Olimpia
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Na ez az egyiptomi cselgáncsozó bekerül a best of nevek közé, Ramadan Darwish 😀Krpalek meg kiizzadta közven..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Abigél legközelebb 16 17-től meccsel, ellenfele a 2015-ös világbajnok 20 éves japán Mama Umeki lesz. Eléggé nehéz dolga lesz, de azért hajrá.Az hagyján, utána meg jön a kajla Harrison...
kapitnono
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Meanwhile a férfiaknál 100 kg egyik nagy esélyese, a cseh Lukas Krpalek (2014 világbajnoka) vesztésre áll egy full ismeretlen portugál arc ellen.Szerk. De jó h leírtam Krpalek csinált egy waza-arit 20 mp-vel a vége előtt, így nyert.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Németek elkezdték az aranyakat gyűjteni evezésben..Tudják hogy kajakban-kenuban úgyse fognak 😊 (azért remélem mi igen)
Igor
Abigélnek gratula a japán ellen nagy meglepetés lenne továbbmenni de hátha
több mint 8 éve
Abigél legközelebb 16 17-től meccsel, ellenfele a 2015-ös világbajnok 20 éves japán Mama Umeki lesz. Eléggé nehéz dolga lesz, de azért hajrá.
több mint 8 éve
Közben Sárosi Laura meccse csúszik. Még az övét megelőző meccs se kezdődött el.Pedig épp szídni akartam őket, hogy miért nem adják...
dawyd728
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Amúgy evezésben érmeket osztanak már fél órája. MTVA kézilabdát és golfot ad.
több mint 8 éve
Németek elkezdték az aranyakat gyűjteni evezésben..
több mint 8 éve
Közben Sárosi Laura meccse csúszik. Még az övét megelőző meccs se kezdődött el.16:00-ra tolták. De lehet még többet tolódik. 15:35-től Lee Chong Wei, 15:50-től Chen Long kezd. Bár ők szerintem másik pályán játszanak.
dawyd728
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Jah igen, ő rá gondolhattam.Pásztory Dórival szerintemLehet keverem valakivel.Jobb lett volna ha ő meg Horváth Mariann kapják meg az úszást is.Mariann az Eurosportonn sem közvetített soha úszást. Ott tornát, RGt, műugrást, teniszt és vívást szokott az olimpiai számok között.
Sixo
iktriad
Sixo
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Pásztory Dórival szerintemLehet keverem valakivel.Jobb lett volna ha ő meg Horváth Mariann kapják meg az úszást is.Mariann az Eurosportonn sem közvetített soha úszást. Ott tornát, RGt, műugrást, teniszt és vívást szokott az olimpiai számok között.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Aham. Köszi.Nem is tudtam (vagy csak elkerülte a figyelmemet), hogy Szabó Gábor is közvetít. Most éppen golfot. Gondolom az atlétika is az ó reszortja lesz.én képtelen vagyok megkülönbözteti az ő és Székely Dávid hangját 😊
danyly
amugy: www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-knezye-az-uszas-de-mit-kozvetit-hajdu-b-es-berkesi-judit-2517189
braxa88
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Lehet keverem valakivel.Jobb lett volna ha ő meg Horváth Mariann kapják meg az úszást is.Mariann az Eurosportonn sem közvetített soha úszást. Ott tornát, RGt, műugrást, teniszt és vívást szokott az olimpiai számok között.
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Nekem meg abigél arc kifejezése totál enerváltságot mutat...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nem volt túl elégedett Abigél. Szegény mongol meg rosszul esett. De 111 pontot is ritkán látni. 😊
több mint 8 éve
Joó Abigél aprítja az ellent rendesen, bemutatott 3 ippont de csak egyet adtak meg, amellett szerzett még egy waza arit és egy yuko-t is. Csak így tovább.Londonban ha nem sérül meg akkor szerintem minimum érmes...
kapitnono
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Jobb lett volna ha ő meg Horváth Mariann kapják meg az úszást is.Mariann az Eurosportonn sem közvetített soha úszást. Ott tornát, RGt, műugrást, teniszt és vívást szokott az olimpiai számok között.
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ez se teljesen pontos sajna, pl. Szekeres Péter volt ugye Mariann alternatívája vívásban (halkan jegyzem meg nem is volt rossz szvsz) azt itt nincs benne a felsorolásban.Nem is tudtam (vagy csak elkerülte a figyelmemet), hogy Szabó Gábor is közvetít. Most éppen golfot. Gondolom az atlétika is az ó reszortja lesz.én képtelen vagyok megkülönbözteti az ő és Székely Dávid hangját 😊
danyly
amugy: www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-knezye-az-uszas-de-mit-kozvetit-hajdu-b-es-berkesi-judit-2517189
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Joó Abigél aprítja az ellent rendesen, bemutatott 3 ippont de csak egyet adtak meg, amellett szerzett még egy waza arit és egy yuko-t is. Csak így tovább.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
szép volt Abigél, ez sima volt, így kell tovább
több mint 8 éve
hát Berkesi Judit is lehet térdelésben olyan jó 😀Nem is tudtam (vagy csak elkerülte a figyelmemet), hogy Szabó Gábor is közvetít. Most éppen golfot. Gondolom az atlétika is az ó reszortja lesz.én képtelen vagyok megkülönbözteti az ő és Székely Dávid hangját 😊
danyly
braxa88
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
hajrá Abigél!
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Nem is tudtam (vagy csak elkerülte a figyelmemet), hogy Szabó Gábor is közvetít. Most éppen golfot. Gondolom az atlétika is az ó reszortja lesz.én képtelen vagyok megkülönbözteti az ő és Székely Dávid hangját 😊
danyly
Szerkesztette: braxa88