NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Jenő szerint: Kapás 6-ként fordul, tehát 4-en előzik meg. Istenem!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Feljöttünk 9-10-re. De rengeteg kiállítás van. Szinte nincs olyan támadás, hogy ne lenne kiállítás.kiállitás v büntető
danyly
több mint 8 éve
Feljöttünk 9-10-re. De rengeteg kiállítás van. Szinte nincs olyan támadás, hogy ne lenne kiállítás.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Párosban is volt máris egy jó mérkőzés (tollas). A japán páros (8. a világranglistán) megverte a 2. számú kínai párost (5. a világranglistán) a férfiaknál egy igen szoros, jó kis mérkőzésen. Korábban pedig az orosz páros is győzelemmel kezdett a 2. számú tajvani egység ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
rossz nézni ezt a női bénázást a vízben
több mint 8 éve
Bor Barna mikor lesz? És Abigél?holnap és 20:30
peach
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Bor Barna mikor lesz? És Abigél?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Akkor hajrá csajok.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Nyilván előnyből máshogy küzdesz, de azért egy intéssel ment csak az amerikai. Ettől nem hiszem, h felelőtlen támadásba kezdett volna Abigél. Még hátra volt a meccs fele. Annyi történt, h nem figyelt a földharcra eléggé. :/Ja. Csak hátrányban pl lehet nem így alakult volna h leszorítás a vége...Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
dawyd728
peach
több mint 8 éve
na gyerünk Csajok.Csak sikerült hazaérni (rohadjon meg az egész Sziget ott ahol van), láttam Abigélt leszorították. Vigaszágon mindent bele!!!4
több mint 8 éve
17:45-től Axelsen-Ponsana (tollas). Jó meccsnek ígérkezik, bár a thai srác idén nincs nagy formában. De volt 2013-ban világranglista 4 (jelenleg 30.). A dán jelenleg a világ 4. legjobbja.
több mint 8 éve
Ja. Csak hátrányban pl lehet nem így alakult volna h leszorítás a vége...Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
dawyd728
több mint 8 éve
deyell
11 702
a kubait talán meg tudja verni Abigél vigaszágon, aztán előre a bronzért.
choose life
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...Lényegtelen, mert nem ippon volt.
peach
több mint 8 éve
Ez gyors volt sajna. Mondjuk az elején ha megadják a jukot...
több mint 8 éve
Rohadt leszorítás. A francba.
több mint 8 éve
picsábairány a vigaszág
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Én egy kicsit bezavarodtam. Mert Abigél Harrison elleni meccse már ki volt írva. Ezért nem értettem. Bocs.most fog kezdődni
danyly
több mint 8 éve
Én egy kicsit bezavarodtam. Mert Abigél Harrison elleni meccse már ki volt írva. Ezért nem értettem. Bocs.
több mint 8 éve
5 órakor annyi élő műsor van, hogy kb 5 csatorna nem elég ráde a köztévé talált magának egy beszélgetést...
több mint 8 éve
Ez felvétel basszus.
több mint 8 éve
most akkor az m5-ön lesz Abigél meccse?még nem kezdődött el
deyell