, mint a fehéroroszokban.Amúgy megint csak mi akadályozta meg a szervezőket, h a tegnapi roncsderbi helyett ma rendezzék a női váltót? Tiszta szélcsendes idő, illetve semmi nem volt a műkorcsolya vége óta 11-ig. Helyette kaptunk egy hétfőihez hasonló lyukas napot. Plusz 3 db fehérorosz Bradburyt. Kurva jót szórakoztam ez igaz, de megint csak egy olimpia a sportolókért kéne legyen..Mindkét nap bekavart a szél, csak ma mindig az üldözőknél fújt rohadtul. Tegnap annyiból volt szerencsénk, mert a szél mindig a vezetőt cumiztatta. Ma a 3.!-nak lesz 2 perc hátránya, tegnap a csajoknál ha jól emlékszem 12-en jöttek be 2 perc alatt!
dawyd728
NB2
több mint 6 éve
Amúgy megint csak mi akadályozta meg a szervezőket, h a tegnapi roncsderbi helyett ma rendezzék a női váltót? Tiszta szélcsendes idő, illetve semmi nem volt a műkorcsolya vége óta 11-ig. Helyette kaptunk egy hétfőihez hasonló lyukas napot. Plusz 3 db fehérorosz Bradburyt. Kurva jót szórakoztam ez igaz, de megint csak egy olimpia a sportolókért kéne legyen..Mindkét nap bekavart a szél, csak ma mindig az üldözőknél fújt rohadtul. Tegnap annyiból volt szerencsénk, mert a szél mindig a vezetőt cumiztatta. Ma a 3.!-nak lesz 2 perc hátránya, tegnap a csajoknál ha jól emlékszem 12-en jöttek be 2 perc alatt!
dawyd728
több mint 6 éve
Mi szél van bakker...Landentingert is elfújja :S
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 6 éve
Schemp okos volt, várt 20 mp-cet, hogy futhasson még 20 mp-cet😊durva szél van megint!
több mint 6 éve
Svéd arany. Beszarok.éreztem hogy meg lesz nekik.
dawyd728
Helyes! Svendsen ahhoz képest hogy mekkora arca volt évek óta, eléggé gyenge az összes váltóban :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Svedsen tud-e két olimpiát elchockerkedni zsinórban ?Igen. Nem is értem, hogy miért rakják be utolsó embernek...
Toca
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Yuhúúúú, Svéd arany 😀
több mint 6 éve
Mondtam, hogy simán elchockerkedi
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Svéd arany. Beszarok.