Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Izgalmas lesz még ez a női szlalom. Én Maze v. Riesch győzelmét tippelem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Steen dive-ja meg tízpontos volt :p Mindkét svéd PP érdekes ítélet volt, és a finnek kettős előny előtti második svéd kiállítás is szar döntés. Persze a harmadik harmadra meg nyilván le fogják nyelni a sípot.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Karlsson inkább assziszt király, de ezt nagyon eltalálta. Bár Lehtonen tényleg benne volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
már vezetnek is a svédek...finnek nagyon pancserül nem használták ki az emberelőnyeiket
több mint 10 éve
közük nem volt eddig a svédeknek a meccshezNB2És most mégis vezetnek.
több mint 10 éve
közük nem volt eddig a svédeknek a meccshez
több mint 10 éve
Annyira tipikus, végig dominálták a finnek ezt a harmadot, erre elbasznak egy alap védekezést a sarokban.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Milyen szar védekezés volt ez a finnektől?
több mint 10 éve
Lundqvist mit nyelt be!!
több mint 10 éve
A svédek aprítják rendesen a finneket (sok szabálytalanság).
több mint 10 éve
Shiffrin nagyot ment. Még Riesch és Maze is csak akkor verheti meg ma, ha vagy kiesik, vagy hibázik egy nagyot.
több mint 10 éve
Teemunak volt pár komoly esélye baszkiJakehomerNemá, szegény öreg szúrja el. 2x ütött fontos szituban luftot.
több mint 10 éve
Teemunak volt pár komoly esélye baszki
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezt ki kell használni.
több mint 10 éve
Rask nem játszik ma.EasyGhostJobb is ez így!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Lehtonen ugyanaz a szint, nem ezen fog múlni.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Rask nem játszik ma.
több mint 10 éve
Svájci kapusnak elég igéző szemei vannak 😊gabokockaMár két hete lestoppoltam 😀
Na, hyvä Suomi!
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Megjinxeltem keményen a kínaiakat, hibát hibára halmozva bukták
több mint 10 éve
Na extra end a kínaiaké a kedvezmény nem lesz egyszerű az utolsó emberük nagyon jó.dandeEdin utolsó köve hihetetlen epic volt anélkül már L lenne. Mondjuk hiba kell a kínaiaktól nem is tudom mikor láttam utoljára így megfordított meccset.
több mint 10 éve
Na extra end a kínaiaké a kedvezmény nem lesz egyszerű az utolsó emberük nagyon jó.
több mint 10 éve
Dél-Korea el is kezdett hisztizni... komolyan azt hitték, hogy Szocsiban nyerhetnek?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.