Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Team USA urhokit jatszik tovabbra is, finnek szenzaciosak vegig, remelem ok ketten lesznek a dontoben.
több mint 10 éve
Végig néztem a curling tornát pont a döntőt nem látom 😛 Mindegy hajrá svéd lányok!!!!
több mint 10 éve
Bejött mind a 4 előzetes tipp. 😊Bár vezettek az oroszok, de a védekezés és a helyzetkihasználás remek volt finn részről, az eddigi is hullámzóan teljesítő oroszok ellen.
A Granlund-Teemu-Rask trió remekül játszott. A túloldalon ez nem az Ovecskin-Malkin-Szjomin tornája volt, keresték a formájukat.
Csak az összefoglalót láttam, pedig előzetesen arról volt szó, hogy mindegyik negyeddöntő közvetítve lesz, de a lettek meglepő, hogy mennyire jól tartották magukat, azért az elég ritka, hogy pl. Crosby ajtó-ablak helyzetnél mellé üt a kapu előtt, de előtte is már rég eldönthették volna.
A svédek meccse papírforma, a csehek a szlovákok ellen is megszenvedtek, pihenés nélkül simán kikaptak, el is fáradtak a nagy "öregjeikkel" a soraikban.
A két elődöntő igazi csemege lesz, remek párosítások a 4 legjobbal, közülük a finn - amerikai duó játssza nálam a hokit legjobban csapatként, ezért őket is várom a döntőbe.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
nem láttam a meccset, csak a ~60:~20-as lövési arányt.hát én nem, túlteljesítettek a lett srácokgabenDuna tv már olyan magasságokban tud meccset választani mint a Sport tv 😀😀😀gabende most őszintén ki gondolta volna???
majdnem gólt lőttek a lettek közben!!!NB2
lett srácok beparkolták az Ikarust a kapu elé?
több mint 10 éve
hát én nem, túlteljesítettek a lett srácokDuna tv már olyan magasságokban tud meccset választani mint a Sport tv 😀😀😀gabende most őszintén ki gondolta volna???
majdnem gólt lőttek a lettek közben!!!NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
aztakurva, francia homály a biatlon váltóban, northugék kuka, ruszkik sima cida, wust is kiszopott...Ezek közül a legtöbb azért várható volt/benne volt a pakliban.. egyik se olyan bombameglepi.
meg se nézem az ismétléseket.eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
aztakurva, francia homály a biatlon váltóban, northugék kuka, ruszkik sima cida, wust is kiszopott...meg se nézem az ismétléseket.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
egész formás volt a kanadai körlingcsapat darlingja, ez a Hawes vagy kiszerk: Lawes
több mint 10 éve
Na csak bejött a papírforma a végén. Ettől a kanadai csapattól 57 lövésből 2 gólt kapni! Már csak 4 meccs.
több mint 10 éve
Közben én is rájöttem.Most komolyan miért nem gól? Nem haladt át a gólvonalon oké, de nem ütővel szedte ki, akkor nem büntető?danylyNemJakehomer
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Azta 74.64 kapott. Izgalmas lesz holnap a szabad program.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Sotnyikova :szép lány, szép kűr. 72 pont minimum.
több mint 10 éve
Most komolyan miért nem gól? Nem haladt át a gólvonalon oké, de nem ütővel szedte ki, akkor nem büntető?danylyNem
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
az amerikaiak legyőztek 4 csapatot mind a 4 csapat zászlajában kék-fehér-piros szín volt, Kanada nyugodtan alhat😊
több mint 10 éve
54-13azért nyomnak tovább
csak beakadtgaben
több mint 10 éve
A kapás csak befért.
több mint 10 éve
54-13csak beakadt
több mint 10 éve
a pi...a gólt lóttek a kanadaiak
több mint 10 éve
Meg ne sérüljön már a csodakapus.
több mint 10 éve
pont nem fontos, de a csehek mezét sikerült fordítva legyártani
több mint 10 éve
Kostner kisasszony közben a legnagyobb kihívó lett a koreainak.
több mint 10 éve
CAN - LAT lövés arány 47 - 13gaben51-13 😀😀😀
Kész!!!
több mint 10 éve
Kanadaik kezdenek idegesek lenni.
több mint 10 éve
CAN - LAT lövés arány 47 - 13
több mint 10 éve
Most komolyan miért nem gól? Nem haladt át a gólvonalon oké, de nem ütővel szedte ki, akkor nem büntető?