Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Kanada szétvágta a szigetországiakat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Örülök az ukránoknak, a cseheknek a 3. embernél ment el, Dombracheva örültet ment, kellett hozzá igaz 1-2 rossz lövés az előttelévőktől
több mint 10 éve
Megvan az ukránok aranyérme! Gyönyörű.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez igen, szép volt
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek az ukránokra a dobogón, szegényeknek nem lehet könnyű...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem, gyermekkoromban voltak Svédországban jó barátaink és akkor mellettük köteleztem el magam, és ez azóta tart kb 20 éve. Hasonlóan drukkolok NHL-ben a Montrealnak ott rokonaim éltek anno, amikor még nem is tudtam az a legeredményesebb klub 😛. Na ők se nyertek semmit azóta 😀 mégis kitartok mellettük. Amúgy volt ilyen topic, hogy ki-kit miért szeret ott leírtam minden ilyet de az már jó régen volt.Húhú na csak jól alakult ez a nap, két bronz meg egy győztes elődöntő szupi😀 Persze, hogy egy beszélgetés miatt lemaradtam az extra endről de a lényeg, hogy vhogy sikerült megverni a kínaikat pont a végén rontottak. A hokisoknál a döntőben meg mindegy ki jön nyerni kell és kész.dandeSvéd felmenőid vannak?EasyGhost
több mint 10 éve
Húhú na csak jól alakult ez a nap, két bronz meg egy győztes elődöntő szupi😀 Persze, hogy egy beszélgetés miatt lemaradtam az extra endről de a lényeg, hogy vhogy sikerült megverni a kínaikat pont a végén rontottak. A hokisoknál a döntőben meg mindegy ki jön nyerni kell és kész.dandeSvéd felmenőid vannak?
több mint 10 éve
De szép lenne ha az ukránok nyernének.
több mint 10 éve
Húhú na csak jól alakult ez a nap, két bronz meg egy győztes elődöntő szupi😀 Persze, hogy egy beszélgetés miatt lemaradtam az extra endről de a lényeg, hogy vhogy sikerült megverni a kínaikat pont a végén rontottak. A hokisoknál a döntőben meg mindegy ki jön nyerni kell és kész.
több mint 10 éve
Kanada közben szétveri a briteket.
több mint 10 éve
Strand-Horn-tól szép az a 50 mp-es lövőidő. Phúj.
több mint 10 éve
norvégok miért nem a helyükön lőttek, pont nem voltam a szobában és nem láttam...
több mint 10 éve
Svédország - USA döntő még sosem volt olimpián. Talán most?
több mint 10 éve
Teemu kurva szarul játszott, ez és az értékelhetetlen pp nem fért bele.Legalább most az elődöntő volt csak, amit elbalfaszkodtak a srácok a
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rengeteg helyzetet hagytak ki a finnek. Nem gondoltam volna a torna előtt, hogy a svédek döntőznek.Sedin miatt most már nyerjenek. 😊
több mint 10 éve
szintelen-szagtalan skandináv rangadó voltNB2A szürkeség arra felé trademarknak számít. 😀😀
több mint 10 éve
szintelen-szagtalan skandináv rangadó volt
több mint 10 éve
Westerlund mi a faszért nem hozta le a kapust, amikor 20 másodpercig bent volt a korong a svéd harmadban? Epic fail
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A francért nem hozzák le Lehtonent.
több mint 10 éve
Szép volt a brit skip húzása. Csak sikerült.
több mint 10 éve
Jacobs szépen betette a saját kő mögé középre. Nehéz lesz kiszedni.
több mint 10 éve
Rengeteg kieső van szlalomban (nem mintha ebben a műfajban olyan ritka lenne). Anna beférhet a 40-be.
több mint 10 éve
Szép kezdés Kanadától.
több mint 10 éve
Húúú, Kanada bepakolt középre rendesen az első endben.
több mint 10 éve
a műlesiklás megint csak stream-en a k...g mtv miatt...a svéd gól óta a finnek nagyon összezuhantak, pedig addig simán jobbak voltak
Selanne is szépen dobta magát a kettős előny előtt amúgy😊