Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
gyerünk srácok!

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
nah cseréltünk is
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Ami a "miénk a küzdelem, miénk a kitartás, miénk a munka" promo kisfilm alatt megy népdal szerűség, ennek valaki tudja a címét, mert a szöveg alapján nem találok semmit. Vagy ez csak a kisfilmhez felénekelt valami lehet?
több mint 9 éve
Utolsó futamon Zsombor 2. bolya után csak 19. és ezzel sajnos elúszni látszik a top10.
dawyd728
ez picit csalódás😕
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 997 — WHO DAT!!!!
Usa-Francia kosármeccs eléggé szoros lett. 100 97 re nyertek csak az amerikaiak.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/thomasvanschaik/status/764548238854750208

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na Szabó Gábor tévedett továbbjutatták a félcipős Etiópot a döntőbe 3000 akadályon a nőknél

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Valaki megmagyarázza nekem, hogy a golf milyen jogon olimpiai sportág?
Hanni
Mi az, hogy milyen jogon? Ugyanolyan jogon, mint az összes többi, megszavazta a nob. Az màs kèrdès, hogy a golfnak nincs nagy szüksege az olimpiàra (làsd top jàtèkosok tàvolmaradàsa), ès valòszìnu az olimpiànak sincs nagy szüksège a golfra.

A verseny amùgy egèsz jò volt ès ahogy nèztem a nèzok szàmàra se lehetett panasz.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
ha már annyi döntetlent hoztak össze eddig a férfi pólósaink, akkor igazán most is összehozhatnának egyet a brazilok ellen.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Most tényleg belehalnának ha egyszer az életbe elmaradna a gólösszefoglaló és adnák monddjuk ff tenisz döntőt....
dande
Üzlet. Az összefoglalót többen nézik, mint a teniszt néznék. Gondolom ebben egyetérthetünk.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most tényleg belehalnának ha egyszer az életbe elmaradna a gólösszefoglaló és adnák monddjuk ff tenisz döntőt....
dande
Vagy női strandröpit😊
zavi27
Mondjuk most nézem hogy még csak a bronzmeccs megy devaz is jobb lenné
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
dande
Vagy női strandröpit😊
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Utolsó futamon Zsombor 2. bolya után csak 19. és ezzel sajnos elúszni látszik a top10.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Ez valami tornász babona, hogy nem vágnak körmöt nagyon?
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Hanni
Pénzügyileg!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Győzni kell, nem számolgatni

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
 waterpolo.hu/hir/5709/rio-2016--kikaptak-a-gorogok--csoportelsok-lehetunk/hun
Csak és kizárólag a rend kedvéért: brazil győzelem esetén a magyar és az ausztrál csapat között előbb az egymás elleni eredmény rangsorolna, ami ugye döntetlen, így a FINA-szabály alapján a csoportelső elleni eredmény döntené el a negyedik helyet – Ausztrália 8–7-re kapott ki Rudic-együttesétől.

MIVAAAN?????
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Berecz Zsombor első futamán 16. lett. Összetettben 11. azonos ponttál, mint a 10. és 12.
Utolsó futamra kéne vmit villantani az éremfutamhoz. Sajnos az elmúlt kettő nem sikerült vmi jól.
több mint 9 éve
 www.origo.hu/olimpia-2016/muugras/20160814-ingrid-oliveira-egy-kenussal-toltotte-a-donto-elotti-estet-utolso-lett.html
hát őt én is élveztem volna 😀
több mint 9 éve
1. ugye mire a mi játszunk tudni fogjuk a B csoport végeredményét
2. a görög-brazil eredményből kiindulva nem lehet gond nekünk brazilia, de egy szolid vereség is belefér
a lényeg most kezdődik😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 207
Szóval hajnalban játszhatunk azért, hogy utána Montenegrót kapjuk... Fasza, foci EB utánérzés. 😉
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Tovább KELL menni!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hamon Cerrano 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018