Olimpia

23 feliratkozó

több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Abigélnek rosszul jöttek a szabályváltoztatások (Tóth Krisztiánnak is), azóta lett kicsit egydimenziós, csak a belső combdobás maradt neki kb.
deyell
Abigél 8-ba jutott. Verte a japán világbajnokot. Nem értem mi a probléma? Ahogy te is mondod, nem volt ebben semmi csalódás. Éppen ellenkezőleg. Nagyon halvány éremesélye volt az olimpia előtt. A sorsolás után szinte semmi.
dawyd728
de ha valaki veri a világbajnokot, akkor az ember már csak reménykedhetne valamiben, nem?😊
NB2
Judo, vívás vagy az ilyen egynapos versenyekben mindig benne van a meglepetés. Csak ritka, amikor sorra borítja vki a papírformát.
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Berecz Zsombor eddig bexarás tovább tovább tovább
ThundersNFL
Lehetett arra számítani, hogy ő lesz érem közelben? Semmit nem tudok ezekről a számokról sajnos.
Hanni
Szabó Gábor még az első vitorlás napon mondta, amikor az ő szakága még nem kezdődött el, h top10-re, esetleg pontszerző helyre is esélyes. Én is akkor hallottam róla először. Húztam is a szemöldököm. 😊
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Egyébként szilágyi liliána még mindig a nagyapja miatt kapott támadások miatt van kiakadva vagy van más is?
peach
családi zűrjei vannak, az apjával van konfliktusa.

buhloone mindstate

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Abigélnek rosszul jöttek a szabályváltoztatások (Tóth Krisztiánnak is), azóta lett kicsit egydimenziós, csak a belső combdobás maradt neki kb.
deyell
Abigél 8-ba jutott. Verte a japán világbajnokot. Nem értem mi a probléma? Ahogy te is mondod, nem volt ebben semmi csalódás. Éppen ellenkezőleg. Nagyon halvány éremesélye volt az olimpia előtt. A sorsolás után szinte semmi.
dawyd728
de ha valaki veri a világbajnokot, akkor az ember már csak reménykedhetne valamiben, nem?😊
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!
ThundersNFL
Lehetett arra számítani, hogy ő lesz érem közelben? Semmit nem tudok ezekről a számokról sajnos.
Hanni
azt mondták pontszerzésre van esélye

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
deyell
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
ThundersNFL
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dawyd728 4 034
Ma is Takács Krisztián úszott délelőtt 22.12-t. Idei legjobbja 22.07 délután.
Kapás Bogit mondanom se kell óriási egyéni csúcs.
Risztovnak bemelegítés volt, ha már kvótát szerzett.
Laci 2. idővel középdöntős.
Katinka 1. idővel középdöntős.
György Réka 2.12.99 ma, amikor volt 2.09.64-e. Nála érdemes tudni, h olimpiai A szintje neki csak idén júniusban jött össze. mert előtte 2:10.69-e volt, ami 9 századdal volt elmaradva. Persze sajnos az a 3 sec elmaradás nem magyarázható mással, mint vmi felkészítési problémának.
Pulai Bence 52.73, amikor idén júliusban tudott 52.02-t. Viszont az olimpiai A szint 52.36 volt, ami neki is éppen júliusban jött csak össze, előtte az eb-ről délután 52.66-ja volt.

Értem én, h mindig mindenki egyéni csúcsra számít, de látni kell, h nem azért nem úszta meg vki azt az időt amivel nevezve volt, mert vmit nagyon elszúrt volna, vagy dilettáns edzői lennének. Nem lehet több hónapon keresztül csúcsformában lenni és üldözni az A szintet, majd olimpián még javulni is.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Egyébként szilágyi liliána még mindig a nagyapja miatt kapott támadások miatt van kiakadva vagy van más is?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226

buhloone mindstate

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
En a tollas vegyesparost nezegetem.

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Csodálatos lány ez az Abigél <3
Hanni
Én Kapás Bogival vagyok így..😊
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 430 — Panthers fan
Az egyik koreai női íjász kiesett a legjobb 8 között, na ez a meglepetés, nem Gyokovics veresége 😊

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Engem nem az érmek hiánya zavar inkább ami azon túl van. Hiányoznak a pontszerző helyek, az önmagukhoz képest jó helyezések szereplések. Persze ha meg úgy lenne és aranyak nem lennének akkor az lenne a baj, és sose sehogy se jó, de ez kicsit bennem van.

Meg persze a vízilabdások szerencsétlenkedése is zavar, de abból még jöhetünk ki jól.

Mondjuk a vitorlások meglepően jók eddig, abból még születhet kellemes meglepetés.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Szujó világéletében ilyen hülye volt?
ThundersNFL
Nem csak mivel itt nem talál 4 kereket ezért nem tudja hol van.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szujó világéletében ilyen hülye volt?

Draft

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Murray csak behúzta a meccset. 0-3 ról 6-3-ra nyerte a döntő szettet. Elfáradt fejben az olasz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hanni
Nyomott egy nagy semmi nyilatkozatot

Draft

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Abigélnek mikor megy fel a vérnyomása 100 fölé?😊
Sportlövőnek jó lenne, de cselgáncsosnál egy picit fura😊
több mint 9 éve
Csak minket szurkolókat hagynak cserben

Draft

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967
Aki még emlékszik, hogy milyen gyászhangulat volt Peking alatt, az tudja, hogy ez mennyire más. Eddig 2 nap volt, amikor nem nyertünk aranyat, akkor 2 nap, volt mikor igen.

több mint 9 éve
Azért a kubai rém sem csinált semmit csak kontrát..... végig menekült.... jobb lenne levinni 2-re intések számát állítom kevesebb lenne a kamu judós

Draft

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
mindössze amásodik napunk amikor nem szerzünk érmet.Azért ez nem annyira rossz teljesítmény